Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Живко Енчев е победителя в Сомелиер на годината 2017

Живко Енчев е победителя в Сомелиер на годината 2017

Живко Енчев е победителя в Сомелиер на годината 2017 - winebg.info

Живко Енчев е националният победител в конкурса "Сомелиер на годината" 2017. На официална церемония снощи, той получи приза, след като в последния тур на надпреварата, по време на Гала вечеря, финалистите показаха своите сомелиерски познания. На специално подготвени видеоклипове в реална обстановка в шест софийски ресторантаи, демонстриращи различни сомелиерски грешки, финалистите трябваше да ги открият и да обяснят какви са правилните действия, които един сомелиер е нужно да предприеме.Живко Енчев е на 33 години и е сребърен медалист от “Сомелиер на годината” 2016. След 14 години в ресторантьорския бранш се отдава на собствения си проект Wine Connection. Живко изпревари само с една точка следващия претендент за наградата Благой Кузмански който също е участник от “Сомелиер на годината” 2016.

Тазгодишният конкурс "Сомелиер на годината" се състоя за четвърта поредна година в Хотел Маринела-София и предложи атрактивен спектакъл през цялото време на финалната гала вечеря, както и интересни срещи с професионалистите в бранша.

Поздрави за победителите !

meatsmeats


meatsmeats


meatsmeatsСнимки и видео: Стефан Димитров
Изполвани са материали от: tbmagazine.net

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [2 Гласували]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Alexandra Estate Reserve Vintage 2011, В Израел ще пресъздадат виното на Исус, Christie's продава колекция от вина на Джоел Малин, Новата тенденция вина с нискоалкохолно съдържание, Бяло вино и риба?, Машина превръща водата във вино за три дни, Terra Tangra Algara Merlot & Syrah 2012, Вино и стил - еп.9, Да поговорим за вино и храна, Вълшебното вино Малбек, Колко и как да пием вино, Глювайн - вино срещу грип и простуда, За сиренето и виното, Craft Spirits Taste – ЧИСТ ЗРЯЛ МАЛЦ, Four Friends Chardonnay 2013, Българското вино: по-малко, по-добро, по-скъпо, ВИНАРНА СВИЩОВ – КУПАЖЪТ ОТ КЛАСИКА И СЪВРЕМЕННОСТ, Защо да изберем българското вино ?, Sauvignon Blanc Barrel Fermented 2015 - Maryan Winery, Топ 5 на най-големите производители на вино в света, Villa Santa Maria, Класирането на Фестивала на виното и културното наследство Августиада 2014, 11 романтични идеи за винен туризъм в България, Яна Петкова: Един живот не стига за хубавото вино, Cabernet Sauvignon 2003 - Rousse Winery, Чаши за вино, 24 уникални подаръка за любителите на вино, 7-те грешки, които любителите на виното правят най-често, Италианският списък, Над 600 вина от 60 изби ще бъдат предствени по време на Балканския международен винен фестивал, Бяло вино с месо? Естествено!, Десерти и сладки вина - неустоима комбинация, A Good Year Cuvee 2014 - Medi Valley, Wines of The Ages 2017 - Пловдив, Близо 45 000 посетители събра мегафорумът за агробизнес, вино и храни в Пловдив

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове