Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Видео Вино » Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара

Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара

СПОДЕЛИИма нещо много интригуващо в създаването на продукт на висока цена, който е и изключително търсен
Ако случайно търсите къде да прекарате лятната си отпуска със стил, в Ню Йорк ви очаква хотелска стая посветена на шампанското. Лошата новина обаче е, че луксозният апартамент и компанията на бутикова реколта "Дом Периньон" се предлагат за внушителната сума от 25 хил. долара на нощ.

Това е т.нар. апартамент на шампанското. На стената му пише - "Сър, аз съм дал на света 26-те най-добри бутилки вино".

"Искахме да предложим едно различно преживяване. Знаехме, че апартаментът така или иначе ще се използва за елегантни партита с хубаво шампанско. Затова решихме да си партнираме с име като "Дом Периньон", поясни Ричард Джофри, който е мениджър на марката.

Според него има нещо много интригуващо в създаването на продукт на висока цена, който е и изключително търсен. "Дом Периньон" носи името на човека, който е считан за символичен баща на шампанското.

Създаването на качествено вино е много повече от технически процес. Има много етапи в продукцията на "Дом Периньон". Това е комбинация от различни елементи, прилагани в историята на производството на шампанско.

В луксозния апартамент има само бутикови реколти. Специалните реколти на "Дон Периньон" са направени от грозде с изключително качество, събрано в рамките на една-единствена година. Те не са част от продукцията за масова консумация.

Източник: news7.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Дегустация на белгийски шоколад с български вина за първи път на ВИНАРИЯ 2017, Яна Петкова: Един живот не стига за хубавото вино, Винарски изби в частни домове, Розе - Малката Звезда 2012, САЛОН НА ВИНОТО 2017, Muscat Giallo 2013 - Spiritus Sanctus, Фестивал утвърждава Варна като гурме дестинация, Розе от България и от Прованс, Розе от България и от Прованс, САЛОН НА ВИНОТО 2017, България не си пада особено по виното, показва изследване, Red Cuvee 2013 - Villa Yustina, Wine & Food Festival - Варна 22 - 24 април 2016, Дефиле на младото вино 2014 - Програма и участници, Продукти на ЛВК "Винарска изба Брестовица" серии, Domaine Boyar Quantum Pinot Noir & Merlot 2010, Пазителят на вълшебните качества на бутилираното вино, България е на 7 място по брой спечелени медали на Concours Mondial de Bruxelles, Телиш/Кастра Рубра, Rigid Elm Rose 2015 - Nisovo, Грузинци правят вино в глинени съдове, заровени в земята, Заповядайте на ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2014, София отново стана столица на българското вино с DiVino.Taste 2015, Мебели от бъчви - креативни хрумвания !, Айсвайн или "Ледено вино", Технология за производство на бяло вино, Rose - 2016 Orbelia Winery, РЕКОРДЕН БРОЙ ПРОБИ ВИНА В 23-ГОДИШНАТА ИСТОРИЯ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES СЕ ПРЕДСТАВЯТ В ПЛОВДИВ, Три български червени вина за края на лятото, Маратон за ценители на виното и храната в Международен панаир Пловдив, Aplauz - Мелник 55 Резерва 2011 Вила Мелник, Alexandra Estate Reserve Vintage 2011, Terra Tangra Winery, Етикети за вино / Wine labels, В салона на виното за 15-и път

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове