Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Видео Вино » Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара

Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара

СПОДЕЛИИма нещо много интригуващо в създаването на продукт на висока цена, който е и изключително търсен
Ако случайно търсите къде да прекарате лятната си отпуска със стил, в Ню Йорк ви очаква хотелска стая посветена на шампанското. Лошата новина обаче е, че луксозният апартамент и компанията на бутикова реколта "Дом Периньон" се предлагат за внушителната сума от 25 хил. долара на нощ.

Това е т.нар. апартамент на шампанското. На стената му пише - "Сър, аз съм дал на света 26-те най-добри бутилки вино".

"Искахме да предложим едно различно преживяване. Знаехме, че апартаментът така или иначе ще се използва за елегантни партита с хубаво шампанско. Затова решихме да си партнираме с име като "Дом Периньон", поясни Ричард Джофри, който е мениджър на марката.

Според него има нещо много интригуващо в създаването на продукт на висока цена, който е и изключително търсен. "Дом Периньон" носи името на човека, който е считан за символичен баща на шампанското.

Създаването на качествено вино е много повече от технически процес. Има много етапи в продукцията на "Дом Периньон". Това е комбинация от различни елементи, прилагани в историята на производството на шампанско.

В луксозния апартамент има само бутикови реколти. Специалните реколти на "Дон Периньон" са направени от грозде с изключително качество, събрано в рамките на една-единствена година. Те не са част от продукцията за масова консумация.

Източник: news7.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Нова книга от издателство Гурме - Сладка теорема, Всичко, което трябва да знаете за розето, Chardonnay Gorchivka 2013, Discover.Vino - Другата Европа, Основни правила за етикет и протокол на масата, Винен аромат от Асеновград, Вино и стил - еп.2, Колекционирането на вино като инвестиция, Компоненти на дегустацията I: Окото, Пет рецепти с червено вино, Bergule Melnik 2013 - Villa Melnik, В Израел ще пресъздадат виното на Исус, Enigma "Experience" 2009 - ВИ Малката Звезда, Вионие Ейнджъл - Анжелус Естейт 2014 / Angel Viognier - Angelus Estate 2014, Как да се лекуваме с вино, Световни топ експерти ще оценяват вината по време на Балканския винен конкурс и фестивал, Енолог на годината е Стоян Стоянов, Карнобат, Жените които пият две чаши вино на ден имат по-добър секс отколкото тези които не пият, Етикет при поднасянето и консумация на бяло вино, Бургаски Винен Фестивал 2016 Карта / Wine Fest Burgas 2016 map, Фестивал утвърждава Варна като гурме дестинация, Джейми Гууд: “Тук сме, за да разкажем историята”, Сомелиер на годината 2016 стана младият Илиян Петракиев, Рекорден интерес към България като домакин на най-престижния независим винен конкурс в света, Concurs Mondial de Bruxelles, За пръв път от години има баланс между търсене и предлагане на вино, Защо точно шардоне?, 11 романтични идеи за винен туризъм в България, Китай е на първо място в света по консумация на червено вино, Известни марки и бутикови изби идват на изложбата „Винария 2017“ в Пловдив, Какво вино за кое сирене е подходящо, Rose Wine Expo 2015 през погледа на Анна Дундакова, Продадоха имението на Робин Уилямс за 18.1 млн. долара, Bergule Melnik 55 реколта 2011, “Да готвиш за Пикасо” от Камий Обре Новата книга на Издателство Гурме, Discover.Vino Северна Италия

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 Best BG Site BgTop100.net Линкове