Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Августиада 2017

Августиада 2017

Августиада 2017 - winebg.info

Хайде на Фестивал - вино, музика, хубава храна, есен, която е прекрасна в СТАРА ЗАГОРА!

АВГУСТИАДА 2017 ви очаква! За 6-ти път 30 български и чужди изби ще отворят вината си за вас, почитатели на бакхусовата напитка, а ние ще се постараем уикенда ви в града на липите, поетите и правите улици да е незабравим!

На 13 октомври вечерта избираме "ЦАРИЦА НА АВГУСТИАДА" 2017, която ще бъде посланик, както на фестивала, така и на Стара Загора. Елате на чудесно организирания спектакъл в Държавна Опера Стара Загора, за да се насладите на младостта, красотата и чара на момичетата, допуснати до финала.

Августиада 2017 - winebg.info

Нa 14 октомври в 11:30 е официалното откриване на Фестивала. ГЪРЦИЯ е страна - партньор на Августиада 2017, затова няма да минем и без автентично изпълнение на бузуки в неделя на 15 октовмври!
Ще имам щастието да представя "Непознатите съкровища на Гърция" - майсторски клас за гръцките вина в събота от 15:30 ч.
Нa 14 октомври вечерта е Гала вечерята в Операта, предхождана от концерт на виртуозните й музиканти и сътворена от култовия ресторант Форум - Стара Загора!

Запазете си следващия уикенд и си доставете незабравими мигове! АВГУСТИАДА 2017 ви очаква!

Августиада 2017 - winebg.info

Входът за Изложението на вино и кулинарни продукти в Регионален исторически музей на 14 октомври от 12 до 18 ч. и на 15 октомври от 11 до 16:30 ч. е с билет за един ден на стойност 5 лв., а за двата дни - 8 лв. За по-добра организация на достъпа до изложението е добре
предварително да закупите входни билети, което е особено препоръчително за групови посещения. Това би бил добър начин бизнесът да поощри добрите си работници и служители. Билети ще могат да се закупуват по време на изложението на входа на Регионален исторически музей Стара Загора.

За по голямо изображение, натиснете върху снимката
meats

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Няма оценки

Тагове

Contour Pinot Noir 2011- Изба Карабунар, Мавруд 2008 "Винарска изба Брестовица", Грузинци правят вино в глинени съдове, заровени в земята, Видове винени сноби и как да се справяме с тях, Как старее виното, Българските независими лозаро-винари с достойно представяне в Лондон, WiFo е първият форум за вино и храна, Lenea Muscat 2015 - Domain Marsh, Балканският международен винен конкурс издаде каталог с отличените изби, Рапърът Джей Зи си купи елитна марка шампанско, Виното и България, Дефиле „Вино и гурме“ - Пловдив 2017, Новите вина на Вила Мелник за 2016, Продукти на Вила Мелник: „Bergulе”, Австрия в бяло, Над 47 000 посетители разгледаха мегафорума за агробизнес, вино и храни в Пловдив, Как да комбинираме вино и салата, Как да убием 10 милиона болестотворни бактерии за половин час!, Августиада 2017, ВИНАРИЯ 2018 с повече изложители и продукти, Препоръки за здраве с грозде и вино, Най-скъпите видове шампанско в света, Chardonnay AplauZ Villa Melnik - 2013, ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА “СОМЕЛИЕР НА ГОДИНАТА 2018", Най-добрите български вина на Бургаския фестивал на виното, Пловдив става вино столица през ноември, Едно фино, моля!, Акценти в програмата на DiVino.Taste 2014: вината от северното поречие на Рона, Divino magazine - брой 6, Най-популярните цитати на известни личности за виното, Най-скъпо продаденото бяло вино, Вили Гълабова - за българското вино, културата на виното и домакинството на Пловдив през 2016 на CMB., DiVino.Taste 2014 за четвърти път представи най-доброто от българското вино, Продукти на Винарна "Малката звезда" серия: Енигма, Rose Wine Expo 2015 през погледа на Анна Дундакова

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове