Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития

Статии: Вино Събития

От шегата до фестивала - #ВарнаWINEkend 2017 [НОВА]
От шегата до фестивала - #ВарнаWINEkend 2017  - winebg.info

Идеята ми е да построя мост между две страни на младото поколение – колегите, които работят във винената индустрия и младите хора, които имат желание да опознаят света на виното, но не са имали досега възможността да го направят.


Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути
Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути  - winebg.info

Виненият туризъм е най-модерният в момента и привлича сериозен интерес към българските производители и възможността тези вина да бъдат дегустирани на място.


Изба Румелия спечели Гранд Трофея на BIWC 2017
Изба Румелия спечели Гранд Трофея на BIWC 2017 - winebg.info

За трета поредна година международното жури присъди и Трофеи за вина от местни сортове с цел популяризирането им...


Златния киликс при Черноморско Злато - Rose Wine Expo 2017
 Златния киликс при Черноморско Злато - Rose Wine Expo 2017 - winebg.info

ЗЛАТЕН КИЛИКС - Salty Hilss Rose – фран – 2016 – ЧЕРНОМОРСКО ЗЛАТО


Пресконференция - шести Балкански винен фестивал 2017
Шести Балкански винен  фестивал 3-4 юни 2017  Гранд Хотел София - winebg.info

Вина от амфори отлежали в морето от Хърватска, свежи бели вина от Словения, румънски вина от Дунава, гръцки вина от остров Санторини, Пелопонес и Науса, турски вина от няколко от най-добрите изби, известни македонски и сръбски изби – очаква ви ИСТИНСКА БАЛКАНСКА ВИНЕНА ФИЕСТА!


Шести Балкански винен фестивал 3-4 юни 2017 Гранд Хотел София
Шести Балкански винен  фестивал 3-4 юни 2017  Гранд Хотел София - winebg.info

На 3 и 4 юни ще се проведе шестото издание на Балканския винен фестивал, единственото събитие в България, на което може да се опитат вина от всички Балкански страни.


40-ти Световен конгрес по лозарство и винарство в България
40-ти Световен конгрес по лозарство и винарство в България- winebg.info

За най-важното събитие в света на виното за годината в София пристигат представители от всички 46 държави-членки на Международната организация по лозата и виното – OIV.


Ден на виното на река Дунав
Ден на виното на река Дунав- winebg.info

Ден на виното на река Дунав ще се проведе днес във Видин. От 11:00 ч., на откритата сцена пред Художествената галерия „Никола Петров“ заместник-кметът инж. Цветан Асенов ще открие събитието...

Тагове

На Трапезата на Wine & Food Society, Готови ли сте за БАЛКАНСКА ВИНЕНА ФИЕСТА ?, Bio Rose Bouquet & Mavrud 2015 - Edoardo Miroglio, Вили Гълъбова - интервю за winebg.info, Хит в Дубай: Безалкохолно вино с 24-каратово злато, Мерло барик 2012 е единственото българско вино със златен медал Decanter, Какви са ползите от пиенето на вино?, Meandra 2012 - Domain Marash, Коя ще бъде напитката на 2017 година ?, Брой 13 на DiVino Magazine е вече на пазара!, Розе от България и от Прованс, Направете си сангрия, Виното – без вода, захар и с ограничено количество серен диоксид, Как изглеждат българските вина шест години по-късно?, Кулинарни предизвикателства на фестивала „Вино и храна“, Айсвайн или "Ледено вино", Как да бутилираме виното?, Участници - Сомелиер на годината 2017, Между по-кисело и по-сладичко вино, Червено, бяло, розе, пенливо - кое вино е най-полезно, Започна обратното броене до DiVino.Taste 2016, ПОТЕНЦИАЛЪТ НА БЪЛГАРСКИЯ ТУРИЗЪМ И ВИНОПРОИЗВОДСТВО Е ОГРОМЕН е мнението на чуждестранни и български дегустатори в Concours Mondial de Bruxelles 2016, DiVino.Taste представя: какво ни очаква през новия европейски програмен период, С какви храни и ястия да поднесем Совиньон блан, Акценти в програмата на DiVino.Taste 2014: вината от северното поречие на Рона, WiFo – да поговорим за вино и храна, Todoroff Boutigue Rainbow Silver 2013, Музеят на виното, Чаши за вино, Как да се насладим на истинското вино, Местните български сортове трябва да бъдат презентирани по света е мнението на чуждестранни енолози на ВИНАРИЯ 2017, Нов роман от издателство Гурме - Майсторът на вино от Ноа Гордън, Топ 10 на кулинарния туризъм в Европа, Футуристичен винен бутик, Издателство ГУРМЕ Ви кани на премиера на готварската книга „Така би сготвила баба ти“ на Петър Стоянович

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 Best BG Site BgTop100.net Линкове