Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Сортове, райони, технология » Дървена бутилка пресъздава отлежаването в барик

Дървена бутилка пресъздава отлежаването в барик

СПОДЕЛИСъздателите на дървената бутилка – Пинокио Барик Ботъл (ПББ), гарантират ефекта на отлежаване в барик за всички течности с алкохолно съдържание над 12%. Бутилката е направена от Европейски дъб и заради малкият си размер контактува по интензивно с течността във нея(също и ефектът на микрооксидация е по осезаем). По този начин създателите и твърдят, че ефекта от 6 месечно отлежаване в барик, може да бъде пресъздаден във домашни условия само за 10 дни, благодарение на техния продукт ПББ.

Малкият размер, тежест и ниската цена(сравнена с един барик ) на бутилката я правят достъпна за ентусиастите производители на алкохол в домашни условия. Преди употреба създателите съветват, съдът да се напълни с топла вода за 12 часа, за да се закисне и достигне необходимото ниво на водонепропускливост. След това може да се напълни с вино, ракия, уиски или какъвто и да е друг алкохол.

Вижте презентацията:Източник: novinaria.com

СПОДЕЛИ

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

София отново стана столица на българското вино с DiVino.Taste 2015, Времената, в които България се гордееше със своето вино, "Аромати от сърцето на дома" на Йоана, 12 от най-впечатляващите винарни по света, MOTIF merlot 2014 - Via Verde, Повече от 5000 души посетиха четвъртото издание на DiVino.Taste, Чаша вино на ден предпазва костите от изтъняване, Пластмасовите бутилки – предимства и недостатъци, 10 интригуващи предания и легенди за виното, AplauZ Chardonnay 2013 - Villa Melnik, Колибри Розе 2012 - ВИ Манастира, Вино и стил - еп.1, Zitara Rose Mourvedre & Grenache 2015 - Four Friends, Craft Spirits Taste – ЧИСТ ЗРЯЛ МАЛЦ, Представят България като домакин на световен винен конкурс в САЩ, Топ сомелиер на Белгия представи българското вино в Брюксел, Японски учени доказаха: бяло вино се сервира само с риба, Депардийо пиел по 14 бутилки вино на ден, Rose 2013 - Dives Winery, 3 - те най-скъпите вина !, Как чашата помага на виното, Four Friends Chardonnay 2013, Бутилките от вино в двора и градината, Сомелиер на годината 2016 стана младият Илиян Петракиев, Кулинарно кино с гурме вечери, Debut Red 2014 - Via Verde, Седми рожден ден на БАСВ в стил Roaring Twenties, Катаржина пуска ново бяло вино - Соната от Шопен, Правят град на виното, Мавруд 2008 "Винарска изба Брестовица", Открийте вкуса на Бургундия, Елзас и Лоара!, Пийте вино Вестерос, като любимите си герои от "Game Of Thrones", Правят град на виното, Най-добрите храни-приятели на вино, Orange wine 2015 - Villa Melnik

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове