Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Discover.Vino Южна Америка – 08 октомври 2015

Discover.Vino Южна Америка – 08 октомври 2015

СПОДЕЛИ

winebg.info


Готови ли сте да пътешестваме отново и да откриваме заедно аромати и вкусове от винения свят? След успешните три събития през пролетния сезон, в които ви представихме качествени вина от Испания, Южна Франция и Северна Италия, е време да се пренесем в един друг континент.

Есенният сезон на Discover.Vino започва с дегустация на вина от Южна Америка. Събитието ще се проведе на 8 октомври 2015, между 15.00ч. и 21.00ч. в пространството пред офиса на Gourmet Publishing, Sopharma Business Towers, Търговски център. ет. 2.

Винената революция на самобитния континент започва през 90-те години и сега чилийските и аржентинските вина са в сърцата и чашите на милиони ценители и почитатели.
По време на събитието вносителите ще представят близо 90 топ вина от Чили и Аржентина, които могат да се намерят на българския пазар. Не пропускайте възможността да ги опитате в един ден на Discover.Vino!

За онези от вас, които открият нови фаворити в бутилка, с които желаят да обогатят своята винена колекция – ще работи магазин Vintage Club, където вината от изложението ще могат да бъдат закупени. Магазин Vintage Club се намира непосредствено до изложбената част.

Билети за Discover.Vino Южна Америка може да закупите онлайн на www.vintageclub.bg до 07 октомври (сряда) на цена 10,00 лева и след 07 октомври на място на събитието с цена от 12,00 лева.


** Discover.Vino е формат за популяризиране на вина от различни световни региони под формата на мини-изложения и дегустации. Всяко едно от събитията Discover.Vino е посветено на известна винарска област, като се представят максимално изчерпателно нейните вина на българския пазар.

СПОДЕЛИ

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Десерти и сладки вина - неустоима комбинация, Вино и стил - еп.2, Spancha Melnik 55 Rupel Winery 2016, Българските сортове и регионалният характер на вината по време на DiVino.Taste 2017, Записването за участие в състезанието за титлата "Сомелиер на годината" приключи !, Три български червени вина за края на лятото, Всичко, което трябва да знаете за розето, Стандартната бутилка за вино, DiVino.Taste отново събира българското вино под един покрив !, Розе Свети Илия 2009, 50 повода да празнуваме българското вино, Четвърто издание на Фестивал на виното Бургас е от 28 до 30 юли, Стандартната бутилка за вино, Craft Beer Taste събира микропивовари и вносители на крафт бири!, 3 стила шардоне и как да ги откриете, Най-скъпо продаденото бяло вино, Търсете най-новото издание на DiVino Guide Българските вина!, Ден на отворените врати Gourmet Publishing, Разрешено ли е виното по време на пости ?, НОВА КАТЕГОРИЯ ЗА СТАРИ ВИНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES В ПЛОВДИВ, Виното помага и на бъбреците, Местните български сортове трябва да бъдат презентирани по света е мнението на чуждестранни енолози на ВИНАРИЯ 2017, Най-нелепите въпроси за виното, Домейн Менада, Enigma Mavrud 2013 - Malkata Zvezda, Винарна Свищов, 55 са отличените български вина на DWWA 2016, AplauZ - Merlot & Syrah Reserve 2011 Villa Melnik, Вино и стил - еп.9, Представят България като домакин на световен винен конкурс в САЩ, Розе - Малката Звезда 2012, Bergule Melnik 2013 - Villa Melnik, Съчетаването на вино и храна е сред акцентите на DiVino.Taste 2013, Чаши за вино, „Последният пир“ възпява вкуса на манията

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове