Реклама

Йерархия на статиите

Статии » за Хората и Виното

Статии: за Хората и Виното

Енолог на годината е Тихомир Трифонов от Винарска изба Варна!
Снимка

Близо 200 представители на винарския бранш дадоха своя глас за най-добрия енолог през изминалата 2016 година, като избираха сред 7-те номинирани експерти по вината.


Как виното научи Пирло на футбол
Снимка

Италианецът има собствена винарна, произвежда 20 000 бутилки годишноАндреа Пирло няма нужда от представяне.


Илиян Петракиев - Сомелиер на 2016 годината
Снимка

Разговарям с Илиян Петракиев, избран за най- добър сомелиер на 2016 годината !


Розовите вина на България имат своето място и то се нарича Rose Wine Expo Kazanlak
Снимка winebg.info

Виното е жив организъм и следва динамиката на живота ни. За розетата непрекъснато се отварят нови потребителски хоризонти.


5 години Балкански винен форум
Снимка winebg.info

Да, това е нашето пето юбилейно издание, много сме горди, че стигнахме до тук, но сме сигурни, че ни предстоят още много неща...Енолог на годината 2015
Снимка winebg.info

На 4.12.2015 година в хотел Марица, Пловдив се проведе едно от най-приятните и бляскави събития в енологичните среди у нас, традиционният Коледен бал на Съюза на енолозите в България.


Американска рок легенда – фен на българското вино
Снимка

Предвидливо, промоутърите от SME бяха „оборудвали“ гримьорната му с няколко от най-добрите български вина и... реакцията не закъсня. („Виновникът“ беше черният етикет на Maryan 2013).

Тагове

13 енолози са номинирани в тазгодишния конкурс Енолог на годината, организиран от СЕБ, Нова книга от издателство Гурме - “По следите на зехтина”, Международен панаир Пловдив ще е център на Световния винен конкурс, Вкусът на българското вино преди и сега – какво се промени?, Вино за вегетарианци…Хмм!?, Петото юбилейно издание на Балканския Международен Винен Конкурс и Фестивал 2016 стартира със силна съпътстваща програма, Вила Юстина, Защо да изберем българското вино ?, Заповядайте на ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2014, Chardonnay 2015 - Spiritus Sanctus, Ползата от червеното вино била преувеличена, Истинското вино - бариера пред рака!, 15 начина да държим чаша за вино. Кой е правилният?, Въпрос с повишена трудност !, Разберете как се лекува с вино! Всичко за енотерапията на едно място !, Ако сънуваш вино, Дом на виното в София, Divino magazine - брой 5, Грузинци правят вино в глинени съдове, заровени в земята, Времената, в които България се гордееше със своето вино, Филип Харманджиев: биодинамичното земеделие е свобода и селянин, това звучи гордо!, DiVino.Taste 2015 - време е за нови срещи с българското вино, ПРОГРАМА НА 7-ИЯ МЕЖДУНАРОДЕН ЕНОЛОГИЧЕН СЕМИНАР ЕНОФОРУМ БЪЛГАРИЯ 2016, WIFO или за виното и храната с вдъхновение, Enigma Experience Merlot & Cabernet Sauvignon 2007, Alexandra Estate - Merlot 2013, Винария 2012, Аншоа, розмарин и вино – тайната на вечния живот?, Хиляди литри вино се изляха за традиционната „битка на виното” в Испания, Експериментът - майка на виненото разнообразие, Rose Wine Expo 2015 през погледа на Анна Дундакова, Виното помага и на бъбреците, Държавите, които пият най-много вино и къде е България?, Alexandra Estate, WiFo е първият форум за вино и храна

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 Best BG Site BgTop100.net Линкове