Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » БАТА АГРО 2017 - Стара Загора

БАТА АГРО 2017 - Стара Загора

БАТА АГРО 2017 - winebg.info

Най-голямото селскостопанско изложение у нас – от 16 до 19 май в Стара Загора


Изложението БАТА АГРО , традиционно организирано от Българската асоциация на търговците на агротехника, отново ще бъде агросъбитието на годината. Месец преди изложението 211 фирми са заявили участие на изложбени площи 35 000 кв. метра, от които над 1000 кв. метра за сектор Животновъдство, на който за първи път тази година се поставя акцент.
Предвидени са демонстрации на агротехниката. Ще присъстват и производители, вносители и дистрибутори на препарати за растителна защита, торове и семена, на софтуерни продукти.
На БАТА АГРО
2017 ще се представят банки, застрахователи, консултантски компании.
Интерес към изложението тази година проявяват биопроизводители и производители на куркума от Австралия. Чешката република ще бъде представена от Посолството на страната в България и чешки фирми, търгуващи със земеделска техника, които не са застъпени на българския пазар към момента.
Съпътстващата програма на събитието отново ще бъде с практическа насоченост спрямо бенефициентите по европрограми в земеделието.

Официална програма на изложението БАТА АГРО 2017


16 май 2017 г.

10:00 - Пресконференция на УС на БАТА АГРО - Прецсентър, летище Стара Загора
11:00 - Официално откриване
12:00 - Обиколка на изложбените площи
14:00 - Семинар, с участието на експерти от МЗХ, посветен на актуалните мерки от ПРСР
Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Три съвета за успешен винен тур!, Колко добре действа на тялото ви греяното вино, Виното и България, Още едно вино създадено от музиканти, Four Friends Reserve Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc 2013, Откриха „Световното по вино“ в Пловдив 10 пъти повече български винопроизводители ще борят вина от цял свят, Оранжево вино - същност, производство и консумация, “Yes Chef“ - „Една от великите кулинарни истории на нашето време.“, Магнум бутилка с образа на Хитлер бе продадена на търг за 1500 лири, Световните винени сортове, Панорамни снимки на винарски изби от цял свят, Кратък урок за ароматите във виното, Наградите на Августиада`2013, Тероар - еп.1, Компоненти на дегустацията II: Носът, Държавите, които пият най-много вино и къде е България?, Наградиха победителите от „Световното по вино“, Concours Mondial de Bruxelles, Старозагорка популяризира наше вино в кътче, защитено от ЮНЕСКО, Десертни бели сортове, 120 души се включиха в лиричен конкурс на община Асеновград, България ще избира своя Сомелиер на 2015 година, Живко Енчев е победителя в Сомелиер на годината 2017, Pentagram Pinot Noir 2010 Черноморско Злато, 10x - Въпрос на нос, Rose 2015 - Spiritus Sanctus, „50 постни рецепти“ - новата книга на Gourmet Publishing, Домейн Менада, БУРГАСКИ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО 2015, Как да съхраним своето вино?, Винен салон - Rose Wine Expo 2017, Как да се лекуваме с вино, Продукти на VIA VERDE, Музиката променя аромата и плътността на виното, Вили Гълъбова - интервю за winebg.info, Защо точно шардоне?

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове