Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Друго за виното » „Винени маршрути“ 2015 вече на пазара

„Винени маршрути“ 2015 вече на пазара

Снимка


Всяко добро вино е и вълнуващо пътешествие. То е пътуване във времето – назад към корените на лозата, която е създала гроздето, към земята и слънцето, повлияли неговия вкус, към аромата на ванилия от бъчвите. Виненото пътешествие е и в пространството – към дестинациите, където с много страст и грижовност винарите превръщат гроздето в божествени еликсири. Да видиш с очите си мястото, където се създава виното, е необикновено и обогатяващо преживяване.

Снимка

Второто издание на пътеводителя за винен туризъм в България „Винени маршрути“, продължава да разкрива магията на българското вино чрез разкази за неговите хилядолетни традиции и техните съвременни последователи. Изборът на представените изби, както и в първото издание, е на база условията за посрещане на посетители и най-вече – желанието, с което се прави това. Радостни сме, че броят на добрите примери нараства и нашата селекция също отразява това.

meatsmeatsmeats


Доброто вино е вълнуващо пътешествие. Каним ви да пътуваме заедно по винените маршрути на България !

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Шест български вина получиха „Златен ритон“ на ВИНАРИЯ 2017, Винобалканика 2014 събира вина от Черноморието и Балканите, Discover.Vino World представя: вината от Италия и Франция на българския пазар, Винарска изба “Манастира”, Рекорден брой български винарни в Белгия, Холандия и Люксембург, Златните ритони от „Винария 2016“ представи на специална дегустация сомелиер No 1 на България за 2012 година Вихрен Велков, Цените на виното по света, Merul Rose 2015 - Rumelia Wine Cellar, Бутилиране на вино в домашни условия, Стандартната бутилка за вино, Вино, секс и още нещо ..., Новите вина на Spiritus Sanctus за 2017, Повече от 5000 души посетиха четвъртото издание на DiVino.Taste, 16 класически шардонета от Шабли, Вино - цени и рекорди, BIWC 2015 участници, Мегафорумът за агробизнес, вино и храни в Пловдив става по-мащабен, Как да съхраним своето вино?, Над 600 вина от 60 изби ще бъдат предствени по време на Балканския международен винен фестивал, Легендите за чукането с чаши, Над 200 претенденти се борят за наградите на изложбата „Винария“, Седемте най-често допускани грешки при избора на вино, DiVino.Taste 2015 обзор !, Вино и стил - еп.7, Истинското вино - бариера пред рака!, Divino magazine - Брой 4, Kera Tamara Sauvignon Blanc 2013 - Maryan Winery, Топ сомелиер на Белгия представи българското вино в Брюксел, Wine Folly нова книга от издатеслство Гурме, Международни дегустации „Наградени вина и високоалкохолни напитки“ Винария 2015, Rose Angelica 2016 - Chateau Copsa, WINE FEST BURGAS 2015 - Участници и билети, Храни за вино и вино за храната, ІІІ БУРГАСКИ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО, Ползата от червеното вино била преувеличена

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове