Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » БАТА АГРО 2017 - Стара Загора

БАТА АГРО 2017 - Стара Загора

БАТА АГРО 2017 - winebg.info

Най-голямото селскостопанско изложение у нас – от 16 до 19 май в Стара Загора


Изложението БАТА АГРО , традиционно организирано от Българската асоциация на търговците на агротехника, отново ще бъде агросъбитието на годината. Месец преди изложението 211 фирми са заявили участие на изложбени площи 35 000 кв. метра, от които над 1000 кв. метра за сектор Животновъдство, на който за първи път тази година се поставя акцент.
Предвидени са демонстрации на агротехниката. Ще присъстват и производители, вносители и дистрибутори на препарати за растителна защита, торове и семена, на софтуерни продукти.
На БАТА АГРО
2017 ще се представят банки, застрахователи, консултантски компании.
Интерес към изложението тази година проявяват биопроизводители и производители на куркума от Австралия. Чешката република ще бъде представена от Посолството на страната в България и чешки фирми, търгуващи със земеделска техника, които не са застъпени на българския пазар към момента.
Съпътстващата програма на събитието отново ще бъде с практическа насоченост спрямо бенефициентите по европрограми в земеделието.

Официална програма на изложението БАТА АГРО 2017


16 май 2017 г.

10:00 - Пресконференция на УС на БАТА АГРО - Прецсентър, летище Стара Загора
11:00 - Официално откриване
12:00 - Обиколка на изложбените площи
14:00 - Семинар, с участието на експерти от МЗХ, посветен на актуалните мерки от ПРСР
Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Анна Дундакова: Българското вино е част от националното богатство на страната, Наградите на Августиада`2013, DiVino.Taste 2016 предлага много повече от дегустация на най-добрите български вина, Кой ще спечели “ЗЛАТНАТА ИЗБА 2016" на exporter.bg, Енолог на годината е Тихомир Трифонов от Винарска изба Варна!, Видове винени сноби и как да се справяме с тях, Как да сготвим миди с вино, Todoroff Boutigue Rainbow Silver 2013, Contour Pinot Noir 2011- Изба Карабунар, Гръцката изба Сигалас от остров Санторини грабна Гранд Трофея на петото юбилейно издание на Балканския международен винен конкурс ( BIWC ) 2016, Alexandra Estate, Потребителите ги превръщаме в свои фенове, коментират победителите във „Винария 2017“, Конкурсът за наградата на сайта exporter.bg “Златната изба” на финалната права, NEW WINES OF ANCIENT THRACE ще покаже своите еликсири на изложенията ПроВайн Шанхай от 7 до 9 ноември и Hong Kong International Wine & Spirits Fair от 10 до 12 ноември 2016, Известни марки и бутикови изби идват на изложбата „Винария 2017“ в Пловдив, Изпращаме мостри на ракия за известен световен конкурс, Rose Angelica 2016 - Chateau Copsa, Gramatik Ekzarh 2015 - Rupel Winery, DiVino Guide Българските вина 2016 е в помощ на всеки любител на виното, Топ сомелиер на Белгия представи българското вино в Брюксел, Топ 5 на най-големите производители на вино в света, Айсвайн или "Ледено вино", ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ИНТЕРЕС СТАРТИРА 23-ТО ИЗДАНИЕ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES В ПЛОВДИВ, Mundus Vini даде 14 медала на български вина на лятната дегустационна сесия, Един следобед с Михаил Марковски и сомелиерите на България, Събират мостри на български ракии за престижен световен конкурс, Tendenz 2015 - Rupel Winery, Винарска изба “Манастира”, Mundus Vini даде 14 медала на български вина на лятната дегустационна сесия, Класирането на Фестивала на виното и културното наследство Августиада 2014, За трети път „Августиада” в Стара Загора, Брой 16 на DiVino Magazine е вече на пазара!, AplauZ Viognier Sur Lie 2015 - Villa Melnik, Вино от България очарова посетителите на „Мегавино“ - най-голямото изложение в Белгия, Холандия и Люксембург, “1000 км около София”

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове