Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Discover.Vino Южна Америка – 08 октомври 2015

Discover.Vino Южна Америка – 08 октомври 2015

СПОДЕЛИ

winebg.info


Готови ли сте да пътешестваме отново и да откриваме заедно аромати и вкусове от винения свят? След успешните три събития през пролетния сезон, в които ви представихме качествени вина от Испания, Южна Франция и Северна Италия, е време да се пренесем в един друг континент.

Есенният сезон на Discover.Vino започва с дегустация на вина от Южна Америка. Събитието ще се проведе на 8 октомври 2015, между 15.00ч. и 21.00ч. в пространството пред офиса на Gourmet Publishing, Sopharma Business Towers, Търговски център. ет. 2.

Винената революция на самобитния континент започва през 90-те години и сега чилийските и аржентинските вина са в сърцата и чашите на милиони ценители и почитатели.
По време на събитието вносителите ще представят близо 90 топ вина от Чили и Аржентина, които могат да се намерят на българския пазар. Не пропускайте възможността да ги опитате в един ден на Discover.Vino!

За онези от вас, които открият нови фаворити в бутилка, с които желаят да обогатят своята винена колекция – ще работи магазин Vintage Club, където вината от изложението ще могат да бъдат закупени. Магазин Vintage Club се намира непосредствено до изложбената част.

Билети за Discover.Vino Южна Америка може да закупите онлайн на www.vintageclub.bg до 07 октомври (сряда) на цена 10,00 лева и след 07 октомври на място на събитието с цена от 12,00 лева.


** Discover.Vino е формат за популяризиране на вина от различни световни региони под формата на мини-изложения и дегустации. Всяко едно от събитията Discover.Vino е посветено на известна винарска област, като се представят максимално изчерпателно нейните вина на българския пазар.

СПОДЕЛИ

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Българското вино – дар от тракийските богове, Дъб и вино – неповторима комбинация, Домейн Менада, В предаването "За виното и хората" на 02.06.2013, Нова марка вина LEGIO I - Винарна Свищов, Най-популярните бели вина, Bononia Estate - Rose Ooh La La 2015, Новите вина на Spiritus Sanctus за 2017, Продукти на "Вила Юстина", Потребителите ги превръщаме в свои фенове, коментират победителите във „Винария 2017“, Фотогалерия: Най-добрите розета бяха отличени за трети път, Дом на виното в София, Сравнителна видео дегустация на рубин и пинотаж, Four Friends Chardonnay 2013, Храни за вино и вино за храната, Музиката променя аромата и плътността на виното, Alexandra Estate Reserve Vintage 2011, Уникална винарска изба, Бутилките от вино в двора и градината, ПРОГРАМА НА 7-ИЯ МЕЖДУНАРОДЕН ЕНОЛОГИЧЕН СЕМИНАР ЕНОФОРУМ БЪЛГАРИЯ 2016, Bergule Viognier 2012 - Villa Melnik, Съпътстващата програма - WINE FEST BURGAS 2015 изложбен център "Флора", Salty Hills 2012 - Black Sea Gold / Солените хълмове 2012 - Черноморско злато, DiVino определи най-добрите вина за 2014, Световни топ експерти ще оценяват вината по време на Балканския винен конкурс и фестивал, Вила Юстина – отличие в бутилка, Приключения по пътя на виното, Кърмит Линч, Какво издава виното за характера на човека ?, Над 300 марки качествени вина очакват посетителите на ІV Бургаски фестивал на виното, MOTIF merlot 2014 - Via Verde, Продукти на "Домейн Менада" серия Дамена, Rose Wine Expo 2014 - 7-8 Юни, Агнешко: с розе или червено?, Винарския бранш на България се събирана форум в Обзор, St-Rose La Grande Belezza 2016 - Alexandra Estate

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове