Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Отновo е време за DiVino.Taste!

Отновo е време за DiVino.Taste!

Снимка winebg.info

Петото издание на DiVino.Taste отваря врати в петък 20 ноември, от 16 часа. Повече от 65 производители ще представят в зала 3 на НДК новото лице на българско вино. Всеки посетител ще има възможност да дегустира над 450 вина и да разговаря с хората, които ги създават. DiVino.Taste предлага и богата програма от майсторски класове и свободни лекции.

Снимка winebg.info
За да улеснят ориентирането сред огромното винено разнообразие и тази година организаторите от Gourmet Publishing предлагат новости. За пръв път е създадено приложение DiVino.Taste 2015 за операционна система Android. То дава на всеки посетител с подходящия смартфон или таблет възможност да оцени всичките вина, представени на изложението, както и да запише дегустационните си бележки. С точки от 1 до 10 може да се оценяват цветът, носът и вкусът, а за общото впечатление, което виното създава, може да се дадат до 7 звезди. Безплатното приложение предоставя интерактивна карта на разположението на всичките 66 щанда на изложителите. Друг начин за търсене на изложителите е според винения регион, в който са разположени. В приложението DiVino.Taste 2015 е описана и цялата богата и интересна програма на форума.

Едновременно с приложението посетителите ще имат на разположение и дегустационна книжка, в която са описани всички вина на изложителите.
И тази година, официален магазин на DiVino.Taste е Casavino. Там посетителите имат възможност да закупят вина от изложението на много атрактивна цена.

Пълна програма на DiVino.Taste

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Aplauz Syrah Reserve 2011 - Villa Melnik, За пръв път от години има баланс между търсене и предлагане на вино, 3 причини да охладите червените вина през лятото и след това....., St-Rose La Grande Belezza 2016 - Alexandra Estate, Rose Wine Expo 2016 - истинските ценители на съвършенството, Видове винени сноби и как да се справяме с тях, 15 чуждестранни експерти в журито на "Винария 2015", 50 винарски изби в надпревара за приза „Златен ритон“, Пътят към по-добро здраве – чаша червено вино, Колко и как да пием вино, И замириса на..., НОВА КАТЕГОРИЯ ЗА СТАРИ ВИНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES В ПЛОВДИВ, Винен оптимизъм на Балканите, Ден на виното на река Дунав, Розе за всеки джоб, Rose Wine Expo 2015 през погледа на Анна Дундакова, Евкалипт или боровинка; шоколад или ванилия?, Колибри Розе 2012 - ВИ Манастира, В салона на виното за 15-и път, Местно време, БНТ2 Благоевград - 10 юли 2013, Новият бр. 76 на сп. Меню е вече на пазара, Christie's продава колекция от вина на Джоел Малин, Японски учени доказаха: бяло вино се сервира само с риба, 3 - те най-скъпите вина !, Version - Plaisir Divin Cabernet Franc 2012 Винпром Асеновград, Колекционирането на вино като инвестиция, БАТА АГРО 2017 - Стара Загора, Какво не знаем за червените вина, Червено вино и бели зъби... Възможно ли е?!, Angel - Syrah & Merlot 2014 - Angel's Estate, Изповедта на Мишел Ролан, Summer.Taste ПРОСЕКО И ЗЕХТИН – лятно, ароматно и вдъхновяващо, Продукти на VIA VERDE, БУРГАСКИ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО 2015 - Майсторски клас на тема "Совиньон блан", Червено, бяло, розе, пенливо - кое вино е най-полезно

BGtop.net Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове