Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Теодосий Спасов открива "Дефиле на младото вино - 2016"

Теодосий Спасов открива "Дефиле на младото вино - 2016"

Снимка
На 25 ноември от 14 ч. виртуозният Теодосий Спасов ще радва любителите на виното, давайки старт на Дефиле на младото вино . Мястото е ул. Съборна 2-4, в подножието на Стария град на Пловдив.

По традиция откриването е предшествано от Дионисиево шествие, което започва от 13 часа от площада пред Общината към Стария град, съпровождано от Ансамбъл „Тракия”. Символичният старт на консумацията на младо вино ще бъде дадена с отваряне на „Бъчвата на младото вино“, която е предоставена от миналогодишния носител на златното отличие.

Посетителите на традиционното изложение на млади български вина ще могат да се насладят на рекорден брой български вина – над 200 вида от продукцията на 32 водещи винопроизводителя от цялата страна. Дегустациите ще се проведат в неповторимата атмосфера на 12 емблематични места в Стария град, сред които галерии, музеи и ресторанти. В част от обектите ще бъде предлагана специално приготвена храна за дегустациите, участие във фестивала ще вземат и производителите на мед със своята екологична продукция. Петък и събота дегустациите продължават до 19 часа, а в неделния ден до 18 часа.

"ДЕФИЛЕ НА МЛАДОТО ВИНО" локации, участници, както и карта на Стария Град, Пловдив.

Снимка

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

“Tирбушон” от бъдещето, ІІІ Бургаски фестивал на виното стартира на 28 юли, Как да съхраняваме виното, DiVino.Taste отправя поглед към вината от Балканите, Пловдив става вино столица през ноември, Особености на консумацията на алкохол по света, Вино и стил - еп.8, Продукти Spirits Sanctus - Sensus, Sensus ver. 2, Contour Rose 2014 - Изба Карабунар, С ГРАНДИОЗЕН УСПЕХ ПРИКЛЮЧИ 23-ОТО ИЗДАНИЕ НА CONCOURS MONDIAL В ПЛОВДИВ, Deja Vu 2015 - Minkov Brothers, Фестивал „Дефиле на младото вино” - предистория, Основни правила за етикет и протокол на масата, Villa Bassarea Chardonnay 2015, Какво издава виното за характера на човека ?, Учител, режисьор и актьор ще говорят на WiFo за храна, вино и култура, Видове винени сноби и как да се справяме с тях, AplauZ - Merlot 2012 Villa Melnik, Събират мостри на български ракии за престижен световен конкурс, Балканският международен винен конкурс издаде каталог с отличените изби, Продукти Spirits Sanctus - Sensus, Sensus ver. 2, Винарския бранш на България се събирана форум в Обзор, Дефиле на младото вино 2016, Българските местни сортове, 10 интригуващи предания и легенди за виното, Kera Tamara Chardonnay 2013 Maryan Winery, Вино с образа на Хитлер смути норвежки туристи в Италия, 5 основни етапа за начинаещи винолюбители ПРЕДИ дегустация, КАК ДА ОХЛАДИТЕ ВИНО ЗА 20 МИНУТИ, За втора поредна година връчваме наградата на exporter.bg - “ЗЛАТНАТА ИЗБА”, БУРГАСКИ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО 2015, България ще бъде домакин на Световния конгрес по лозарство и винарство, Shiroka Melnik Reserve 2013 - Villa Melnik, 16 класически шардонета от Шабли, Новият бр. 76 на сп. Меню е вече на пазара

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове