Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Видео Вино » Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара

Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара

СПОДЕЛИИма нещо много интригуващо в създаването на продукт на висока цена, който е и изключително търсен
Ако случайно търсите къде да прекарате лятната си отпуска със стил, в Ню Йорк ви очаква хотелска стая посветена на шампанското. Лошата новина обаче е, че луксозният апартамент и компанията на бутикова реколта "Дом Периньон" се предлагат за внушителната сума от 25 хил. долара на нощ.

Това е т.нар. апартамент на шампанското. На стената му пише - "Сър, аз съм дал на света 26-те най-добри бутилки вино".

"Искахме да предложим едно различно преживяване. Знаехме, че апартаментът така или иначе ще се използва за елегантни партита с хубаво шампанско. Затова решихме да си партнираме с име като "Дом Периньон", поясни Ричард Джофри, който е мениджър на марката.

Според него има нещо много интригуващо в създаването на продукт на висока цена, който е и изключително търсен. "Дом Периньон" носи името на човека, който е считан за символичен баща на шампанското.

Създаването на качествено вино е много повече от технически процес. Има много етапи в продукцията на "Дом Периньон". Това е комбинация от различни елементи, прилагани в историята на производството на шампанско.

В луксозния апартамент има само бутикови реколти. Специалните реколти на "Дон Периньон" са направени от грозде с изключително качество, събрано в рамките на една-единствена година. Те не са част от продукцията за масова консумация.

Източник: news7.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Фестивал утвърждава Варна като гурме дестинация, Как да избираме вино по празниците, Как да разчетеш етикета на шампанското, Колекционирането на вино като инвестиция, Вино и стил - еп.7, Божоле нуво - 2016, Domaine Boyar Quantum Pinot Noir & Merlot 2010, Пуснаха на пазара най-скъпата бутилка вино, Debut Rose Cabernet Sauvignon 2014 - Via Verde, Version - Plaisir Divin Cabernet Franc 2012 Винпром Асеновград, Най-популярните червени вина, Българските независими лозаро-винари с достойно представяне в Лондон, Bergule Melnik 55 реколта 2011, Meandra 2012 - Domain Marash, Кристи Кентърбъри: “Искам хората да научат повече за българските вина”, Защо да хапваме грозде, Катаржина пуска ново бяло вино - Соната от Шопен, Новите вина на Spiritus Sanctus за 2017, Франция стана световен шампион на сляпа дегустация на вино, Чушки със сирене - с какво вино да ги комбинираме?, 3 причини да охладите червените вина през лятото и след това....., Защо да хапваме грозде, От домашно вино може да пропееш, но и да ти прилошее, ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2015 ПРОГРАМА, В Северна или Южна България се отглеждат по-добри червени вина?, Време за бъчви!, Как се дегустира пенливо вино? Няколко от най-добрите пенливи предложения на пазара, Приключения по пътя на божолето, Виното като любовник, Уникална винарска изба, За бъчвите и виното, AplauZ - Rose 2013 Villa Melnik, AplauZ - Merlot 2012 Villa Melnik, Как да бутилираме виното?, Соаве - Виното на Данте

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 Best BG Site BgTop100.net Линкове