Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » София ще се превърне в Балканска столица на виното на 28-29 май 2016

София ще се превърне в Балканска столица на виното на 28-29 май 2016

Снимка

Броени часове ни делят от най-голямото винено събитие на Балканите. За пети пореден път София ще обедини Балканското вино и ще бъде във фокуса на международната винена общност. Четирима Masters of Wine ще оглавят международното жури и ще оценяват Балканските вина в продължение на два дни.
Фестивалът ще отвори врати на 28 май в 12 часа в градината на Гранд Хотел София и всички посетители ще могат да се насладят на над 500 високококачествени вина от всички Балкански страни. Богата съпътстваща програма ще обогати знанията на винените любители и ще затвърди Балканите като новия хит в света на виното.

meatsmeats


За повече информация: Нели Русева – Мениджър Комуникации BIWC
Мейл: pr@balkanswine.eu, 0886 555 865

Галина Нифору – Изпълнителен Директор BIWC
Мейл: niforou@balkanswine.eu, 0885 731 331

www.balkanswine.eu

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Как старее виното, Магнум бутилка с образа на Хитлер бе продадена на търг за 1500 лири, Шест български вина получиха „Златен ритон“ на ВИНАРИЯ 2017, Вино и стил - еп.6, ДЕГУСТАЦИОНЕН КОНКУРС ЗА НАЙ - ДОБРО МЛАДО ВИНО НА 2015, Три аржентински вина от малбек, Евкалипт или боровинка; шоколад или ванилия?, Новият бр. 76 на сп. Меню е вече на пазара, Sense of Tears Dimyat 2013 - Maryan Winery, Заповядайте на ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2014, Bergule – Mavrud 2011 Вила Мелник, Музиката променя аромата и плътността на виното, Пийте вино Вестерос, като любимите си герои от "Game Of Thrones", NEW WINES OF ANCIENT THRACE ще покаже своите еликсири на изложенията ПроВайн Шанхай от 7 до 9 ноември и Hong Kong International Wine & Spirits Fair от 10 до 12 ноември 2016, Вино според характера, Домейн Менада, Хит в Дубай: Безалкохолно вино с 24-каратово злато, Стандартната бутилка за вино, Българските местни сортове, Как да се ориентираме на винения пазар, Препоръки за здраве с грозде и вино, В салона на виното за 15-и път, Изба Боровица, 50 винарски изби в надпревара за приза „Златен ритон“, 15 любопитни факта за виното, Винарския бранш на България се събирана форум в Обзор, Какво всъщност е "натурално вино"?, Chardonnay AplauZ Villa Melnik - 2013, От вълшебно грозде до чудотворно вино, Нов роман от издателство Гурме - Майсторът на вино от Ноа Гордън, 13 енолози са номинирани в тазгодишния конкурс Енолог на годината, организиран от СЕБ, Излезе брой 11 на DiVino Magazine, Discover.Vino - Другата Европа, Винарски изби в частни домове, Правят град на виното

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 Best BG Site BgTop100.net Линкове