Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Видео Вино » Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара

Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара

СПОДЕЛИИма нещо много интригуващо в създаването на продукт на висока цена, който е и изключително търсен
Ако случайно търсите къде да прекарате лятната си отпуска със стил, в Ню Йорк ви очаква хотелска стая посветена на шампанското. Лошата новина обаче е, че луксозният апартамент и компанията на бутикова реколта "Дом Периньон" се предлагат за внушителната сума от 25 хил. долара на нощ.

Това е т.нар. апартамент на шампанското. На стената му пише - "Сър, аз съм дал на света 26-те най-добри бутилки вино".

"Искахме да предложим едно различно преживяване. Знаехме, че апартаментът така или иначе ще се използва за елегантни партита с хубаво шампанско. Затова решихме да си партнираме с име като "Дом Периньон", поясни Ричард Джофри, който е мениджър на марката.

Според него има нещо много интригуващо в създаването на продукт на висока цена, който е и изключително търсен. "Дом Периньон" носи името на човека, който е считан за символичен баща на шампанското.

Създаването на качествено вино е много повече от технически процес. Има много етапи в продукцията на "Дом Периньон". Това е комбинация от различни елементи, прилагани в историята на производството на шампанско.

В луксозния апартамент има само бутикови реколти. Специалните реколти на "Дон Периньон" са направени от грозде с изключително качество, събрано в рамките на една-единствена година. Те не са част от продукцията за масова консумация.

Източник: news7.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Craft Beer Taste събира микропивовари и вносители на крафт бири!, Merlot - Rupel Winery 2015, Винарски изби в България с възможност за дегустация, 7-те грешки, които любителите на виното правят най-често, Депардийо пиел по 14 бутилки вино на ден, Винен аромат от Асеновград, Kera Tamara Chardonnay 2013 Maryan Winery, Наградиха победителите от два световни конкурса: Concours Mondial и Spirits Selection 2017, WiFo е първият форум за вино и храна, Любка и Никола Зикатанови за Вила Мелник, Изпращаме мостри на ракия за известен световен конкурс, Казанлък - столица на виното „Розе", Бутилките от вино в двора и градината, Discover.Vino World: целият винен свят в една чаша, DiVino.Taste 2017 представя прочути винарски региони, България с най-високото отличие от световен конкурс за високоалкохолни напитки, Истинското вино - бариера пред рака!, 35 оригинални етикети за вино, 5 основни етапа за начинаещи винолюбители ПРЕДИ дегустация, Как старее виното, Новият брой 19 на DiVino Magazine e посветен на винените конкурси, НАД 15 ХИЛЯДИ ПОСЕТИХА ГРАДЪТ НА ВИНОТО В ПЪРВИТЕ ДВА ДНИ НА ВИНАРИЯ 2015, Le Rose 2015 - Katarzyna Estate, Любими български рецепти - нова книга от издателство Гурме, Discover.Vino представя вината на Бордо и Долината на Рона !, Винобалканика 2015: резултатите, Дефиле "Вино и Гурме" 2016 / Wine and Gourmet Parade 2016, Музеят на виното, Пловдив ще бъде домакин на 8 то издание на DWCC 2015 през октомври 2015!, Приключения по пътя на божолето, Колко добре действа на тялото ви греяното вино, Винарска изба Брестовица, Записването за участие в състезанието за титлата "Сомелиер на годината" приключи !, Един ден в Града на Виното, Австрия в бяло

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове