Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути

Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути

Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути  - winebg.info

Виненият туризъм е най-модерният в момента и привлича сериозен интерес към българските производители и възможността тези вина да бъдат дегустирани на място. Заедно с популяризацията на производителите, по време на Търговско изложение Винен Джулайфест Бургас 2017 ще бъдат презентирани и винени маршрути, които включват емблематични исторически, археологически и природни обекти.

Търговско изложение за вино и храни, произведени в България - "Винен Джулайфест 2017", за втора поредна година ще събере под един покрив компании, лидери от основните браншове, свързани с отглеждането на лозя и производството на вина и спиртни напитки, както и фирми от хранителната промишленост, които защитават високото качеството на българските храни. Изложението ще се състои в Експозиционен център "Флора" - Бургас от 30 юни до 2 юли. Така събитието ще стане основен акцент на посрещането на лятото Джулай Морнинг в Бургас с богата арт програма и благотворителна кауза, която и тази година ще бъде свързана с безопасността на движението на децата.

Партньори в благотворителната кауза са Сдружение SOS-ПТП, рокерите от Hooligans МС и "Морски братя", а набраните средства са предназначени за площадка по пътна безопасност в бургаската детска градина "Синчец". Търговското изложение "Винен Джулайфест 2017" се организира с подкрепата на Община Бургас и в партньорство с Бургаската Регионална туристическа камара (БРТК). Събитието е с вход свободен. "Винен Джулайфест 2017" ще даде възможност на посетителите за безплатни дегустации и в двете зали на изложението, като публиката ще избере най-добрите продукти на българските производители на вино и храна.

Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути  - winebg.info

Томболи и в трите фестивални дни ще предостави награди на най-активните посетители, които ще получат бутилка вино от любимата си марка и производител. Посетителите ще имат възможност да дегустират над 250 вина от различни винопроизводители от региона и цялата страна. Хранителната промишленост ще бъде представена от водещи месопроизводителни и млекопреработвателни фирми, а любопитен акцент са трюфелите, които все по-активно навлизат в хранителната култура на българите.

Новият момент във второто издание на "Винен Джулайфест 2017" е насочен към туристите - български и чуждестранни.

Използвани са материали от burgasinfo.com, burgasdream.com и zonaburgas.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Виното сваля килограми и освобождава от стреса, DiVino.Taste 2016 показва, че виното е за всички !, Какво ще опитате на WiFo, Потребителите ги превръщаме в свои фенове, коментират победителите във „Винария 2017“, Видове винени сноби и как да се справяме с тях, Депардийо пиел по 14 бутилки вино на ден, Виното като любовник, Пекин става световна столица на виното през 2018 г., Бордо на опашка за наши бъчви, Един ден в Града на Виното, Фестивала на виното розе / Rose Wine Expo 2015 приключи, Дегустация: златното шардоне на България, 10 интригуващи предания и легенди за виното, Какво издава виното за характера на човека ?, Китай е на първо място в света по консумация на червено вино, Как да изберем изгодно чаши за вино в четири лесни стъпки, Две винарски изби си поделиха голямата награда – Златен Трофей на Балканския международен винен конкурс 2015, Slow Food гостува на DiVino.Taste, Винен уикенд 2013, 15 италиански вина с призове от „Винария 2015“, Wine & Food Festival - Варна 22 - 24 април 2016, Продукти на Вила Мелник: „Villa Melnik”, Продукти на "Вила Юстина", Розе за всеки джоб, Всичко, което трябва да знаете за розето, Японски учени доказаха: бяло вино се сервира само с риба, Коркът остава във виното, Roze Wine Expo 2016 новото старо лице на българското вино, Нов роман от издателство Гурме - Майсторът на вино от Ноа Гордън, Топ 10 дестинации за винен туризъм, Отновo е време за DiVino.Taste!, ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2015 ПРОГРАМА, Започна събирането на мостри за „световното по вино“, Concours Mondial de Bruxelles, Дрождите влияят много върху аромата на виното, Българското вино: по-малко, по-добро, по-скъпо

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове