Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Бъчвата като мебел и аксесоар

Бъчвата като мебел и аксесоар

СПОДЕЛИРазтършувайте се из тайнствените помещения на къщата на село. Тя пази в себе си спомените ви от детството. Пази и всички онези предмети и странни приспособления на дядо ви. Проверете дали не ви е завещал някоя бъчва. Ако не възнамерявате да произвеждате грозде в нея, може да я използвате като мебел в дома или градината си.
Освен невероятния аромат на дърво, което преди време е поемало гроздови сокове, големият съд ще украси жилището ви и ще му придаде невероятна старинна атмосфера и уют. Може да се превърне в декоративна масичка, или поставка за нещо, например цветя. Стига да погледнете една бъчва, убедени сме, че веднага ще ви хрумнат доста идеи за какво може да я употребите.
От две бъчви може да си направите основа за кухненски плот. И на бас, че нито един от приятелите ви няма да остане безразличен за вкуса и изобретателния ви дух.
Нощни шкафчета, кош за дрехи, скривалище за книги, стол или просто като аксесоар, бъчвите са уникални. Пръстените на дървото им пазят тайните на отминали времена. Може да я използвате още за къщичка на домашния любимец, охладител на храна и напитки, ако я напълните с лед, табуретка за терасата и саксии за разсад на зеленчуци.
Една бъчва – много идеи!
Снимка: www.bgstroitel.com
Автор: Dani

Източник: Link

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [4 Гласували]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

България с най-високото отличие от световен конкурс за високоалкохолни напитки, 3 причини да охладите червените вина през лятото и след това....., Топ 10 за 2015 на Wine Spectator, Голямата пролетна дегустация - SPRING WINE TASTING, Каква чаша да изберем ?, Излезе брой 11 на DiVino Magazine, Основни правила за етикет и протокол на масата, Световни дипломати и политици от Европейския парламент дегустират български вина в Брюксел, Вино и стил - еп.5, Schalkenbosch Edenhof - Pinotage 2015, Виното като любовник, Винарска изба “Манастира”, Новият брой 19 на DiVino Magazine e посветен на винените конкурси, Продадоха имението на Робин Уилямс за 18.1 млн. долара, Змийско вино спира косопада, вдига самолета, Български совиньон блан, реколта 2012, Червено, бяло, розе, пенливо - кое вино е най-полезно, Чуждестранни лектори за тайните на местните винени сортове на ВИНАРИЯ 2017, Фондю и вино, Merul Rose 2015 - Rumelia Wine Cellar, Гръцката изба Сигалас от остров Санторини грабна Гранд Трофея на петото юбилейно издание на Балканския международен винен конкурс ( BIWC ) 2016, Schalkenbosch Edenhof - Pinotage 2015, Видеоурок: цветовете на виното, Световните винени сортове, Rose Angelica 2016 - Chateau Copsa, 15 италиански вина с призове от „Винария 2015“, Дъб и вино – неповторима комбинация, Four Friends Chardonnay 2013, Продукти на "Вила Юстина", WIFO или за виното и храната с вдъхновение, Мегафорумът за агробизнес, вино и храни в Пловдив става по-мащабен, България не си пада особено по виното, показва изследване, Представят България като домакин на световен винен конкурс в САЩ, Истинското вино - бариера пред рака!, „Винени маршрути“ 2015 вече на пазара

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове