Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Wine Folly нова книга от издатеслство Гурме

Wine Folly нова книга от издатеслство Гурме

Wine Folly, вашият пътеводител в света на виното от Маделин Пукет и Джъстин Хамак- winebg.info

Wine Folly, вашият пътеводител в света на виното от Маделин Пукет и Джъстин Хамак


Издателство Гурме представи на български език Wine Folly, любимия пътеводител на всички с интерес към от виното – от начинаещи любители до напреднали специалисти. Книгата Wine Folly (букв. Виномания) ви дава възможност да се наслаждавате на виното като експерт. Този навигатор за виноманиаци и любители опростява и систематизира сложните знания за това как да дегустираме вино, как да разпознаваме качеството, как да съчетаваме храната с вино и как да избираме вина, които да ни харесват при всеки един случай.
Wine Folly е за всички любознателни хора, които имат нужда или от основополагащи знания за виното, или от систематизиране на вече натрупани знания, или просто от справка и подсещане за определени сортове, стилове, географски произход и наименования на виното.

По приятен и забавен начин Wine Folly ни дава цялата важна информация за виното и ни помага да направим своя информиран избор в огромното разнообразие от различни вина, предлагани на пазара. Книгата е визуално ориентиран справочник, пълен с умни и полезни графични решения. С изобретателния си и практичен подход тя е истинска винена библия.

Автори на настоящата книга са създателите на свръхпопулярния американски винен сайт Winefolly.com. Маделин Пукет е сомелиер със сертификат от Court of Master Sommeliers, а работата й като дизайнер я вдъхновява за съдържанието на winefolly.com. Джъстин Хамак е съосновател и партньор в Wine Folly. Занимава се със стратегията на сайта, интернет технологиите и информационните модели.

Ето какво казва за Wine Folly Емил Коралов, издател на Divino:
„Ако пиете дори една чаша вино на седмица, тази книга е задължителна за вас. А ако изобщо не пиете, прочетете я и ще видите колко много пропускате.“

От 23 до 28 май може сами да се уверите в качествата на Wine Folly в столичния Национален дворец на културата, където Издателство Гурме ще предлага своите книги на щанд Б1. Там ще намерите много вълнуващи творби, свързани с гастрономията и виното – както художествена литература, така и специализирани книги.

Wine Folly, вашият пътеводител в света на виното от Маделин Пукет и Джъстин Хамак- winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Крилце или кълка ( L'aile ou la cuisse 1976 ), Wine & Food Festival - Варна 22 - 24 април 2016, Празничното настроение идва с Craft Beer Taste!, Черга Розе 2012 Домейн Менада, Syrah 2014 - Villa Bassarea, Ден на виното на река Дунав, Как ние възприемаме виното?, Радослав Радев, председател на НЛВК: Винопроизводители настояват за достъп до финансиране, Shiroka Melnik Reserve 2013 - Villa Melnik, Вино за вегетарианци…Хмм!?, Японски учени доказаха: бяло вино се сервира само с риба, Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути, Какво е съдържанието на виното?, Пино Гриджо - с много лица, 10 причини да пием розе, Винарския бранш на България се събирана форум в Обзор, Международен панаир Пловдив ще е център на Световния винен конкурс, Създадоха първото в света вино, ароматизирано с кола, Нов върх за българското винопроизводство - 109 медала за български вина от Concours Mondial de Bruxelles, Отличниците на „Винария 2016“ представят България на световен конкурс, „Последният пир“ възпява вкуса на манията, Ръст на изложители и държави на ВИНАРИЯ 2017, Enigma Experience 2010 Винарска изба Малката звезда, БАТА АГРО 2017 - Стара Загора, Bergule Melnik 2013 - Villa Melnik, Rose Wine Expo 2014 - 7-8 Юни, Старозагорка популяризира наше вино в кътче, защитено от ЮНЕСКО, Как да се ориентираме на винения пазар, Enigma Experience Merlot & Cabernet Sauvignon 2007, БУРГАСКИ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО 2015, От домашно вино може да пропееш, но и да ти прилошее, Мавруд 2008 "Винарска изба Брестовица", Голямата пролетна дегустация - SPRING WINE TASTING, ARTISTIQUE 2013 - Домейн Менада, Класически картини пресъздадени с вино

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове