Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Discover.Vino Южна Америка – 08 октомври 2015

Discover.Vino Южна Америка – 08 октомври 2015

СПОДЕЛИ

winebg.info


Готови ли сте да пътешестваме отново и да откриваме заедно аромати и вкусове от винения свят? След успешните три събития през пролетния сезон, в които ви представихме качествени вина от Испания, Южна Франция и Северна Италия, е време да се пренесем в един друг континент.

Есенният сезон на Discover.Vino започва с дегустация на вина от Южна Америка. Събитието ще се проведе на 8 октомври 2015, между 15.00ч. и 21.00ч. в пространството пред офиса на Gourmet Publishing, Sopharma Business Towers, Търговски център. ет. 2.

Винената революция на самобитния континент започва през 90-те години и сега чилийските и аржентинските вина са в сърцата и чашите на милиони ценители и почитатели.
По време на събитието вносителите ще представят близо 90 топ вина от Чили и Аржентина, които могат да се намерят на българския пазар. Не пропускайте възможността да ги опитате в един ден на Discover.Vino!

За онези от вас, които открият нови фаворити в бутилка, с които желаят да обогатят своята винена колекция – ще работи магазин Vintage Club, където вината от изложението ще могат да бъдат закупени. Магазин Vintage Club се намира непосредствено до изложбената част.

Билети за Discover.Vino Южна Америка може да закупите онлайн на www.vintageclub.bg до 07 октомври (сряда) на цена 10,00 лева и след 07 октомври на място на събитието с цена от 12,00 лева.


** Discover.Vino е формат за популяризиране на вина от различни световни региони под формата на мини-изложения и дегустации. Всяко едно от събитията Discover.Vino е посветено на известна винарска област, като се представят максимално изчерпателно нейните вина на българския пазар.

СПОДЕЛИ

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Змийско вино спира косопада, вдига самолета, Държавите, които пият най-много вино и къде е България?, Zitara Syrah 2014 - Four Friends, ВИП зона за ексклузивни вина за първи път на ВИНАРИЯ 2018, Розе от България и от Прованс, BIWC 2015 участници, AplauZ Viognier 2013 - Villa Melnik, Вино и стил - еп.4, Винените курсове на Midalidare Rock in the wine valley, Топ сомелиер на Белгия представи българското вино в Брюксел, Виното помага и на бъбреците, Как да си гледате на… вино?, WINE FEST BURGAS 2015 - Участници и билети, 35 оригинални етикети за вино, Правят град на виното, Queen Elena Cuvee 2012 Maryan Winery, Българските независими лозаро-винари с достойно представяне в Лондон, Вино и майсторлъшки мезета превземат Мелник, Bergule Розе Мелник 55 - 2013 Villa Melnik, Alexandra Estate Reserve Vintage 2011, Продукти Spirits Sanctus - Sensus, Sensus ver. 2, Тероар - еп.5, Дъб и вино – неповторима комбинация, 3 причини да охладите червените вина през лятото и след това....., Вили Гълабова - за българското вино, културата на виното и домакинството на Пловдив през 2016 на CMB., Какво да направим с неизпитото вино?, Дефиле на младото вино 2014 - Програма и участници, Как да се лекуваме с вино, Дървена бутилка пресъздава отлежаването в барик, Продукти на Вила Мелник: „Villa Melnik”, Инж. Божидар Донков спечели приза „Енолог на Винария 2015“, БУРГАСКИЯТ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО 2015 СТАРТИРА НА 30 ЮЛИ, Summer.Taste Просеко & Зехтин - празнувайте лятото!, Какво ще опитате на WiFo, За доброто вино - да се вслушаме във вътрешния ни глас

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове