Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017!

Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017!

Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017! winebg.info

Светът на виното е не просто разнообразен и интересен, а практически необятен! Един човешки живот не стига, за да се опитат всички класически вина с произход, а какво остава за по-обширен и задълбочен поглед върху световното вино… Но опитите за опознаването му винаги обогатяват и носят удовлетворение. И тук на помощ идва DIscover.VINO World!
През последните две години Gourmet Publishing организира повече от 10 събития Discover.Vino за дегустация на чуждестранни вина, посветени на различни региони от света, които се радват на успех и популярност.
На българския пазар постоянно се появяват вина от нови страни, региони и производители, така че за професионалистите в бранша и за запалените винолюбители не е лесно да са в крак с новостите.

Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017! winebg.info

Идеята на DIscover.VINO World – по-мащабно събитие, което в максимална степен ще събере на едно място вината от цял свят, представени у нас, е именно да улесни хората с професионален или ценителски интерес към виното. С повече от 400 различни чуждестранни вина DIscover.VINO World 2017 се стреми да обхване разнообразието от стилове и произход, сортове и производствени техники в световното вино.
Предстоят два незабравими и полезни дни на дегустации и срещи с вносители, чужди производители, винени професионалисти, ценители и приятели!

Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017! winebg.info

Първото издание на DIscover.VINO World ще бъде едно истинско околосветско винено пътешествие.
В рамките на два дни - 12 и 13 май 2017, петък и събота, Сан Стефано Плаза (на улица Сан Стефано 22, точно срещу входа на БНТ), ще събере най-интересните вносни вина у нас. Този малък винен свят ще бъде разделен на няколко основни зони, където ценителите ще могат да опитат вината на:
Франция, Италия, Испания и Португалия, другите страни на Европа и Новия свят. И още, на Discover.Vino ще има две други секции, равноправни на регионалните, основани на принципа на два типа вино, които заслужават по-специално внимание:
розе и пенливи вина

Какво? Discover.Vino World 2017
Кога? 12 – 13 май 2017, петък и събота
Къде? Сан Стефано Плаза, ул. Сан Стефано 22


Работно време:
12 май 2017

14:00 до 16:00 часа - закрити дегустации за търговци, ресторантьори и преса
16:00 до 21:00 часа - открити дегустации (вход с билети)

13 май 2017
11:00 до 20:00 часа - открити дегустации (вход с билети)

Цени на билетите:
Предварителна продажба онлайн на http://www.vintageclub.bg/category/sabitia-37 :
24 лв. за два дни
18 лв. за един ден

След 9 май и на място по време на събитието:
30 лв. за два дни
20 лв. за един ден

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [2 Гласували]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

За Дефилето на младото вино и някои мисли за реколта 2014, Chardonnay Gorchivka 2013, Записването за участие в състезанието за титлата "Сомелиер на годината" приключи !, Alexandra Estate Rose Mourvedre & Grenache 2015, Пино ноар и деликатеси, ВИНАРНА СВИЩОВ – КУПАЖЪТ ОТ КЛАСИКА И СЪВРЕМЕННОСТ, MOTIF merlot 2014 - Via Verde, Отновo е време за DiVino.Taste!, Chardonnay 2015 - Spiritus Sanctus, КАК ДА ОХЛАДИТЕ ВИНО ЗА 20 МИНУТИ, Новите лица на ризлинг, Брюксел, Хага и Рим дегустират българските вина с медали от „Световното по вино” 2016, Four Friends Chardonnay 2013, За Дефилето на младото вино и някои мисли за реколта 2014, Wine Folly нова книга от издатеслство Гурме, Започна обратното броене на българската винена класация DiVino Топ 50, Дрождите влияят много върху аромата на виното, 25 произведения от коркови тапи, Пловдив става вино столица през ноември, Едно фино, моля!, Rubin 2013 - Santa Maria, ЧЕТВЪРТИ БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ, BIWC 2015 участници, Разрешено ли е виното по време на пости ?, Винени бели сортове, ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2015 ПРОГРАМА, Мъж доживя до 107 години, променяйки едно-единствено нещо в менюто си!, Най-популярните червени вина, С дъх на рубин под Трихълмието, Фестивал вино и храна - Варна 2015 г., Издателство ГУРМЕ Ви кани на премиера на готварската книга „Така би сготвила баба ти“ на Петър Стоянович, Riverside Мускат Отонел 2013 Винарска изба "Манастира", 3 вина бяха отличени с престижния приз „Златен ритон“ в тазгодишния конкурс на „Винария“, Три съвета за успешен винен тур!, Най-популярните бели вина

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове