Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » БАТА АГРО 2017 - Стара Загора

БАТА АГРО 2017 - Стара Загора

БАТА АГРО 2017 - winebg.info

Най-голямото селскостопанско изложение у нас – от 16 до 19 май в Стара Загора


Изложението БАТА АГРО , традиционно организирано от Българската асоциация на търговците на агротехника, отново ще бъде агросъбитието на годината. Месец преди изложението 211 фирми са заявили участие на изложбени площи 35 000 кв. метра, от които над 1000 кв. метра за сектор Животновъдство, на който за първи път тази година се поставя акцент.
Предвидени са демонстрации на агротехниката. Ще присъстват и производители, вносители и дистрибутори на препарати за растителна защита, торове и семена, на софтуерни продукти.
На БАТА АГРО
2017 ще се представят банки, застрахователи, консултантски компании.
Интерес към изложението тази година проявяват биопроизводители и производители на куркума от Австралия. Чешката република ще бъде представена от Посолството на страната в България и чешки фирми, търгуващи със земеделска техника, които не са застъпени на българския пазар към момента.
Съпътстващата програма на събитието отново ще бъде с практическа насоченост спрямо бенефициентите по европрограми в земеделието.

Официална програма на изложението БАТА АГРО 2017


16 май 2017 г.

10:00 - Пресконференция на УС на БАТА АГРО - Прецсентър, летище Стара Загора
11:00 - Официално откриване
12:00 - Обиколка на изложбените площи
14:00 - Семинар, с участието на експерти от МЗХ, посветен на актуалните мерки от ПРСР
Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции, Да отслабнем с вино!, Пътят към по-добро здраве – чаша червено вино, Продукти на Винарска изба "Ямантиев" - Серии, TCHERGA 10* Red 2013 - Домейн Менада, Вино и стил - еп.2, Айсвайн или "Ледено вино", Винени червени сортове, Aplauz - Каберне Совиньон Резерва 2012 Вила Mелник, Пловдив стана първия град с винен тур в България, Как да разберем “Натуралните вина”, Международен панаир Пловдив ще е център на Световния винен конкурс, Две винарски изби си поделиха голямата награда – Златен Трофей на Балканския международен винен конкурс 2015, Rose - Bratya Daskalovi 2015, Топ 10 на джаджите за любители на вино, Соаве - Виното на Данте, С дъх на рубин под Трихълмието, Chardonnay AplauZ Villa Melnik - 2013, Какво вино за кое сирене е подходящо, ГРАДЪТ НА ВИНОТО СЕ РАЗРАСТВА И ПЕЧЕЛИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ, Винарска изба Марян, Новите лица на ризлинг, Кой ще сади лозя с евросубсидии, Бъчвата като мебел и аксесоар, Китай е на първо място в света по консумация на червено вино, Виното "Кианти" е прочуто от 300 години, първото контролирано наименование, Bergule Розе Мелник 55 - 2013 Villa Melnik, Броени дни остават до откриването на IV Фестивал на виното Бургас, Брой 14 на Divino Magazine е вече на пазара!, Пет дни бизнес, атракции и дегустации в Международен панаир Пловдив, Фестивал „Дефиле на младото вино” - предистория, Експериментът - майка на виненото разнообразие, Потребителите ги превръщаме в свои фенове, коментират победителите във „Винария 2017“, Музеят на виното, Най-добрите вина от 10 години са представени на „Винария 2016“ според топ медалистите

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове