Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Августиада 2017

Августиада 2017

Августиада 2017 - winebg.info

Хайде на Фестивал - вино, музика, хубава храна, есен, която е прекрасна в СТАРА ЗАГОРА!

АВГУСТИАДА 2017 ви очаква! За 6-ти път 30 български и чужди изби ще отворят вината си за вас, почитатели на бакхусовата напитка, а ние ще се постараем уикенда ви в града на липите, поетите и правите улици да е незабравим!

На 13 октомври вечерта избираме "ЦАРИЦА НА АВГУСТИАДА" 2017, която ще бъде посланик, както на фестивала, така и на Стара Загора. Елате на чудесно организирания спектакъл в Държавна Опера Стара Загора, за да се насладите на младостта, красотата и чара на момичетата, допуснати до финала.

Августиада 2017 - winebg.info

Нa 14 октомври в 11:30 е официалното откриване на Фестивала. ГЪРЦИЯ е страна - партньор на Августиада 2017, затова няма да минем и без автентично изпълнение на бузуки в неделя на 15 октовмври!
Ще имам щастието да представя "Непознатите съкровища на Гърция" - майсторски клас за гръцките вина в събота от 15:30 ч.
Нa 14 октомври вечерта е Гала вечерята в Операта, предхождана от концерт на виртуозните й музиканти и сътворена от култовия ресторант Форум - Стара Загора!

Запазете си следващия уикенд и си доставете незабравими мигове! АВГУСТИАДА 2017 ви очаква!

Августиада 2017 - winebg.info

Входът за Изложението на вино и кулинарни продукти в Регионален исторически музей на 14 октомври от 12 до 18 ч. и на 15 октомври от 11 до 16:30 ч. е с билет за един ден на стойност 5 лв., а за двата дни - 8 лв. За по-добра организация на достъпа до изложението е добре
предварително да закупите входни билети, което е особено препоръчително за групови посещения. Това би бил добър начин бизнесът да поощри добрите си работници и служители. Билети ще могат да се закупуват по време на изложението на входа на Регионален исторически музей Стара Загора.

За по голямо изображение, натиснете върху снимката
meats

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки

Тагове

Винзавод Асеновград, Змийско вино спира косопада, вдига самолета, Винен салон - Rose Wine Expo 2017, Дъб и вино – неповторима комбинация, Франция стана световен шампион на сляпа дегустация на вино, 15 италиански вина с призове от „Винария 2015“, Какво ще опитате на WiFo, Живко Енчев е победителя в Сомелиер на годината 2017, Edoardo Miroglio Sant’ Ilia Pinot Noir 2008, 5 основни етапа за начинаещи винолюбители ПРЕДИ дегустация, Meandra 2012 - Domain Marash, Salty Hills 2012 - Black Sea Gold / Солените хълмове 2012 - Черноморско злато, Фестивал „Дефиле на младото вино” - предистория, Продукти на Винарска изба "Ямантиев" - Селекция, AplauZ Syrah 2010 - Villa Melnik, Aplauz Syrah Reserve 2011 - Villa Melnik, Брой 13 на DiVino Magazine е вече на пазара!, За пръв път на български език световният бестселър „Може и без хайвер“ на Йоханес Марио Зимел от издателство Gourmet Publishing, Най-скъпо продадените вина в света, Колекция шампанско Armand de Briganc Dynastie за $500 000, Дървена бутилка пресъздава отлежаването в барик, 15 италиански вина с призове от „Винария 2015“, Вкусът на българското вино преди и сега – какво се промени?, България – „почетен гост“ на най-голямото винено изложение в Белгия, Холандия и Люксембург, Creative wine arts - част 1, Легендите за чукането с чаши, Обстановката променя вкуса на виното, Хайде на училище…по бира!, Aplauz - Каберне Совиньон Резерва 2012 Вила Mелник, DiVino.Taste 2013 Програма, Храни за вино и вино за храната, Традицията да се празнува новото БОЖОЛЕ стана на 63 години, Вино и стил - еп.4, Микро дегустация на мега Пиемонте, Приятели и посланици на българското виното в Лондон

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове