Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното

Статии: Култура на виното

Коя ще бъде напитката на 2017 година ?
Коя ще бъде напитката на 2017 година ? - winebg.info

Освежаващо като бяло вино, но с наситеността на червеното, оранжевото вино се радва на все по-голяма популярност и се очертава да се превърне в напитката на 2017 г.


Ден на виното и любовта 14 февруари
Ден на виното и любовта 14 февруари

На 14 февруари отбелязваме два празника, които съчетават в себе си виното и любовта. Днес е ден на всички лозари или известен още като Трифон Зарезан, в чест на свети Трифон.


ЧЕТВЪРТИ БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ
Снимка

Обратното броене до старта на четвъртото издание на Балканския фестивал на ракията и спиртните напитки започна и вече с нетърпение очакваме така желания празник в началото на зимата и дегустациите, с които ще ни посрещнат участниците.


България може да бъде известна не само с ракия и вино
Снимка winebg.info

Наградиха родните производители, спечелили 7 медала от 17-ия Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles


Божоле нуво - 2016
Снимка winebg.info

Виното се характеризира с розово-виолетов оттенък и силно изразен плодов вкус. Поднася се леко охладено (около 13°C).


Топ сомелиер на Белгия представи българското вино в Брюксел
Снимка

Ерик Бошман, професионален дегустатор и журналист, носител на десетки престижни награди, сред които признанието за „Най-добър сомелиер на Белгия”....


Discover.Vino - Другата Европа
Снимка winebg.info

Бъдете истински винени откриватели! Опознайте вината на Другата Европа този четвъртък от 15:00 – 21:00 часа в Sopharma Buisness Towers.


Винарския бранш на България се събирана форум в Обзор
Снимка

Съюзът на енолозите в България организира за 7-ма поредна година Международния енологичен семинар Енофорум България 2016.

Тагове

Пийте вино Вестерос, като любимите си герои от "Game Of Thrones", За пръв път от години има баланс между търсене и предлагане на вино, Как говори цветът на виното, Американска рок легенда – фен на българското вино, Виното помага и на бъбреците, За Дефилето на младото вино и някои мисли за реколта 2014, Какво издава виното за характера на човека ?, Shiroka Melnik Reserve 2013 - Villa Melnik, София се превръща отново в столица на българското вино!, Винобалканика 2014 събира вина от Черноморието и Балканите, Version - Plaisir Divin Cabernet Franc 2012 Винпром Асеновград, Гръцката изба Сигалас от остров Санторини грабна Гранд Трофея на петото юбилейно издание на Балканския международен винен конкурс ( BIWC ) 2016, Gulbanis Wine - Syrah 2011, Дървена бутилка пресъздава отлежаването в барик, Топ 10 винени барове в Париж !, За втора поредна година конкурс за наградата на exporter.bg - “ЗЛАТНАТА ИЗБА”, И бялото вино е полезно за сърцето?, Slow Food гостува на DiVino.Taste, София се превръща отново в столица на българското вино!, Вино и стил - еп.4, За втора поредна година конкурс за наградата на exporter.bg - “ЗЛАТНАТА ИЗБА”, 3 - те най-скъпите вина !, Компоненти на дегустацията I: Окото, Enigma "Experience" 2009 - ВИ Малката Звезда, Най-добрите храни-приятели на вино, Пуснаха на пазара най-скъпата бутилка вино, Белите блендове на България - игра на въображението, Cabernet Sauvignon 2003 - Rousse Winery, Винарския бранш на България се събирана форум в Обзор, Aureos merlot 2009 reserve Винарна Свищов, Над 600 вина от 60 изби ще бъдат предствени по време на Балканския международен винен фестивал, Брой 14 на Divino Magazine е вече на пазара!, 4 признака, че сме алергични към вино, Виното и България, Белите блендове на България - игра на въображението

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 Best BG Site BgTop100.net Линкове