Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » 6-ото издание на DiVino.Taste приключи, но приятните спомени остават задълго

6-ото издание на DiVino.Taste приключи, но приятните спомени остават задълго

Снимка winebg.info

Шестото издание на най-големия форум на българското вино DiVino.Taste вече е история! Приятните мигове с най-доброто българско вино обаче ще останат задълго в спомените ни. Производители от 73 винарски изби се събраха в зала 3 на НДК, в София, за да представят повече от 500 вина!

За поредна година се убедихме, че заедно с разнообразието расте и качеството на съвременното българско вино. Постоянно се увеличават и хората, които не само обичат да пият вино, но и се интересуват какво вино пият и каква идея стои зад него. През трите дни на DiVino.Taste 2016, от 18 до 20 ноември повече от 6 хиляди души дойдоха, за да се запознаят отблизо с производителите на модерното българско вино.

Някои от избите представиха премиерно новите си вина по време на изложението.

За изминалите шест години от първото си издание, DiVino.Taste извървя дълъг път и се превърна в най-големия форум на българското вино. Шест години са и много, и малко. Много, защото през това време много неща се променяха във винарския сектор. От друга страна шест години са малко, защото виното на България тепърва поема по един нов и дълъг път и едва сега започва да разкрива истинския си потенциал.

Седмото издание на DiVino.Taste ще се проведе от 17 до 19 ноември 2017 г.

Снимка winebg.info
Снимка winebg.info
Снимка winebg.info
Снимка winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки

Тагове

Ден на отворените врати Gourmet Publishing, Белите блендове на България - игра на въображението, Топ 10 на кулинарния туризъм в Европа, КАК ДА ОХЛАДИТЕ ВИНО ЗА 20 МИНУТИ, Ръст на изложители и държави на ВИНАРИЯ 2017, DiVino Топ 50 за 2015, 71 процента от участвалите в „Световното по вино“ български винопроизводители взеха медали, Продукти на ЛВК "Винарска изба Брестовица" марки, Motif - Melnik 55 2014 - Via Verde, Красимир Коев: Цената на виното няма да се увеличи заради дъждовете, Златния киликс при Черноморско Злато - Rose Wine Expo 2017, Вионие Ейнджъл - Анжелус Естейт 2014 / Angel Viognier - Angelus Estate 2014, Какво ще опитате на WiFo, Брой 8 на DiVino Magazine е вече тук !, NEW WINES OF ANCIENT THRACE ще покаже своите еликсири на изложенията ПроВайн Шанхай от 7 до 9 ноември и Hong Kong International Wine & Spirits Fair от 10 до 12 ноември 2016, Дървена бутилка пресъздава отлежаването в барик, Брой 16 на DiVino Magazine е вече на пазара!, България може да бъде известна не само с ракия и вино, Трифон Зарезан – празник на лозята и виното, 5 основни етапа за начинаещи винолюбители ПРЕДИ дегустация, Angel's Estate Rose 2016, Излезе брой 9 на DiVino Magazine!, Пет дни бизнес, атракции и дегустации в Международен панаир Пловдив, Топ 10 винени барове в Париж !, Излезе новото издание на „Дегустацията, или как да опознаем виното“, Подарете си един незабравим уикенд на Августиада 2016, MOTIF merlot 2014 - Via Verde, Българското вино – дар от тракийските богове, Сравнителна видео дегустация на рубин и пинотаж, Винените курсове на Midalidare Rock in the wine valley, БУРГАСКИЯТ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО 2015 СТАРТИРА НА 30 ЮЛИ, Вили Гълъбова - интервю за winebg.info, Виното помага и на бъбреците, Как да разберем “Натуралните вина”, Арт салон Любов и вино 2016 от 28 януари

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове