Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Винария 2016

Винария 2016

Снимка

Международната изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ се утвърди като най-престижното изложение на бранша в Югоизточна Европа и активно участва в създаването на новите традиции на българското вино. Нейното 24-о издание ще се проведе от 24 до 28 февруари 2016 година.
Изложбата се организира от Международен панаир Пловдив под егидата на Министерството на земеделието и храните на Република България и със съдействието на Националната лозаро-винарска камара. Одобрена е от Международната асоциация на изложбената индустрия (UFI) - доказателство, че се организира според световните стандарти.
Уникалният ГРАД НА ВИНОТО е основен акцент в обновяването на изложбата. Той представя по модерен начин колекциите на водещи производители на алкохолни напитки, а също - храни и гурме кулинария, в атрактивна среда и завладяваща атмосфера.
ОЩЕ ОТ НОВАТА КОНЦЕПЦИЯ НА ВИНАРИЯ: засилено присъствие на чуждестранни търговци и еножурналисти; майсторски класове на енолози; ексклузивни презентации на наградени вина; културна програма.

ОСНОВНИ БРАНШОВЕ
Вино и високо алкохолни напитки
Машини и технологии за винопроизводство
Лозарство – посадъчен материали, техника и технологии
Материали и услуги за лозарството и винарството
Опаковки
Винен туризъм

ВАШИТЕ ПОЛЗИ
ЗА ИЗЛОЖИТЕЛИТЕ:

Отлични условия за демонстриране на колекции от вина и спиртни напитки
Маркетингови проучвания
Срещи с клиенти и делови партньори

ЗА ПОСЕТИТЕЛИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ
Полезна информация за новостите в бранша
Възможности за създаване на контакти
ВИНАРИЯ 2016 отново е част от
МЕГАФОРУМ ЗА АГРОБИЗНЕС, ХРАНИ, ВИНО И ТУРИЗЪМ, включващ още:
Международна селскостопанска изложба АГРА
Специализирана изложба за биологично растениевъдство и животновъдство БиоАгра
Международна изложба за пчеларство АПИ БЪЛГАРИЯ
Международна изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии ФУДТЕХ
Международна изложба за оборудване на хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти ХОРЕКА ПЛОВДИВ
Изложба на висококачествени италиански храни и вина ВКУСОВЕТЕ НА ИТАЛИЯ
Новият формат, който стартира през 2015 г., доведе няколко пъти повече посетители на „Винария“ в сравнение с предишните издания на изложбата. Мегафорумът предизвика силен интерес сред деловите среди, защото създава по-добри маркетингови възможности на изложителите и посетителите.

КОНКУРСИТЕ НА ВИНАРИЯ:
- Международен конкурс за вина, ракии, винено бренди и спиртни напитки за призовете ЗЛАТЕН РИТОН и ЗЛАТНА ФИАЛА, за златни, сребърни и бронзови медали – организатор: Национална лозаро-винарска камара;
- Национални дегустации на вина, ракии и винено бренди - организатор: Национална лозаро-винарска камара;
- Национален конкурс „Изборът на потребителя“ - със съдействието на асоциация „Активни потребители“;
- Конкурс за дизайн на опаковка, етикети и рекламни материали - съвместно с Национална асоциация за дизайн и реклама;
- Конкурс за индустриален дизайн - съвместно с Национална асоциация за дизайн и реклама;
- Конкурс „Изба на годината“ - организатор: Национална лозаро-винарска камара;
- Конкурс за най-добър енолог - организатор: Национална лозаро-винарска камара;
- Конкурс за иновации – машини, инвентар и технологии за винопроизводството.

Източник: fair.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Инж. Божидар Донков спечели приза „Енолог на Винария 2015“, Брой 14 на Divino Magazine е вече на пазара!, Discover.Vino Южна Америка – 08 октомври 2015, Приключения по пътя на божолето, Угощението на Бабет и други анекдоти на съдбата от издателство Гурме, 13 енолози са номинирани в тазгодишния конкурс Енолог на годината, организиран от СЕБ, AplauZ Chardonnay Sur Lie 2015 - Villa Melnik, Рекорден брой български винарни в Белгия, Холандия и Люксембург, TCHERGA 10* Red 2013 - Домейн Менада, Българските сортове и регионалният характер на вината по време на DiVino.Taste 2017, На път ли е Българското виното да влезе в червената книга със застрашени видове., Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции, Приключения по пътя на виното, Кърмит Линч, Contour Pinot Noir 2011- Изба Карабунар, Вино - цени и рекорди, Етикет при поднасянето и консумация на червено вино, DiVino.Taste 2015 - време е за нови срещи с българското вино, Приключения по пътя на виното, Кърмит Линч, Държавите, които пият най-много вино и къде е България?, Арт салон Любов и вино 2016 от 28 януари, Пуснаха на пазара най-скъпата бутилка вино, Близо 45 000 посетители събра мегафорумът за агробизнес, вино и храни в Пловдив, Four Friends Rose - 2013, Винарска изба Вила Мелник представя новите си вина на Трифон Зарезан!, Divino magazine - брой 5, Музиката променя аромата и плътността на виното, Пето издание на Винобалканика 16 - 18 април, 2015 г. Велико Търново, Angel's share Syrah 2016 - Midalidare Estate, Японски учени доказаха: бяло вино се сервира само с риба, Alexandra Estate - Merlot & Cabernet Sauvignon & Petit Verdot 2014, Червено, бяло, розе, пенливо - кое вино е най-полезно, За пети път София ще се превърне в Балканска столица на виното V юбилейно издание на БАЛКАНСКИЯ ВИНЕН КОНКУРС И ФЕСТИВАЛ 2016, Cattleya Sauvignon Blanc & Chardonnay 2015 - Angelus Estate, Виното - характеристика и особености, Излезе новото издание на „Дегустацията, или как да опознаем виното“

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове