Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Сортове, райони, технология » Дървена бутилка пресъздава отлежаването в барик

Дървена бутилка пресъздава отлежаването в барик

СПОДЕЛИСъздателите на дървената бутилка – Пинокио Барик Ботъл (ПББ), гарантират ефекта на отлежаване в барик за всички течности с алкохолно съдържание над 12%. Бутилката е направена от Европейски дъб и заради малкият си размер контактува по интензивно с течността във нея(също и ефектът на микрооксидация е по осезаем). По този начин създателите и твърдят, че ефекта от 6 месечно отлежаване в барик, може да бъде пресъздаден във домашни условия само за 10 дни, благодарение на техния продукт ПББ.

Малкият размер, тежест и ниската цена(сравнена с един барик ) на бутилката я правят достъпна за ентусиастите производители на алкохол в домашни условия. Преди употреба създателите съветват, съдът да се напълни с топла вода за 12 часа, за да се закисне и достигне необходимото ниво на водонепропускливост. След това може да се напълни с вино, ракия, уиски или какъвто и да е друг алкохол.

Вижте презентацията:Източник: novinaria.com

СПОДЕЛИ

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Как виното научи Пирло на футбол, За втора поредна година връчваме наградата на exporter.bg - “ЗЛАТНАТА ИЗБА”, Местните български сортове трябва да бъдат презентирани по света е мнението на чуждестранни енолози на ВИНАРИЯ 2017, Tragata 2013 - Cabernet Sauvignon - Sopot Winery, Най-добрите вина от 10 години са представени на „Винария 2016“ според топ медалистите, Бордо на опашка за наши бъчви, Поставки Вино - "Винарни" - VLASOS, Viognier 2015 - Spiritus Sanctus, "Аромати от сърцето на дома" на Йоана, Виното като любовник, С какво вино е подходящо да готвим, Тероар - еп.4, С какви храни и ястия да поднесем Розе, Награди на Балканския международен винен конкурс (BIWC 2018), Най-нелепите въпроси за виното, Българските сортове са акцент в програмата на Divino.Taste, Традицията да се празнува новото БОЖОЛЕ стана на 63 години, Розето и модата, 37 отличени вина от България на Concours Mondial de Bruxelles, Как да изберем изгодно чаши за вино в четири лесни стъпки, Пловдив става вино столица през ноември, Zitara Rose Mourvedre & Grenache -Four Friends Winery, С дъх на рубин под Трихълмието, Сира в бутилката, Още за “FACES”- официалното вино на световното по футбол в Бразилия, Канадец прави вино от домати, „Последният пир“ възпява вкуса на манията, “Yes Chef“ - „Една от великите кулинарни истории на нашето време.“, Бъчвата като мебел и аксесоар, Колекция шампанско Armand de Briganc Dynastie за $500 000, Топ 10 дестинации за винен туризъм, Как говори цветът на виното, Enigma Mavrud 2013 - Malkata Zvezda, Разберете как се лекува с вино! Всичко за енотерапията на едно място !, Защо да изберем българското вино ?

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове