Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното

Статии: Друго за виното

Маутай байджо – китайска наслада с изискан вкус
Маутай байджо – китайска наслада с изискан вкус - winebg.info

Байджо е най-популярната спиртна напитка в Китай, наричана още китайска водка, заради високия си алкохолен градус (обикновено между 35 и 60о). В буквален превод означава бял алкохол, бяло вино – в Китай дори и спиртните напитки се наричат вино.


БАТА АГРО - най-атрактивното събитие за агробизнес у нас
БАТА АГРО - най-атрактивното събитие за агробизнес у нас - winebg.info

От 15 до 18 май на летището в Стара Загора ще се съберат най-големите и престижни компании за агротехника у нас, които ще покажат тенденциите, новите технологии и иновации в агробизнеса.


Оцетът на милиардера от Бенджамин Уолъс
Оцетът на милиардера от Бенджамин Уолъс - winebg.info

Новоиздадената от Gourmet Publishing документална книга „Оцетът на милиардера“ разследва скандалната афера с най-скъпата бутилка вино в света.


Craft Spirits Taste – ЧИСТ ЗРЯЛ МАЛЦ
Craft Spirits Taste – ЧИСТ ЗРЯЛ МАЛЦ - winebg.info

На 5 октомври Divino и Чист Зрял Малц ви канят на специално събитие ...


Wine Folly нова книга от издатеслство Гурме
Wine Folly, вашият пътеводител в света на виното от Маделин Пукет и Джъстин Хамак- winebg.info

Wine Folly е за всички любознателни хора, които имат нужда или от основополагащи знания за виното...


БАТА АГРО 2017 - Стара Загора
БАТА АГРО 2017 - winebg.info

Предвидени са демонстрации на агротехниката. Ще присъстват и производители, вносители и дистрибутори на препарати за растителна защита, торове и семена, на софтуерни продукти.


Класически картини пресъздадени с вино
Класически картини пресъздадени с вино - winebg.info

Виното винаги е вдъхновявало творците, но се оказва, че за някои то може да бъде и изразно средство.


Държавите, които пият най-много вино и къде е България?
Държавите, които пият най-много вино и къде е България? -  winebg.info

20.4 литра е консумацията на вино на човек у нас през 2014 г., сочат данни на Института по вино, публикувани по повод Националния ден за пиене на вино в САЩ на 18 февруари.

Тагове

Ура за сира!, IMAGE Reserva Red 2014 - Villa Bassarea, Вкусът на българското вино преди и сега – какво се промени?, Розе - Малката Звезда 2012, За Дефилето на младото вино и някои мисли за реколта 2014, Създадоха първото в света вино, ароматизирано с кола, Как да комбинираме вино и салата, DiVino.Taste 2016 предлага много повече от дегустация на най-добрите български вина, Над 600 вина от 60 изби ще бъдат предствени по време на Балканския международен винен фестивал, Gorchivka - Cabernet Sauvignon 2011 - Винарна Свищов, Над 600 вина от 60 изби ще бъдат предствени по време на Балканския международен винен фестивал, Розе - Малката Звезда 2012, Expressions Misket & Muscat 2015 - Via Verde, Какво всъщност е "натурално вино"?, Виното като любовник, 120 души се включиха в лиричен конкурс на община Асеновград, Rose Wine Expo 2014 - 7-8 Юни, Sees Rose 2016 - Midalidare Estate, Виното - характеристика и особености, Бял коняк и екзотични напитки сред изненадите на Международната изложба „Винария 2018“, Най-популярните червени вина, WiFo е първият форум за вино и храна, Солта подобрява вкуса на виното, Как да разчетеш етикета на шампанското, Топ 5 на най-големите производители на вино в света, Теодосий Спасов открива "Дефиле на младото вино - 2016", WiFo е първият форум за вино и храна, Вино и стил - еп.5, Серия SPANCHA 2016 - Rupel Winery, Дебютантите от „Винария 2017“ с престижни отличия и бутикови вина, Наградиха победителите от „Световното по вино“, Concours Mondial de Bruxelles, Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции, Една чаша вино е равна на един час във фитнеса. И още 11 причини защо да пием божествената напитка, Дефиле „Вино и гурме“ - Пловдив 2017, Enigma Syrah 2014 - Malkata Zvezda

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове