Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Сортове, райони, технология » Discover.Vino представя вината на Южна Франция

Discover.Vino представя вината на Южна Франция

СПОДЕЛИПоредицата изложения и дегустации Discover.Vino, която популяризира вина от различни световни региони продължава с Южна Франция.

На 14 май DiVino ще представи огромното разнообразие на вината от емблематичните области Прованс, Долината на Рона и Лангедок, които се предлагат на българския пазар.

Посетителите ще имат възможност да дегустират повече от 100 вина на 11 вносители.

Билети може да се закупят онлайн на www.vintageclub.bg

Най-динамично развиващите се винарски райони на Франция се намират именно в южната част на страната. Площта, която обхващат тези три области е изключително обширна и предлага невероятно разнообразие от тероари. Малко хора може би знаят, че Лангедок-Русийон е най-голямата винарска област в света. Вината от Прованс едва ли имат нужда от представяне, особено на фона на постоянно растящата популярност на розетата. От Долината на Рона идват най-добрите в света вина от сорта сира, а едни от легендарните имена по бреговете на тази живописна река са Шатоньоф дьо Пап, Ермитаж и Кот Роти.

По време на Discover.Vino участващите в изложението вина ще се продават в магазин Vintage Club.

Всички събития от поредицата ще се провеждат в пространството пред офиса на Gourmet Publishing, в търговския център на Софарма Бизнес Тауърс.

Очаквайте на 25 юни Discover.Vino Северна Италия !

СПОДЕЛИ

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Alexandra Estate Reserve Vintage 2011, Виното и звездите, Discover.Vino Северна Италия, DiVino.Taste 2013 Програма, Cabernet Franc 2013 - Gulbanis Wine, 40 кукери и гайдари ще разтресат Пловдив на Дионисиевото шествие за „Винария“, DiVino.Taste 2016 поставя акцент върху регионалния характер на вината, Alexandra Estate Reserve Vintage 2011, Вино и красота на Августиада 2016, Държавите, които пият най-много вино и къде е България?, Втори фестивал "Хляб и Вино" 2015 - Стара Загора, WINE FEST BURGAS 2015 - Участници и билети, Винарска изба Вила Мелник представя новите си вина на Трифон Зарезан!, Брой 17 на Divino Magazine е вече на пазара!, В Израел ще пресъздадат виното на Исус, Маратон за ценители на виното и храната в Международен панаир Пловдив, Франция стана световен шампион на сляпа дегустация на вино, Orange wine 2015 - Villa Melnik, Приключения по пътя на виното, Кърмит Линч, Бъчвата като мебел и аксесоар, За първи път на DiVino.Taste: вината на изложителите ще могат да се купуват, Три аржентински вина от малбек, 100 милиона литра повече ново вино през тази година, РЕКОРДЕН БРОЙ ПРОБИ ВИНА В 23-ГОДИШНАТА ИСТОРИЯ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES СЕ ПРЕДСТАВЯТ В ПЛОВДИВ, РЕЗУЛТАТИ ОТ БАЛКАНСКИЯ ВИНЕН КОНКУРС 2014, Наградиха победителите от „Световното по вино“, Concours Mondial de Bruxelles, България – „почетен гост“ на най-голямото винено изложение в Белгия, Холандия и Люксембург, Китай е на първо място в света по консумация на червено вино, Японски учени доказаха: бяло вино се сервира само с риба, Продукти на "Домейн Менада" серия Черга, Стандартната бутилка за вино, На Трапезата на Wine & Food Society, 15 любопитни факта за виното, Винотерапия за красота, Винен аромат от Асеновград

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове