Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Сортове, райони, технология » Продадоха имението на Робин Уилямс за 18.1 млн. долара

Продадоха имението на Робин Уилямс за 18.1 млн. долара

Снимка


Имението Napa Valley на покойния комик Робин Уилямс се продаде за 18.1 млн. долара, след като години наред беше на пазара и след няколко корекции в цената. Къщата на покойния комик е построена в началото на 2000 г. и се намира в Напа, Калифорния.

Снимка

Имотът първоначално беше пуснат на пазара през 2012 г. с цена от 35 милиона долара, а след това отново се продаваше през април на 2014 г. срещу 29.9 млн. долара.

Робин Уилямс се самоуби през август 2014 г. на 63-годишна възраст. След смъртта му цената на имота също беше намалена и в крайна сметка достигна 18.1 млн. долара.

Купувачите на имота, разположен на приблизително 650 декара, са френски винари, собственици на Château Pontet Canet. Семейството планира да прави вино от 18.4-декаровите лозя на имота, но не е ясно дали там ще бъде построена винарна.

Къщата, обзаведена в средиземноморски стил, предлага пет спални и шест бани. Те се разполагат на площ от 1860 км. м. Отвън гвоздеят е 65-метров инфинити басейн с изглед към околните хълмове. Имението има още тенис корт, конюшня, езерце за риболов и къща за гости.

Снимка

Снимка

Снимка

Снимка

Снимка

Източник: profit.bgОценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Отново е време за празника DiVino.Taste !, Summer.Taste ПРОСЕКО И ЗЕХТИН – лятно, ароматно и вдъхновяващо, Вино според характера, Да поговорим за вино и храна, Cattleya Sauvignon Blanc & Chardonnay 2015 - Angelus Estate, Винени бели сортове, 12 от най-впечатляващите винарни по света, Кристи Кентърбъри: “Искам хората да научат повече за българските вина”, Августиада 2017, Merul Rose 2015 - Rumelia Wine Cellar, Втори фестивал "Хляб и Вино" 2015 - Стара Загора, Насладете се на живота с новата книга на Gourmet Publishing, Дом на виното в София, Разберете как се лекува с вино! Всичко за енотерапията на едно място !, Винени червени сортове, Червено, бяло, розе, пенливо - кое вино е най-полезно, Пътят към по-добро здраве – чаша червено вино, Италианският списък, Майсторски клас с Алекс Гийсен, Giesen Wines, Coravin- иновативна джаджа, С какви храни и ястия да поднесем Розе, Ползата от червеното вино била преувеличена, Най-добрите храни-приятели на вино, КАК ДА ОХЛАДИТЕ ВИНО ЗА 20 МИНУТИ, Винобалканика 2014 събира вина от Черноморието и Балканите, Открийте вкуса на Бургундия, Елзас и Лоара!, Винотерапия за красота, Discover.Vino World представя: вината от Италия и Франция на българския пазар, Villa Santa Maria, "Аромати от сърцето на дома" на Йоана, Cabernet Franc & Cebernet Sauvignon - Angel 2013 - Angelus Estate, ЧЕТВЪРТИ БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ, Серия SPANCHA 2016 - Rupel Winery, Посетители на Августиада 2013 получиха награди, Как да разберем “Натуралните вина”

BGtop.net Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове