Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Кой ще спечели “ЗЛАТНАТА ИЗБА 2016" на exporter.bg

Кой ще спечели “ЗЛАТНАТА ИЗБА 2016" на exporter.bg

Снимка winebg.info


Гласуването приключва утре, 14 декември, в 24.00 часа.


Връчването на Голямата награда “Златната изба 2016” ще се състои на 19 декември. На церемонията ще бъдат поканени 100 от участвалите в гласуването по Интернет, определени със жребий. Очакват Ви специални награди.

За втора поредна година ще бъдат наградени най-добрите изби – български и чуждестранни. За първи път ще бъде отличена любима марка българско вино.

Това отново ще стане с гласовете на читателите на exporter.bg. Вие, уважаеми читатели на сайта и ценители на хубавото вино, ще бъдете журито, което ще определи носителите на наградата “Златната изба 2016”.

Специална апликационна форма ще Ви позволи да предложите Вашата любима марка българско вино.

Връчването на Голямата награда “Златната изба 2016” ще се състои на 19 декември в Народен театър "Иван Вазов".

На церемонията ще бъдат поканени 100 от участвалите в гласуването по Интернет, определени със жребий. Очакват Ви специални награди - електроуреди на водещата марка „Дипломат“, уикенди за двама в бутиковия хотел 3 Mountains в Банско, отбрани селекции вина на елитна изба в региона на Балканите, два билета за постановка в Народния театър "Иван Вазов" и 1 метър шоколад.

Гласувайте в exporter.bg. за една любима българска и една любима чуждестранна изба. Предложи твоята любима марка българско вино. Не пропускайте своя шанс да спечелите!

Линк към платформата за гласуване

Линк към репортажа от раздаването на миналогодишните награди

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Среща с Георги Николов Сомелиер номер 1 за 2015 г., Произходът има значение, Добра година за винопроизводителите, За пръв път от години има баланс между търсене и предлагане на вино, Препоръки за здраве с грозде и вино, От шегата до фестивала - #ВарнаWINEkend 2017, AplauZ Viognier 2013 - Villa Melnik, Въведение в сомелиерството с Йордан Кирилчев и Благой Кузмански, Пиянството на зодиакалните знаци, Петият юбилеен Балкански винен конкурс и фестивал 2016 стартира с много силна програма, Domaine Boyar Quantum Pinot Noir & Merlot 2010, Излезе новото издание на „Дегустацията, или как да опознаем виното“, Whisky, Rum & Wine 2018, Винотерапия за красота, Дефиле на младото вино 2016, Sense of Tears rose 2015 - Maryan Winery, Време за бъчви!, НАД 15 ХИЛЯДИ ПОСЕТИХА ГРАДЪТ НА ВИНОТО В ПЪРВИТЕ ДВА ДНИ НА ВИНАРИЯ 2015, DiVino Топ 50 за 2015, Дегустация на испански вина от по-слабо познати области, Лятото и виното, Zitara Mavrud 2015 - Four Friends, Вино и стил - еп.9, От вълшебно грозде до чудотворно вино, V БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ, Tamianka - 2016 Rupel Winery, Винобалканика 2014 събира вина от Черноморието и Балканите, Winter Taste: Сира и шоколад – едно пикантно и вкусно събитие от DiVino, За пръв път от години има баланс между търсене и предлагане на вино, Ръст на изложителите на БАТА АГРО 2018, Divino magazine - Брой 4, Rose 2014 - Santa Maria, Правят град на виното, Ethno Chardonnay 2010, Варна е на второ място по консумация на вино след София

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове