Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Wine Folly нова книга от издатеслство Гурме

Wine Folly нова книга от издатеслство Гурме

Wine Folly, вашият пътеводител в света на виното от Маделин Пукет и Джъстин Хамак- winebg.info

Wine Folly, вашият пътеводител в света на виното от Маделин Пукет и Джъстин Хамак


Издателство Гурме представи на български език Wine Folly, любимия пътеводител на всички с интерес към от виното – от начинаещи любители до напреднали специалисти. Книгата Wine Folly (букв. Виномания) ви дава възможност да се наслаждавате на виното като експерт. Този навигатор за виноманиаци и любители опростява и систематизира сложните знания за това как да дегустираме вино, как да разпознаваме качеството, как да съчетаваме храната с вино и как да избираме вина, които да ни харесват при всеки един случай.
Wine Folly е за всички любознателни хора, които имат нужда или от основополагащи знания за виното, или от систематизиране на вече натрупани знания, или просто от справка и подсещане за определени сортове, стилове, географски произход и наименования на виното.

По приятен и забавен начин Wine Folly ни дава цялата важна информация за виното и ни помага да направим своя информиран избор в огромното разнообразие от различни вина, предлагани на пазара. Книгата е визуално ориентиран справочник, пълен с умни и полезни графични решения. С изобретателния си и практичен подход тя е истинска винена библия.

Автори на настоящата книга са създателите на свръхпопулярния американски винен сайт Winefolly.com. Маделин Пукет е сомелиер със сертификат от Court of Master Sommeliers, а работата й като дизайнер я вдъхновява за съдържанието на winefolly.com. Джъстин Хамак е съосновател и партньор в Wine Folly. Занимава се със стратегията на сайта, интернет технологиите и информационните модели.

Ето какво казва за Wine Folly Емил Коралов, издател на Divino:
„Ако пиете дори една чаша вино на седмица, тази книга е задължителна за вас. А ако изобщо не пиете, прочетете я и ще видите колко много пропускате.“

От 23 до 28 май може сами да се уверите в качествата на Wine Folly в столичния Национален дворец на културата, където Издателство Гурме ще предлага своите книги на щанд Б1. Там ще намерите много вълнуващи творби, свързани с гастрономията и виното – както художествена литература, така и специализирани книги.

Wine Folly, вашият пътеводител в света на виното от Маделин Пукет и Джъстин Хамак- winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Една чаша вино е равна на един час във фитнеса. И още 11 причини защо да пием божествената напитка, Акценти Винзавод Асеновград, Топ 10 дестинации за винен туризъм, Създадоха първото в света вино, ароматизирано с кола, Вино, Храна и Туризъм 2017, Брюксел, Хага и Рим дегустират българските вина с медали от „Световното по вино” 2016, Домейн Менада, Подземна спираловидна домашна изба, Златните ритони от „Винария 2016“ представи на специална дегустация сомелиер No 1 на България за 2012 година Вихрен Велков, Насладете се на живота с новата книга на Gourmet Publishing, Предлагат на търг уникална колекция с вина на Domaine de la Romanee-Conti, Над 360 проби вина, ракии, винено бренди и спиртни напитки се състезават за Златен ритон на ВИНАРИЯ 2017, Фестивала на виното розе / Rose Wine Expo 2015 приключи, Enigma Syrah 2014 - Malkata Zvezda, Chardonnay 2015 - Spiritus Sanctus, Музеят на виното, Августиада 2017, Колекционирането на вино като инвестиция, Вино и стил - еп.10, VVV Карта на винените маршрути в Мелнишкия регион, Bononia Estate - Rose Ooh La La 2015, Тракия Cabernet Sauvignon Reserve 2012 Винарска изба "Манастира", Ден на отворените врати Gourmet Publishing, Празничното настроение идва с Craft Beer Taste!, В салона на виното за 15-и път, Terra Tangra Algara Merlot & Syrah 2012, Как да се насладим на истинското вино, Вино и стил - еп.7, Издателство ГУРМЕ Ви кани на премиера на готварската книга „Така би сготвила баба ти“ на Петър Стоянович, Винотерапия за красота, Viognier 2014 - Spiritus Sanctus, Виното помага и на бъбреците, Кратък урок за ароматите във виното, 50 винарски изби в надпревара за приза „Златен ритон“, Българското вино – дар от тракийските богове

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове