Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт

Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт

Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт - winebg.info

В заключителната вечер на 40-тия юбилеен световен конкрес по лозарство и винарство й бяха връчени диплома „Магистър на науките по Винен мениджмънт“ и международна диплома - „Мениджмънт в сектора на винопроизводство и лозарство“ от университета СупАгро (Монпелие, Франция).

В заключителната вечер на 40-тия юбилеен световен конкрес по лозарство и винарство, на Цветелина Николова, управляващ директор на Катаржина Естейт бе връчена диплома „Магистър на науките по Винен мениджмънт“.

Освен тази диплома тя получи и международна диплома - „Мениджмънт в сектора на винопроизводство и лозарство“ от университета СупАгро (Монпелие, Франция). Дипломата й бе връчена от Моника Кристман, Президент на OIV; Жан-Мари Оран, Генерален директор на OIV; Мишел Бурки, Генерален делегат на AUIV, Никола Голдшмид, Директор на програмата „Магистър на науките по Винен мениджмънт“ на OIV.
Цветелина Николова благодари на ръководителите на организацията за това, че те избраха именно 40-ия юбилеен Световен конгрес по лозарство и винарство и 15-та Генерална асамблея на Международната организация по лозата и виното (OIV), за да й връчат дипломата.

За мен „Магистър на науките по Винен мениджмънт” не е само образователна степен или титла – това е книгата на живота ми. Това е знание и опит, чиито мащаби ми е много трудно да опиша в този момент. С тези думи Цветелина Николова се обърна към представителите на най-престижната винена институция OIV (International Organisation of Vine and Wine) по време на Гала вечерята, пред повече от 400 гости от цял свят в зала „София“, хотел „Маринела“.

Престижните дипломи нареждат Цветелина Николова сред най-високопоставените експерти в областта на винопроизводството, винения мениджмънт и маркетинг. Тя е и най-младата българка сред носителите на професионалното свидетелство.

Източник: exporter.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Пуснаха на пазара най-скъпата бутилка вино, Речник на дегустационните термини, 10 интересни факта за виното, които трябва да знаете, Viognier 2015 - Spiritus Sanctus, Кое вино подхожда най-много на зодията ви, Български совиньон блан, реколта 2012, Domaine Boyar Quantum Pinot Noir & Merlot 2010, Rose 2013 - Dives Winery, Да отслабнем с вино!, Има нещо странно в това вино, Contour Pinot Noir 2011- Изба Карабунар, Цвета Тановска и Катя Йончева: "Тенденциите в българската винена индустрия са положителни", Винен салон - Rose Wine Expo 2017, Пластмасовите бутилки – предимства и недостатъци, Каква чаша да изберем ?, Bergule Melnik 2013 - Villa Melnik, Защо точно шардоне?, Най-добрите български вина на Бургаския фестивал на виното, Разпознавате ли хубавото вино, Технология за производство на бяло вино, Топ 10 на кулинарния туризъм в Европа, Продукти на VIA VERDE, Световни дипломати и политици от Европейския парламент дегустират български вина в Брюксел, Пет дни бизнес, атракции и дегустации в Международен панаир Пловдив, Пино Гриджо - с много лица, Какво е съдържанието на виното?, Уникална винарска изба, Sauvignon Blanc Barrel Fermented 2015 - Maryan Winery, Колибри Розе 2012 - ВИ Манастира, Domaine Boyar Quantum Pinot Noir & Merlot 2010, Как да се справим с безсънието, Leva Shraz reserve 2013 - Винекс Славянци, Merlot 2013 - Dives Winery, Discover.Vino представя вината на Бордо и Долината на Рона !, Световните винени сортове

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове