Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Бъчвата като мебел и аксесоар

Бъчвата като мебел и аксесоар

СПОДЕЛИРазтършувайте се из тайнствените помещения на къщата на село. Тя пази в себе си спомените ви от детството. Пази и всички онези предмети и странни приспособления на дядо ви. Проверете дали не ви е завещал някоя бъчва. Ако не възнамерявате да произвеждате грозде в нея, може да я използвате като мебел в дома или градината си.
Освен невероятния аромат на дърво, което преди време е поемало гроздови сокове, големият съд ще украси жилището ви и ще му придаде невероятна старинна атмосфера и уют. Може да се превърне в декоративна масичка, или поставка за нещо, например цветя. Стига да погледнете една бъчва, убедени сме, че веднага ще ви хрумнат доста идеи за какво може да я употребите.
От две бъчви може да си направите основа за кухненски плот. И на бас, че нито един от приятелите ви няма да остане безразличен за вкуса и изобретателния ви дух.
Нощни шкафчета, кош за дрехи, скривалище за книги, стол или просто като аксесоар, бъчвите са уникални. Пръстените на дървото им пазят тайните на отминали времена. Може да я използвате още за къщичка на домашния любимец, охладител на храна и напитки, ако я напълните с лед, табуретка за терасата и саксии за разсад на зеленчуци.
Една бъчва – много идеи!
Снимка: www.bgstroitel.com
Автор: Dani

Източник: Link

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [4 Гласували]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

3 вина бяха отличени с престижния приз „Златен ритон“ в тазгодишния конкурс на „Винария“, Бургаски Винен Фестивал 2016 Карта / Wine Fest Burgas 2016 map, Топ 10 винени барове в Париж !, Микро дегустация на мега Пиемонте, Откриват „Световното по вино“ – Concours Mondial de Bruxelles, във Валядолид, Телиш/Кастра Рубра, Дегустация на белгийски шоколад с български вина за първи път на ВИНАРИЯ 2017, Десерти и сладки вина - неустоима комбинация, Дебютантите от „Винария 2017“ с престижни отличия и бутикови вина, Известни марки и бутикови изби идват на изложбата „Винария 2017“ в Пловдив, За бъчвите и виното, Бяло вино с месо? Естествено!, Как да убием 10 милиона болестотворни бактерии за половин час!, 5 основни етапа за начинаещи винолюбители ПРЕДИ дегустация, Топ 5 на най-големите производители на вино в света, Винената бутилка, Винарски изби в частни домове, 35 оригинални етикети за вино, 10 смешни наименования на марки вино, Топ 10 на кулинарния туризъм в Европа, Колекция шампанско Armand de Briganc Dynastie за $500 000, Виното "Кианти" е прочуто от 300 години, първото контролирано наименование, Изпращаме мостри на ракия за известен световен конкурс, За първи път на DiVino.Taste: вината на изложителите ще могат да се купуват, Syrah 2013 - Gulbanis Wine, Световни винени експерти идват в София за Балканския винен конкурс и фестивал, Пет рецепти с червено вино, Акценти в програмата на DiVino.Taste 2014: вината от северното поречие на Рона, ВИНАРНА СВИЩОВ – КУПАЖЪТ ОТ КЛАСИКА И СЪВРЕМЕННОСТ, AplauZ - Rose 2013 Villa Melnik, Alexandra Estate, Дом на виното в София, Sense of Tears rose 2015 - Maryan Winery, ЧЕТВЪРТИ БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ, Мегафорумът за агробизнес, вино и храни в Пловдив става по-мащабен

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 Best BG Site BgTop100.net Линкове