Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » БАТА АГРО 2017 - Стара Загора

БАТА АГРО 2017 - Стара Загора

БАТА АГРО 2017 - winebg.info

Най-голямото селскостопанско изложение у нас – от 16 до 19 май в Стара Загора


Изложението БАТА АГРО , традиционно организирано от Българската асоциация на търговците на агротехника, отново ще бъде агросъбитието на годината. Месец преди изложението 211 фирми са заявили участие на изложбени площи 35 000 кв. метра, от които над 1000 кв. метра за сектор Животновъдство, на който за първи път тази година се поставя акцент.
Предвидени са демонстрации на агротехниката. Ще присъстват и производители, вносители и дистрибутори на препарати за растителна защита, торове и семена, на софтуерни продукти.
На БАТА АГРО
2017 ще се представят банки, застрахователи, консултантски компании.
Интерес към изложението тази година проявяват биопроизводители и производители на куркума от Австралия. Чешката република ще бъде представена от Посолството на страната в България и чешки фирми, търгуващи със земеделска техника, които не са застъпени на българския пазар към момента.
Съпътстващата програма на събитието отново ще бъде с практическа насоченост спрямо бенефициентите по европрограми в земеделието.

Официална програма на изложението БАТА АГРО 2017


16 май 2017 г.

10:00 - Пресконференция на УС на БАТА АГРО - Прецсентър, летище Стара Загора
11:00 - Официално откриване
12:00 - Обиколка на изложбените площи
14:00 - Семинар, с участието на експерти от МЗХ, посветен на актуалните мерки от ПРСР
Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Digi.Taste или къде се пресичат виното и виртуалната среда, Винария 2016, Шато Копса, Как да комбинираме вино и салата, Пловдив стана първия град с винен тур в България, ВИНАРНА СВИЩОВ – КУПАЖЪТ ОТ КЛАСИКА И СЪВРЕМЕННОСТ, Бяло вино с месо? Естествено!, DIVINO TOP 50 - Най-добрите български вина за 2016, Да отслабнем с вино!, Брюксел, Хага и Рим дегустират българските вина с медали от „Световното по вино” 2016, Вино и стил - еп.3, Издателство ГУРМЕ Ви кани на премиера на готварската книга „Така би сготвила баба ти“ на Петър Стоянович, Фестивала на виното розе / Rose Wine Expo 2015 приключи, VVV Карта на винените маршрути в Мелнишкия регион, Мегафорумът за агробизнес, вино и храни стартира с рекорд, Продукти на "Вила Юстина", Как да бутилираме виното?, Продукти на Винарска изба "Ямантиев" - Серии, Cabernet Sauvignon 2003 - Rousse Winery, Ако сънуваш вино, Катаржина Естейт и Вила Юстина са първите носители на наградата „Златната изба на България“ за 2015 г., Кои са лозаро-винарските райони в България?, Защо французите получават рядко инфаркт?, Melnik 55 - Logodaj Winery 2015, Казанлък - столица на виното „Розе", Ден на виното и любовта 14 февруари, Излезе брой 7 на DiVino Magazine!, Крилце или кълка ( L'aile ou la cuisse 1976 ), Пето издание на Винобалканика 16 - 18 април, 2015 г. Велико Търново, 3 стила шардоне и как да ги откриете, Живко Енчев е победителя в Сомелиер на годината 2017, Над 360 проби вина, ракии, винено бренди и спиртни напитки се състезават за Златен ритон на ВИНАРИЯ 2017, Издателство ГУРМЕ Ви кани на премиера на готварската книга „Така би сготвила баба ти“ на Петър Стоянович, С дъх на рубин под Трихълмието, Les Nuits Blanches Gris 2015 - Katarzyna Estate

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 Best BG Site BgTop100.net Линкове