Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития

Статии: Вино Събития

Броени часове до „Фестивал вино и храна” - Варна 2018 г
Броени часове до „Фестивал вино и храна” - Варна 2018 г - winebg.info

Над 560 вида вина и автентични продукти от малки производители, които рядко могат да бъдат открити в търговската мрежа, ще можем да дегустираме по време на Фестивала Вино и храна". В това вълнуващо тридневно пътешествие за сетивата ни очакват интересни семинари, дегустации, продукти от семейни ферми и малки производители.


Spring Taste: Ризлинг vs. Шардоне – кралете на белите сортове
Spring Taste: Ризлинг vs. Шардоне – кралете на белите сортове - winebg.info

В пролетното издание на вече традиционните сезонни мини изложения, организирани от DiVino, ще опитате над 70 елитни ризлинга и шардонета от цялото земно кълбо.


САЛОН НА СОМЕЛИЕРИТЕ 2018
САЛОН НА СОМЕЛИЕРИТЕ 2018 - winebg.info

Тридневната дегустация ще отвори врати на 29-ти март от 13,00 часа в БЪЛГАРИЯ МОЛ и ще протече като САЛОН НА СОМЕЛИЕРИТЕ под мотото „ПОГЛЕДНИ -ПОМИРИШИ-ОПИТАЙ-ИЗБЕРИ-ГЛАСУВАЙ“.


Whisky, Rum & Wine 2018
Whisky, Rum & Wine 2018 - winebg.info

И тази пролет мястото е отбрано – столичният хотел „Маринела“, който на 23 март и на 24 март ще подслони всички уиски фанатици, обикновени любители, че и начинаещи в сферата на качествените питиета.


ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА “СОМЕЛИЕР НА ГОДИНАТА 2018"
ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА “СОМЕЛИЕР НА ГОДИНАТА 2018

Смели и амбициозни! Не се страхуват от предизвикателствата и вървят уверено напред! Те ще са зад щандовете на първия "САЛОН НА СОМЕЛИЕРИТЕ"


Сомелиер на годината 2018
Сомелиер на годината 2018  - winebg.info

ПЕТО ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС


Wine & Food Festival - за шеста поредна година
Wine & Food Festival - за шеста поредна година - winebg.info

Фестивалът продължава традициите на изложенията и дегустациите на вина и храни от 30-те години на миналия век в града.


СЕДМО ИЗДАНИЕ THE BALKANS INTERNATIONAL WINE COMPETITION & FESTIVAL (BIWC 2018)
СЕДМО ИЗДАНИЕ  THE BALKANS INTERNATIONAL WINE COMPETITION & FESTIVAL (BIWC 2018)  - winebg.info

Вече седем години Балканският винен конкурс и фестивал (BIWC) се е превърнал в нарицателно за отлични вина, престиж и популярност на вината от региона и в това число на българските

Тагове

Как да бутилираме виното?, Видеоурок: цветовете на виното, ЧЕТВЪРТИ БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ, Най-популярните червени вина, Winter Taste: Сира и шоколад – едно пикантно и вкусно събитие от DiVino, Пазителят на вълшебните качества на бутилираното вино, Whisky, Rum & Wine 2018, Международни дегустации „Наградени вина и високоалкохолни напитки“ Винария 2015, БЪЛГАРИЯ Е В ТОП 10 НА ВИНЕНИТЕ ДЕСТИНАЦИИ В СВЕТА, Едно фино, моля!, Roze Wine Expo 2016 новото старо лице на българското вино, Мерло барик 2012 е единственото българско вино със златен медал Decanter, DiVino.Taste 2013, Viognier 2015 - Spiritus Sanctus, Големите вина от пино ноар, Ivan Alexander Grand Cuvee Single Vineyard 2011 Maryan Winery, Шести Балкански винен фестивал 3-4 юни 2017 Гранд Хотел София, Винарска изба Шато Бургозоне спечели наградата на exporter.bg „Златната изба на България“ за 2016 г., Световни винени експерти идват в София за Балканския винен конкурс и фестивал, Едно фино, моля!, Най-популярните бели вина, Vestibule Wine Ambassador, Правят град на виното, Футуристичен винен бутик, Етикети за вино / Wine labels, Как да съхраним своето вино?, Машина превръща водата във вино за три дни, Десерти и сладки вина - неустоима комбинация, Legio I Sauvignon Blanc 2015 - Svishtov Winery, Община Асеновград ще отваря пак Музей на виното, Вкусът на българското вино преди и сега – какво се промени?, Zitara Rose Mourvedre & Grenache -Four Friends Winery, Enigma "Experience" 2009 - ВИ Малката Звезда, Вино и стил - еп.2, Етикет при поднасянето и консумация на бяло вино

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове