Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Сортове, райони, технология » Discover.Vino представя вината на Южна Франция

Discover.Vino представя вината на Южна Франция

СПОДЕЛИПоредицата изложения и дегустации Discover.Vino, която популяризира вина от различни световни региони продължава с Южна Франция.

На 14 май DiVino ще представи огромното разнообразие на вината от емблематичните области Прованс, Долината на Рона и Лангедок, които се предлагат на българския пазар.

Посетителите ще имат възможност да дегустират повече от 100 вина на 11 вносители.

Билети може да се закупят онлайн на www.vintageclub.bg

Най-динамично развиващите се винарски райони на Франция се намират именно в южната част на страната. Площта, която обхващат тези три области е изключително обширна и предлага невероятно разнообразие от тероари. Малко хора може би знаят, че Лангедок-Русийон е най-голямата винарска област в света. Вината от Прованс едва ли имат нужда от представяне, особено на фона на постоянно растящата популярност на розетата. От Долината на Рона идват най-добрите в света вина от сорта сира, а едни от легендарните имена по бреговете на тази живописна река са Шатоньоф дьо Пап, Ермитаж и Кот Роти.

По време на Discover.Vino участващите в изложението вина ще се продават в магазин Vintage Club.

Всички събития от поредицата ще се провеждат в пространството пред офиса на Gourmet Publishing, в търговския център на Софарма Бизнес Тауърс.

Очаквайте на 25 юни Discover.Vino Северна Италия !

СПОДЕЛИ

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Топ 10 дестинации за винен туризъм, Майсторски клас с Алекс Гийсен, Giesen Wines, Произходът има значение, Японски учени доказаха: бяло вино се сервира само с риба, НАД 15 ХИЛЯДИ ПОСЕТИХА ГРАДЪТ НА ВИНОТО В ПЪРВИТЕ ДВА ДНИ НА ВИНАРИЯ 2015, Акценти в програмата на DiVino.Taste 2014: вината от северното поречие на Рона, За първи път на DiVino.Taste: вината на изложителите ще могат да се купуват, Telish- Chalet Merlot 2007, Джейми Гууд: “Тук сме, за да разкажем историята”, Още за “FACES”- официалното вино на световното по футбол в Бразилия, Craft Spirits Taste – ЧИСТ ЗРЯЛ МАЛЦ, Катаржина Естейт и Вила Юстина са първите носители на наградата „Златната изба на България“ за 2015 г., 5 магазинa за вино които ще ви изумят, Rose 2015 - Spiritus Sanctus, Живко Енчев е победителя в Сомелиер на годината 2017, Angel's Share Syrah 2016 - Midalidare Estate, Шестия Балкански винен конкурс и фестивал 2017 стартира с много силна програма, Тероар - еп.5, Звукът на виното, Продукти на Винарска изба "Ямантиев" - Селекция, MH WINE SELECTION, DiVino.Taste 2015 - време е за нови срещи с българското вино, Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции, Cattleya Sauvignon Blanc & Chardonnay 2015 - Angelus Estate, Cabernet Franc 2013 - Spiritus Sanctus, Виното – без вода, захар и с ограничено количество серен диоксид, 5 години Балкански винен форум, София ще се превърне в Балканска столица на виното на 28-29 май 2016, Най-добрите храни-приятели на вино, Аншоа, розмарин и вино – тайната на вечния живот?, Вино според характера, Грузинци правят вино в глинени съдове, заровени в земята, 10 причини да пием розе, Merlot & Syrah Reserve 2014 - Four Friends, Красотата на френското вино

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове