Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Видео Вино » Новият брой 19 на DiVino Magazine e посветен на винените конкурси

Новият брой 19 на DiVino Magazine e посветен на винените конкурси

СПОДЕЛИ


Новият брой на DiVino Magazine показва защо винените конкурси са важни, но и защо никой от тях не може да даде абсолютната оценка. По темата говорят Тома Костенобъл (Concours Mondial de Bruxelles), Джулия Хардинг MW (съдия в балканският конкурс Balkan International Wine Competition) и Лорейн Имелман (Michelangelo International Wine & Spirit Awards, Южна Африка).  


Росиди за всеки почитател на българското вино означава младежки, нов и интелектуален подход, който освен че носи успехи, възпитава и радва вярна и все по-разширяваща се публика. На страниците на списанието ще се срещнете с Еди Куриян и Петър Георгиев, от новаторската изба.

Редакторският избор за летните дегустации се спря на актуалното за сезона розе от Франция и от България. Вината от този тип може понякога и да са подминавани с тънка усмивчица, но винаги ще имат запазено място на масата, редом до вкусно приготвени зеленчукови и морски ястия. Ако обаче сте любители на азиатската храна, препоръчваме ви да се запознаете с дегустационните бележки на няколко ризлинга, опитани от екипа на DiVino Magazine.

Пътят на виното в този брой на списанието минава през южната австрийска облат Щирия, която освен с централноевропейската си подреденост и ландшафтна дисциплина впечатлява и с майсторски направени вина.

Настрани от виното Йордан Дъбов задълбочено разглежда сортовете кафе и тяхното значение за крайния резултат в марка порцеланова чашка, а Юлия Костадинова по лятному се впуска в историята на коктейлите.

Храната в този брой е елегентно поднесена от Катя Кондева от бургаския ресторант Нептун, директно "от морския бряг".

Къде може да намерите новото DiVino Magazine 19

Източник: divino.bg

СПОДЕЛИ

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Пет грешни мита за българското вино, Община Асеновград ще отваря пак Музей на виното, Бяло вино с месо? Естествено!, Пето издание на Винобалканика 16 - 18 април, 2015 г. Велико Търново, Monogram Cabernet Sauvignon 2009 Villa Yustina, ГРАДЪТ НА ВИНОТО СЕ РАЗРАСТВА И ПЕЧЕЛИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ, Spiritus Sanctus - Merlot 2015, Известни марки и бутикови изби идват на изложбата „Винария 2017“ в Пловдив, За пети път София ще се превърне в Балканска столица на виното V юбилейно издание на БАЛКАНСКИЯ ВИНЕН КОНКУРС И ФЕСТИВАЛ 2016, Участници - Бургаски Винен Фестивал 2016, Лошата реколта вдига продажбите на бутилирано вино, AplauZ Chardonnay Sur Lie 2015 - Villa Melnik, Един ден в Града на Виното, Orange wine 2015 - Villa Melnik, Търсенето на свежи и плодови вина засяга пазара на бъчви, Zitara Syrah 2014 - Four Friends, Приятели и посланици на българското виното в Лондон, Хиляди литри вино се изляха за традиционната „битка на виното” в Испания, Основни правила за етикет и протокол на масата, Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017!, Нов върх за българското винопроизводство - 109 медала за български вина от Concours Mondial de Bruxelles, AplauZ - Merlot & Syrah Reserve 2011 Villa Melnik, Levent Riesling 2015 - Rousse Winery, Акценти в програмата на DiVino.Taste 2014: вината от северното поречие на Рона, Rose Wine Expo 2015 през погледа на Анна Дундакова, Вино и стил - еп.9, Ден на виното на река Дунав, Four Friends Chardonnay 2013, „ФУДТЕХ 2017“: МЕСТНИТЕ ХРАНИ СА НОВОТО ГУРМЕ, Катаржина Естейт и Вила Юстина са първите носители на наградата „Златната изба на България“ за 2015 г., Discover.Vino World: целият винен свят в една чаша, Между по-кисело и по-сладичко вино, Топ 10 на джаджите за любители на вино, Излезе брой 7 на DiVino Magazine!, „50 постни рецепти“ - новата книга на Gourmet Publishing

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 Best BG Site BgTop100.net Линкове