Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Августиада 2017

Августиада 2017

Августиада 2017 - winebg.info

Хайде на Фестивал - вино, музика, хубава храна, есен, която е прекрасна в СТАРА ЗАГОРА!

АВГУСТИАДА 2017 ви очаква! За 6-ти път 30 български и чужди изби ще отворят вината си за вас, почитатели на бакхусовата напитка, а ние ще се постараем уикенда ви в града на липите, поетите и правите улици да е незабравим!

На 13 октомври вечерта избираме "ЦАРИЦА НА АВГУСТИАДА" 2017, която ще бъде посланик, както на фестивала, така и на Стара Загора. Елате на чудесно организирания спектакъл в Държавна Опера Стара Загора, за да се насладите на младостта, красотата и чара на момичетата, допуснати до финала.

Августиада 2017 - winebg.info

Нa 14 октомври в 11:30 е официалното откриване на Фестивала. ГЪРЦИЯ е страна - партньор на Августиада 2017, затова няма да минем и без автентично изпълнение на бузуки в неделя на 15 октовмври!
Ще имам щастието да представя "Непознатите съкровища на Гърция" - майсторски клас за гръцките вина в събота от 15:30 ч.
Нa 14 октомври вечерта е Гала вечерята в Операта, предхождана от концерт на виртуозните й музиканти и сътворена от култовия ресторант Форум - Стара Загора!

Запазете си следващия уикенд и си доставете незабравими мигове! АВГУСТИАДА 2017 ви очаква!

Августиада 2017 - winebg.info

Входът за Изложението на вино и кулинарни продукти в Регионален исторически музей на 14 октомври от 12 до 18 ч. и на 15 октомври от 11 до 16:30 ч. е с билет за един ден на стойност 5 лв., а за двата дни - 8 лв. За по-добра организация на достъпа до изложението е добре
предварително да закупите входни билети, което е особено препоръчително за групови посещения. Това би бил добър начин бизнесът да поощри добрите си работници и служители. Билети ще могат да се закупуват по време на изложението на входа на Регионален исторически музей Стара Загора.

За по голямо изображение, натиснете върху снимката
meats

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки

Тагове

Етикет при поднасянето и консумация на червено вино, Пътят към по-добро здраве – чаша червено вино, Как да се насладим на истинското вино, Грузинци правят вино в глинени съдове, заровени в земята, Ветеранът актьор Жерар Депардийо се снима във френски филм който се сравнява с хитовия "Отбивки"., Wine & Food Festival - Варна 22 - 24 април 2016, Продукти на Винарска изба "Ямантиев" - Селекция, Какво не знаем за червените вина, Rigid Elm Rose 2015 - Nisovo, Между по-кисело и по-сладичко вино, Bononia Estate - Rose Ooh La La 2015, Винените курсове на Midalidare Rock in the wine valley, София ще се превърне в Балканска столица на виното на 28-29 май 2016, ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ИНТЕРЕС СТАРТИРА 23-ТО ИЗДАНИЕ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES В ПЛОВДИВ, Какво издава виното за характера на човека ?, Местно време, БНТ2 Благоевград - 10 юли 2013, Дегустация: златното шардоне на България, Виното помага и на бъбреците, Дебютантите от „Винария 2017“ с престижни отличия и бутикови вина, Шести Балкански винен фестивал 3-4 юни 2017 Гранд Хотел София, 5 типа мъже, 5 сорта вино, на които те приличат, WiFo – да поговорим за вино и храна, Между по-кисело и по-сладичко вино, Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017!, Червено, бяло, розе, пенливо - кое вино е най-полезно, Казанлък - столица на виното „Розе", Schalkenbosch Edenhof - Pinotage 2015, Насладете се на живота с новата книга на Gourmet Publishing, Wine & Food Festival - Варна 22 - 24 април 2016, Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017!, НАД 15 ХИЛЯДИ ПОСЕТИХА ГРАДЪТ НА ВИНОТО В ПЪРВИТЕ ДВА ДНИ НА ВИНАРИЯ 2015, Discover.Vino World: целият винен свят в една чаша, Продукти на "Вила Юстина", Базар на изкуствата "Изкуство, вино, любов и шоколад", Как да си изберем Розе! Наръчник за стиловете розово вино.

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове