Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Видео Вино » Излезе брой 9 на DiVino Magazine!

Излезе брой 9 на DiVino Magazine!


Новият брой на DiVino Magazine се спира на най-разпознаваемото и популярно бяло вино у нас – шардонето. Често то се сравнява с каберне совиньона, който има сходна слава по отношение на червените вина. Дегустираните 30 български шардонета с дъб показват едно много високо общо ниво, а с него върви и едно друго изключително качество – достъпната цена.

От страниците на DiVino Magazine ви предлагаме една вълнуваща и страстна като тангото разходка из Аржентина. Когато става дума за вината от тази част на Южна Америка не може да има по-символичен сорт от малбека, който е намерил тук втората си родина. Разбира се, винопроизводството в Аржентина не се изчерпва само с него и затова ви предлагаме дегустация на близо 50 аржентински вина.Брой 9 на DiVino Magazine ви отвежда и в Братя Минкови - една от новите български винарни, които през последните години се заеха да докажат възможностите на България да прави вина на световно ниво. Обиколката из винения свят продължава в Бордо, с едни от най-емблематичните сладки вина. Без съмнение в днешно време Сотерн се е превърнало обобщаващото наименование за бели естествено сладки вина. И накрая, но не на последно място ви предлагаме потапяне в атмосферата на винените барове, както по света, така и у нас.DiVino Magazine може да намерите в следните обектиИзточник: www.divino.bg/

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Дегустация на испански вина от по-слабо познати области, Да отслабнем с вино!, Кои са лозаро-винарските райони в България?, Създадоха първото в света вино, ароматизирано с кола, И бялото вино е полезно за сърцето?, Излезе брой 11 на DiVino Magazine, Виното вече има свой дом в Бургас, Дегустация: златното шардоне на България, Базар на изкуствата "Изкуство, вино, любов и шоколад", Вино и стил - еп.10, Грозде за вино или десертно грозде – каква е разликата?, Колекция шампанско Armand de Briganc Dynastie за $500 000, Остават броени дни до откриването на Балкански фестивал на ракията в София, Грузинци правят вино в глинени съдове, заровени в земята, ДИРЕКТОРЪТ НА CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES ТОМА КОСТЕНОБЪЛ ЩЕ ВРЪЧИ ЛИЧНО НАГРАДИТЕ НА 18 БЪЛГАРСКИ ВИНОПРОИЗВОДИТЕЛИ, Пет грешни мита за българското вино, Gulbanis Wine - Syrah 2011, A Good Year Cuvee 2014 - Medi Valley, Вили Гълабова - за българското вино, културата на виното и домакинството на Пловдив през 2016 на CMB., Новото лице на испанското вино, Над 360 проби вина, ракии, винено бренди и спиртни напитки се състезават за Златен ритон на ВИНАРИЯ 2017, USB Wine - изтеглете вино направо от лозята!, ХХV МЕЖДУНАРОДНА ИЗЛОЖБА ЗА ЛОЗАРСТВО И ВИНАРСТВО „ВИНАРИЯ”, Пандизчии правят бяло вино, Вино и стил - еп.5, Ура за сира!, Винен салон - Rose Wine Expo 2017, 15 чуждестранни експерти в журито на "Винария 2015", 10 яки вица за виното, с които винаги може да кажете НАЗДРАВЕ!, „Ожених се за веганка“ от Фаусто Брици, новата книга на издателство Gourmet Publishing, Времената, в които България се гордееше със своето вино, Времената, в които България се гордееше със своето вино, Как да се насладим на истинското вино, Meandra 2012 - Domain Marash, Разберете как се лекува с вино! Всичко за енотерапията на едно място !

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове