Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Видео Вино » Новият брой 19 на DiVino Magazine e посветен на винените конкурси

Новият брой 19 на DiVino Magazine e посветен на винените конкурси

СПОДЕЛИ


Новият брой на DiVino Magazine показва защо винените конкурси са важни, но и защо никой от тях не може да даде абсолютната оценка. По темата говорят Тома Костенобъл (Concours Mondial de Bruxelles), Джулия Хардинг MW (съдия в балканският конкурс Balkan International Wine Competition) и Лорейн Имелман (Michelangelo International Wine & Spirit Awards, Южна Африка).  


Росиди за всеки почитател на българското вино означава младежки, нов и интелектуален подход, който освен че носи успехи, възпитава и радва вярна и все по-разширяваща се публика. На страниците на списанието ще се срещнете с Еди Куриян и Петър Георгиев, от новаторската изба.

Редакторският избор за летните дегустации се спря на актуалното за сезона розе от Франция и от България. Вината от този тип може понякога и да са подминавани с тънка усмивчица, но винаги ще имат запазено място на масата, редом до вкусно приготвени зеленчукови и морски ястия. Ако обаче сте любители на азиатската храна, препоръчваме ви да се запознаете с дегустационните бележки на няколко ризлинга, опитани от екипа на DiVino Magazine.

Пътят на виното в този брой на списанието минава през южната австрийска облат Щирия, която освен с централноевропейската си подреденост и ландшафтна дисциплина впечатлява и с майсторски направени вина.

Настрани от виното Йордан Дъбов задълбочено разглежда сортовете кафе и тяхното значение за крайния резултат в марка порцеланова чашка, а Юлия Костадинова по лятному се впуска в историята на коктейлите.

Храната в този брой е елегентно поднесена от Катя Кондева от бургаския ресторант Нептун, директно "от морския бряг".

Къде може да намерите новото DiVino Magazine 19

Източник: divino.bg

СПОДЕЛИ

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Продукти на Винарска изба "Ямантиев" - Серии, Джейми Гууд: “Тук сме, за да разкажем историята”, Любими български рецепти - нова книга от издателство Гурме, Стартира Международно винарско изложение „BLUE & WINE EXPO“ 2016, 3 стила шардоне и как да ги откриете, DIVINO Guide Българските вина 2013 е вече на пазара, Kera Tamara Chardonnay 2013 Maryan Winery, Дегустация на белгийски шоколад с български вина за първи път на ВИНАРИЯ 2017, Защо да изберем българското вино ?, Нов роман от издателство Гурме - Майсторът на вино от Ноа Гордън, Aplauz - Каберне Совиньон Резерва 2011 Вила мелник, Каталог на българското вино 2013, Ако сънуваш вино, Панорамни снимки на винарски изби от цял свят, Българското вино – дар от тракийските богове, Младото вино отново на Дефиле в Пловдив, Да поговорим за вино и храна, Колекционирането на вино като инвестиция, Да отслабнем с вино!, Винарски изби в България с възможност за дегустация, С какви храни и ястия да поднесем Совиньон блан, Илая - мавруд Резерва 2012 Винарска изба "Манастира", Пино Гриджо - с много лица, Какво е тероар ?, 15 чуждестранни експерти в журито на "Винария 2015", Излезе брой 10 на DiVino Magazine!, Виното издава характера на човека, Version - Plaisir Divin Cabernet Franc 2012 Винпром Асеновград, Розе - Малката Звезда 2012, Вили Гълабова - за българското вино, културата на виното и домакинството на Пловдив през 2016 на CMB., ДЕГУСТАЦИОНЕН КОНКУРС ЗА НАЙ - ДОБРО МЛАДО ВИНО НА 2015, Новите лица на ризлинг, Продукти на "Домейн Менада" серия Черга, Сравнителна видео дегустация на рубин и пинотаж, Aplauz Syrah Reserve 2011 - Villa Melnik

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове