Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Кой ще спечели “ЗЛАТНАТА ИЗБА 2016" на exporter.bg

Кой ще спечели “ЗЛАТНАТА ИЗБА 2016" на exporter.bg

Снимка winebg.info


Гласуването приключва утре, 14 декември, в 24.00 часа.


Връчването на Голямата награда “Златната изба 2016” ще се състои на 19 декември. На церемонията ще бъдат поканени 100 от участвалите в гласуването по Интернет, определени със жребий. Очакват Ви специални награди.

За втора поредна година ще бъдат наградени най-добрите изби – български и чуждестранни. За първи път ще бъде отличена любима марка българско вино.

Това отново ще стане с гласовете на читателите на exporter.bg. Вие, уважаеми читатели на сайта и ценители на хубавото вино, ще бъдете журито, което ще определи носителите на наградата “Златната изба 2016”.

Специална апликационна форма ще Ви позволи да предложите Вашата любима марка българско вино.

Връчването на Голямата награда “Златната изба 2016” ще се състои на 19 декември в Народен театър "Иван Вазов".

На церемонията ще бъдат поканени 100 от участвалите в гласуването по Интернет, определени със жребий. Очакват Ви специални награди - електроуреди на водещата марка „Дипломат“, уикенди за двама в бутиковия хотел 3 Mountains в Банско, отбрани селекции вина на елитна изба в региона на Балканите, два билета за постановка в Народния театър "Иван Вазов" и 1 метър шоколад.

Гласувайте в exporter.bg. за една любима българска и една любима чуждестранна изба. Предложи твоята любима марка българско вино. Не пропускайте своя шанс да спечелите!

Линк към платформата за гласуване

Линк към репортажа от раздаването на миналогодишните награди

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Blanc Cuvee на Вила Юстина със злато от Канада, Създадоха първото в света вино, ароматизирано с кола, Enigma Experience 2010 Винарска изба Малката звезда, Виното – без вода, захар и с ограничено количество серен диоксид, България ще бъде домакин на Световния конгрес по лозарство и винарство, Десерти и сладки вина - неустоима комбинация, За Дефилето на младото вино и някои мисли за реколта 2014, Винарна Свищов, Времената, в които България се гордееше със своето вино, Divino magazine - брой 2, ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2015 ПРОГРАМА, Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste!, Разберете как се лекува с вино! Всичко за енотерапията на едно място !, Красимир Коев: Цената на виното няма да се увеличи заради дъждовете, Blanc Cuvee 2012 Villa Yustina / Вила Юстина, La Bella 2015 - Rose Katarzyna Estate, Винарска изба “Манастира”, Траминерите на България, Domaine Boyar Quantum Pinot Noir & Merlot 2010, Българските сортове и регионалният характер на вината по време на DiVino.Taste 2017, Българин в Топ 20 на винарите в Калифорния, Най-скъпите видове шампанско в света, Зеленчуци на скара - с бяло или червено вино?, Discover.Vino Северна Италия, Summer.Taste ПРОСЕКО И ЗЕХТИН – лятно, ароматно и вдъхновяващо, Колко и как да пием вино, Electo Selection Cabernet Sauvignon 2012 Вила Любимец, Депардийо пиел по 14 бутилки вино на ден, Digi.Taste или къде се пресичат виното и виртуалната среда, Няколко интересни и неочаквано добри комбинации с червено вино, Aureos Rose Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc 2013, Кой ще сади лозя с евросубсидии, Със силно международно участие започна конкурсът за Винария 2014, Излезе брой 11 на DiVino Magazine, DiVino.Taste 2017 представя прочути винарски региони

BGtop.net Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове