Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути

Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути

Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути  - winebg.info

Виненият туризъм е най-модерният в момента и привлича сериозен интерес към българските производители и възможността тези вина да бъдат дегустирани на място. Заедно с популяризацията на производителите, по време на Търговско изложение Винен Джулайфест Бургас 2017 ще бъдат презентирани и винени маршрути, които включват емблематични исторически, археологически и природни обекти.

Търговско изложение за вино и храни, произведени в България - "Винен Джулайфест 2017", за втора поредна година ще събере под един покрив компании, лидери от основните браншове, свързани с отглеждането на лозя и производството на вина и спиртни напитки, както и фирми от хранителната промишленост, които защитават високото качеството на българските храни. Изложението ще се състои в Експозиционен център "Флора" - Бургас от 30 юни до 2 юли. Така събитието ще стане основен акцент на посрещането на лятото Джулай Морнинг в Бургас с богата арт програма и благотворителна кауза, която и тази година ще бъде свързана с безопасността на движението на децата.

Партньори в благотворителната кауза са Сдружение SOS-ПТП, рокерите от Hooligans МС и "Морски братя", а набраните средства са предназначени за площадка по пътна безопасност в бургаската детска градина "Синчец". Търговското изложение "Винен Джулайфест 2017" се организира с подкрепата на Община Бургас и в партньорство с Бургаската Регионална туристическа камара (БРТК). Събитието е с вход свободен. "Винен Джулайфест 2017" ще даде възможност на посетителите за безплатни дегустации и в двете зали на изложението, като публиката ще избере най-добрите продукти на българските производители на вино и храна.

Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути  - winebg.info

Томболи и в трите фестивални дни ще предостави награди на най-активните посетители, които ще получат бутилка вино от любимата си марка и производител. Посетителите ще имат възможност да дегустират над 250 вина от различни винопроизводители от региона и цялата страна. Хранителната промишленост ще бъде представена от водещи месопроизводителни и млекопреработвателни фирми, а любопитен акцент са трюфелите, които все по-активно навлизат в хранителната култура на българите.

Новият момент във второто издание на "Винен Джулайфест 2017" е насочен към туристите - български и чуждестранни.

Използвани са материали от burgasinfo.com, burgasdream.com и zonaburgas.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Виното се оказва опасно за зъбния емайл, Чуждестранни лектори за тайните на местните винени сортове на ВИНАРИЯ 2017, Защо да изберем българското вино ?, Bio Rose Bouquet & Mavrud 2015 - Edoardo Miroglio, СЕДМО ИЗДАНИЕ THE BALKANS INTERNATIONAL WINE COMPETITION & FESTIVAL (BIWC 2018), Защо виното се съхранява в бъчви?, Коркът остава във виното, Как се дегустира пенливо вино? Няколко от най-добрите пенливи предложения на пазара, Приятели и посланици на българското виното в Лондон, Виното вече има свой дом в Бургас, DiVino Guide Българските вина 2016 е в помощ на всеки любител на виното, Балканският международен винен конкурс издаде каталог с отличените изби, Готвачката на Химлер, Craft Beer Taste събира микропивовари и вносители на крафт бири!, Как се дегустира пенливо вино? Няколко от най-добрите пенливи предложения на пазара, Spiritus Sanctus - Merlot 2015, St-Rose La Grande Belezza 2016 - Alexandra Estate, Звукът на виното, Направете си сангрия, “Дефиле на младото вино” 2017, Kera Tamara Chardonnay 2015 - Maryan Winery, Как говори цветът на виното, Валядолид става световна столица на виното за 3 дни, „Ожених се за веганка“ от Фаусто Брици, новата книга на издателство Gourmet Publishing, Топ 10 винени барове в Париж !, Речник на дегустационните термини, За втора поредна година връчваме наградата на exporter.bg - “ЗЛАТНАТА ИЗБА”, Кулинарни предизвикателства на фестивала „Вино и храна“, Фурор на био продуктите на „Вкусове от Италия 2018“, Шести Балкански винен фестивал 3-4 юни 2017 Гранд Хотел София, Натюрморт за начинаещи дегустатори, Каталог на българското вино 2013, Domaine Bessa Valley отбелязва празника на виното Трифон Зарезан, Приключения по пътя на виното, Кърмит Линч, Галина Нифору ден преди Августиада 2015

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове