Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » Как да си гледате на… вино?

Как да си гледате на… вино?

Снимка

Дали сте родени, за да постигате успех след успех, за да черпите с пълни шепи от живота или пък, за да се наслаждавате на малките радости от него? Оказва се, че на тези въпроси може да ви отговори чаша вино!

И в случая съвсем не са ви необходими специални гадателски способности. Достатъчно е да си дадете сметка за това по какъв вид вино си падате – червено, бяло или розе? Според ново проучване именно това може да бъде ключът към разгадаването на вашия характер.

Любителите на червеното вино

Оказва се, че те са по-богати, по-образовани и по-щастливи от останалите хора! Така че, мацки, когато си търсите съпруг, обърнете внимание на това с какво вино ви ухажва. Тези, които предпочитат червените варианти на напитката на боговете, са по-склонни са към брак, печелят повече, амбициозни са и се стремят да се издигат в йерархията. За тях се смята, че е най-вероятно да са щастливо женени! В направена анкета 86% от любителите на червеното вино споделят, че са доволни от връзката си. Те описват себе си и като уверени, спокойни, силни и интелигентни.

Любителите на бялото вино

Това обикновено са спокойни и безгрижни натури, които обичат да се наслаждават на живота! Почитателите на белите вина си падат домошари, които обожават семейните ваканции и искат да се чувстват стабилно на работа. Те са най-бедни, но за тях издигането и успехът на всяка цена не са особено важни. Едва 43% от тях могат да се похвалят с висше образование. Интересното е, е те предпочитат да живеят на семейни начела с половинката си, а не да сключват брак. Тези хора описват себе си като практични, стеснителни, спокойни и сдържани.

Любителите на розето

Това са най-свободолюбивите личности! 55% от тях са напуснали училище на 18-годишна възраст, но доходите им варират в средното ниво. Тези хора са доста екстровертни, обожават контакта с другите хора и киснат в социалните мрежи постоянно! Те се чувстват най-щастливи в любовта, ако не са обвързани от брачните окови, а за себе си споделят, че са шумни, топли и очарователни.

Източник: beu.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Най-добрите дестинации за винен туризъм в света за 2014, Акценти в програмата на DiVino.Taste 2014: вината от северното поречие на Рона, Orange wine 2015 - Villa Melnik, Колекционирането на вино като инвестиция, Debut Red 2014 - Via Verde, IMAGE Reserva Red 2014 - Villa Bassarea, Как старее виното, 15 чуждестранни експерти в журито на "Винария 2015", Wine Folly нова книга от издатеслство Гурме, Виното като ритуал и религия, Брюксел, Хага и Рим дегустират българските вина с медали от „Световното по вино” 2016, Винария 2012, Коя ще бъде напитката на 2017 година ?, Пийте вино Вестерос, като любимите си герои от "Game Of Thrones", Фотогалерия: Най-добрите розета бяха отличени за трети път, Готови ли сте за БАЛКАНСКА ВИНЕНА ФИЕСТА ?, Световните винени сортове, 24 медала за българските вина на Mundus Vini 2013, Шести Балкански винен фестивал 3-4 юни 2017 Гранд Хотел София, Презентации и майсторски класове на Discover.Vino World 2017, Филип Харманджиев: биодинамичното земеделие е свобода и селянин, това звучи гордо!, Gorchivka - Cabernet Sauvignon 2011 - Винарна Свищов, Вила Юстина – отличие в бутилка, Каква чаша да изберем ?, Cabernet Franc 2013 - Spiritus Sanctus, Хит в Дубай: Безалкохолно вино с 24-каратово злато, Броени дни остават до откриването на IV Фестивал на виното Бургас, Divino magazine - брой 6, Enigma "Experience" 2009 - ВИ Малката Звезда, Златния киликс при Черноморско Злато - Rose Wine Expo 2017, Балканският международен винен конкурс и фестивал се превръща в мегафорум, Divino magazine - брой 5, Българско сирене за българско вино !, Заповядайте на ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2014, Дегустация на шоколад с различни български вина ще е сред акцентите в съпътстващата програма на ВИНАРИЯ 2017

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове