Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » 6-ото издание на DiVino.Taste приключи, но приятните спомени остават задълго

6-ото издание на DiVino.Taste приключи, но приятните спомени остават задълго

Снимка winebg.info

Шестото издание на най-големия форум на българското вино DiVino.Taste вече е история! Приятните мигове с най-доброто българско вино обаче ще останат задълго в спомените ни. Производители от 73 винарски изби се събраха в зала 3 на НДК, в София, за да представят повече от 500 вина!

За поредна година се убедихме, че заедно с разнообразието расте и качеството на съвременното българско вино. Постоянно се увеличават и хората, които не само обичат да пият вино, но и се интересуват какво вино пият и каква идея стои зад него. През трите дни на DiVino.Taste 2016, от 18 до 20 ноември повече от 6 хиляди души дойдоха, за да се запознаят отблизо с производителите на модерното българско вино.

Някои от избите представиха премиерно новите си вина по време на изложението.

За изминалите шест години от първото си издание, DiVino.Taste извървя дълъг път и се превърна в най-големия форум на българското вино. Шест години са и много, и малко. Много, защото през това време много неща се променяха във винарския сектор. От друга страна шест години са малко, защото виното на България тепърва поема по един нов и дълъг път и едва сега започва да разкрива истинския си потенциал.

Седмото издание на DiVino.Taste ще се проведе от 17 до 19 ноември 2017 г.

Снимка winebg.info
Снимка winebg.info
Снимка winebg.info
Снимка winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки

Тагове

Кои са най-големите митове и истини за виното?, Броени дни остават до откриването на IV Фестивал на виното Бургас, Кое вино подхожда най-много на зодията ви, Звукът на виното, Мидалидаре Естейт, Да поговорим за вино и храна, Втори фестивал "Хляб и Вино" 2015 - Стара Загора, Яна Петкова: Един живот не стига за хубавото вино, Вино и стил - еп.7, Празничното настроение идва с Craft Beer Taste!, GastronomiX 2016, Живко Енчев е победителя в Сомелиер на годината 2017, Брой 13 на DiVino Magazine е вече на пазара!, Какво вино за кое сирене е подходящо, Десерти и сладки вина - неустоима комбинация, Какво не знаем за червените вина, ДЕГУСТАЦИОНЕН КОНКУРС ЗА НАЙ - ДОБРО МЛАДО ВИНО НА 2015, „50 постни рецепти“ - новата книга на Gourmet Publishing, Японски учени доказаха: бяло вино се сервира само с риба, Какво не знаем за червените вина, Тера Тангра - Black Label, Чаши за вино, Пловдив ще бъде домакин на 8 то издание на DWCC 2015 през октомври 2015!, Депардийо пиел по 14 бутилки вино на ден, Coravin- иновативна джаджа, Дрождите влияят много върху аромата на виното, Sauvignon Blanc Barrel Fermented 2015 - Maryan Winery, Cheval de Katarzyna - 2016, Сравнителна видео дегустация на рубин и пинотаж, Bergule Розе Мелник 55 - 2013 Villa Melnik, За сиренето и виното, Три аржентински вина от малбек, Българските сортове са акцент в програмата на Divino.Taste, Craft Beer Taste събира микропивовари и вносители на крафт бири!, За Дефилето на младото вино и някои мисли за реколта 2014

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове