Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Броени дни остават до откриването на IV Фестивал на виното Бургас

Броени дни остават до откриването на IV Фестивал на виното Бургас

Броени дни остават до откриването  на IV Фестивал на виното Бургас - winebg.info

#WineFestBurgas 2017
От 28 до 30 юли експоцентър "Флора" в Бургас отново ще събере ценителите и любителите на българско и чуждо вино.

Броени дни остават до откриването  на IV Фестивал на виното Бургас - winebg.info
Ще пълнят чашите и душите на гостите на Фестивала и ще демонстрират изключителните качества на вината родно производство.
Българските винопроизводители ще премерят сили и с вносни аржентински, френски, чилийски и испански вина.

За първи път на Фестивала
- Дегустация на първото синьо антивино в света
- Дегустация на качествени спиртни напитки от Сърбия
- Дегустация на зелено вино
Ново предизвикателство в ЗЕЛЕН цвят за любителите и ценителите на виното от Finca Casa Blanca. За първи път на #WineFestBurgas 2017 -Зелено вино! Finca Casa Blanca Green Wine BG Зеленото вино се произвежда в района Валенсия по най-съвременните технологии в сектора. Добре подбраната комбинация между познатите сортове грозде Шардоне и Вердехо създава запомнящ се вкус, с ясно изразена киселинност. Тази година фирмата производител получава златен медал от участието си в международния конкурс International Wine Contest Bucharest 2017.

Летният фестивал ще продължи традицията от миналата година с дегустация на оранжево вино. Цветната гама ще бъде допълнена от качествени бели, червени и розета.

Всички вина ще могат да се дегустират и закупят на цени на производител от мястото на събитието.
За първи път и специално за събитието сме подготвили листовка с множество награди за посетителите.Тя ще се разпространява безплатно в града и региона и ще включва освен наградите, талон с отстъпка от цената на входния билет.
Отново за феновете на българското сирене с трюфели DU CHEF RADICHEV. Тази година ще има козе, овче и краве сирене, представено на специален щанд за събитието.

Посетителите ще могат да се насладят на неповторимия вкус на италиански шоколад от Торино, а така също да отпият и глътка ароматно кафе от Caffe L’Antico , създадено от четири поколения италиански пекари на кафе от 1909 г.
Коктейли на винена основа ще предложи специално създаденият за събитието Wine Craft Bar.
Още много и разнообразни изненади и винени предизвикателства ще открият посетителите и тази година
от 28 до 30 юли в изложбен център "Флора" в Бургас.
Входен билет - 7 лв., включващ дегустации на всички щандове.
Работното време на Фестивала на виното - Бургас 2017 ще бъде от 16,00 до 22,00 часа.
Очакваме ви на най-голямото винено събитие за Южното Черноморие!

Повече информация и на https://www.facebook.com/wine.fest.burgas/

ІV Бургаски фестивал на виното се организира
от Националната лозаро-винарска камара и "Експо тим" ООД със съдействието на община Бургас.


Броени дни остават до откриването  на IV Фестивал на виното Бургас - winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Вила Юстина – отличие в бутилка, Отличниците на „Винария 2016“ представят България на световен конкурс, Мъж доживя до 107 години, променяйки едно-единствено нещо в менюто си!, Шестия Балкански винен конкурс и фестивал 2017 стартира с много силна програма, Продукти на Вила Мелник: „Bergulе”, Винен оптимизъм на Балканите, Видеоурок: цветовете на виното, Винария 2012, GastronomiX 2016, Красотата на френското вино, Bergule Viognier 2012 - Villa Melnik, Има два вида жени, Sensus 2009 Spiritus Sanctus, Над 360 проби вина, ракии, винено бренди и спиртни напитки се състезават за Златен ритон на ВИНАРИЯ 2017, Rose 2014 - Santa Maria, Божоле нуво - 2016, Революционно: ще отваряме коркова тапа без тирбушон!, СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ С ПОГЛЕД КЪМ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ВИНЕН ПАЗАР, Domaine Bessa Valley с нова визуална идентичност, вдъхновена от Панагюрското съкровище, Серия SPANCHA 2016 - Rupel Winery, 25 произведения от коркови тапи, Втори фестивал "Хляб и Вино" 2015 - Стара Загора, Препоръки за здраве с грозде и вино, ДЕГУСТАЦИОНЕН КОНКУРС ЗА НАЙ - ДОБРО МЛАДО ВИНО НА 2015, 120 души се включиха в лиричен конкурс на община Асеновград, Pagane Rose Syrah 2014 - Villa Lyubimets, Digi.Taste или къде се пресичат виното и виртуалната среда, ДЕГУСТАЦИОНЕН КОНКУРС ЗА НАЙ - ДОБРО МЛАДО ВИНО НА 2015, Франсис Форд Копола ни кани във винения парк, Трифон Зарезан – празник на лозята и виното, „50 постни рецепти“ - новата книга на Gourmet Publishing, Four Friends Chardonnay 2013, Продукти на "Домейн Менада" серия Черга, Какво е Малолактичната ферментация ?, 50 винарски изби в надпревара за приза „Златен ритон“

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове