Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Discover.Vino World: целият винен свят в една чаша

Discover.Vino World: целият винен свят в една чаша

Discover.Vino World: целият винен свят в една чаша- winebg.info

Вина от цял свят, които са на пазара у нас, могат да бъдат опитани на Discover.Vino World

На 12 и 13 май 2017 (петък и събота) виненото събитие на пролетта ще ви отведе на вълнуващо пътешествие из най-интересните винарски райони по света. Пространството на втория етаж в Сан Стефано Плаза (на улица Сан Стефано 22, срещу входа на БНТ) ще бъде разделено на няколко основни зони, спрямо най-важните винени райони на света.

С повече от 450 различни чуждестранни вина Discover.Vino World обхваща невероятното разнообразие от стилове и произход, сортове и производствени техники в световното вино.

Най-силно ще бъде представена Италия – със 170 вина за дегустация! Другата голяма географска зона разбира се, се полага на Франция с над 110 вина. Останалите производители от Стария континент ще може да намерите в зона Другата Европа, където са представени Испания, Португалия, Германия, Австрия, Гърция, Турция… Новият свят ще покаже над 80 вина за дегустация от Нова Зеландия, Австралия, ЮАР, Аржентина, Чили и Калифорния.

Освен регионалните, на Discover.Vino World ще има и две други секции, основани на принципа на два типа вино, станали особено популярни у нас – това са зоните розе и пенливи вина.

Събитието е особено подходящо за сомелиери, ресторантьори, хотелиери, търговци и други професионалисти, чиято работа е свързана с виното, тъй като вносителите имат амбицията на покажат както най-новите си продукти, така и най-качествените и интересни вина от своето портфолио. Всички винени ценители и любители също ще намерят в Discover.Vino World една безценна възможност да се запознаят с нови вкусове и аромати сред богатството от световни вина.

Discover.Vino World: целият винен свят в една чаша- winebg.info

Накратко:

Какво?
Discover.Vino World 2017

Кога?
12 – 13 май 2017

Къде?
Сан Стефано Плаза, ул. Сан Стефано 22

Работно време
12 май 2017
14:00 до 16:00 часа - закрити дегустации за търговци, ресторантьори и преса
16:00 до 21:00 часа - открити дегустации (вход с билети)

13 май 2017
11:00 до 20:00 часа - открити дегустации (вход с билети)

Билетите с предварителна продажба се продават онлайн на Vintageclub.bg
или на място във всички магазини от веригата Casavino, както и на място, по време на самото събитие.

Организатор на за Discover.Vino World е Gourmet Publishing, което стои и зад най-големия форум на българското вино – DiVino.Taste. Gourmet Publishing организира повече от 10 събития Discover.Vino за дегустация на чуждестранни вина, посветени на различни региони от света.

Идеята за Discover.Vino World е на едно място да бъдат представени най-интересните вината от цял свят, внасяни у нас.

Discover.Vino World: целият винен свят в една чаша- winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Пандизчии правят бяло вино, Въпрос с повишена трудност !, Как да си изберем Розе! Наръчник за стиловете розово вино., Един ден в Града на Виното, Какво ще опитате на WiFo, Виното и България, Топ 10 за 2015 на Wine Spectator, "Аромати от сърцето на дома" на Йоана, Leva Shraz reserve 2013 - Винекс Славянци, Продукти на Винарна "Малката звезда" серия: MZ и Света гора, Дървена бутилка пресъздава отлежаването в барик, Бяло вино с месо? Естествено!, AplauZ - Merlot 2012 Villa Melnik, Близо 45 000 посетители събра мегафорумът за агробизнес, вино и храни в Пловдив, Chardonnay barrigue Santa Maria 2013, Rose 2013 - Dives Winery, Футуристичен винен бутик, Продукти на VIA VERDE, Червено Вино - общ преглед, Вино и стил - еп.2, Розовите вина на България имат своето място и то се нарича Rose Wine Expo Kazanlak, Продукти на Spiritus Sanctus - Мускат Джиало, Вионие, Розе, Дебютантите от „Винария 2017“ с престижни отличия и бутикови вина, Едно фино, моля!, Винария 2012, Как да си изберем Розе! Наръчник за стиловете розово вино., Wine & Food Festival - Варна 22 - 24 април 2016, Terra Tangra Algara Merlot & Syrah 2012, WiFo – да поговорим за вино и храна, Продукти на VIA VERDE, Легендите за чукането с чаши, За първи път на DiVino.Taste: вината на изложителите ще могат да се купуват, Как да избираме вино по празниците, Китайски винен тигър, Топ 10 дестинации за винен туризъм

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 Best BG Site BgTop100.net Линкове