Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Отновo е време за DiVino.Taste!

Отновo е време за DiVino.Taste!

Снимка winebg.info

Петото издание на DiVino.Taste отваря врати в петък 20 ноември, от 16 часа. Повече от 65 производители ще представят в зала 3 на НДК новото лице на българско вино. Всеки посетител ще има възможност да дегустира над 450 вина и да разговаря с хората, които ги създават. DiVino.Taste предлага и богата програма от майсторски класове и свободни лекции.

Снимка winebg.info
За да улеснят ориентирането сред огромното винено разнообразие и тази година организаторите от Gourmet Publishing предлагат новости. За пръв път е създадено приложение DiVino.Taste 2015 за операционна система Android. То дава на всеки посетител с подходящия смартфон или таблет възможност да оцени всичките вина, представени на изложението, както и да запише дегустационните си бележки. С точки от 1 до 10 може да се оценяват цветът, носът и вкусът, а за общото впечатление, което виното създава, може да се дадат до 7 звезди. Безплатното приложение предоставя интерактивна карта на разположението на всичките 66 щанда на изложителите. Друг начин за търсене на изложителите е според винения регион, в който са разположени. В приложението DiVino.Taste 2015 е описана и цялата богата и интересна програма на форума.

Едновременно с приложението посетителите ще имат на разположение и дегустационна книжка, в която са описани всички вина на изложителите.
И тази година, официален магазин на DiVino.Taste е Casavino. Там посетителите имат възможност да закупят вина от изложението на много атрактивна цена.

Пълна програма на DiVino.Taste

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Златния киликс при Черноморско Злато - Rose Wine Expo 2017, Discover.Vino Южна Америка – 08 октомври 2015, Защо точно шардоне?, Debut Red 2014 - Via Verde, Чаша вино на ден предпазва костите от изтъняване, Китайски винен тигър, Zitara Sauvignon Blanc "Four Friends" 2014, Галина Нифору ден преди Августиада 2015, Магнум бутилка с образа на Хитлер бе продадена на търг за 1500 лири, Creative wine arts - част 1, „Винени маршрути“ 2015 вече на пазара, A Good Year Cuvee 2014 - Medi Valley, Продукти на Винарска изба Марян, Syrah 2014 - Villa Bassarea, Как да се справим с безсънието, България ще бъде домакин на Световния конгрес по лозарство и винарство, Най-популярните червени вина, Rose - 2016 Orbelia Winery, Етикет при поднасянето и консумация на червено вино, Топ 10 дестинации за винен туризъм, Балканският международен винен конкурс и фестивал се превръща в мегафорум, България може да бъде известна не само с ракия и вино, Истинското вино - бариера пред рака!, В Северна или Южна България се отглеждат по-добри червени вина?, Специалисти от над 50 страни в света проявяват интерес към България, Какво вино за кое сирене е подходящо, Мебели от бъчви - креативни хрумвания !, Италианският списък, Компоненти на дегустацията III: Вкусът, Видеоурок: цветовете на виното, Има нещо странно в това вино, Колибри Розе 2012 - ВИ Манастира, Chardonnay Gorchivka 2013, Търсете брой 18 на DiVino Magazine!, Domaine Bessa Valley отбелязва празника на виното Трифон Зарезан

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове