Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Craft Beer Taste събира микропивовари и вносители на крафт бири!

Craft Beer Taste събира микропивовари и вносители на крафт бири!

Снимка

През последните години у нас започнаха да се появяват все повече малки пивоварни и така се оформи една истинска общност на почитателите на крафт бирите. Тенденцията съществува вече повече от две десетилетия в Западна Европа и Съединените щати, където занаятчийското пивоварство е на особена почит. Ето че и в България се говори все по-често за това приятно явление.


Заповядайте на първия по рода си Craft Beer Taste, на 15 декември 2016 година от 12:00 до 20:00 часа в Софарма Бизнес Тауърс, организиран от DiVino! На едно място за пръв път се събират микропивовари от България и вносители на крафт бири, за да представят продуктите си пред най-запалените ценители.

По време на Craft Beer Taste ще разберете любопитни детайли за сервирането и консумацията на крафт бирите, ще научите защо няма сезони за крафт бирата и какви са разликите в стиловете и произхода на крафт бирите от България и света.

За да представят занаятчийските си продукти, в Craft Beer Taste ще участват най-добрите български микропивовари и вносители на крафт бири у нас:

100Beers
Айляк
Артизан
Beers.bg
Brewforia
Пивоварна Blek Pine
Бял Щърк
Пивоварна Веритас
Пивоварна Диво Пиво
EVOE
Жива бира Jagerhof
Крафт пивоварна Ромбус


Какво: Craft Beer Taste

Кога: 15 декември 2016 г.

Къде: Софарма Бизнес Тауърс, ет. 2, търговски център – пространството пред магазин Vintageclub.

Вход: дегустацията е с вход 12 лв. срещу които получавате 10 талона. Ще можете да закупувате допълнителни талони за дегустация на касата на събитието.

Билети може да закупите онлайн от магазин Vintageclub.bg:http://www.vintageclub.bg/category/sabitia-37

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/679265372228652/

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Излезе брой 11 на DiVino Magazine, Midalidare ROCK in the wine valley, Продукти Винарска изба Манастира, Новият бр. 76 на сп. Меню е вече на пазара, Бутилиране на вино в домашни условия, Rose 2015 - Spiritus Sanctus, Шестото издание на Балканския международен винен конкурс и фестивал BIWC 2017 - с кауза против рака на гърдата, Пловдив става вино столица през ноември, Виното "Кианти" е прочуто от 300 години, първото контролирано наименование, Продукти Spirits Sanctus - Sensus, Sensus ver. 2, Произходът има значение, България може да бъде известна не само с ракия и вино, Rose - Cabernet Sauvignon 2015 - TOHUN Winery, Най-добрите вина от 10 години са представени на „Винария 2016“ според топ медалистите, На път ли е Българското виното да влезе в червената книга със застрашени видове., Айсвайн или "Ледено вино", 12 от най-впечатляващите винарни по света, Червено, бяло, розе, пенливо - кое вино е най-полезно, Чуждестранни лектори за тайните на местните винени сортове на ВИНАРИЯ 2017, Как чашата помага на виното, Розе от България и от Прованс, “Дефиле на младото вино” 2017, „Ожених се за веганка“ от Фаусто Брици, новата книга на издателство Gourmet Publishing, Levent Riesling 2015 - Rousse Winery, Хиляди литри вино се изляха за традиционната „битка на виното” в Испания, Todoroff Boutigue Rainbow Silver 2013, Как да разчетеш етикета на шампанското, Discover.Vino Южна Америка – 08 октомври 2015, Поляци търсят наши изби за създаване на нови брандове, La Bella 2015 - Rose Katarzyna Estate, Най-добрите български вина на Бургаския фестивал на виното, Enigma Syrah 2014 - Malkata Zvezda, DIVINO TOP 50 - Най-добрите български вина за 2016, Предлагат на търг уникална колекция с вина на Domaine de la Romanee-Conti, Винарска изба Вила Мелник представя новите си вина на Трифон Зарезан!

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове