Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт

Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт

Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт - winebg.info

В заключителната вечер на 40-тия юбилеен световен конкрес по лозарство и винарство й бяха връчени диплома „Магистър на науките по Винен мениджмънт“ и международна диплома - „Мениджмънт в сектора на винопроизводство и лозарство“ от университета СупАгро (Монпелие, Франция).

В заключителната вечер на 40-тия юбилеен световен конкрес по лозарство и винарство, на Цветелина Николова, управляващ директор на Катаржина Естейт бе връчена диплома „Магистър на науките по Винен мениджмънт“.

Освен тази диплома тя получи и международна диплома - „Мениджмънт в сектора на винопроизводство и лозарство“ от университета СупАгро (Монпелие, Франция). Дипломата й бе връчена от Моника Кристман, Президент на OIV; Жан-Мари Оран, Генерален директор на OIV; Мишел Бурки, Генерален делегат на AUIV, Никола Голдшмид, Директор на програмата „Магистър на науките по Винен мениджмънт“ на OIV.
Цветелина Николова благодари на ръководителите на организацията за това, че те избраха именно 40-ия юбилеен Световен конгрес по лозарство и винарство и 15-та Генерална асамблея на Международната организация по лозата и виното (OIV), за да й връчат дипломата.

За мен „Магистър на науките по Винен мениджмънт” не е само образователна степен или титла – това е книгата на живота ми. Това е знание и опит, чиито мащаби ми е много трудно да опиша в този момент. С тези думи Цветелина Николова се обърна към представителите на най-престижната винена институция OIV (International Organisation of Vine and Wine) по време на Гала вечерята, пред повече от 400 гости от цял свят в зала „София“, хотел „Маринела“.

Престижните дипломи нареждат Цветелина Николова сред най-високопоставените експерти в областта на винопроизводството, винения мениджмънт и маркетинг. Тя е и най-младата българка сред носителите на професионалното свидетелство.

Източник: exporter.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Essence - Marselan & Merlot 2011 Винарна "Малката Звезда", Потребителите ги превръщаме в свои фенове, коментират победителите във „Винария 2017“, Odrysia Gris 2015 - Arcadia Vineyards, Кино и вино – Международен София филм фест 2015, В Северна или Южна България се отглеждат по-добри червени вина?, Кое вино подхожда най-много на зодията ви, DiVino.Taste 2013 Програма, Edoardo Miroglio Sant’ Ilia Pinot Noir 2008, Специалисти от над 50 страни в света проявяват интерес към България, Тракия Cabernet Sauvignon Reserve 2012 Винарска изба "Манастира", AplauZ - Merlot 2012 Villa Melnik, 11 романтични идеи за винен туризъм в България, България ще избира своя Сомелиер на 2015 година, Ура за сира!, Пет дни бизнес, атракции и дегустации в Международен панаир Пловдив, За пети път София ще се превърне в Балканска столица на виното V юбилейно издание на БАЛКАНСКИЯ ВИНЕН КОНКУРС И ФЕСТИВАЛ 2016, Виното като любовник, Chardonnay Gorchivka 2013, Виното вече има свой дом в Бургас, Rose 2013 - Dives Winery, РЕЗУЛТАТИ ОТ БАЛКАНСКИЯ ВИНЕН КОНКУРС 2014, Рекордно слаба реколта очакват в Европа, 24 медала за българските вина на Mundus Vini 2013, Презентации и майсторски класове на Discover.Vino World 2017, Какво издава виното за характера на човека ?, Как да сервираме и консумираме бяло вино?, Гръцката изба Сигалас от остров Санторини грабна Гранд Трофея на петото юбилейно издание на Балканския международен винен конкурс ( BIWC ) 2016, Рекорд - по 8500 посетители дневно идват на мегафорума за агробизнес, вино и храни в Пловдив, Един следобед с Михаил Марковски и сомелиерите на България, Десертни бели сортове, Български совиньон блан, реколта 2012, Соаве - Виното на Данте, Технология за производство на червено вино, 15 италиански вина с призове от „Винария 2015“, Розето и модата

BGtop.net Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове