Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Отновo е време за DiVino.Taste!

Отновo е време за DiVino.Taste!

Снимка winebg.info

Петото издание на DiVino.Taste отваря врати в петък 20 ноември, от 16 часа. Повече от 65 производители ще представят в зала 3 на НДК новото лице на българско вино. Всеки посетител ще има възможност да дегустира над 450 вина и да разговаря с хората, които ги създават. DiVino.Taste предлага и богата програма от майсторски класове и свободни лекции.

Снимка winebg.info
За да улеснят ориентирането сред огромното винено разнообразие и тази година организаторите от Gourmet Publishing предлагат новости. За пръв път е създадено приложение DiVino.Taste 2015 за операционна система Android. То дава на всеки посетител с подходящия смартфон или таблет възможност да оцени всичките вина, представени на изложението, както и да запише дегустационните си бележки. С точки от 1 до 10 може да се оценяват цветът, носът и вкусът, а за общото впечатление, което виното създава, може да се дадат до 7 звезди. Безплатното приложение предоставя интерактивна карта на разположението на всичките 66 щанда на изложителите. Друг начин за търсене на изложителите е според винения регион, в който са разположени. В приложението DiVino.Taste 2015 е описана и цялата богата и интересна програма на форума.

Едновременно с приложението посетителите ще имат на разположение и дегустационна книжка, в която са описани всички вина на изложителите.
И тази година, официален магазин на DiVino.Taste е Casavino. Там посетителите имат възможност да закупят вина от изложението на много атрактивна цена.

Пълна програма на DiVino.Taste

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Винени бели сортове, Divino.Taste 2015 отива далеч отвъд винената тема, Viognier 2014 - Spiritus Sanctus, Motif - Melnik 55 2014 - Via Verde, Най-добрите дестинации за винен туризъм в света за 2014, Етикет при поднасянето и консумация на червено вино, Новият бр. 76 на сп. Меню е вече на пазара, Roze Wine Expo 2016 новото старо лице на българското вино, Какво е Малолактичната ферментация ?, Записването за участие в състезанието за титлата "Сомелиер на годината" приключи !, Sense of Tears rose 2015 - Maryan Winery, Мегафорумът за агробизнес, вино и храни стартира с рекорд, Излезе брой 7 на DiVino Magazine!, Видове винени сноби и как да се справяме с тях, Приключения по пътя на божолето, Топ 5 на най-големите производители на вино в света, Започна обратното броене на българската винена класация DiVino Топ 50, Пластмасовите бутилки – предимства и недостатъци, Terra Tangra Cuvee 2006, Какви са ползите от пиенето на вино?, Как виното научи Пирло на футбол, DiVino.Taste 2016 показва, че виното е за всички !, Мидалидаре естейт спечели Августиада 2017, ПОСЕТЕТЕ V-ТО ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ НА ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2015, VINOAR - Organic Aronia, Shiroka Melnik Reserve 2013 - Villa Melnik, DIVINO Guide Българските вина 2013 е вече на пазара, Cheval de Katarzyna - 2016, Chardonnay barrigue Santa Maria 2013, Мидалидаре Естейт, Rose 2013 - Dives Winery, Как чашата помага на виното, Готвим бъдещето с GastronomiX 2017, Винарския бранш на България се събирана форум в Обзор, "Аромати от сърцето на дома" на Йоана

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове