Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » САЛОН НА ВИНОТО 2017

САЛОН НА ВИНОТО 2017

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Дата на провеждане: 8 - 11.11.2017 г.
Периодичност: Ежегодно
Поредност: 16-о издание
Място на провеждане: Интер Експо Център - София
Профил на изложбата: Вина, спиртни напитки и аксесоари
Целева група: Специалисти и широка публика
Организатори: Интер Експо Център, Национална лозаро-винарска камара


САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

САЛОН НА ВИНОТО е утвърдена ежегодна платформа за ползотворни бизнес контакти.
Изложението допринася за разширяване и утвърждаване на пазарните позиции на българските вина в страната и чужбина. Събитието е и предпочитано място за дегустации на елитни и качествени вина и спиртни напитки от най-висок клас, повишаване на винената култура на потребителите, както и популяризиране на виното сред неговите ценители. Български и чуждестранни винопроизводители, енолози, сомелиери и търговци се събират в рамките на четирите изложбени дни, за да осъществят директни контакти с дистрибутори, ресторантьори и крайни клиенти.
През изминалите 15 години Салон на виното ежегодно събира на едно място български и чуждестранни винопроизводители и търговци, които предлагат нови марки вина.
16-ото издание на изложението дава заявка, че отново ще вдъхнови посетителите си. С колективно участие ще се представят редица български изби, които ще покажат най-добрите си партиди. Освен това ще разкажат за местните ни сортове и потенциала за отглеждане на лозя в определени райони на страната.
Българската асоциация на независимите лозаро-винари и Националният институт за изследване на вино и спиртни напитки също ще бъдат представени на изложението, както и Националната лозаро-винарска камара, която е съорганизатор на събитието заедно с Интер Експо Център.
Желаещите да посетят изложението ще могат да се включат в поредица от дегустации на вина от Южна Африка, които традиционно участват с колективен щанд на изложението, и на марки от Италия, Франция, Словения и Македония.

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Профил на САЛОН НА ВИНОТО:
• Селектирани вина с най-добро качество
• Нови партиди и търговски марки с неповторим аромат и вкус
• Бутикови серии вина
• Продукти от грозде
• Спиртни напитки
• Специализирани миялни машини

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Паралелно със САЛОН НА ВИНОТО в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ.
Заявете участие сега – направете крачка напред във Вашия бизнес!

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

10x - Въпрос на нос, Записването за участие в състезанието за титлата "Сомелиер на годината" приключи !, Приключи Балкански винен фестивал 2015, какво дегустирахме и какво научихме., DiVino.Taste 2016 предлага много повече от дегустация на най-добрите български вина, Да отслабнем с вино!, Вили Гълабова - за българското вино, културата на виното и домакинството на Пловдив през 2016 на CMB., Aplauz - Каберне Совиньон Резерва 2012 Villa Melnik, В Северна или Южна България се отглеждат по-добри червени вина?, Яна Петкова: Един живот не стига за хубавото вино, Големите вина от пино ноар, Vinoar - Пийте за здраве !, ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2015 ПРОГРАМА, Ден на виното на река Дунав, Колекционерите на вино се насочват към портото, Four Friends Rose - 2013, Издателство ГУРМЕ Ви кани на премиера на готварската книга „Така би сготвила баба ти“ на Петър Стоянович, Aureos Rose Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc 2013, Бутилките от вино в двора и градината, La Bella 2015 - Rose Katarzyna Estate, Sense of Tears rose 2015 - Maryan Winery, Винотерапия за красота, Какво издава виното за характера на човека ?, Tragata 2013 - Cabernet Sauvignon - Sopot Winery, Christie's продава колекция от вина на Джоел Малин, Конкурсът за наградата на сайта exporter.bg “Златната изба” на финалната права, Повече от 5000 души посетиха четвъртото издание на DiVino.Taste, Leva Shraz reserve 2013 - Винекс Славянци, Бургаски Винен Фестивал 2016 Карта / Wine Fest Burgas 2016 map, Cabernet Franc 2013 - Spiritus Sanctus, Riverside 2015 - Manastira Winery, БУРГАСКИ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО 2015 - Майсторски клас на тема "Совиньон блан", Leva Shraz reserve 2013 - Винекс Славянци, 5 години Балкански винен форум, Наградиха победителите от „Световното по вино“, Concours Mondial de Bruxelles, 25 произведения от коркови тапи

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове