Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Как да си гледате на… вино?

Как да си гледате на… вино?

Снимка

Дали сте родени, за да постигате успех след успех, за да черпите с пълни шепи от живота или пък, за да се наслаждавате на малките радости от него? Оказва се, че на тези въпроси може да ви отговори чаша вино!

И в случая съвсем не са ви необходими специални гадателски способности. Достатъчно е да си дадете сметка за това по какъв вид вино си падате – червено, бяло или розе? Според ново проучване именно това може да бъде ключът към разгадаването на вашия характер.

Любителите на червеното вино

Оказва се, че те са по-богати, по-образовани и по-щастливи от останалите хора! Така че, мацки, когато си търсите съпруг, обърнете внимание на това с какво вино ви ухажва. Тези, които предпочитат червените варианти на напитката на боговете, са по-склонни са към брак, печелят повече, амбициозни са и се стремят да се издигат в йерархията. За тях се смята, че е най-вероятно да са щастливо женени! В направена анкета 86% от любителите на червеното вино споделят, че са доволни от връзката си. Те описват себе си и като уверени, спокойни, силни и интелигентни.

Любителите на бялото вино

Това обикновено са спокойни и безгрижни натури, които обичат да се наслаждават на живота! Почитателите на белите вина си падат домошари, които обожават семейните ваканции и искат да се чувстват стабилно на работа. Те са най-бедни, но за тях издигането и успехът на всяка цена не са особено важни. Едва 43% от тях могат да се похвалят с висше образование. Интересното е, е те предпочитат да живеят на семейни начела с половинката си, а не да сключват брак. Тези хора описват себе си като практични, стеснителни, спокойни и сдържани.

Любителите на розето

Това са най-свободолюбивите личности! 55% от тях са напуснали училище на 18-годишна възраст, но доходите им варират в средното ниво. Тези хора са доста екстровертни, обожават контакта с другите хора и киснат в социалните мрежи постоянно! Те се чувстват най-щастливи в любовта, ако не са обвързани от брачните окови, а за себе си споделят, че са шумни, топли и очарователни.

Източник: beu.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Пет дни бизнес, атракции и дегустации в Международен панаир Пловдив, РЕЗУЛТАТИ ОТ БАЛКАНСКИЯ ВИНЕН КОНКУРС 2014, Как да се избавим от излишните килограми, Как да сервираме и консумираме бяло вино?, Chardonnay AplauZ Villa Melnik - 2013, 5 основни етапа за начинаещи винолюбители ПРЕДИ дегустация, Bergule Melnik 2013 - Villa Melnik, Кулинарно кино с гурме вечери, Шестото издание на Балканския международен винен конкурс и фестивал BIWC 2017 - с кауза против рака на гърдата, Как изглеждат българските вина шест години по-късно?, Как да се лекуваме с вино, Rigid Elm Rose 2015 - Nisovo, Вино, секс и още нещо ..., Три съвета за успешен винен тур!, Брад Пит показа лозята си във Франция, В салона на виното за 15-и път, Вино и кафе на Андреа Бочели за първи път на „Вкусове от Италия 2018“, Продукти Spirits Sanctus - Sensus, Sensus ver. 2, DiVino.Taste 2016 поставя акцент върху регионалния характер на вината, Градът на виното обединява агробизнеса и хранително-вкусовата индустрия, Как ние възприемаме виното?, Защо да изберем българското вино ?, AplauZ Viognier 2013 - Villa Melnik, Започна обратното броене на българската винена класация DiVino Топ 50, Започна събирането на мостри за „световното по вино“, Concours Mondial de Bruxelles, Вино, секс и още нещо ..., Zitara Sauvignon Blanc "Four Friends" 2014, Виното като ритуал и религия, Merlot 2013 - Dives Winery, Cabernet Franc 2013 - Spiritus Sanctus, Tragata 2013 - Cabernet Sauvignon - Sopot Winery, DiVino.Taste отново събира българското вино под един покрив !, Най-скъпите видове шампанско в света, V БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ, Любка и Никола Зикатанови за Вила Мелник

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове