Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Видео Вино » Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара

Стая и шампанско в Ню Йорк за 25 хил. долара

СПОДЕЛИИма нещо много интригуващо в създаването на продукт на висока цена, който е и изключително търсен
Ако случайно търсите къде да прекарате лятната си отпуска със стил, в Ню Йорк ви очаква хотелска стая посветена на шампанското. Лошата новина обаче е, че луксозният апартамент и компанията на бутикова реколта "Дом Периньон" се предлагат за внушителната сума от 25 хил. долара на нощ.

Това е т.нар. апартамент на шампанското. На стената му пише - "Сър, аз съм дал на света 26-те най-добри бутилки вино".

"Искахме да предложим едно различно преживяване. Знаехме, че апартаментът така или иначе ще се използва за елегантни партита с хубаво шампанско. Затова решихме да си партнираме с име като "Дом Периньон", поясни Ричард Джофри, който е мениджър на марката.

Според него има нещо много интригуващо в създаването на продукт на висока цена, който е и изключително търсен. "Дом Периньон" носи името на човека, който е считан за символичен баща на шампанското.

Създаването на качествено вино е много повече от технически процес. Има много етапи в продукцията на "Дом Периньон". Това е комбинация от различни елементи, прилагани в историята на производството на шампанско.

В луксозния апартамент има само бутикови реколти. Специалните реколти на "Дон Периньон" са направени от грозде с изключително качество, събрано в рамките на една-единствена година. Те не са част от продукцията за масова консумация.

Източник: news7.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Как да си направим сангрия, Най-добрият сомелиер на България за 2013 е Пламен Димитров, Брад Пит показа лозята си във Франция, Остават броени дни до откриването на Балкански фестивал на ракията в София, Divino magazine - брой 6, Готови ли сте за БАЛКАНСКА ВИНЕНА ФИЕСТА ?, Как да си изберем Розе! Наръчник за стиловете розово вино., Aplauz - Каберне Совиньон Резерва 2012 Villa Melnik, Вила Юстина – отличие в бутилка, Хит в Дубай: Безалкохолно вино с 24-каратово злато, Виното като ритуал и религия, Канадец прави вино от домати, Топ 10 дестинации за винен туризъм, Розовите вина на България имат своето място и то се нарича Rose Wine Expo Kazanlak, Българин в Топ 20 на винарите в Калифорния, Японски учени доказаха: бяло вино се сервира само с риба, Звукът на виното, Черга Розе 2012 Домейн Менада, Черга Розе 2012 Домейн Менада, Рекорден интерес към България като домакин на най-престижния независим винен конкурс в света, Concurs Mondial de Bruxelles, Виното сваля килограми и освобождава от стреса, Продукти на Spiritus Sanctus - Мускат Джиало, Вионие, Розе, Domaine Bessa Valley отбелязва празника на виното Трифон Зарезан, Enigma Mavrud 2013 - Malkata Zvezda, Божоле нуво - 2016, ВИНАРНА СВИЩОВ – КУПАЖЪТ ОТ КЛАСИКА И СЪВРЕМЕННОСТ, Рекорден брой български винарни в Белгия, Холандия и Люксембург, Винария 2012, Машина превръща водата във вино за три дни, Фестивал „Дефиле на младото вино” - предистория, Как да разчетеш етикета на шампанското, Вино и стил - еп.4, Chardonnay barrigue Santa Maria 2013, Бутикова винарска изба Spiritus Sanctus, 25 начина за повторно използване на старите бъчви

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове