Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното

Статии: Култура на виното

Mundus Vini даде 14 медала на български вина на лятната дегустационна сесия
Mundus Vini даде 14 медала на български вина на лятната дегустационна сесия  - winebg.info

България се представи добре и на второто издание на Mundus Vini за 2017!


България с най-високото отличие от световен конкурс за високоалкохолни напитки
България с най-високото отличие от световен конкурс за високоалкохолни напитки  - winebg.info

„За първи път Spirits Selection присъжда своята най-голяма награда на български напитки“, коментира Кристоф Сепулведа от „Пробежекс“, представителят на конкурса за България.


Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт
Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт - winebg.info

В заключителната вечер на 40-тия юбилеен световен конкрес по лозарство и винарство й бяха връчени диплома „Магистър на науките по Винен мениджмънт“ и международна диплома


Изпращаме мостри на ракия за известен световен конкурс
Изпращаме мостри на ракия за известен световен конкурс - winebg.info

Българските производители на алкохол изпращат мостри за участие в един от най-авторитетните международни конкурси за спиртни напитки в света - Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles. 17-то издание на Конкурса ще се проведе от 22 до 24 август в Чили, град Ла Серена. Крайният срок за регистрация и изпращане на мостри е 23 юни 2017 г.


Коя ще бъде напитката на 2017 година ?
Коя ще бъде напитката на 2017 година ? - winebg.info

Освежаващо като бяло вино, но с наситеността на червеното, оранжевото вино се радва на все по-голяма популярност и се очертава да се превърне в напитката на 2017 г.


Ден на виното и любовта 14 февруари
Ден на виното и любовта 14 февруари

На 14 февруари отбелязваме два празника, които съчетават в себе си виното и любовта. Днес е ден на всички лозари или известен още като Трифон Зарезан, в чест на свети Трифон.


ЧЕТВЪРТИ БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ
Снимка

Обратното броене до старта на четвъртото издание на Балканския фестивал на ракията и спиртните напитки започна и вече с нетърпение очакваме така желания празник в началото на зимата и дегустациите, с които ще ни посрещнат участниците.


България може да бъде известна не само с ракия и вино
Снимка winebg.info

Наградиха родните производители, спечелили 7 медала от 17-ия Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles

Тагове

Продукти на "Домейн Менада" серия Менада, На път ли е Българското виното да влезе в червената книга със застрашени видове., Pagane Rose Syrah 2014 - Villa Lyubimets, Zitara Syrah 2014 - Four Friends, Discover.Vino представя вината на Бордо и Долината на Рона !, Фондю и вино, Santa Sara Bin 42 Rubin 2011 / Санта Сара Бин 42 Рубин 2011, A Good Year Cuvee 2014 - Medi Valley, Zitara Rose Mourvedre & Grenache -Four Friends Winery, Агнешко: с розе или червено?, Мегафорумът за агробизнес, вино и храни в Пловдив става по-мащабен, Над 200 претенденти се борят за наградите на изложбата „Винария“, Световни винени експерти идват в София за Балканския винен конкурс и фестивал, Мебели от бъчви - креативни хрумвания !, Винарска изба Брестовица, Специални награди за вино от местен сорт за първи път на ВИНАРИЯ 2017, Aplauz - Мерло Резерва 2010 Вила Мелник, Пандизчии правят бяло вино, Защо виното се съхранява в бъчви?, Местно време, БНТ2 Благоевград - 10 юли 2013, Telish- Chalet Merlot 2007, Пуснаха на пазара най-скъпата бутилка вино, Зеленчуци на скара - с бяло или червено вино?, Rose 2013 - Dives Winery, Представят България като домакин на световен винен конкурс в САЩ, БЪЛГАРИЯ Е В ТОП 10 НА ВИНЕНИТЕ ДЕСТИНАЦИИ В СВЕТА, 1 милион евро за колекция редки вина, Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара, DiVino.Taste 2016 показва, че виното е за всички !, DiVino.Taste отправя поглед към вината от Балканите, Riverside Мускат Отонел 2013 Винарска изба "Манастира", Terra Tangra Algara Merlot & Syrah 2012, Riverside 2015 - Manastira Winery, 15 начина да държим чаша за вино. Кой е правилният?, Cor Caroli Mavrud 2014 - Afuziv Winery

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове