Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Craft Beer Taste събира микропивовари и вносители на крафт бири!

Craft Beer Taste събира микропивовари и вносители на крафт бири!

Снимка

През последните години у нас започнаха да се появяват все повече малки пивоварни и така се оформи една истинска общност на почитателите на крафт бирите. Тенденцията съществува вече повече от две десетилетия в Западна Европа и Съединените щати, където занаятчийското пивоварство е на особена почит. Ето че и в България се говори все по-често за това приятно явление.


Заповядайте на първия по рода си Craft Beer Taste, на 15 декември 2016 година от 12:00 до 20:00 часа в Софарма Бизнес Тауърс, организиран от DiVino! На едно място за пръв път се събират микропивовари от България и вносители на крафт бири, за да представят продуктите си пред най-запалените ценители.

По време на Craft Beer Taste ще разберете любопитни детайли за сервирането и консумацията на крафт бирите, ще научите защо няма сезони за крафт бирата и какви са разликите в стиловете и произхода на крафт бирите от България и света.

За да представят занаятчийските си продукти, в Craft Beer Taste ще участват най-добрите български микропивовари и вносители на крафт бири у нас:

100Beers
Айляк
Артизан
Beers.bg
Brewforia
Пивоварна Blek Pine
Бял Щърк
Пивоварна Веритас
Пивоварна Диво Пиво
EVOE
Жива бира Jagerhof
Крафт пивоварна Ромбус


Какво: Craft Beer Taste

Кога: 15 декември 2016 г.

Къде: Софарма Бизнес Тауърс, ет. 2, търговски център – пространството пред магазин Vintageclub.

Вход: дегустацията е с вход 12 лв. срещу които получавате 10 талона. Ще можете да закупувате допълнителни талони за дегустация на касата на събитието.

Билети може да закупите онлайн от магазин Vintageclub.bg:http://www.vintageclub.bg/category/sabitia-37

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/679265372228652/

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Излезе брой 7 на DiVino Magazine!, Класически картини пресъздадени с вино, Излезе новото издание на „Дегустацията, или как да опознаем виното“, “1000 км около София”, Спиро Стоянов - без всякакви компромиси, Да поговорим за вино и храна, Лятно предложение: две български розета от мавруд!, Божоле нуво - 2016, Участници - Бургаски Винен Фестивал 2016, Debut Red 2014 - Via Verde, Вино и стил - еп.7, Вино и майсторлъшки мезета превземат Мелник, WINEPROFILE 2017 - Фестивал на Виното, Приключи Балкански винен фестивал 2015, какво дегустирахме и какво научихме., Виното като любовник, Rose 2015 - Spiritus Sanctus, Вино и стил - еп.3, Китайски винен тигър, Mavrud Reserve 2012 - Villa Melnik, Червено вино и бели зъби... Възможно ли е?!, Ура за сира!, Cheval de Katarzyna - 2016, Александра Естейт Розе 2013 Мурведър и Гренаш, Вионие Ейнджъл - Анжелус Естейт 2014 / Angel Viognier - Angelus Estate 2014, ВИНАРИЯ 2018 с повече изложители и продукти, За втора поредна година конкурс за наградата на exporter.bg - “ЗЛАТНАТА ИЗБА”, Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара, Цвета Тановска и Катя Йончева: "Тенденциите в българската винена индустрия са положителни", Истинското вино - бариера пред рака!, Червено вино и бели зъби... Възможно ли е?!, ПОТЕНЦИАЛЪТ НА БЪЛГАРСКИЯ ТУРИЗЪМ И ВИНОПРОИЗВОДСТВО Е ОГРОМЕН е мнението на чуждестранни и български дегустатори в Concours Mondial de Bruxelles 2016, Гръцката изба Сигалас от остров Санторини грабна Гранд Трофея на петото юбилейно издание на Балканския международен винен конкурс ( BIWC ) 2016, Петото юбилейно издание на Балканския Международен Винен Конкурс и Фестивал 2016 стартира със силна съпътстваща програма, В предаването "За виното и хората" на 02.06.2013, Midalidare ROCK in the wine valley

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове