Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Теодосий Спасов открива "Дефиле на младото вино - 2016"

Теодосий Спасов открива "Дефиле на младото вино - 2016"

Снимка
На 25 ноември от 14 ч. виртуозният Теодосий Спасов ще радва любителите на виното, давайки старт на Дефиле на младото вино . Мястото е ул. Съборна 2-4, в подножието на Стария град на Пловдив.

По традиция откриването е предшествано от Дионисиево шествие, което започва от 13 часа от площада пред Общината към Стария град, съпровождано от Ансамбъл „Тракия”. Символичният старт на консумацията на младо вино ще бъде дадена с отваряне на „Бъчвата на младото вино“, която е предоставена от миналогодишния носител на златното отличие.

Посетителите на традиционното изложение на млади български вина ще могат да се насладят на рекорден брой български вина – над 200 вида от продукцията на 32 водещи винопроизводителя от цялата страна. Дегустациите ще се проведат в неповторимата атмосфера на 12 емблематични места в Стария град, сред които галерии, музеи и ресторанти. В част от обектите ще бъде предлагана специално приготвена храна за дегустациите, участие във фестивала ще вземат и производителите на мед със своята екологична продукция. Петък и събота дегустациите продължават до 19 часа, а в неделния ден до 18 часа.

"ДЕФИЛЕ НА МЛАДОТО ВИНО" локации, участници, както и карта на Стария Град, Пловдив.

Снимка

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Най-популярните червени вина, Вино с марката Шалкенбош, Угощението на Бабет и други анекдоти на съдбата от издателство Гурме, Отново е време за празника DiVino.Taste !, Legio I Sauvignon Blanc 2015 - Svishtov Winery, Маратон за ценители на виното и храната в Международен панаир Пловдив, Какво не знаем за червените вина, Държавите, които пият най-много вино и къде е България?, Защо чашата има значение, Виното - характеристика и особености, Пет рецепти с червено вино, ЧЕТВЪРТИ БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ, Китайски винен тигър, Divino magazine - Брой 4, Gomotartzi - Cabernet Sauvignon & Syrah 2013 - Bononia Estate, Как да избираме вино по празниците, Пловдив ще бъде домакин на 8 то издание на DWCC 2015 през октомври 2015!, Как да бутилираме виното?, Дегустация на белгийски шоколад с български вина за първи път на ВИНАРИЯ 2017, Приятели и посланици на българското виното в Лондон, Защо виното се съхранява в бъчви?, Революционно: ще отваряме коркова тапа без тирбушон!, Въпрос с повишена трудност !, 15 начина да държим чаша за вино. Кой е правилният?, Telish- Chalet Merlot 2007, Отновo е време за DiVino.Taste!, Произходът има значение, Виното и България, Ранна мелнишка лоза, Със силно международно участие започна конкурсът за Винария 2014, Оцетът на милиардера от Бенджамин Уолъс, Как да си гледате на… вино?, Ethno Chardonnay 2010, Нов роман от издателство Гурме - Майсторът на вино от Ноа Гордън, За пръв път от години има баланс между търсене и предлагане на вино

BGtop.net Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове