Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития

Статии: Вино Събития

Шест Златни ритони на ВИНАРИЯ 2018 [НОВА]
Шест

Напитките бяха оценявани от 20-членно жури, в което участваха утвърдени дегустатори от страната и чужбина. Четиринадесет от тях са членове на Съюза на енолозите в България, който е партньор на Националната лозаро-винарска камара в организацията на конкурса.


Вино и кафе на Андреа Бочели за първи път на „Вкусове от Италия 2018“ [НОВА]
Вино и кафе на Андреа Бочели за първи път на „Вкусове от Италия 2018“ - winebg.info

Фамилията на известния италиански певец Андреа Бочели презентира на зоната „Вкусове от Италия“ за първи път вина и кафе.


ВИНАРИЯ 2018 с повече изложители и продукти [НОВА]
ВИНАРИЯ 2018 с повече изложители и продукти - winebg.info

Повече от 150 изложители от 17 държави демонстрират своите продукти на 26-ото издание на международната специализирана изложба „Винария“.


С рекорд по иновации стартира мегафорумът за агробизнес, вино и храни [НОВА]
С рекорд по иновации стартира мегафорумът за агробизнес, вино и храни - winebg.info

Рекорден брой иновации показва единственият на Балканите мегафорумът за агробизнес, вино и храни. Той се провежда в Международен панаир Пловдив от 21 до 25 февруари.


Вина от местни сортове със силно присъствие на ВИНАРИЯ 2018 [НОВА]
Вина

Повече от 10 процента от представените проби вина в Международния конкурс „Винария 2018“ са от местни сортове. За втора поредна година те се състезават за приза „Препоръчано вино от местен сорт“.100 литра мерло ще се лее на Дионисиевото шествие за „Винария“ [НОВА]
100 литра мерло ще се лее на Дионисиевото шествие за „Винария“ - winebg.info

Младото мерло на известна българска изба ще опитат за първи път участниците в Дионисиевото шествие в Пловдив. 100-литровата бъчва ще бъде разположена на площад „Стефан Стамболов“, където ще се състои традиционният празник...


ВИП зона за ексклузивни вина за първи път на ВИНАРИЯ 2018
ВИП зона за ексклузивни вина за първи път на ВИНАРИЯ 2018 - winebg.info

Радослав Радев прогнозира, че „Винария“ и тази година ще затвърди позицията си на най-успешния лозаро-винарски форум в България, който демонстрира не само родното винопроизводство, но и иновации в сектора.

Тагове

Грозде за вино или десертно грозде – каква е разликата?, Tamianka - 2016 Rupel Winery, Zitara Rose Mourvedre & Grenache -Four Friends Winery, Kera Tamara Sauvignon Blanc 2013 - Maryan Winery, От домашно вино може да пропееш, но и да ти прилошее, Кои са лозаро-винарските райони в България?, LEGIO I Sauvignon Blanc 2014 - Винарна Свищов, Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт, Cabernet Franc & Cebernet Sauvignon - Angel 2013 - Angelus Estate, Излезе брой 11 на DiVino Magazine, Zitara Syrah 2014 - Four Friends, Melnik 55 - Libera Estate 2015, Discover.Vino World: целият винен свят в една чаша, С дъх на рубин под Трихълмието, Какво издава виното за характера на човека ?, Какво вино за кое сирене е подходящо, Мъж доживя до 107 години, променяйки едно-единствено нещо в менюто си!, Колекционерите на вино се насочват към портото, Lenea Muscat 2015 - Domain Marsh, Среща с Георги Николов Сомелиер номер 1 за 2015 г., От вълшебно грозде до чудотворно вино, Изпращаме мостри за „Световното по вино“ през 2017г., Кои са най-големите митове и истини за виното?, Кога отлежалото вино е по-хубаво?, Вино и майсторлъшки мезета превземат Мелник, За втора поредна година конкурс за наградата на exporter.bg - “ЗЛАТНАТА ИЗБА”, Ванилена сол - нов роман от издателство Гурме, Melnik 55 - Rupel Winery 2015, Събират мостри на български ракии за престижен световен конкурс, Тракийски съдове и рисуване с вино са сред атракциите на Международната изложба „Винария 2016“, Summer.Taste Просеко & Зехтин - празнувайте лятото!, Мерло барик 2012 е единственото българско вино със златен медал Decanter, ВИНАРИЯ 2018 с повече изложители и продукти, VVV Карта на винените маршрути в Мелнишкия регион, Брой 15 на Divino Magazine е вече на пазара!

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове