Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Бъчвата като мебел и аксесоар

Бъчвата като мебел и аксесоар

СПОДЕЛИРазтършувайте се из тайнствените помещения на къщата на село. Тя пази в себе си спомените ви от детството. Пази и всички онези предмети и странни приспособления на дядо ви. Проверете дали не ви е завещал някоя бъчва. Ако не възнамерявате да произвеждате грозде в нея, може да я използвате като мебел в дома или градината си.
Освен невероятния аромат на дърво, което преди време е поемало гроздови сокове, големият съд ще украси жилището ви и ще му придаде невероятна старинна атмосфера и уют. Може да се превърне в декоративна масичка, или поставка за нещо, например цветя. Стига да погледнете една бъчва, убедени сме, че веднага ще ви хрумнат доста идеи за какво може да я употребите.
От две бъчви може да си направите основа за кухненски плот. И на бас, че нито един от приятелите ви няма да остане безразличен за вкуса и изобретателния ви дух.
Нощни шкафчета, кош за дрехи, скривалище за книги, стол или просто като аксесоар, бъчвите са уникални. Пръстените на дървото им пазят тайните на отминали времена. Може да я използвате още за къщичка на домашния любимец, охладител на храна и напитки, ако я напълните с лед, табуретка за терасата и саксии за разсад на зеленчуци.
Една бъчва – много идеи!
Снимка: www.bgstroitel.com
Автор: Dani

Източник: Link

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [4 Гласували]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

MH WINE SELECTION, Пийте вино Вестерос, като любимите си герои от "Game Of Thrones", За сиренето и виното, Винени червени сортове, За първи път на DiVino.Taste: вината на изложителите ще могат да се купуват, TCHERGA 10* Red 2013 - Домейн Менада, La Bella 2015 - Rose Katarzyna Estate, Българското вино: по-малко, по-добро, по-скъпо, Над 47 000 посетители разгледаха мегафорума за агробизнес, вино и храни в Пловдив, Deja Vu 2015 - Minkov Brothers, Перу на вкус: кухнята като социално оръжие, Продукти на "Вила Юстина", Бордо на опашка за наши бъчви, Как да избираме вино по празниците, За втора поредна година конкурс за наградата на exporter.bg - “ЗЛАТНАТА ИЗБА”, Gramatik Ekzarh 2015 - Rupel Winery, Angel - Syrah & Merlot 2014 - Angel's Estate, Бяло вино и риба?, Излезе новото издание на „Дегустацията, или как да опознаем виното“, Община Асеновград ще отваря пак Музей на виното, Merul Rose 2015 - Rumelia Wine Cellar, Винобалканика 2014 събира вина от Черноморието и Балканите, Мегафорумът за агробизнес, вино и храни стартира с рекорд, Expressions Merlot & Syrah 2015 - Via Verde, Angel's Estate Rose 2016, Вино от България очарова посетителите на „Мегавино“ - най-голямото изложение в Белгия, Холандия и Люксембург, Нова книга от издателство Гурме - Сладка теорема, Castellum - Cabernet Sauvignon 2013 - Carabunar Winery, Продукти на Вила Мелник: „Bergulе”, DiVino.Taste отново представя най-доброто от българското вино!, Кратък урок за ароматите във виното, Да поговорим за вино и храна, Известни марки и бутикови изби идват на изложбата „Винария 2017“ в Пловдив, Salty Hills 2012 - Black Sea Gold / Солените хълмове 2012 - Черноморско злато, За пети път София ще се превърне в Балканска столица на виното V юбилейно издание на БАЛКАНСКИЯ ВИНЕН КОНКУРС И ФЕСТИВАЛ 2016

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове