Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития

Статии: Вино Събития

Конкурсът за наградата на сайта exporter.bg “Златната изба” на финалната права [НОВА]
Конкурсът за наградата на сайта exporter.bg “Златната изба” на финалната права - winebg.info

Гласувай в exporter.bg за твоята любима българска и любима чуждестранна изба. Предложи твоята предпочитана марка българско вино.


Големите вина от пино ноар [НОВА]
Големите вина от пино ноар - winebg.info

Специална дегустация за ценители в рамките на Winter Taste Пино ноар и деликатеси


Пино ноар и деликатеси [НОВА]
Пино ноар и деликатеси - winebg.info

Когато навън се стелят мъгли и есента бавно отстъпва на зимата, какво по-хубаво от вкусни и ароматни удоволствия?


Четвърти фестивал „Хляб и Вино“ в Парк-хотел „Стара Загора“
Четвърти фестивал „Хляб и Вино“ в Парк-хотел „Стара Загора“ - winebg.info

Събитието вече е традиционно за града и тази година ще събере производители на качествени вина, хлебопроизводители, както и търговски, месопреработвателни и други фирми от хранително-вкусовия бранш.


V БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ
V БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА  И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ - winebg.info

Обратното броене до старта на петото издание на Балканския фестивал на ракията и спиртните напитки започна и вече с нетърпение очакваме така желания празник в началото на зимата и дегустациите, с които ще ни посрещнат участниците.


ХХV МЕЖДУНАРОДНА ИЗЛОЖБА ЗА ЛОЗАРСТВО И ВИНАРСТВО „ВИНАРИЯ”
ХХV МЕЖДУНАРОДНА ИЗЛОЖБА ЗА ЛОЗАРСТВО И ВИНАРСТВО „ВИНАРИЯ” - winebg.info

ХХV Международна изложба за лозарство и винарство „Винария“ се проведе от 22 до 26 февруари 2017 г. в Международен панаир Пловдив под егидата на Министерството на земеделието и храните.


“Дефиле на младото вино” 2017
“Дефиле на младото вино” 2017 - winebg.info

„Дефиле на младото вино” стартира през 2009 г. с 16 участника в 6 възрожденски къщи. За осем години събитието се разрасна до седемдневен фестивал с богата съпътстваща програма, близо 40 участници...


7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем!
7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем! - winebg.info

Седмото издание на най-големия форум на българското вино DiVino.Taste вече е история! Производители от над 70 изби показаха близо 500 вина, а повече от 6 000 посетители дойдоха, за да се запознаят отблизо с хората, които създават модерното българско вино.

Тагове

15 чуждестранни експерти в журито на "Винария 2015", ПОСЕТЕТЕ V-ТО ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ НА ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2015, Кои са най-големите митове и истини за виното?, Каталог Августиада 2015, Как да разчетеш етикета на шампанското, Тера Тангра - Black Label, Terra Tangra Winery, Представят България като домакин на световен винен конкурс в САЩ, Вино и красота на Августиада 2016, От домашно вино може да пропееш, но и да ти прилошее, Enigma Syrah 2014 - Malkata Zvezda, VIA VERDE, Гроздовите семки са извор на здраве, Mavrud Reserve 2012 - Villa Melnik, България с най-високото отличие от световен конкурс за високоалкохолни напитки, Вкусът на българското вино преди и сега – какво се промени?, DiVino.Taste отправя поглед към вината от Балканите, Винарска изба Four Friends, 10 интересни факта за виното, които трябва да знаете, Анна Дундакова: Българското вино е част от националното богатство на страната, Bergule Melnik 2013 - Villa Melnik, К7 Каберне Совиньон 2013 - Балар / K7 Cabernet Sauvignon 2013 Balar, Мерло барик 2012 е единственото българско вино със златен медал Decanter, Винарска изба Шато Бургозоне спечели наградата на exporter.bg „Златната изба на България“ за 2016 г., Чушки със сирене - с какво вино да ги комбинираме?, Българско сирене за българско вино !, Вино и красота на Августиада 2016, Розе - Малката Звезда 2012, Натюрморт за начинаещи дегустатори, Класирането на Фестивала на виното и културното наследство Августиада 2014, Микро дегустация на мега Пиемонте, DiVino.Taste 2016 поставя акцент върху регионалния характер на вината, Китай е на първо място в света по консумация на червено вино, Divino magazine - брой 3, Новото лице на испанското вино

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове