Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Теодосий Спасов открива "Дефиле на младото вино - 2016"

Теодосий Спасов открива "Дефиле на младото вино - 2016"

Снимка
На 25 ноември от 14 ч. виртуозният Теодосий Спасов ще радва любителите на виното, давайки старт на Дефиле на младото вино . Мястото е ул. Съборна 2-4, в подножието на Стария град на Пловдив.

По традиция откриването е предшествано от Дионисиево шествие, което започва от 13 часа от площада пред Общината към Стария град, съпровождано от Ансамбъл „Тракия”. Символичният старт на консумацията на младо вино ще бъде дадена с отваряне на „Бъчвата на младото вино“, която е предоставена от миналогодишния носител на златното отличие.

Посетителите на традиционното изложение на млади български вина ще могат да се насладят на рекорден брой български вина – над 200 вида от продукцията на 32 водещи винопроизводителя от цялата страна. Дегустациите ще се проведат в неповторимата атмосфера на 12 емблематични места в Стария град, сред които галерии, музеи и ресторанти. В част от обектите ще бъде предлагана специално приготвена храна за дегустациите, участие във фестивала ще вземат и производителите на мед със своята екологична продукция. Петък и събота дегустациите продължават до 19 часа, а в неделния ден до 18 часа.

"ДЕФИЛЕ НА МЛАДОТО ВИНО" локации, участници, както и карта на Стария Град, Пловдив.

Снимка

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Sees Rose 2016 - Midalidare Estate, “Yes Chef“ - „Една от великите кулинарни истории на нашето време.“, БАТА АГРО - най-атрактивното събитие за агробизнес у нас, Топ 10 дестинации за винен туризъм, Местно време, БНТ2 Благоевград - 10 юли 2013, Колекционирането на вино като инвестиция, Лятото и виното, Градът на виното обединява агробизнеса и хранително-вкусовата индустрия, На Трапезата на Wine & Food Society, ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА “СОМЕЛИЕР НА ГОДИНАТА 2018", Вино за вегетарианци…Хмм!?, Как да се избавим от излишните килограми, Пловдив става световна столица на спиртните напитки през 2018, 5 години Балкански винен форум, Големите вина от пино ноар, От домашно вино може да пропееш, но и да ти прилошее, DiVino определи най-добрите вина за 2014, Gorchivka - Cabernet Sauvignon 2011 - Винарна Свищов, Подземна спираловидна домашна изба, Гръцката изба Сигалас от остров Санторини грабна Гранд Трофея на петото юбилейно издание на Балканския международен винен конкурс ( BIWC ) 2016, Todoroff Boutigue Rainbow Silver 2013, Особености на консумацията на алкохол по света, Как виното научи Пирло на футбол, ДЕФИЛЕ „ВИНО И ГУРМЕ“ 6 - 7 май 2017, Виното вече има свой дом в Бургас, Община Асеновград ще отваря пак Музей на виното, Винарска изба “Манастира”, Костадинка Рахова-Димитрова стана Енолог на България за 2017, Angel's Estate Rose 2016, ВИЖТЕ СПЕЧЕЛИЛИТЕ И НАГРАДЕНИ ВИНА ОТ КОНКУРСИТЕ НА WINE FEST BURGAS 2015, Красотата на френското вино, Monogram Cabernet Sauvignon 2009 Villa Yustina, Продукти на Винарска изба "Ямантиев" - Серии, Вили Гълъбова - интервю за winebg.info, Мавруд 2008 "Винарска изба Брестовица"

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове