Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Отновo е време за DiVino.Taste!

Отновo е време за DiVino.Taste!

Снимка winebg.info

Петото издание на DiVino.Taste отваря врати в петък 20 ноември, от 16 часа. Повече от 65 производители ще представят в зала 3 на НДК новото лице на българско вино. Всеки посетител ще има възможност да дегустира над 450 вина и да разговаря с хората, които ги създават. DiVino.Taste предлага и богата програма от майсторски класове и свободни лекции.

Снимка winebg.info
За да улеснят ориентирането сред огромното винено разнообразие и тази година организаторите от Gourmet Publishing предлагат новости. За пръв път е създадено приложение DiVino.Taste 2015 за операционна система Android. То дава на всеки посетител с подходящия смартфон или таблет възможност да оцени всичките вина, представени на изложението, както и да запише дегустационните си бележки. С точки от 1 до 10 може да се оценяват цветът, носът и вкусът, а за общото впечатление, което виното създава, може да се дадат до 7 звезди. Безплатното приложение предоставя интерактивна карта на разположението на всичките 66 щанда на изложителите. Друг начин за търсене на изложителите е според винения регион, в който са разположени. В приложението DiVino.Taste 2015 е описана и цялата богата и интересна програма на форума.

Едновременно с приложението посетителите ще имат на разположение и дегустационна книжка, в която са описани всички вина на изложителите.
И тази година, официален магазин на DiVino.Taste е Casavino. Там посетителите имат възможност да закупят вина от изложението на много атрактивна цена.

Пълна програма на DiVino.Taste

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Енолог на годината 2015, Колко добре действа на тялото ви греяното вино, Има нещо странно в това вино, Едно фино, моля!, Продукти на "Домейн Менада" серия Дамена, Cabernet Franc & Cebernet Sauvignon - Angel 2013 - Angelus Estate, Най-популярните цитати на известни личности за виното, WiFo – да поговорим за вино и храна, България ще бъде домакин на Световния конгрес по лозарство и винарство, Bergule Розе Мелник 55 - 2013 Villa Melnik, България със 7 медала от 17-ия Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles; близо 40 % от изпратените мостри са с награда, Edoardo Miroglio Sant’ Ilia Pinot Noir 2008, DiVino.Taste 2013, 3 стила шардоне и как да ги откриете, Кога отлежалото вино е по-хубаво?, Кино и вино на "София филм фест", Дегустационни комисии на V национален конкурс за розе "ЗЛАТЕН КИЛИКС" - Казанлък 05 юни 2015, Пийте вино Вестерос, като любимите си герои от "Game Of Thrones", Винарска изба "Ямантиев", ПОТЕНЦИАЛЪТ НА БЪЛГАРСКИЯ ТУРИЗЪМ И ВИНОПРОИЗВОДСТВО Е ОГРОМЕН е мнението на чуждестранни и български дегустатори в Concours Mondial de Bruxelles 2016, Продукти на Винарска изба "Ямантиев" - Селекция, Съпътстващата програма - WINE FEST BURGAS 2015 изложбен център "Флора", Катаржина Естейт и Вила Юстина са първите носители на наградата „Златната изба на България“ за 2015 г., Събират мостри на български ракии за престижен световен конкурс, Три съвета за успешен винен тур!, Дегустация: златното шардоне на България, Лошата реколта вдига продажбите на бутилирано вино, VVV Карта на винените маршрути в Мелнишкия регион, 12 от най-впечатляващите винарни по света, Discover.Vino World представя: вината от Италия и Франция на българския пазар, Виното издава характера на човека, “Да готвиш за Пикасо” от Камий Обре Новата книга на Издателство Гурме, Вино според характера, Villa Bassarea Chardonnay 2015, Гроздовите семки са извор на здраве

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 Best BG Site BgTop100.net Линкове