Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Как да си гледате на… вино?

Как да си гледате на… вино?

Снимка

Дали сте родени, за да постигате успех след успех, за да черпите с пълни шепи от живота или пък, за да се наслаждавате на малките радости от него? Оказва се, че на тези въпроси може да ви отговори чаша вино!

И в случая съвсем не са ви необходими специални гадателски способности. Достатъчно е да си дадете сметка за това по какъв вид вино си падате – червено, бяло или розе? Според ново проучване именно това може да бъде ключът към разгадаването на вашия характер.

Любителите на червеното вино

Оказва се, че те са по-богати, по-образовани и по-щастливи от останалите хора! Така че, мацки, когато си търсите съпруг, обърнете внимание на това с какво вино ви ухажва. Тези, които предпочитат червените варианти на напитката на боговете, са по-склонни са към брак, печелят повече, амбициозни са и се стремят да се издигат в йерархията. За тях се смята, че е най-вероятно да са щастливо женени! В направена анкета 86% от любителите на червеното вино споделят, че са доволни от връзката си. Те описват себе си и като уверени, спокойни, силни и интелигентни.

Любителите на бялото вино

Това обикновено са спокойни и безгрижни натури, които обичат да се наслаждават на живота! Почитателите на белите вина си падат домошари, които обожават семейните ваканции и искат да се чувстват стабилно на работа. Те са най-бедни, но за тях издигането и успехът на всяка цена не са особено важни. Едва 43% от тях могат да се похвалят с висше образование. Интересното е, е те предпочитат да живеят на семейни начела с половинката си, а не да сключват брак. Тези хора описват себе си като практични, стеснителни, спокойни и сдържани.

Любителите на розето

Това са най-свободолюбивите личности! 55% от тях са напуснали училище на 18-годишна възраст, но доходите им варират в средното ниво. Тези хора са доста екстровертни, обожават контакта с другите хора и киснат в социалните мрежи постоянно! Те се чувстват най-щастливи в любовта, ако не са обвързани от брачните окови, а за себе си споделят, че са шумни, топли и очарователни.

Източник: beu.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Как да си направим сангрия, Version - Plaisir Divin Cabernet Franc 2012 Винпром Асеновград, Градът на виното обединява агробизнеса и хранително-вкусовата индустрия, Големите чаши предизвикват обемна измама и водят до напиване, Wines of The Ages 2017 - Пловдив, “Yes Chef“ - „Една от великите кулинарни истории на нашето време.“, Пекин става световна столица на виното през 2018 г., Продукти на Винарска изба "Ямантиев" - Серии, Откриват „Световното по вино“ – Concours Mondial de Bruxelles, във Валядолид, Вино и стил - еп.8, Седемте най-често допускани грешки при избора на вино, Пътят към по-добро здраве – чаша червено вино, Пино Гриджо - с много лица, Divino.Taste 2015 отива далеч отвъд винената тема, По-малко от ден остава до началото на DiVino.Taste 2013, Винария 2012, Панорамни снимки на винарски изби от цял свят, Видеоурок: цветовете на виното, Китай е на първо място в света по консумация на червено вино, Sense of Tears Dimyat 2013 - Maryan Winery, 16 класически шардонета от Шабли, Пиянството на зодиакалните знаци, Празничното настроение идва с Craft Beer Taste!, Разрешено ли е виното по време на пости ?, Колекционирането на вино като инвестиция, Angel - Syrah & Merlot 2014 - Angel's Estate, Ветеранът актьор Жерар Депардийо се снима във френски филм който се сравнява с хитовия "Отбивки"., Италианският списък, Винената бутилка, Повече от 5000 души посетиха четвъртото издание на DiVino.Taste, 100 милиона литра повече ново вино през тази година, Международен панаир Пловдив ще е център на Световния винен конкурс, Spiritus Sanctus - Merlot 2015, Кулинарни предизвикателства на фестивала „Вино и храна“, За тялото на едно вино – леко, средно леко или тежко

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове