Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Wine Folly нова книга от издатеслство Гурме

Wine Folly нова книга от издатеслство Гурме

Wine Folly, вашият пътеводител в света на виното от Маделин Пукет и Джъстин Хамак- winebg.info

Wine Folly, вашият пътеводител в света на виното от Маделин Пукет и Джъстин Хамак


Издателство Гурме представи на български език Wine Folly, любимия пътеводител на всички с интерес към от виното – от начинаещи любители до напреднали специалисти. Книгата Wine Folly (букв. Виномания) ви дава възможност да се наслаждавате на виното като експерт. Този навигатор за виноманиаци и любители опростява и систематизира сложните знания за това как да дегустираме вино, как да разпознаваме качеството, как да съчетаваме храната с вино и как да избираме вина, които да ни харесват при всеки един случай.
Wine Folly е за всички любознателни хора, които имат нужда или от основополагащи знания за виното, или от систематизиране на вече натрупани знания, или просто от справка и подсещане за определени сортове, стилове, географски произход и наименования на виното.

По приятен и забавен начин Wine Folly ни дава цялата важна информация за виното и ни помага да направим своя информиран избор в огромното разнообразие от различни вина, предлагани на пазара. Книгата е визуално ориентиран справочник, пълен с умни и полезни графични решения. С изобретателния си и практичен подход тя е истинска винена библия.

Автори на настоящата книга са създателите на свръхпопулярния американски винен сайт Winefolly.com. Маделин Пукет е сомелиер със сертификат от Court of Master Sommeliers, а работата й като дизайнер я вдъхновява за съдържанието на winefolly.com. Джъстин Хамак е съосновател и партньор в Wine Folly. Занимава се със стратегията на сайта, интернет технологиите и информационните модели.

Ето какво казва за Wine Folly Емил Коралов, издател на Divino:
„Ако пиете дори една чаша вино на седмица, тази книга е задължителна за вас. А ако изобщо не пиете, прочетете я и ще видите колко много пропускате.“

От 23 до 28 май може сами да се уверите в качествата на Wine Folly в столичния Национален дворец на културата, където Издателство Гурме ще предлага своите книги на щанд Б1. Там ще намерите много вълнуващи творби, свързани с гастрономията и виното – както художествена литература, така и специализирани книги.

Wine Folly, вашият пътеводител в света на виното от Маделин Пукет и Джъстин Хамак- winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Бяло вино с месо? Естествено!, РЕКОРДЕН БРОЙ ПРОБИ ВИНА В 23-ГОДИШНАТА ИСТОРИЯ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES СЕ ПРЕДСТАВЯТ В ПЛОВДИВ, Coravin- иновативна джаджа, Енолог на годината 2015, Bergule Chardonnay & Viognier 2013 Вила Мелник, DiVino.Taste 2013 Програма, Балканския винен фестивал е празник за душата, за сетивата и емоцията..., 10 яки вица за виното, с които винаги може да кажете НАЗДРАВЕ!, Как да се лекуваме с вино, Enigma "Experience" 2009 - ВИ Малката Звезда, ФЕСТИВАЛ ВИНО И ХРАНА – една история с вкус Варна, 21 – 23 април 2017, Излезе брой 11 на DiVino Magazine, Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути, Продукти Spirits Sanctus - Sensus, Sensus ver. 2, 40 кукери и гайдари ще разтресат Пловдив на Дионисиевото шествие за „Винария“, Учител, режисьор и актьор ще говорят на WiFo за храна, вино и култура, Santa Sara Bin 42 Rubin 2011 / Санта Сара Бин 42 Рубин 2011, Вино и стил - еп.10, 15 любопитни факта за виното, Tamianka - 2016 Rupel Winery, AplauZ Syrah 2010 - Villa Melnik, Енолог на годината е Стоян Стоянов, Карнобат, Creative wine arts - част 1, Видове винени сноби и как да се справяме с тях, И бялото вино е полезно за сърцето?, Технология за производство на червено вино, Международен панаир Пловдив ще е център на Световния винен конкурс, Вино и стил - еп.5, От шегата до фестивала - #ВарнаWINEkend 2017, Вили Гълъбова - интервю за winebg.info, Представят България като домакин на световен винен конкурс в САЩ, Как да бутилираме виното?, Арт салон Любов и вино 2016 от 28 януари, Грузинци правят вино в глинени съдове, заровени в земята, 24-членно жури ще оценява най-добрите вина на ВИНАРИЯ 2017

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове