Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт

Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт

Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт - winebg.info

В заключителната вечер на 40-тия юбилеен световен конкрес по лозарство и винарство й бяха връчени диплома „Магистър на науките по Винен мениджмънт“ и международна диплома - „Мениджмънт в сектора на винопроизводство и лозарство“ от университета СупАгро (Монпелие, Франция).

В заключителната вечер на 40-тия юбилеен световен конкрес по лозарство и винарство, на Цветелина Николова, управляващ директор на Катаржина Естейт бе връчена диплома „Магистър на науките по Винен мениджмънт“.

Освен тази диплома тя получи и международна диплома - „Мениджмънт в сектора на винопроизводство и лозарство“ от университета СупАгро (Монпелие, Франция). Дипломата й бе връчена от Моника Кристман, Президент на OIV; Жан-Мари Оран, Генерален директор на OIV; Мишел Бурки, Генерален делегат на AUIV, Никола Голдшмид, Директор на програмата „Магистър на науките по Винен мениджмънт“ на OIV.
Цветелина Николова благодари на ръководителите на организацията за това, че те избраха именно 40-ия юбилеен Световен конгрес по лозарство и винарство и 15-та Генерална асамблея на Международната организация по лозата и виното (OIV), за да й връчат дипломата.

За мен „Магистър на науките по Винен мениджмънт” не е само образователна степен или титла – това е книгата на живота ми. Това е знание и опит, чиито мащаби ми е много трудно да опиша в този момент. С тези думи Цветелина Николова се обърна към представителите на най-престижната винена институция OIV (International Organisation of Vine and Wine) по време на Гала вечерята, пред повече от 400 гости от цял свят в зала „София“, хотел „Маринела“.

Престижните дипломи нареждат Цветелина Николова сред най-високопоставените експерти в областта на винопроизводството, винения мениджмънт и маркетинг. Тя е и най-младата българка сред носителите на професионалното свидетелство.

Източник: exporter.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

DiVino.Taste 2016 поставя акцент върху регионалния характер на вината, Защо виното се съхранява в бъчви?, Българските сортове са акцент в програмата на Divino.Taste, Българското вино – дар от тракийските богове, Новата тенденция вина с нискоалкохолно съдържание, Колекция шампанско Armand de Briganc Dynastie за $500 000, Как да бутилираме виното?, България може да бъде известна не само с ракия и вино, Винзавод Асеновград, Брой 17 на Divino Magazine е вече на пазара!, Българин в Топ 20 на винарите в Калифорния, Каталог на българското вино 2013, Aplauz - Каберне Совиньон Резерва 2011 Вила мелник, Брой 8 на DiVino Magazine е вече тук !, Илиян Петракиев - Сомелиер на 2016 годината, Тероар - еп.2, Пиянството на зодиакалните знаци, Винената бутилка, 3 причини да охладите червените вина през лятото и след това....., Участници - Сомелиер на годината 2017, Търговци изкупиха всички бутилки от вината със „Златен ритон“, За пръв път от години има баланс между търсене и предлагане на вино, Музиката променя аромата и плътността на виното, Продукти на Винарска изба "Ямантиев" - Селекция, Машина превръща водата във вино за три дни, Всичко, което трябва да знаете за розето, Четвърто издание на Фестивал на виното Бургас е от 28 до 30 юли, Винотерапия за красота, Седмото издание на „Дефиле на младото вино” 23 - 29 ноември 2015 Пловдив, Депардийо пиел по 14 бутилки вино на ден, Броени дни остават до откриването на IV Фестивал на виното Бургас, Експертите са типичен пример за винената мода., Българин в Топ 20 на винарите в Калифорния, Ранна мелнишка лоза, „Ожених се за веганка“ от Фаусто Брици, новата книга на издателство Gourmet Publishing

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 Best BG Site BgTop100.net Линкове