Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Сортове, райони, технология » Discover.Vino представя вината на Южна Франция

Discover.Vino представя вината на Южна Франция

СПОДЕЛИПоредицата изложения и дегустации Discover.Vino, която популяризира вина от различни световни региони продължава с Южна Франция.

На 14 май DiVino ще представи огромното разнообразие на вината от емблематичните области Прованс, Долината на Рона и Лангедок, които се предлагат на българския пазар.

Посетителите ще имат възможност да дегустират повече от 100 вина на 11 вносители.

Билети може да се закупят онлайн на www.vintageclub.bg

Най-динамично развиващите се винарски райони на Франция се намират именно в южната част на страната. Площта, която обхващат тези три области е изключително обширна и предлага невероятно разнообразие от тероари. Малко хора може би знаят, че Лангедок-Русийон е най-голямата винарска област в света. Вината от Прованс едва ли имат нужда от представяне, особено на фона на постоянно растящата популярност на розетата. От Долината на Рона идват най-добрите в света вина от сорта сира, а едни от легендарните имена по бреговете на тази живописна река са Шатоньоф дьо Пап, Ермитаж и Кот Роти.

По време на Discover.Vino участващите в изложението вина ще се продават в магазин Vintage Club.

Всички събития от поредицата ще се провеждат в пространството пред офиса на Gourmet Publishing, в търговския център на Софарма Бизнес Тауърс.

Очаквайте на 25 юни Discover.Vino Северна Италия !

СПОДЕЛИ

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Продукти на Вила Мелник: „Bergulе”, Брюксел, Хага и Рим дегустират българските вина с медали от „Световното по вино” 2016, 10 смешни наименования на марки вино, Kera Tamara Sauvignon Blanc 2013 - Maryan Winery, Discover.Vino - Другата Европа, Тракийски съдове и рисуване с вино са сред атракциите на Международната изложба „Винария 2016“, Пазителят на вълшебните качества на бутилираното вино, Сомелиер на годината 2016 стана младият Илиян Петракиев, Пет български вина получиха „Златен ритон“ на ВИНАРИЯ 2016, Хиляди литри вино се изляха за традиционната „битка на виното” в Испания, Най-добрите вина от 10 години са представени на „Винария 2016“ според топ медалистите, AplauZ Chardonnay Sur Lie 2015 - Villa Melnik, Няколко интересни и неочаквано добри комбинации с червено вино, Rose - Bratya Daskalovi 2015, Каскада от събития представя България преди Световния винен конкурс 2016, „Ожених се за веганка“ от Фаусто Брици, новата книга на издателство Gourmet Publishing, Red Cuvee 2015 - Four Friends, Среща с Георги Николов Сомелиер номер 1 за 2015 г., С какви храни и ястия да поднесем Совиньон блан, Как ние възприемаме виното?, GastronomiX 2016, Защо точно шардоне?, Стартира Международно винарско изложение „BLUE & WINE EXPO“ 2016, Няколко интересни и неочаквано добри комбинации с червено вино, Пиянството на зодиакалните знаци, Местните български сортове трябва да бъдат презентирани по света е мнението на чуждестранни енолози на ВИНАРИЯ 2017, Roze Wine Expo 2016 новото старо лице на българското вино, Мъж доживя до 107 години, променяйки едно-единствено нещо в менюто си!, Продукти на "Домейн Менада" серия Менада, 13 енолози са номинирани в тазгодишния конкурс Енолог на годината, организиран от СЕБ, Пино Гриджо - с много лица, Китай е на първо място в света по консумация на червено вино, Солта подобрява вкуса на виното, Дървена бутилка пресъздава отлежаването в барик, Новият бр. 76 на сп. Меню е вече на пазара

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове