Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Специални награди за вино от местен сорт за първи път на ВИНАРИЯ 2017

Специални награди за вино от местен сорт за първи път на ВИНАРИЯ 2017

Снимка
Архив 2016 - winebg.info

За първи път на международната специализирана изложба „Винария 2017“ ще има допълнително отличие за вино от местен сорт. От националната лозаро-винарска камара предвиждат във всяка категория от международния конкурс за вина да бъдат дадени призове за най-добрите родни Дионисиеви напитки. „По този начин се опитваме да популяризираме и стимулираме колегите, които работят с местни сортове“, коментира председателят на НЛВК Радослав Радев. Той уточни, че наградата „Препоръчано вино от местен сорт“ ще помогне да бъде изграден добър имидж на родните вина и те да бъдат наложени по-лесно на чуждестранните пазари.

За трета поредна година в Града на виното родните производители ще представят най-добрите свои напитки в 11-а палата на Международен панаир Пловдив от 22 до 26 февруари 2017 г. На 25-ото издание на международната специализирана изложба ще се представят вина от нови изби и от такива, които се завръщат в престижния форум.

Според Радослав Радев очевидно изложителите са се уверили, че този модел – „Град на виното“ работи добре. Атрактивната визия на „Винария“ с пресъздаване на атмосферата на Стария Пловдив впечатли посетителите на изложението през последните две години. Тя хармонично се съчета и с международната изложба за храни и напитки „Фудтех“, както и със зоната „Вкусове от Италия“. В 10-а палата посетителите могат да видят съвременни технологии и оборудване за лозаро-винарския сектор.

Радослав Радев прогнозира, че ВИНАРИЯ и тази година ще затвърди позицията си на най-добрия лозаро-винарски форум в България, който демонстрира не само родното винопроизводство, но и иновации в технологичния процес на този бранш. По повод 25-ата годишнина на международното специализирано изложение „Винария“ организаторите от Националната лозаро-винарска камара и от Международен панаир Пловдив са предвидили богата съпътстваща програма, която да е интересна както за професионалистите в бранша, така и за любителите на виното – гости на изложението.

За трета поредна година „Винария“, „Фудтех“ и „Вкусове от Италия“ са част от уникален по рода си форум за агробизнес, храни, вино и туризъм, който е единствен на Балканите. Той включва и още три изложби „Агра“, „Хорека Пловдив“ и „Апи България“, които представят развитието на хранително-вкусовата индустрия като цяло.

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Продукти на Вила Мелник: „Villa Melnik”, Основни правила за етикет и протокол на масата, Rose Wine Expo 2016 - Информация в аванс !, Хайде на училище…по бира!, Syrah 2013 - Gulbanis Wine, Кога отлежалото вино е по-хубаво?, Как да изберем изгодно чаши за вино в четири лесни стъпки, К7 Каберне Совиньон 2013 - Балар / K7 Cabernet Sauvignon 2013 Balar, Blanc Cuvee на Вила Юстина със злато от Канада, Най-скъпите видове шампанско в света, “Tирбушон” от бъдещето, Арт салон Любов и вино 2016 от 28 януари, Rigid Elm Rose 2015 - Nisovo, Продукти Spirits Sanctus - Каберне Совиньон, Каберне Фран, Мерло, Сира,, La Bella 2015 - Rose Katarzyna Estate, Пет рецепти с червено вино, Discover.Vino представя вината на Бордо и Долината на Рона !, Винзавод Асеновград, Перу на вкус: кухнята като социално оръжие, Базар на изкуствата "Изкуство, вино, любов и шоколад", Мидалидаре Естейт, Enigma Mavrud 2013 - Malkata Zvezda, Търсете брой 18 на DiVino Magazine!, Видове винени сноби и как да се справяме с тях, La Bella 2015 - Rose Katarzyna Estate, Alexandra Estate Rose Mourvedre & Grenache 2015, Брад Пит показа лозята си във Франция, Дегустация на испански вина от по-слабо познати области, Компоненти на дегустацията III: Вкусът, Между по-кисело и по-сладичко вино, Bio Rose Bouquet & Mavrud 2015 - Edoardo Miroglio, В Израел ще пресъздадат виното на Исус, La Bella 2015 - Rose Katarzyna Estate, Сира в бутилката, Domaine Bessa Valley отбелязва празника на виното Трифон Зарезан

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове