Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » САЛОН НА ВИНОТО 2017

САЛОН НА ВИНОТО 2017

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Дата на провеждане: 8 - 11.11.2017 г.
Периодичност: Ежегодно
Поредност: 16-о издание
Място на провеждане: Интер Експо Център - София
Профил на изложбата: Вина, спиртни напитки и аксесоари
Целева група: Специалисти и широка публика
Организатори: Интер Експо Център, Национална лозаро-винарска камара


САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

САЛОН НА ВИНОТО е утвърдена ежегодна платформа за ползотворни бизнес контакти.
Изложението допринася за разширяване и утвърждаване на пазарните позиции на българските вина в страната и чужбина. Събитието е и предпочитано място за дегустации на елитни и качествени вина и спиртни напитки от най-висок клас, повишаване на винената култура на потребителите, както и популяризиране на виното сред неговите ценители. Български и чуждестранни винопроизводители, енолози, сомелиери и търговци се събират в рамките на четирите изложбени дни, за да осъществят директни контакти с дистрибутори, ресторантьори и крайни клиенти.
През изминалите 15 години Салон на виното ежегодно събира на едно място български и чуждестранни винопроизводители и търговци, които предлагат нови марки вина.
16-ото издание на изложението дава заявка, че отново ще вдъхнови посетителите си. С колективно участие ще се представят редица български изби, които ще покажат най-добрите си партиди. Освен това ще разкажат за местните ни сортове и потенциала за отглеждане на лозя в определени райони на страната.
Българската асоциация на независимите лозаро-винари и Националният институт за изследване на вино и спиртни напитки също ще бъдат представени на изложението, както и Националната лозаро-винарска камара, която е съорганизатор на събитието заедно с Интер Експо Център.
Желаещите да посетят изложението ще могат да се включат в поредица от дегустации на вина от Южна Африка, които традиционно участват с колективен щанд на изложението, и на марки от Италия, Франция, Словения и Македония.

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Профил на САЛОН НА ВИНОТО:
• Селектирани вина с най-добро качество
• Нови партиди и търговски марки с неповторим аромат и вкус
• Бутикови серии вина
• Продукти от грозде
• Спиртни напитки
• Специализирани миялни машини

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Паралелно със САЛОН НА ВИНОТО в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ.
Заявете участие сега – направете крачка напред във Вашия бизнес!

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Хит в Дубай: Безалкохолно вино с 24-каратово злато, Cabernet Sauvignon 2003 - Rousse Winery, Пино Гриджо - с много лица, Продукти на Винарска изба "Ямантиев" - Селекция, Шестия Балкански винен конкурс и фестивал 2017 стартира с много силна програма, Discover.Vino Северна Италия, Виното и България, Черга Розе 2012 Домейн Менада, Тероар - еп.2, Bergule Розе Мелник 55 - 2013 Villa Melnik, Spancha Sangiovese & Merlot & Cabernet Sauvignion 2016 - Rupel Winery, Препоръки за здраве с грозде и вино, Пет грешни мита за българското вино, Един следобед с Михаил Марковски и сомелиерите на България, 50 винарски изби в надпревара за приза „Златен ритон“, 15 любопитни факта за виното, Дъб и вино – неповторима комбинация, За виното – с любов ...и още нещо, Syrah 2013 - Gulbanis Wine, 120 души се включиха в лиричен конкурс на община Асеновград, Discover.Vino представя вината на Южна Франция, По-сухо? По-леко? Как да избера вино по мой вкус?, Merlot 2013 - Dives Winery, Винария 2016, Spancha Sangiovese & Merlot & Cabernet Sauvignion 2016 - Rupel Winery, DiVino Guide Българските вина 2016 е в помощ на всеки любител на виното, Бутикова винарска изба Spiritus Sanctus, Стандартната бутилка за вино, Голямата пролетна дегустация - SPRING WINE TASTING, Cor Caroli Rose 2015 Afuzov Winery, Съчетаването на вино и храна е сред акцентите на DiVino.Taste 2013, TCHERGA 10* Red 2013 - Домейн Менада, Община Асеновград ще отваря пак Музей на виното, Между по-кисело и по-сладичко вино, Августиада 2016 награди

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове