Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Бъчвата като мебел и аксесоар

Бъчвата като мебел и аксесоар

СПОДЕЛИ



Разтършувайте се из тайнствените помещения на къщата на село. Тя пази в себе си спомените ви от детството. Пази и всички онези предмети и странни приспособления на дядо ви. Проверете дали не ви е завещал някоя бъчва. Ако не възнамерявате да произвеждате грозде в нея, може да я използвате като мебел в дома или градината си.




Освен невероятния аромат на дърво, което преди време е поемало гроздови сокове, големият съд ще украси жилището ви и ще му придаде невероятна старинна атмосфера и уют. Може да се превърне в декоративна масичка, или поставка за нещо, например цветя. Стига да погледнете една бъчва, убедени сме, че веднага ще ви хрумнат доста идеи за какво може да я употребите.




От две бъчви може да си направите основа за кухненски плот. И на бас, че нито един от приятелите ви няма да остане безразличен за вкуса и изобретателния ви дух.




Нощни шкафчета, кош за дрехи, скривалище за книги, стол или просто като аксесоар, бъчвите са уникални. Пръстените на дървото им пазят тайните на отминали времена. Може да я използвате още за къщичка на домашния любимец, охладител на храна и напитки, ако я напълните с лед, табуретка за терасата и саксии за разсад на зеленчуци.
Една бъчва – много идеи!




Снимка: www.bgstroitel.com
Автор: Dani

Източник: Link

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [4 Гласували]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

AplauZ Viognier 2013 - Villa Melnik, Експериментът - майка на виненото разнообразие, Alexandra Estate Rose Mourvedre & Grenache 2015, Продукти на "Домейн Менада" серия Черга, IMAGE Reserva Red 2014 - Villa Bassarea, Брад Пит показа лозята си във Франция, Между по-кисело и по-сладичко вино, Castellum - Cabernet Sauvignon 2013 - Carabunar Winery, Как да сервираме и консумираме бяло вино?, Продукти на Вила Мелник: „Aplauz”, 7-те грешки, които любителите на виното правят най-често, Валядолид става световна столица на виното за 3 дни, Terra Tangra Cuvee 2006, 25 начина за повторно използване на старите бъчви, Винария 2012, Винени червени сортове, Компоненти на дегустацията I: Окото, Винен салон - Rose Wine Expo 2017, Мидалидаре Естейт, За пети път София ще се превърне в Балканска столица на виното V юбилейно издание на БАЛКАНСКИЯ ВИНЕН КОНКУРС И ФЕСТИВАЛ 2016, Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара, Винената Дипломация – Балканите на фокус на четвъртия Балкански винен конкурс и фестивал, Инж. Божидар Донков спечели приза „Енолог на Винария 2015“, Фестивал утвърждава Варна като гурме дестинация, Как спретнали хитър номер на дегустатори на вино, Винарски изби в частни домове, Вино и стил - еп.1, Да отслабнем с вино!, Мъж доживя до 107 години, променяйки едно-единствено нещо в менюто си!, Новите лица на ризлинг, На Трапезата на Wine & Food Society, Грозде за вино или десертно грозде – каква е разликата?, Вино от България очарова посетителите на „Мегавино“ - най-голямото изложение в Белгия, Холандия и Люксембург, Chardonnay 2015 - Spiritus Sanctus, Cabernet Franc 2013 - Spiritus Sanctus

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове