Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » 6-ото издание на DiVino.Taste приключи, но приятните спомени остават задълго

6-ото издание на DiVino.Taste приключи, но приятните спомени остават задълго

Снимка winebg.info

Шестото издание на най-големия форум на българското вино DiVino.Taste вече е история! Приятните мигове с най-доброто българско вино обаче ще останат задълго в спомените ни. Производители от 73 винарски изби се събраха в зала 3 на НДК, в София, за да представят повече от 500 вина!

За поредна година се убедихме, че заедно с разнообразието расте и качеството на съвременното българско вино. Постоянно се увеличават и хората, които не само обичат да пият вино, но и се интересуват какво вино пият и каква идея стои зад него. През трите дни на DiVino.Taste 2016, от 18 до 20 ноември повече от 6 хиляди души дойдоха, за да се запознаят отблизо с производителите на модерното българско вино.

Някои от избите представиха премиерно новите си вина по време на изложението.

За изминалите шест години от първото си издание, DiVino.Taste извървя дълъг път и се превърна в най-големия форум на българското вино. Шест години са и много, и малко. Много, защото през това време много неща се променяха във винарския сектор. От друга страна шест години са малко, защото виното на България тепърва поема по един нов и дълъг път и едва сега започва да разкрива истинския си потенциал.

Седмото издание на DiVino.Taste ще се проведе от 17 до 19 ноември 2017 г.

Снимка winebg.info
Снимка winebg.info
Снимка winebg.info
Снимка winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Няма оценки

Тагове

Винарска изба „Едоардо Миролио“ спечели приза „Изба на годината“ на ВИНАРИЯ 2015, Технология за производство на бяло вино, 37 отличени вина от България на Concours Mondial de Bruxelles, DiVino.Taste 2015 - време е за нови срещи с българското вино, Kera Tamara Chardonnay 2015 - Maryan Winery, Специалисти от над 50 страни в света проявяват интерес към България, Винарска Изба Тера Тангра, Истинското вино - ловец на свободни радикали!, AplauZ - Merlot & Syrah Reserve 2011 Villa Melnik, Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017!, Изпращаме мостри на ракия за известен световен конкурс, ВИЖТЕ СПЕЧЕЛИЛИТЕ И НАГРАДЕНИ ВИНА ОТ КОНКУРСИТЕ НА WINE FEST BURGAS 2015, Riverside Chardonnay 2015 -Manastira Winery, Sees Rose 2016 - Midalidare Estate, Винената бутилка, 6-ото издание на DiVino.Taste приключи, но приятните спомени остават задълго, Винарска Изба Тера Тангра, Броени часове до „Фестивал вино и храна” - Варна 2018 г, Още за “FACES”- официалното вино на световното по футбол в Бразилия, Защо виното се съхранява в бъчви?, DiVino.Taste 2016 предлага много повече от дегустация на най-добрите български вина, Рекорден брой български винарни в Белгия, Холандия и Люксембург, Операция на Европол срещу мрежа за фалшиви вина от Romanee-Conti, Готвачката на Химлер, С дъх на рубин под Трихълмието, Червено Вино - общ преглед, Essence Chardonnay Barrique 2014 - Malkata Zvezda Winery, Bergule – Mavrud 2011 Вила Мелник, Какво не знаем за червените вина, Slow Food гостува на DiVino.Taste, Вино и стил - еп.2, Бяло вино и риба?, Заповядайте на ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2014, 10 интригуващи предания и легенди за виното, Розето и модата

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове