Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017!

Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017!

Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017! winebg.info

Светът на виното е не просто разнообразен и интересен, а практически необятен! Един човешки живот не стига, за да се опитат всички класически вина с произход, а какво остава за по-обширен и задълбочен поглед върху световното вино… Но опитите за опознаването му винаги обогатяват и носят удовлетворение. И тук на помощ идва DIscover.VINO World!
През последните две години Gourmet Publishing организира повече от 10 събития Discover.Vino за дегустация на чуждестранни вина, посветени на различни региони от света, които се радват на успех и популярност.
На българския пазар постоянно се появяват вина от нови страни, региони и производители, така че за професионалистите в бранша и за запалените винолюбители не е лесно да са в крак с новостите.

Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017! winebg.info

Идеята на DIscover.VINO World – по-мащабно събитие, което в максимална степен ще събере на едно място вината от цял свят, представени у нас, е именно да улесни хората с професионален или ценителски интерес към виното. С повече от 400 различни чуждестранни вина DIscover.VINO World 2017 се стреми да обхване разнообразието от стилове и произход, сортове и производствени техники в световното вино.
Предстоят два незабравими и полезни дни на дегустации и срещи с вносители, чужди производители, винени професионалисти, ценители и приятели!

Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017! winebg.info

Първото издание на DIscover.VINO World ще бъде едно истинско околосветско винено пътешествие.
В рамките на два дни - 12 и 13 май 2017, петък и събота, Сан Стефано Плаза (на улица Сан Стефано 22, точно срещу входа на БНТ), ще събере най-интересните вносни вина у нас. Този малък винен свят ще бъде разделен на няколко основни зони, където ценителите ще могат да опитат вината на:
Франция, Италия, Испания и Португалия, другите страни на Европа и Новия свят. И още, на Discover.Vino ще има две други секции, равноправни на регионалните, основани на принципа на два типа вино, които заслужават по-специално внимание:
розе и пенливи вина

Какво? Discover.Vino World 2017
Кога? 12 – 13 май 2017, петък и събота
Къде? Сан Стефано Плаза, ул. Сан Стефано 22


Работно време:
12 май 2017

14:00 до 16:00 часа - закрити дегустации за търговци, ресторантьори и преса
16:00 до 21:00 часа - открити дегустации (вход с билети)

13 май 2017
11:00 до 20:00 часа - открити дегустации (вход с билети)

Цени на билетите:
Предварителна продажба онлайн на http://www.vintageclub.bg/category/sabitia-37 :
24 лв. за два дни
18 лв. за един ден

След 9 май и на място по време на събитието:
30 лв. за два дни
20 лв. за един ден

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [2 Гласували]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Как да съчетаваме пица и вино, Вино и стил - еп.4, Ако сънуваш вино, Приключи Балкански винен фестивал 2015, какво дегустирахме и какво научихме., Mundus Vini даде 14 медала на български вина на лятната дегустационна сесия, Обзор на Августиада 2015, Базар на изкуствата "Изкуство, вино, любов и шоколад", Иво Върбанов: Малките, занаятчийски изби, са част от организма “Българско Вино”, Няколко интересни и неочаквано добри комбинации с червено вино, От домашно вино може да пропееш, но и да ти прилошее, Тероар - еп.2, Мерло барик 2012 е единственото българско вино със златен медал Decanter, Открийте вкуса на Бургундия, Елзас и Лоара!, За Дефилето на младото вино и някои мисли за реколта 2014, Как да разчетеш етикета на шампанското, Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт, DiVino.Taste 2016 поставя акцент върху регионалния характер на вината, Чаша вино на ден предпазва костите от изтъняване, Приключения по пътя на божолето, Viognier 2015 - Spiritus Sanctus, Дефиле на младото вино 2016, Шести Балкански винен фестивал 3-4 юни 2017 Гранд Хотел София, Червено вино и бели зъби... Възможно ли е?!, Продукти на "Вила Юстина", Какво ще опитате на WiFo, Младото вино отново на Дефиле в Пловдив, Да поговорим за вино и храна, Тероар - еп.4, 55 са отличените български вина на DWWA 2016, Красотата на френското вино, Сравнителна видео дегустация на рубин и пинотаж, "Платинум Брандс" стъпи на българския пазар с вина на 12 изби от цял свят, ГРАДЪТ НА ВИНОТО СЕ РАЗРАСТВА И ПЕЧЕЛИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ, DiVino.Taste отново представя най-доброто от българското вино!, Шестия Балкански винен конкурс и фестивал 2017 стартира с много силна програма

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове