Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Видео Вино » Новият брой 19 на DiVino Magazine e посветен на винените конкурси

Новият брой 19 на DiVino Magazine e посветен на винените конкурси

СПОДЕЛИ


Новият брой на DiVino Magazine показва защо винените конкурси са важни, но и защо никой от тях не може да даде абсолютната оценка. По темата говорят Тома Костенобъл (Concours Mondial de Bruxelles), Джулия Хардинг MW (съдия в балканският конкурс Balkan International Wine Competition) и Лорейн Имелман (Michelangelo International Wine & Spirit Awards, Южна Африка).  


Росиди за всеки почитател на българското вино означава младежки, нов и интелектуален подход, който освен че носи успехи, възпитава и радва вярна и все по-разширяваща се публика. На страниците на списанието ще се срещнете с Еди Куриян и Петър Георгиев, от новаторската изба.

Редакторският избор за летните дегустации се спря на актуалното за сезона розе от Франция и от България. Вината от този тип може понякога и да са подминавани с тънка усмивчица, но винаги ще имат запазено място на масата, редом до вкусно приготвени зеленчукови и морски ястия. Ако обаче сте любители на азиатската храна, препоръчваме ви да се запознаете с дегустационните бележки на няколко ризлинга, опитани от екипа на DiVino Magazine.

Пътят на виното в този брой на списанието минава през южната австрийска облат Щирия, която освен с централноевропейската си подреденост и ландшафтна дисциплина впечатлява и с майсторски направени вина.

Настрани от виното Йордан Дъбов задълбочено разглежда сортовете кафе и тяхното значение за крайния резултат в марка порцеланова чашка, а Юлия Костадинова по лятному се впуска в историята на коктейлите.

Храната в този брой е елегентно поднесена от Катя Кондева от бургаския ресторант Нептун, директно "от морския бряг".

Къде може да намерите новото DiVino Magazine 19

Източник: divino.bg

СПОДЕЛИ

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Bergule Розе Мелник 55 - 2013 Villa Melnik, Как да се избавим от излишните килограми, БАТА АГРО - най-атрактивното събитие за агробизнес у нас, Колекционерите на вино се насочват към портото, ARTISTIQUE 2013 - Домейн Менада, Натюрморт за начинаещи дегустатори, Винарски изби се превръщат в туристически атракции, Акценти Винзавод Асеновград, Пресконференция - шести Балкански винен фестивал 2017, Виното – без вода, захар и с ограничено количество серен диоксид, Най-скъпите видове шампанско в света, Машина превръща водата във вино за три дни, Винотерапия за красота, Да отслабнем с вино!, "Платинум Брандс" стъпи на българския пазар с вина на 12 изби от цял свят, Coravin- иновативна джаджа, Сира в бутилката, Цвета Тановска и Катя Йончева: "Тенденциите в българската винена индустрия са положителни", DiVino.Taste 2016 предлага много повече от дегустация на най-добрите български вина, Уникална винарска изба, Как да разберем “Натуралните вина”, БУРГАСКИ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО 2015, Фондю и вино, Terra Tangra Winery, Съчетаването на вино и храна е сред акцентите на DiVino.Taste 2013, Contour Rose 2014 - Изба Карабунар, Telish- Chalet Merlot 2007, Bergule Melnik 2013 - Villa Melnik, Тероар - еп.5, Шестия Балкански винен конкурс и фестивал 2017 стартира с много силна програма, Августиада 2017, Приятели и посланици на българското виното в Лондон, Десертни бели сортове, И замириса на..., 71 процента от участвалите в „Световното по вино“ български винопроизводители взеха медали

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове