Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » САЛОН НА ВИНОТО 2017

САЛОН НА ВИНОТО 2017

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Дата на провеждане: 8 - 11.11.2017 г.
Периодичност: Ежегодно
Поредност: 16-о издание
Място на провеждане: Интер Експо Център - София
Профил на изложбата: Вина, спиртни напитки и аксесоари
Целева група: Специалисти и широка публика
Организатори: Интер Експо Център, Национална лозаро-винарска камара


САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

САЛОН НА ВИНОТО е утвърдена ежегодна платформа за ползотворни бизнес контакти.
Изложението допринася за разширяване и утвърждаване на пазарните позиции на българските вина в страната и чужбина. Събитието е и предпочитано място за дегустации на елитни и качествени вина и спиртни напитки от най-висок клас, повишаване на винената култура на потребителите, както и популяризиране на виното сред неговите ценители. Български и чуждестранни винопроизводители, енолози, сомелиери и търговци се събират в рамките на четирите изложбени дни, за да осъществят директни контакти с дистрибутори, ресторантьори и крайни клиенти.
През изминалите 15 години Салон на виното ежегодно събира на едно място български и чуждестранни винопроизводители и търговци, които предлагат нови марки вина.
16-ото издание на изложението дава заявка, че отново ще вдъхнови посетителите си. С колективно участие ще се представят редица български изби, които ще покажат най-добрите си партиди. Освен това ще разкажат за местните ни сортове и потенциала за отглеждане на лозя в определени райони на страната.
Българската асоциация на независимите лозаро-винари и Националният институт за изследване на вино и спиртни напитки също ще бъдат представени на изложението, както и Националната лозаро-винарска камара, която е съорганизатор на събитието заедно с Интер Експо Център.
Желаещите да посетят изложението ще могат да се включат в поредица от дегустации на вина от Южна Африка, които традиционно участват с колективен щанд на изложението, и на марки от Италия, Франция, Словения и Македония.

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Профил на САЛОН НА ВИНОТО:
• Селектирани вина с най-добро качество
• Нови партиди и търговски марки с неповторим аромат и вкус
• Бутикови серии вина
• Продукти от грозде
• Спиртни напитки
• Специализирани миялни машини

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Паралелно със САЛОН НА ВИНОТО в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ.
Заявете участие сега – направете крачка напред във Вашия бизнес!

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Divino magazine - Брой 4, Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути, България ще избира своя Сомелиер на 2015 година, Cabernet Sauvignon 2003 - Rousse Winery, КАК ДА ОХЛАДИТЕ ВИНО ЗА 20 МИНУТИ, Винария 2016, Готвим бъдещето с GastronomiX 2017, Винарска изба „Едоардо Миролио“ спечели приза „Изба на годината“ на ВИНАРИЯ 2015, Продукти Spirits Sanctus - Sensus, Sensus ver. 2, Експертите са типичен пример за винената мода., Хиляди литри вино се изляха за традиционната „битка на виното” в Испания, Как да съхраняваме виното, Дегустационни комисии на V национален конкурс за розе "ЗЛАТЕН КИЛИКС" - Казанлък 05 юни 2015, Black Label Cabernet Sauvignon 2015 - Terra Tangra, Насладете се на живота с новата книга на Gourmet Publishing, Vinoar - Пийте за здраве !, Излезе брой 7 на DiVino Magazine!, Chardonnay barrigue Santa Maria 2013, Събират мостри на български ракии за престижен световен конкурс, Как да убием 10 милиона болестотворни бактерии за половин час!, ГРАДЪТ НА ВИНОТО СЕ РАЗРАСТВА И ПЕЧЕЛИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ, Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути, Как да си направим сангрия, Rose Angelica 2016 - Chateau Copsa, Шестото издание на Балканския международен винен конкурс и фестивал BIWC 2017 - с кауза против рака на гърдата, 100 милиона години храна - Вечеря посветена на една ценна книга, Ivan Alexander Grand Cuvee Single Vineyard 2011 Maryan Winery, Инж. Божидар Донков спечели приза „Енолог на Винария 2015“, 16 класически шардонета от Шабли, Наградиха победителите от „Световното по вино“, Concours Mondial de Bruxelles, Виното и България, Rose Wine Expo 2016 - Информация в аванс !, Винени червени сортове, Топ 10 дестинации за винен туризъм, Bio Rose Bouquet & Mavrud 2015 - Edoardo Miroglio

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове