Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Discover.Vino Южна Америка – 08 октомври 2015

Discover.Vino Южна Америка – 08 октомври 2015

СПОДЕЛИ

winebg.info


Готови ли сте да пътешестваме отново и да откриваме заедно аромати и вкусове от винения свят? След успешните три събития през пролетния сезон, в които ви представихме качествени вина от Испания, Южна Франция и Северна Италия, е време да се пренесем в един друг континент.

Есенният сезон на Discover.Vino започва с дегустация на вина от Южна Америка. Събитието ще се проведе на 8 октомври 2015, между 15.00ч. и 21.00ч. в пространството пред офиса на Gourmet Publishing, Sopharma Business Towers, Търговски център. ет. 2.

Винената революция на самобитния континент започва през 90-те години и сега чилийските и аржентинските вина са в сърцата и чашите на милиони ценители и почитатели.
По време на събитието вносителите ще представят близо 90 топ вина от Чили и Аржентина, които могат да се намерят на българския пазар. Не пропускайте възможността да ги опитате в един ден на Discover.Vino!

За онези от вас, които открият нови фаворити в бутилка, с които желаят да обогатят своята винена колекция – ще работи магазин Vintage Club, където вината от изложението ще могат да бъдат закупени. Магазин Vintage Club се намира непосредствено до изложбената част.

Билети за Discover.Vino Южна Америка може да закупите онлайн на www.vintageclub.bg до 07 октомври (сряда) на цена 10,00 лева и след 07 октомври на място на събитието с цена от 12,00 лева.


** Discover.Vino е формат за популяризиране на вина от различни световни региони под формата на мини-изложения и дегустации. Всяко едно от събитията Discover.Vino е посветено на известна винарска област, като се представят максимално изчерпателно нейните вина на българския пазар.

СПОДЕЛИ

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Угощението на Бабет и други анекдоти на съдбата от издателство Гурме, Cabernet Franc 2013 - Spiritus Sanctus, Фестивала на виното розе / Rose Wine Expo 2015 приключи, Звукът на виното, Тероар - еп.3, Класирането на Фестивала на виното и културното наследство Августиада 2014, Дъб и вино – неповторима комбинация, Вино с образа на Хитлер смути норвежки туристи в Италия, VVV Карта на винените маршрути в Мелнишкия регион, 4 признака, че сме алергични към вино, Шестото издание на Балканския международен винен конкурс и фестивал BIWC 2017 - с кауза против рака на гърдата, Лошата реколта вдига продажбите на бутилирано вино, За пръв път от години има баланс между търсене и предлагане на вино, Angel - Syrah & Merlot 2014 - Angel's Estate, Merlot 2014 - Gulbanis Wine, Кои са най-големите митове и истини за виното?, Иво Върбанов: Малките, занаятчийски изби, са част от организма “Българско Вино”, Как да разберем “Натуралните вина”, VIA VERDE, Rose Wine Expo 2015 през погледа на Анна Дундакова, Светът е по-вкусен с домашен хляб и хубаво вино, 24-членно жури ще оценява най-добрите вина на ВИНАРИЯ 2017, Готвим бъдещето с GastronomiX 2016 9-11 ноември, София, Интер Експо Център, СИХРЕ, Чаши за вино, Винарски изби в частни домове, Дебютантите от „Винария 2017“ с престижни отличия и бутикови вина, Merlot 2013 - Dives Winery, Валядолид става световна столица на виното за 3 дни, Electo Selection Cabernet Sauvignon 2012 Вила Любимец, Sauvignon Blanc Barrel Fermented 2015 - Maryan Winery, Как да комбинираме вино и салата, 55 са отличените български вина на DWWA 2016, Summer.Taste ПРОСЕКО И ЗЕХТИН – лятно, ароматно и вдъхновяващо, Craft Beer Taste събира микропивовари и вносители на крафт бири!, Odrysia Gris 2015 - Arcadia Vineyards

BGtop.net Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове