Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » БАТА АГРО 2017 - Стара Загора

БАТА АГРО 2017 - Стара Загора

БАТА АГРО 2017 - winebg.info

Най-голямото селскостопанско изложение у нас – от 16 до 19 май в Стара Загора


Изложението БАТА АГРО , традиционно организирано от Българската асоциация на търговците на агротехника, отново ще бъде агросъбитието на годината. Месец преди изложението 211 фирми са заявили участие на изложбени площи 35 000 кв. метра, от които над 1000 кв. метра за сектор Животновъдство, на който за първи път тази година се поставя акцент.
Предвидени са демонстрации на агротехниката. Ще присъстват и производители, вносители и дистрибутори на препарати за растителна защита, торове и семена, на софтуерни продукти.
На БАТА АГРО
2017 ще се представят банки, застрахователи, консултантски компании.
Интерес към изложението тази година проявяват биопроизводители и производители на куркума от Австралия. Чешката република ще бъде представена от Посолството на страната в България и чешки фирми, търгуващи със земеделска техника, които не са застъпени на българския пазар към момента.
Съпътстващата програма на събитието отново ще бъде с практическа насоченост спрямо бенефициентите по европрограми в земеделието.

Официална програма на изложението БАТА АГРО 2017


16 май 2017 г.

10:00 - Пресконференция на УС на БАТА АГРО - Прецсентър, летище Стара Загора
11:00 - Официално откриване
12:00 - Обиколка на изложбените площи
14:00 - Семинар, с участието на експерти от МЗХ, посветен на актуалните мерки от ПРСР
Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Как чашата помага на виното, Discover.Vino представя вината на Бордо и Долината на Рона !, Wine Folly нова книга от издатеслство Гурме, Бутикова винарска изба Spiritus Sanctus, Стартира конкурсът за наградата на сайта exporter.bg “ЗЛАТНАТА ИЗБА”, Muscat Giallo 2013 - Spiritus Sanctus, Един ден в Града на Виното, Български тероари, Как да се ориентираме на винения пазар, DiVino Guide Българските вина 2016 е в помощ на всеки любител на виното, Солта подобрява вкуса на виното, Балканския винен фестивал е празник за душата, за сетивата и емоцията..., Гроздовите семки са извор на здраве, Най-добрите дестинации за винен туризъм в света за 2014, Посетители превзеха Винария 2017, Пиянството на зодиакалните знаци, Най-скъпо продадените вина в света, Арт салон Любов и вино 2016 от 28 януари, Над 4000 души посетиха третото издание на форума за българско вино DiVino.Taste!, София отново стана столица на българското вино с DiVino.Taste 2015, Пет български вина получиха „Златен ритон“ на ВИНАРИЯ 2016, Брой 8 на DiVino Magazine е вече тук !, Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции, Продукти на Винарна Свищов, От шегата до фестивала - #ВарнаWINEkend 2017, Готови ли сте за БАЛКАНСКА ВИНЕНА ФИЕСТА ?, Излезе брой 9 на DiVino Magazine!, WiFo е първият форум за вино и храна, Новото лице на испанското вино, Craft Beer Taste събира микропивовари и вносители на крафт бири!, 15 любопитни факта за виното, БАТА АГРО 2017 - Стара Загора, Най-скъпо продаденото бяло вино, 24-членно жури ще оценява най-добрите вина на ВИНАРИЯ 2017, ІІІ БУРГАСКИ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО

BGtop.net Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове