Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017!

Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017!

Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017! winebg.info

Светът на виното е не просто разнообразен и интересен, а практически необятен! Един човешки живот не стига, за да се опитат всички класически вина с произход, а какво остава за по-обширен и задълбочен поглед върху световното вино… Но опитите за опознаването му винаги обогатяват и носят удовлетворение. И тук на помощ идва DIscover.VINO World!
През последните две години Gourmet Publishing организира повече от 10 събития Discover.Vino за дегустация на чуждестранни вина, посветени на различни региони от света, които се радват на успех и популярност.
На българския пазар постоянно се появяват вина от нови страни, региони и производители, така че за професионалистите в бранша и за запалените винолюбители не е лесно да са в крак с новостите.

Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017! winebg.info

Идеята на DIscover.VINO World – по-мащабно събитие, което в максимална степен ще събере на едно място вината от цял свят, представени у нас, е именно да улесни хората с професионален или ценителски интерес към виното. С повече от 400 различни чуждестранни вина DIscover.VINO World 2017 се стреми да обхване разнообразието от стилове и произход, сортове и производствени техники в световното вино.
Предстоят два незабравими и полезни дни на дегустации и срещи с вносители, чужди производители, винени професионалисти, ценители и приятели!

Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017! winebg.info

Първото издание на DIscover.VINO World ще бъде едно истинско околосветско винено пътешествие.
В рамките на два дни - 12 и 13 май 2017, петък и събота, Сан Стефано Плаза (на улица Сан Стефано 22, точно срещу входа на БНТ), ще събере най-интересните вносни вина у нас. Този малък винен свят ще бъде разделен на няколко основни зони, където ценителите ще могат да опитат вината на:
Франция, Италия, Испания и Португалия, другите страни на Европа и Новия свят. И още, на Discover.Vino ще има две други секции, равноправни на регионалните, основани на принципа на два типа вино, които заслужават по-специално внимание:
розе и пенливи вина

Какво? Discover.Vino World 2017
Кога? 12 – 13 май 2017, петък и събота
Къде? Сан Стефано Плаза, ул. Сан Стефано 22


Работно време:
12 май 2017

14:00 до 16:00 часа - закрити дегустации за търговци, ресторантьори и преса
16:00 до 21:00 часа - открити дегустации (вход с билети)

13 май 2017
11:00 до 20:00 часа - открити дегустации (вход с билети)

Цени на билетите:
Предварителна продажба онлайн на http://www.vintageclub.bg/category/sabitia-37 :
24 лв. за два дни
18 лв. за един ден

След 9 май и на място по време на събитието:
30 лв. за два дни
20 лв. за един ден

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [2 Гласували]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Експериментът - майка на виненото разнообразие, ПРОГРАМА НА 7-ИЯ МЕЖДУНАРОДЕН ЕНОЛОГИЧЕН СЕМИНАР ЕНОФОРУМ БЪЛГАРИЯ 2016, Красотата на френското вино, В салона на виното за 15-и път, Подарете си един незабравим уикенд на Августиада 2016, Вили Гълъбова - интервю за winebg.info, Syrah 2014 - Villa Bassarea, Rose - Bratya Daskalovi 2015, Винобалканика 2015: резултатите, Оригинални мебели от винени бутилки, С ГРАНДИОЗЕН УСПЕХ ПРИКЛЮЧИ 23-ОТО ИЗДАНИЕ НА CONCOURS MONDIAL В ПЛОВДИВ, Aplauz Syrah Reserve 2011 - Villa Melnik, Rigid Elm Rose 2015 - Nisovo, Колекционерите на вино се насочват към портото, Домейн Менада, ВИНАРИЯ 2018 с повече изложители и продукти, Нов върх за българското винопроизводство - 109 медала за български вина от Concours Mondial de Bruxelles, Една чаша вино е равна на един час във фитнеса. И още 11 причини защо да пием божествената напитка, Филип Харманджиев: биодинамичното земеделие е свобода и селянин, това звучи гордо!, И замириса на..., MOTIF merlot 2014 - Via Verde, Розовите вина на България имат своето място и то се нарича Rose Wine Expo Kazanlak, Градът на виното обединява агробизнеса и хранително-вкусовата индустрия, DiVino.Taste 2016 поставя акцент върху регионалния характер на вината, Zitara Syrah 2014 - Four Friends, За трети път „Августиада” в Стара Загора, Лошата реколта вдига продажбите на бутилирано вино, Бутилиране на вино в домашни условия, Виното – без вода, захар и с ограничено количество серен диоксид, Започна обратното броене до DiVino.Taste 2016, Лятно предложение: две български вина от мискет!, Bergule Chardonnay & Viognier 2013 Вила Мелник, Най-скъпо продаденото бяло вино, Spiritus Sanctus - Merlot 2015, Винарска изба Марян

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове