Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » За втора поредна година връчваме наградата на exporter.bg - “ЗЛАТНАТА ИЗБА”

За втора поредна година връчваме наградата на exporter.bg - “ЗЛАТНАТА ИЗБА”

Снимка


Гласувай в exporter.bg за твоята любима българска и любима чуждестранна винарска изба. Предложи твоята любима марка българско вино.

На церемонията по връчването на наградата “ЗЛАТНАТА ИЗБА” през декември ще бъдат поканени участвали в гласуването по Интернет, определени със жребий. Жребий ще определи, кои от тях ще спечелят специални награди.

За втора поредна година ще бъдат наградени най-добрите изби – български и чуждестранни. За първи път ще бъде отличена любима марка българско вино.

Това отново ще стане с гласовете на читателите на exporter.bg. Вие, уважаеми читатели на сайта и ценители на хубавото вино, ще бъдете журито, което ще определи носителите на наградата “Златната изба”.

Специална апликационна форма ще Ви позволи да предложите Вашата любима марка българско вино.

Връчването на Голямата награда “ЗЛАТНАТА ИЗБА” ще се състои през декември.

На церемонията ще бъдат поканени 100 от участвалите в гласуването по Интернет, определени със жребий. Очакват Ви специални награди - електроуреди на водещата марка „Дипломат“, уикенди за двама в бутиковия хотел 3 Mountains в Банско и отбрани селекции вина на елитна изба в региона на Балканите.

Гласувайте в exporter.bg. за една любима българска и една любима чуждестранна изба. Предложи твоята любима марка българско вино. Не пропускайте своя шанс да спечелите!


Линк за гласуване
http://exporter.bg/ZlatnataIzba/

Линк към статията и видеорепортажа от раздаването на миналогодишните награди:
http://exporter.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=1028%3A2015-11-22-10-41-20&catid=54%3A2012-11-27-16-42-18&Itemid=55

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки

Тагове

DiVino.Taste 2014 за четвърти път представи най-доброто от българското вино, Bergule Chardonnay & Viognier 2013 Вила Мелник, Тероар - еп.5, Топ 10 дестинации за винен туризъм, Винен аромат от Асеновград, Най-добрият сомелиер на България за 2013 е Пламен Димитров, Музиката променя аромата и плътността на виното, Rose 2014 - Santa Maria, Bononia Estate - Rose Ooh La La 2015, Как да съхраняваме виното, Старозагорка популяризира наше вино в кътче, защитено от ЮНЕСКО, Enigma Mavrud 2013 - Malkata Zvezda, София отново стана столица на българското вино с DiVino.Taste 2015, Кои са най-големите митове и истини за виното?, Merlot 2013 - Dives Winery, DiVino.Taste представя: какво ни очаква през новия европейски програмен период, Винарски изби в България с възможност за дегустация, Пазителят на вълшебните качества на бутилираното вино, Продукти на "Вила Юстина", Пуснаха на пазара най-скъпата бутилка вино, Угощението на Бабет и други анекдоти на съдбата от издателство Гурме, Как да си изберем Розе! Наръчник за стиловете розово вино., Защо французите получават рядко инфаркт?, Вино и стил - еп.8, Франсис Форд Копола ни кани във винения парк, Schalkenbosch Edenhof - Pinotage 2015, Продукти на "Домейн Менада" серия Менада, В салона на виното за 15-и път, Микро дегустация на мега Пиемонте, Фестивал утвърждава Варна като гурме дестинация, 3 стила шардоне и как да ги откриете, Rubin 2013 - Santa Maria, Цветелина Николова – българката с най-високо отличие по винен мениджмънт, Новите вина на Вила Мелник за 2016, За тялото на едно вино – леко, средно леко или тежко

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове