Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт

Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт

Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт - winebg.info

В заключителната вечер на 40-тия юбилеен световен конкрес по лозарство и винарство й бяха връчени диплома „Магистър на науките по Винен мениджмънт“ и международна диплома - „Мениджмънт в сектора на винопроизводство и лозарство“ от университета СупАгро (Монпелие, Франция).

В заключителната вечер на 40-тия юбилеен световен конкрес по лозарство и винарство, на Цветелина Николова, управляващ директор на Катаржина Естейт бе връчена диплома „Магистър на науките по Винен мениджмънт“.

Освен тази диплома тя получи и международна диплома - „Мениджмънт в сектора на винопроизводство и лозарство“ от университета СупАгро (Монпелие, Франция). Дипломата й бе връчена от Моника Кристман, Президент на OIV; Жан-Мари Оран, Генерален директор на OIV; Мишел Бурки, Генерален делегат на AUIV, Никола Голдшмид, Директор на програмата „Магистър на науките по Винен мениджмънт“ на OIV.
Цветелина Николова благодари на ръководителите на организацията за това, че те избраха именно 40-ия юбилеен Световен конгрес по лозарство и винарство и 15-та Генерална асамблея на Международната организация по лозата и виното (OIV), за да й връчат дипломата.

За мен „Магистър на науките по Винен мениджмънт” не е само образователна степен или титла – това е книгата на живота ми. Това е знание и опит, чиито мащаби ми е много трудно да опиша в този момент. С тези думи Цветелина Николова се обърна към представителите на най-престижната винена институция OIV (International Organisation of Vine and Wine) по време на Гала вечерята, пред повече от 400 гости от цял свят в зала „София“, хотел „Маринела“.

Престижните дипломи нареждат Цветелина Николова сред най-високопоставените експерти в областта на винопроизводството, винения мениджмънт и маркетинг. Тя е и най-младата българка сред носителите на професионалното свидетелство.

Източник: exporter.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

С какво вино е подходящо да готвим, Rose 2014 - Santa Maria, НОВА КАТЕГОРИЯ ЗА СТАРИ ВИНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES В ПЛОВДИВ, MH WINE SELECTION, Тероар - еп.4, 25 произведения от коркови тапи, Франсис Форд Копола ни кани във винения парк, Защо чашата има значение, Chardonnay barrigue Santa Maria 2013, Merlot 2014 - Gulbanis Wine, Фестивал утвърждава Варна като гурме дестинация, 3 причини да охладите червените вина през лятото и след това....., Правят град на виното, USB Wine - изтеглете вино направо от лозята!, Levent Riesling 2015 - Rousse Winery, Вили Гълъбова - интервю за winebg.info, 13 енолози са номинирани в тазгодишния конкурс Енолог на годината, организиран от СЕБ, Винарска изба Марян, 15 любопитни факта за виното, Gulbanis Wine - Syrah 2011, Rose - Bratya Daskalovi 2015, Старозагорка популяризира наше вино в кътче, защитено от ЮНЕСКО, Съчетаването на вино и храна е сред акцентите на DiVino.Taste 2013, Цените на виното по света, Винени бели сортове, Винарска изба Шато Бургозоне спечели наградата на exporter.bg „Златната изба на България“ за 2016 г., Топ 10 винени барове в Париж !, Pure Pink Rose 2016 - Domaine Boyar, Старозагорка популяризира наше вино в кътче, защитено от ЮНЕСКО, Дом на виното в София, Какво не знаем за червените вина, Едно фино, моля!, Технология за производство на бяло вино, Домейн Менада, Виното издава характера на човека

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове