Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » САЛОН НА ВИНОТО 2017

САЛОН НА ВИНОТО 2017

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Дата на провеждане: 8 - 11.11.2017 г.
Периодичност: Ежегодно
Поредност: 16-о издание
Място на провеждане: Интер Експо Център - София
Профил на изложбата: Вина, спиртни напитки и аксесоари
Целева група: Специалисти и широка публика
Организатори: Интер Експо Център, Национална лозаро-винарска камара


САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

САЛОН НА ВИНОТО е утвърдена ежегодна платформа за ползотворни бизнес контакти.
Изложението допринася за разширяване и утвърждаване на пазарните позиции на българските вина в страната и чужбина. Събитието е и предпочитано място за дегустации на елитни и качествени вина и спиртни напитки от най-висок клас, повишаване на винената култура на потребителите, както и популяризиране на виното сред неговите ценители. Български и чуждестранни винопроизводители, енолози, сомелиери и търговци се събират в рамките на четирите изложбени дни, за да осъществят директни контакти с дистрибутори, ресторантьори и крайни клиенти.
През изминалите 15 години Салон на виното ежегодно събира на едно място български и чуждестранни винопроизводители и търговци, които предлагат нови марки вина.
16-ото издание на изложението дава заявка, че отново ще вдъхнови посетителите си. С колективно участие ще се представят редица български изби, които ще покажат най-добрите си партиди. Освен това ще разкажат за местните ни сортове и потенциала за отглеждане на лозя в определени райони на страната.
Българската асоциация на независимите лозаро-винари и Националният институт за изследване на вино и спиртни напитки също ще бъдат представени на изложението, както и Националната лозаро-винарска камара, която е съорганизатор на събитието заедно с Интер Експо Център.
Желаещите да посетят изложението ще могат да се включат в поредица от дегустации на вина от Южна Африка, които традиционно участват с колективен щанд на изложението, и на марки от Италия, Франция, Словения и Македония.

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Профил на САЛОН НА ВИНОТО:
• Селектирани вина с най-добро качество
• Нови партиди и търговски марки с неповторим аромат и вкус
• Бутикови серии вина
• Продукти от грозде
• Спиртни напитки
• Специализирани миялни машини

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Паралелно със САЛОН НА ВИНОТО в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ.
Заявете участие сега – направете крачка напред във Вашия бизнес!

САЛОН НА ВИНОТО 2017 - winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Разберете как се лекува с вино! Всичко за енотерапията на едно място !, Нов върх за българското винопроизводство - 109 медала за български вина от Concours Mondial de Bruxelles, Насладете се на живота с новата книга на Gourmet Publishing, Брой 8 на DiVino Magazine е вече тук !, ПОСЕТЕТЕ V-ТО ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ НА ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2015, Каталог Августиада 2015, Фестивал вино и храна - Варна 2015 г., Компоненти на дегустацията I: Окото, Всички френски вина съдържат пестициди, Ура за сира!, Тракийски съдове и рисуване с вино са сред атракциите на Международната изложба „Винария 2016“, С дъх на рубин под Трихълмието, Традицията да се празнува новото БОЖОЛЕ стана на 63 години, За пръв път от години има баланс между търсене и предлагане на вино, Тероар - еп.3, В предаването "За виното и хората" на 02.06.2013, Бакхус организира първия уличен гурме фестивал в България - “StrEAT Fest”, За Дефилето на младото вино и някои мисли за реколта 2014, Сотерн – Меката на френските десертни вина, Седми рожден ден на БАСВ в стил Roaring Twenties, Bergule – Mavrud 2011 Вила Мелник, Специални награди за вино от местен сорт за първи път на ВИНАРИЯ 2017, Рекорд - по 8500 посетители дневно идват на мегафорума за агробизнес, вино и храни в Пловдив, Анна Дундакова: Българското вино е част от националното богатство на страната, Blanc Cuvee на Вила Юстина със злато от Канада, УСПЕХ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ВИНА НА ПРОВАЙН 2016 И ДОБРА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕТО ИМ В CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES, Виното помага и на бъбреците, Вино, Храна и Туризъм 2017, Как да се избавим от излишните килограми, Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017!, IMAGE Reserva Red 2014 - Villa Bassarea, Специалисти от над 50 страни в света проявяват интерес към България, Spancha Sangiovese 2016 - Rupel Winery, И замириса на..., Кой ще сади лозя с евросубсидии

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове