Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Discover.Vino World: целият винен свят в една чаша

Discover.Vino World: целият винен свят в една чаша

Discover.Vino World: целият винен свят в една чаша- winebg.info

Вина от цял свят, които са на пазара у нас, могат да бъдат опитани на Discover.Vino World

На 12 и 13 май 2017 (петък и събота) виненото събитие на пролетта ще ви отведе на вълнуващо пътешествие из най-интересните винарски райони по света. Пространството на втория етаж в Сан Стефано Плаза (на улица Сан Стефано 22, срещу входа на БНТ) ще бъде разделено на няколко основни зони, спрямо най-важните винени райони на света.

С повече от 450 различни чуждестранни вина Discover.Vino World обхваща невероятното разнообразие от стилове и произход, сортове и производствени техники в световното вино.

Най-силно ще бъде представена Италия – със 170 вина за дегустация! Другата голяма географска зона разбира се, се полага на Франция с над 110 вина. Останалите производители от Стария континент ще може да намерите в зона Другата Европа, където са представени Испания, Португалия, Германия, Австрия, Гърция, Турция… Новият свят ще покаже над 80 вина за дегустация от Нова Зеландия, Австралия, ЮАР, Аржентина, Чили и Калифорния.

Освен регионалните, на Discover.Vino World ще има и две други секции, основани на принципа на два типа вино, станали особено популярни у нас – това са зоните розе и пенливи вина.

Събитието е особено подходящо за сомелиери, ресторантьори, хотелиери, търговци и други професионалисти, чиято работа е свързана с виното, тъй като вносителите имат амбицията на покажат както най-новите си продукти, така и най-качествените и интересни вина от своето портфолио. Всички винени ценители и любители също ще намерят в Discover.Vino World една безценна възможност да се запознаят с нови вкусове и аромати сред богатството от световни вина.

Discover.Vino World: целият винен свят в една чаша- winebg.info

Накратко:

Какво?
Discover.Vino World 2017

Кога?
12 – 13 май 2017

Къде?
Сан Стефано Плаза, ул. Сан Стефано 22

Работно време
12 май 2017
14:00 до 16:00 часа - закрити дегустации за търговци, ресторантьори и преса
16:00 до 21:00 часа - открити дегустации (вход с билети)

13 май 2017
11:00 до 20:00 часа - открити дегустации (вход с билети)

Билетите с предварителна продажба се продават онлайн на Vintageclub.bg
или на място във всички магазини от веригата Casavino, както и на място, по време на самото събитие.

Организатор на за Discover.Vino World е Gourmet Publishing, което стои и зад най-големия форум на българското вино – DiVino.Taste. Gourmet Publishing организира повече от 10 събития Discover.Vino за дегустация на чуждестранни вина, посветени на различни региони от света.

Идеята за Discover.Vino World е на едно място да бъдат представени най-интересните вината от цял свят, внасяни у нас.

Discover.Vino World: целият винен свят в една чаша- winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Бяло вино с месо? Естествено!, Как виното научи Пирло на футбол, MH WINE SELECTION, ІІІ БУРГАСКИ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО, Cattleya Sauvignon Blanc & Chardonnay 2015 - Angelus Estate, Contour Pinot Noir 2011- Изба Карабунар, DIVINO TOP 50 - Най-добрите български вина за 2016, Zitara Rose Mourvedre & Grenache -Four Friends Winery, Вино с образа на Хитлер смути норвежки туристи в Италия, Domaine Boyar Quantum Pinot Noir & Merlot 2010, Young § Crazy 2014 - Вила Мелник, 35 оригинални етикети за вино, Любка и Никола Зикатанови за Вила Мелник, Дегустация на шоколад с различни български вина ще е сред акцентите в съпътстващата програма на ВИНАРИЯ 2017, Колко добре действа на тялото ви греяното вино, Най-скъпо продадените вина в света, Вино и стил - еп.6, "Аромати от сърцето на дома" на Йоана, Време за бъчви!, Как да съчетаваме пица и вино, “Tирбушон” от бъдещето, БУРГАСКИЯТ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО 2015 СТАРТИРА НА 30 ЮЛИ, Levent Riesling 2015 - Rousse Winery, Оригинални мебели от винени бутилки, 6-ото издание на DiVino.Taste приключи, но приятните спомени остават задълго, Мегафорумът за агробизнес, вино и храни стартира с рекорд, БУРГАСКИЯТ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО 2015 СТАРТИРА НА 30 ЮЛИ, Кристи Кентърбъри: “Искам хората да научат повече за българските вина”, От домашно вино може да пропееш, но и да ти прилошее, Технология за производство на бяло вино, България със 7 медала от 17-ия Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles; близо 40 % от изпратените мостри са с награда, Новият бр. 76 на сп. Меню е вече на пазара, Дефиле на младото вино 2016, Пекин става световна столица на виното през 2018 г., РЕКОРДЕН БРОЙ ПРОБИ ВИНА В 23-ГОДИШНАТА ИСТОРИЯ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES СЕ ПРЕДСТАВЯТ В ПЛОВДИВ

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове