Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Сортове, райони, технология » Продадоха имението на Робин Уилямс за 18.1 млн. долара

Продадоха имението на Робин Уилямс за 18.1 млн. долара

Снимка


Имението Napa Valley на покойния комик Робин Уилямс се продаде за 18.1 млн. долара, след като години наред беше на пазара и след няколко корекции в цената. Къщата на покойния комик е построена в началото на 2000 г. и се намира в Напа, Калифорния.

Снимка

Имотът първоначално беше пуснат на пазара през 2012 г. с цена от 35 милиона долара, а след това отново се продаваше през април на 2014 г. срещу 29.9 млн. долара.

Робин Уилямс се самоуби през август 2014 г. на 63-годишна възраст. След смъртта му цената на имота също беше намалена и в крайна сметка достигна 18.1 млн. долара.

Купувачите на имота, разположен на приблизително 650 декара, са френски винари, собственици на Château Pontet Canet. Семейството планира да прави вино от 18.4-декаровите лозя на имота, но не е ясно дали там ще бъде построена винарна.

Къщата, обзаведена в средиземноморски стил, предлага пет спални и шест бани. Те се разполагат на площ от 1860 км. м. Отвън гвоздеят е 65-метров инфинити басейн с изглед към околните хълмове. Имението има още тенис корт, конюшня, езерце за риболов и къща за гости.

Снимка

Снимка

Снимка

Снимка

Снимка

Източник: profit.bgОценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

AplauZ Viognier Sur Lie 2015 - Villa Melnik, За бъчвите и виното, Цените на виното по света, За виното – с любов ...и още нещо, Aplauz - Каберне Совиньон Резерва 2012 Villa Melnik, Защо виното се съхранява в бъчви?, Особености на консумацията на алкохол по света, Започна събирането на мостри за „световното по вино“, Concours Mondial de Bruxelles, Още за “FACES”- официалното вино на световното по футбол в Бразилия, Rose - Bratya Daskalovi 2015, Гръцката изба Сигалас от остров Санторини грабна Гранд Трофея на петото юбилейно издание на Балканския международен винен конкурс ( BIWC ) 2016, ВИНАРНА СВИЩОВ – КУПАЖЪТ ОТ КЛАСИКА И СЪВРЕМЕННОСТ, Ура за сира!, Светът е по-вкусен с домашен хляб и хубаво вино, Melnik 55 - 2016 - Orbelia Winery, Уникален софтуер, гарантиращ ръст на продажбите за първи път на ВИНАРИЯ 2018, Villa Yustina Rouge 2016, Виното "Кианти" е прочуто от 300 години, първото контролирано наименование, Розе за всеки джоб, Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции, "Аромати от сърцето на дома" на Йоана, Leva Shraz reserve 2013 - Винекс Славянци, „Последният пир“ възпява вкуса на манията, Alexandra Estate Rose Mourvedre & Grenache 2015, Kera Tamara Chardonnay 2013 Maryan Winery, Как да съхраняваме виното, България ще бъде домакин на Световния конгрес по лозарство и винарство, Tendenz 2015 - Rupel Winery, Вино и стил - еп.9, K7 2015 - Balar Wines, РЕКОРДЕН БРОЙ ПРОБИ ВИНА В 23-ГОДИШНАТА ИСТОРИЯ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES СЕ ПРЕДСТАВЯТ В ПЛОВДИВ, Какво е съдържанието на виното?, Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара, ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА “СОМЕЛИЕР НА ГОДИНАТА 2018", Перу на вкус: кухнята като социално оръжие

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове