Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Видео Вино » Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара

Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара

СПОДЕЛИИма нещо много интригуващо в създаването на продукт на висока цена, който е и изключително търсен
Ако случайно търсите къде да прекарате лятната си отпуска със стил, в Ню Йорк ви очаква хотелска стая посветена на шампанското. Лошата новина обаче е, че луксозният апартамент и компанията на бутикова реколта "Дом Периньон" се предлагат за внушителната сума от 25 хил. долара на нощ.

Това е т.нар. апартамент на шампанското. На стената му пише - "Сър, аз съм дал на света 26-те най-добри бутилки вино".

"Искахме да предложим едно различно преживяване. Знаехме, че апартаментът така или иначе ще се използва за елегантни партита с хубаво шампанско. Затова решихме да си партнираме с име като "Дом Периньон", поясни Ричард Джофри, който е мениджър на марката.

Според него има нещо много интригуващо в създаването на продукт на висока цена, който е и изключително търсен. "Дом Периньон" носи името на човека, който е считан за символичен баща на шампанското.

Създаването на качествено вино е много повече от технически процес. Има много етапи в продукцията на "Дом Периньон". Това е комбинация от различни елементи, прилагани в историята на производството на шампанско.

В луксозния апартамент има само бутикови реколти. Специалните реколти на "Дон Периньон" са направени от грозде с изключително качество, събрано в рамките на една-единствена година. Те не са част от продукцията за масова консумация.

Източник: news7.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Най-добрите вина от 10 години са представени на „Винария 2016“ според топ медалистите, Vestibule Wine Ambassador, Фалира доставчик на вино за милиардери, Пловдив ще бъде домакин на 8 то издание на DWCC 2015 през октомври 2015!, Топ 5 на най-големите производители на вино в света, Винария 2012, Рекорден брой изложители във ВИНАРИЯ 2015, Наградите на Августиада`2013, A Good Year 2013 Cabernet Sauvignon & Merlot & Syrah & Mavrud - Medi Valley, Sensus 2009 Spiritus Sanctus, Добра година за винопроизводителите, Нова книга от издателство Гурме - Сладка теорема, Арт салон Любов и вино 2016 от 28 януари, Вино, Храна и Туризъм 2017, Музиката променя аромата и плътността на виното, За доброто вино - да се вслушаме във вътрешния ни глас, 35 оригинални етикети за вино, Merlot 2013 - Dives Winery, Натюрморт за начинаещи дегустатори, Произходът има значение, Голямата пролетна дегустация - SPRING WINE TASTING, Пекин става световна столица на виното през 2018 г., Винарна "Малката звезда", WINE FEST BURGAS 2015 - Участници и билети, Шестото издание на Балканския международен винен конкурс и фестивал BIWC 2017 - с кауза против рака на гърдата, Особености на консумацията на алкохол по света, Компоненти на дегустацията II: Носът, Виното сваля килограми и освобождава от стреса, Откриват „Световното по вино“ – Concours Mondial de Bruxelles, във Валядолид, Essence - Marselan & Merlot 2011 Винарна "Малката Звезда", Les Nuits Blanches Gris 2015 - Katarzyna Estate, WINE FEST BURGAS 2015 - Участници и билети, Храни за вино и вино за храната, Продукти на ЛВК "Винарска изба Брестовица" серии, Discover.Vino - Другата Европа

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове