Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути

Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути

Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути  - winebg.info

Виненият туризъм е най-модерният в момента и привлича сериозен интерес към българските производители и възможността тези вина да бъдат дегустирани на място. Заедно с популяризацията на производителите, по време на Търговско изложение Винен Джулайфест Бургас 2017 ще бъдат презентирани и винени маршрути, които включват емблематични исторически, археологически и природни обекти.

Търговско изложение за вино и храни, произведени в България - "Винен Джулайфест 2017", за втора поредна година ще събере под един покрив компании, лидери от основните браншове, свързани с отглеждането на лозя и производството на вина и спиртни напитки, както и фирми от хранителната промишленост, които защитават високото качеството на българските храни. Изложението ще се състои в Експозиционен център "Флора" - Бургас от 30 юни до 2 юли. Така събитието ще стане основен акцент на посрещането на лятото Джулай Морнинг в Бургас с богата арт програма и благотворителна кауза, която и тази година ще бъде свързана с безопасността на движението на децата.

Партньори в благотворителната кауза са Сдружение SOS-ПТП, рокерите от Hooligans МС и "Морски братя", а набраните средства са предназначени за площадка по пътна безопасност в бургаската детска градина "Синчец". Търговското изложение "Винен Джулайфест 2017" се организира с подкрепата на Община Бургас и в партньорство с Бургаската Регионална туристическа камара (БРТК). Събитието е с вход свободен. "Винен Джулайфест 2017" ще даде възможност на посетителите за безплатни дегустации и в двете зали на изложението, като публиката ще избере най-добрите продукти на българските производители на вино и храна.

Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути  - winebg.info

Томболи и в трите фестивални дни ще предостави награди на най-активните посетители, които ще получат бутилка вино от любимата си марка и производител. Посетителите ще имат възможност да дегустират над 250 вина от различни винопроизводители от региона и цялата страна. Хранителната промишленост ще бъде представена от водещи месопроизводителни и млекопреработвателни фирми, а любопитен акцент са трюфелите, които все по-активно навлизат в хранителната култура на българите.

Новият момент във второто издание на "Винен Джулайфест 2017" е насочен към туристите - български и чуждестранни.

Използвани са материали от burgasinfo.com, burgasdream.com и zonaburgas.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Винария 2012, Les Nuits Blanches Gris 2015 - Katarzyna Estate, Cabernet Franc 2013 - Gulbanis Wine, Винарска изба Вила Мелник представя новите си вина на Трифон Зарезан!, Divino magazine - брой 6, Чушки със сирене - с какво вино да ги комбинираме?, Разрешено ли е виното по време на пости ?, Първи фестивал на вина от местни сортове в Казанлък, WIFO или за виното и храната с вдъхновение, Как да си изберем Розе! Наръчник за стиловете розово вино., Виното сваля килограми и освобождава от стреса, Продукти на Вила Мелник: „Bergulе”, Траминерите на България, Deja Vu 2015 - Minkov Brothers, Най-популярните червени вина, Сомелиер на годината 2016 стана младият Илиян Петракиев, Пандизчии правят бяло вино, Правят град на виното, За пети път София ще се превърне в Балканска столица на виното V юбилейно издание на БАЛКАНСКИЯ ВИНЕН КОНКУРС И ФЕСТИВАЛ 2016, Тракийски съдове и рисуване с вино са сред атракциите на Международната изложба „Винария 2016“, Kera Tamara Sauvignon Blanc 2013 - Maryan Winery, Вила Юстина – отличие в бутилка, Време за бъчви!, Syrah 2014 - Villa Bassarea, ФЕСТИВАЛ ВИНО И ХРАНА – една история с вкус Варна, 21 – 23 април 2017, Cattleya Sauvignon Blanc & Chardonnay 2015 - Angelus Estate, Ура за сира!, Tamianka - 2016 Rupel Winery, Дегустационни комисии на V национален конкурс за розе "ЗЛАТЕН КИЛИКС" - Казанлък 05 юни 2015, ФЕСТИВАЛ ВИНО И ХРАНА – една история с вкус Варна, 21 – 23 април 2017, Вино според характера, Гръцката изба Сигалас от остров Санторини грабна Гранд Трофея на петото юбилейно издание на Балканския международен винен конкурс ( BIWC ) 2016, Всички френски вина съдържат пестициди, 10 причини да станете любител на виното, Брюксел, Хага и Рим дегустират българските вина с медали от „Световното по вино” 2016

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове