Реклама

Йерархия на статиите

Статии » за Хората и Виното

Статии: за Хората и Виното

Как спретнали хитър номер на дегустатори на вино
Как спретнали хитър номер на дегустатори на вино - winebg.info

Веднъж в Бостън се провела дегустация на вино, на кяото присъствали някои от най-популярните любители на гроздовия елексир.


Костадинка Рахова-Димитрова стана Енолог на България за 2017
Костадинка Рахова-Димитрова стана Енолог на България за 2017 - winebg.info

Костадинка Рахова-Димитрова от „Вила Юстина” стана Енолог на България за 2017 година, след като беше избрана безапелационно сред 6 номинирани технолози на вина по време на Годишната церемония по избор и награждаване на най-отличилия се винар през годината.


Връчването на Годишните награди „ЕНОЛОГ НА ГОДИНАТА НА БЪЛГАРИЯ“
Връчването на Годишните награди „ЕНОЛОГ НА ГОДИНАТА НА БЪЛГАРИЯ“ - winebg.info

на 09.12.2017 се събраха над 150 представители на енологичната общност в страната на традиционното събитие по връчването на Годишните награди „ЕНОЛОГ НА ГОДИНАТА НА БЪЛГАРИЯ“


Спиро Стоянов - без всякакви компромиси
Спиро Стоянов - без всякакви компромиси - winebg.info

За него собствениците казват: „Знанията и уменията на нашия технолог Спиро Стоянов, който следва стриктно принципите за чисто производство без всякакви компромиси и с неговото отношение към виното...


Винен салон - Rose Wine Expo 2017
Винен салон Rose Wine Expo 2017 - winebg.info

Не е трудно да откриеш Организаторите на Фестивала на виното Розе в Казанлък в последната седмица преди откриване на ROSE WINE EXPO 2017...


Балканския винен фестивал е празник за душата, за сетивата и емоцията...
Балканския винен фестивал е празник за душата,  за сетивата и емоцията...- winebg.info

Интересът и към тази част на Форума е много голям и затова се стремим всяка година да обогатяваме знанията на нашите почитатели.


Живко Енчев - Виното рано или късно се превръща в начин на живот...
Снимка winebg.info

Участник в последните 3 конкурса за Сомелиер на годината, като има 3-то, 2-ро и 1-во място през тази 2017 година.


Енолог на годината е Тихомир Трифонов от Винарска изба Варна!
Снимка

Близо 200 представители на винарския бранш дадоха своя глас за най-добрия енолог през изминалата 2016 година, като избираха сред 7-те номинирани експерти по вината.

Тагове

Как чашата помага на виното, Каква чаша да изберем ?, България с най-високото отличие от световен конкурс за високоалкохолни напитки, Продукти на Вила Мелник: „Villa Melnik”, Вълшебното вино Малбек, Sees Rose 2016 - Midalidare Estate, Винен салон - Rose Wine Expo 2017, Enigma Syrah 2014 - Malkata Zvezda, Как да се избавим от излишните килограми, Каталог Августиада 2015, Пиянството на зодиакалните знаци, Тероар - еп.2, Melnik 55 - Logodaj Winery 2015, Виното и звездите, "Платинум Брандс" стъпи на българския пазар с вина на 12 изби от цял свят, Произходът има значение, Традицията да се празнува новото БОЖОЛЕ стана на 63 години, Винария 2016, Вила Юстина, Yamantiev’s Viognier Single Vineyard 2012, „50 постни рецепти“ - новата книга на Gourmet Publishing, Разберете как се лекува с вино! Всичко за енотерапията на едно място !, Discover.Vino представя вината на Бордо и Долината на Рона !, Chardonnay 2015 - Spiritus Sanctus, Каталог Августиада 2015, Discover.Vino представя специалните вина!, Кулинарно кино с гурме вечери, Седми рожден ден на БАСВ в стил Roaring Twenties, Балканския винен фестивал е празник за душата, за сетивата и емоцията..., Излезе новото издание на „Дегустацията, или как да опознаем виното“, Няколко интересни и неочаквано добри комбинации с червено вино, Три български червени вина за края на лятото, Chardonnay AplauZ Villa Melnik - 2013, Merul Rose 2015 - Rumelia Wine Cellar, Иво Върбанов: Малките, занаятчийски изби, са част от организма “Българско Вино”

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове