Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути

Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути

Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути  - winebg.info

Виненият туризъм е най-модерният в момента и привлича сериозен интерес към българските производители и възможността тези вина да бъдат дегустирани на място. Заедно с популяризацията на производителите, по време на Търговско изложение Винен Джулайфест Бургас 2017 ще бъдат презентирани и винени маршрути, които включват емблематични исторически, археологически и природни обекти.

Търговско изложение за вино и храни, произведени в България - "Винен Джулайфест 2017", за втора поредна година ще събере под един покрив компании, лидери от основните браншове, свързани с отглеждането на лозя и производството на вина и спиртни напитки, както и фирми от хранителната промишленост, които защитават високото качеството на българските храни. Изложението ще се състои в Експозиционен център "Флора" - Бургас от 30 юни до 2 юли. Така събитието ще стане основен акцент на посрещането на лятото Джулай Морнинг в Бургас с богата арт програма и благотворителна кауза, която и тази година ще бъде свързана с безопасността на движението на децата.

Партньори в благотворителната кауза са Сдружение SOS-ПТП, рокерите от Hooligans МС и "Морски братя", а набраните средства са предназначени за площадка по пътна безопасност в бургаската детска градина "Синчец". Търговското изложение "Винен Джулайфест 2017" се организира с подкрепата на Община Бургас и в партньорство с Бургаската Регионална туристическа камара (БРТК). Събитието е с вход свободен. "Винен Джулайфест 2017" ще даде възможност на посетителите за безплатни дегустации и в двете зали на изложението, като публиката ще избере най-добрите продукти на българските производители на вино и храна.

Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути  - winebg.info

Томболи и в трите фестивални дни ще предостави награди на най-активните посетители, които ще получат бутилка вино от любимата си марка и производител. Посетителите ще имат възможност да дегустират над 250 вина от различни винопроизводители от региона и цялата страна. Хранителната промишленост ще бъде представена от водещи месопроизводителни и млекопреработвателни фирми, а любопитен акцент са трюфелите, които все по-активно навлизат в хранителната култура на българите.

Новият момент във второто издание на "Винен Джулайфест 2017" е насочен към туристите - български и чуждестранни.

Използвани са материали от burgasinfo.com, burgasdream.com и zonaburgas.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Храни за вино и вино за храната, DIVINO TOP 50 - Най-добрите български вина за 2016, Гръцката изба Сигалас от остров Санторини грабна Гранд Трофея на петото юбилейно издание на Балканския международен винен конкурс ( BIWC ) 2016, Как да се насладим на истинското вино, Вила Юстина – отличие в бутилка, VVV Карта на винените маршрути в Мелнишкия регион, AplauZ - Merlot & Syrah Reserve 2011 Villa Melnik, РЕКОРДЕН БРОЙ ПРОБИ ВИНА В 23-ГОДИШНАТА ИСТОРИЯ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES СЕ ПРЕДСТАВЯТ В ПЛОВДИВ, Digi.Taste или къде се пресичат виното и виртуалната среда, Чушки със сирене - с какво вино да ги комбинираме?, Debut Red 2014 - Via Verde, Bergule – Mavrud 2011 Вила Мелник, Лошата реколта вдига продажбите на бутилирано вино, Речник на дегустационните термини, Enigma Syrah 2014 - Malkata Zvezda, Discover.Vino World представя: вината от Италия и Франция на българския пазар, Discover.Vino Южна Америка – 08 октомври 2015, Пловдив става вино столица през ноември, Четвърто издание на Фестивал на виното Бургас е от 28 до 30 юли, Виното "Кианти" е прочуто от 300 години, първото контролирано наименование, ДИРЕКТОРЪТ НА CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES ТОМА КОСТЕНОБЪЛ ЩЕ ВРЪЧИ ЛИЧНО НАГРАДИТЕ НА 18 БЪЛГАРСКИ ВИНОПРОИЗВОДИТЕЛИ, Кой ще сади лозя с евросубсидии, La Bella 2015 - Rose Katarzyna Estate, Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара, Riverside Мускат Отонел 2013 Винарска изба "Манастира", Излезе брой 10 на DiVino Magazine!, Шести Балкански винен фестивал 3-4 юни 2017 Гранд Хотел София, Виното – без вода, захар и с ограничено количество серен диоксид, Gulbanis Wine - Syrah 2011, Франсис Форд Копола ни кани във винения парк, Търсенето на свежи и плодови вина засяга пазара на бъчви, Любими български рецепти - нова книга от издателство Гурме, Как говори цветът на виното, Discover.Vino представя специалните вина!, 24 уникални подаръка за любителите на вино

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове