Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Видео Вино » Новият бр. 76 на сп. Меню е вече на пазара

Новият бр. 76 на сп. Меню е вече на пазара

СПОДЕЛИ


Въздухът ухае на печени чушки. Новият брой 76 на списание "Меню" също.
Преходът между лятото и есента е апогеят на ароматния зеленчук, който идва от Америка, но за да стигне до нашите места, минава през Египет, Персия и Цариград. След дългия път го посрещаме подобаващо и народната селекция създава огромно разнообразие от сортове и още повече вкусни ястия. Село Куртово Конаре е едно от българските места, в които чушката е от огромно значение.
Тя е добре приета и в Турция включително и в един от най-интересните кулинарни райони - Югоизточен Анадол, където задочно ще ви заведем. С текст и снимки ще ви разкажем и за частица от Северна Албания - място, все още непознато за мнозина.
Ще обърнем внимание и на бирата, за която Магдалина Генова разказва в обширен материал, посветен на историята, стиловете и новото развитие на тази многолика напитка.
Десертите в този брой пък са с круши - ароматни, сладки, но и леко тръпчиви.

Къде може да намерите списание МЕНЮ
От този брой списание МЕНЮ вече се разпространява в цялата страна в обeктите на "Разпространение на печата" и Lafka.

Какви са рецептите в броя и какво още ви очаква в него, вижте тук

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Телиш/Кастра Рубра, Седем български вина с медали от China Wine & Spirits Awards, Изба Румелия спечели Гранд Трофея на BIWC 2017, Стартира конкурсът за наградата на сайта exporter.bg “ЗЛАТНАТА ИЗБА”, Ранна мелнишка лоза, Мидалидаре Естейт, ПРОГРАМА НА 7-ИЯ МЕЖДУНАРОДЕН ЕНОЛОГИЧЕН СЕМИНАР ЕНОФОРУМ БЪЛГАРИЯ 2016, Известни марки и бутикови изби идват на изложбата „Винария 2017“ в Пловдив, Излезе брой 7 на DiVino Magazine!, Cattleya Sauvignon Blanc & Chardonnay 2015 - Angelus Estate, Най-нелепите въпроси за виното, ARTISTIQUE 2013 - Домейн Менада, Угощението на Бабет и други анекдоти на съдбата от издателство Гурме, Виното като ритуал и религия, Rose - 2016 Orbelia Winery, Фестивала на виното розе / Rose Wine Expo 2015 приключи, Най-скъпите видове шампанско в света, Виното не вреди на бременността, Expressions Merlot & Syrah 2015 - Via Verde, Готвачката на Химлер, Alexandra Estate Rose Mourvedre & Grenache 2015, Любка и Никола Зикатанови за Вила Мелник, 10x - Въпрос на нос, Enigma Experience Merlot & Cabernet Sauvignon 2007, Винарски изби в частни домове, Aplauz - Каберне Совиньон Резерва 2012 Villa Melnik, Панорамни снимки на винарски изби от цял свят, „Последният пир“ възпява вкуса на манията, Традицията да се празнува новото БОЖОЛЕ стана на 63 години, Тера Тангра - Black Label, 24-членно жури ще оценява най-добрите вина на ВИНАРИЯ 2017, Бутилките от вино в двора и градината, Рекорден брой български винарни в Белгия, Холандия и Люксембург, Разберете как се лекува с вино! Всичко за енотерапията на едно място !, Zitara Rose Mourvedre & Grenache 2015 - Four Friends

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове