Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » За втора поредна година връчваме наградата на exporter.bg - “ЗЛАТНАТА ИЗБА”

За втора поредна година връчваме наградата на exporter.bg - “ЗЛАТНАТА ИЗБА”

Снимка


Гласувай в exporter.bg за твоята любима българска и любима чуждестранна винарска изба. Предложи твоята любима марка българско вино.

На церемонията по връчването на наградата “ЗЛАТНАТА ИЗБА” през декември ще бъдат поканени участвали в гласуването по Интернет, определени със жребий. Жребий ще определи, кои от тях ще спечелят специални награди.

За втора поредна година ще бъдат наградени най-добрите изби – български и чуждестранни. За първи път ще бъде отличена любима марка българско вино.

Това отново ще стане с гласовете на читателите на exporter.bg. Вие, уважаеми читатели на сайта и ценители на хубавото вино, ще бъдете журито, което ще определи носителите на наградата “Златната изба”.

Специална апликационна форма ще Ви позволи да предложите Вашата любима марка българско вино.

Връчването на Голямата награда “ЗЛАТНАТА ИЗБА” ще се състои през декември.

На церемонията ще бъдат поканени 100 от участвалите в гласуването по Интернет, определени със жребий. Очакват Ви специални награди - електроуреди на водещата марка „Дипломат“, уикенди за двама в бутиковия хотел 3 Mountains в Банско и отбрани селекции вина на елитна изба в региона на Балканите.

Гласувайте в exporter.bg. за една любима българска и една любима чуждестранна изба. Предложи твоята любима марка българско вино. Не пропускайте своя шанс да спечелите!


Линк за гласуване
http://exporter.bg/ZlatnataIzba/

Линк към статията и видеорепортажа от раздаването на миналогодишните награди:
http://exporter.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=1028%3A2015-11-22-10-41-20&catid=54%3A2012-11-27-16-42-18&Itemid=55

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки

Тагове

Яна Петкова: Един живот не стига за хубавото вино, На Трапезата на Wine & Food Society, Four Friends Reserve Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc 2013, Вино според характера, Виното като ритуал и религия, САЛОН НА ВИНОТО 2017, Десертни бели сортове, Продукти на Spiritus Sanctus - Мускат Джиало, Вионие, Розе, Какво е съдържанието на виното?, Вино с образа на Хитлер смути норвежки туристи в Италия, Виното като ритуал и религия, Джейми Гууд: “Тук сме, за да разкажем историята”, Акценти в програмата на DiVino.Taste 2014: вината от северното поречие на Рона, Какво е тероар ?, Съпътстващата програма - WINE FEST BURGAS 2015 изложбен център "Флора", Брой 13 на DiVino Magazine е вече на пазара!, Коркът остава във виното, Вино и красота на Августиада 2016, Топ 10 дестинации за винен туризъм, Местните български сортове трябва да бъдат презентирани по света е мнението на чуждестранни енолози на ВИНАРИЯ 2017, 3 причини да охладите червените вина през лятото и след това....., Divino magazine - брой 1, Шато Копса, За бъчвите и виното, Над 200 претенденти се борят за наградите на изложбата „Винария“, St-Rose La Grande Belezza 2016 - Alexandra Estate, Rose - Bratya Daskalovi 2015, Франция стана световен шампион на сляпа дегустация на вино, Какво не знаем за червените вина, 10 смешни наименования на марки вино, Riverside - Mavrud & Cabernet Sauvignon 2013 - Manastira Winery, Domaine Boyar Quantum Pinot Noir & Merlot 2010, 50 винарски изби в надпревара за приза „Златен ритон“, Le Rose 2015 - Katarzyna Estate, Продукти на Вила Мелник: „Aplauz”

BGtop.net Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове