Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Как да си гледате на… вино?

Как да си гледате на… вино?

Снимка

Дали сте родени, за да постигате успех след успех, за да черпите с пълни шепи от живота или пък, за да се наслаждавате на малките радости от него? Оказва се, че на тези въпроси може да ви отговори чаша вино!

И в случая съвсем не са ви необходими специални гадателски способности. Достатъчно е да си дадете сметка за това по какъв вид вино си падате – червено, бяло или розе? Според ново проучване именно това може да бъде ключът към разгадаването на вашия характер.

Любителите на червеното вино

Оказва се, че те са по-богати, по-образовани и по-щастливи от останалите хора! Така че, мацки, когато си търсите съпруг, обърнете внимание на това с какво вино ви ухажва. Тези, които предпочитат червените варианти на напитката на боговете, са по-склонни са към брак, печелят повече, амбициозни са и се стремят да се издигат в йерархията. За тях се смята, че е най-вероятно да са щастливо женени! В направена анкета 86% от любителите на червеното вино споделят, че са доволни от връзката си. Те описват себе си и като уверени, спокойни, силни и интелигентни.

Любителите на бялото вино

Това обикновено са спокойни и безгрижни натури, които обичат да се наслаждават на живота! Почитателите на белите вина си падат домошари, които обожават семейните ваканции и искат да се чувстват стабилно на работа. Те са най-бедни, но за тях издигането и успехът на всяка цена не са особено важни. Едва 43% от тях могат да се похвалят с висше образование. Интересното е, е те предпочитат да живеят на семейни начела с половинката си, а не да сключват брак. Тези хора описват себе си като практични, стеснителни, спокойни и сдържани.

Любителите на розето

Това са най-свободолюбивите личности! 55% от тях са напуснали училище на 18-годишна възраст, но доходите им варират в средното ниво. Тези хора са доста екстровертни, обожават контакта с другите хора и киснат в социалните мрежи постоянно! Те се чувстват най-щастливи в любовта, ако не са обвързани от брачните окови, а за себе си споделят, че са шумни, топли и очарователни.

Източник: beu.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Глювайн - вино срещу грип и простуда, 3 вина бяха отличени с престижния приз „Златен ритон“ в тазгодишния конкурс на „Винария“, Enigma Experience 2010 Винарска изба Малката звезда, Белите блендове на България - игра на въображението, Александра Естейт Розе 2013 Мурведър и Гренаш, Продадоха имението на Робин Уилямс за 18.1 млн. долара, Zitara Syrah 2014 - Four Friends, Разберете как се лекува с вино! Всичко за енотерапията на едно място !, Продукти на Винарна Свищов, Илиян Петракиев - Сомелиер на 2016 годината, Продукти на VIA VERDE, Винарна Свищов, DiVino.Taste 2014 за четвърти път представи най-доброто от българското вино, Шато Копса, 16 класически шардонета от Шабли, Основни правила за етикет и протокол на масата, Седми рожден ден на БАСВ в стил Roaring Twenties, Debut Red 2014 - Via Verde, Готови ли сте за БАЛКАНСКА ВИНЕНА ФИЕСТА ?, Rubin 2013 - Santa Maria, Рекорден брой български винарни в Белгия, Холандия и Люксембург, Alexandra Estate - Merlot 2013, Издателство ГУРМЕ Ви кани на премиера на готварската книга „Така би сготвила баба ти“ на Петър Стоянович, Разпознавате ли хубавото вино, Cabernet Franc 2013 - Gulbanis Wine, Подземна спираловидна домашна изба, Кои са лозаро-винарските райони в България?, Gorchivka - Cabernet Sauvignon 2011 - Винарна Свищов, Alexandra Estate Reserve Vintage 2011, 50 повода да празнуваме българското вино, Розе Свети Илия 2009, Пет грешни мита за българското вино, 5 типа мъже, 5 сорта вино, на които те приличат, Pentagram Pinot Noir 2010 Черноморско Злато, Каталог Августиада 2015

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове