Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Vinoar - Пийте за здраве !

Vinoar - Пийте за здраве !

Снимка

Свежа арония от тяхната плантация. Сочни вишни от градината. Дъхави малини, узрели под жаркото слънце. Те ги превърщат в уникални вина!

VINOAR Aronia е плодово вино от био арония. То притежава богат, плътен, комплексен вкус, леко тръпчив. Има аромат на свежи узрели плодове, а цветът му е рубинено червен. Оставете специалната арониева нотка да Ви завладее!

Плодът

Родината на аронията са източните части на Северна Америка и някога е била много популярна храна сред индианците. Те са използвали плодовете на аронията и сока от тях за тонизиране и лечение. В средата на миналия век започва култивирането й на европейския континент и Азия. Първоначално започва отглеждането й в Русия, а след това в централна и източна Европа.
Aronia Melanocarpa е многогодишен храст с височина от 2м достигаща до 3м. Листата са малки с ширина до 6см. Напролет цъфти с бели цветове, подобни на вишнови, а през лятото узряват тъмните 6-9 мм плодове. Реколтата се събира средата на месец август.
Аронията започва да плододава през втората година след засаждането, а в пълно плододаване встъпва на четвъртата година. Плодните й пъпки са смесени, освен цветове от тях се и образуват и леторасти. Цветовете са двуполови, самооплождащи се, разположени в щитовидни съцветия. Тя може да се развива и плододава добре до 1200-1500 м надморска височина. През периода на покоя издържа зимни студове до -27°С, -30°С. Аронията се отнася към най-светлолюбивите култури.
Особено типична характеристика на този плод, е че високото съдържание на танини го предпазва от вредители, което не налага обработването му с химически вещества.

Снимка


VINOAR Sour Cherry е полу-сухо плодово вино от вишни, което притежава един от най-приятните и хармонични вкусове. Дъх на лято, който придава свежест на всяка маса.

Снимка


VINOAR Raspberry ще Ви омагьоса със своя чар и неподправен вкус на свежи малини и запомнящ се нежен аромат.

Снимка


Без добавени овкусители
Без добавени аромати
Без добавени оцветители
Без добавени плодови сокове, сухи или течни екстракти

Снимка

Снимка


Пийте за здраве!

Контакти
Брайт Калърс ООД
Тел: (+ 359) 88 2385021
email: bright.colours@hotmail.com
www./vinoar.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

3 причини да охладите червените вина през лятото и след това....., Enigma Experience 2010 Винарска изба Малката звезда, Divino magazine - брой 6, Градът на виното обединява агробизнеса и хранително-вкусовата индустрия, Златните ритони от „Винария 2016“ представи на специална дегустация сомелиер No 1 на България за 2012 година Вихрен Велков, Чаша вино на ден предпазва костите от изтъняване, Представят България като домакин на световен винен конкурс в САЩ, Събират мостри на български ракии за престижен световен конкурс, VVV Карта на винените маршрути в Мелнишкия регион, Зелено вино, Над 600 вина от 60 изби ще бъдат предствени по време на Балканския международен винен фестивал, Villa Santa Maria, Wine Folly нова книга от издатеслство Гурме, Aplauz - Каберне Совиньон Резерва 2012 Villa Melnik, Топ 10 на най – скъпите вина в света, Тероар - еп.2, 10x - Въпрос на нос, По-сухо? По-леко? Как да избера вино по мой вкус?, По-малко от ден остава до началото на DiVino.Taste 2013, „Ожених се за веганка“ от Фаусто Брици, новата книга на издателство Gourmet Publishing, ВИЖТЕ СПЕЧЕЛИЛИТЕ И НАГРАДЕНИ ВИНА ОТ КОНКУРСИТЕ НА WINE FEST BURGAS 2015, Айсвайн или "Ледено вино", Енолог на годината 2015, Тероар - еп.3, Ако сънуваш вино, Музиката променя аромата и плътността на виното, Особености на консумацията на алкохол по света, Вино и стил - еп.2, Препоръки за здраве с грозде и вино, Сравнителна видео дегустация на рубин и пинотаж, За втора поредна година конкурс за наградата на exporter.bg - “ЗЛАТНАТА ИЗБА”, Една чаша вино е равна на един час във фитнеса. И още 11 причини защо да пием божествената напитка, Кино и вино на "София филм фест", Сира в бутилката, Four Friends Chardonnay 2013

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове