Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Видео Вино » Брой 15 на Divino Magazine е вече на пазара!

Брой 15 на Divino Magazine е вече на пазара!

СПОДЕЛИ

Преобладаващият цвят в новия брой на DiVino Magazine е розово. Не само, защото е лято и сега се търси най-много розе, а защото да се пие розе става все по-модерно. Голямата тема на брой 15 на Divino Magazine е Прованс, с цялото винено и кулинарно разнообразие на тази толкова романтична френска област. Представяме ви 22 провансалски розета, които може да намерите на българския пазар и които доказват защо да се пие „прованс” е шик! 


 Все по-добри стават и българските розета. Ако до преди няколко години те бяха с наситени цветове в малиново-ягодовата или вишнево-черешова гама, днес преобладават по-бледите гами, а вината стават все по-свежи и елегантни. На страниците на Divino Magazine ще намерите селекция от над 30 български розета, които внасят още по-лятно настроение през топлите месеци.В брой 15 ви срещаме и с най-популярния винен сорт – шардоне. Ще разберете на какво се дължи тази негова репутация и защо България не остава по-назад от тази световна тенденция. Предлагаме ви и дегустация на близо 30 от най-добрите български шардонета.От страниците на списанието ви каним на гости на една от сравнително новите, но вече утвърдили се с качествените си вина български изби – Шато Копса.Новият брой на Divino Magazine ви отвежда на пътешествие из едновременно близката географски, но непозната в много аспекти Турция. Мнозина биха наредили виното сред последните неща, с които свързваме югоизгочната ни съседка. Виното обаче за пореден път може да се окаже мост, който да ни свърже с нещо, колкото близко, толкова и непознато.В друг един слабо познат свят ни пренася срещата с Йордан Дъбов. Освен изключително увлекателен събеседник, той е и единственият у нас лицензиран кафе-инструктор и майстор бариста от Европейската асоциация за специално кафе, международен съдия и член на журито на най-престижния конкурс в света на кафето.Тези и много други интересни теми може да намерите в новия брой на Divino Magazine.Списанието търсете в следните обекти!

 


Източник: divino.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

България не си пада особено по виното, показва изследване, Gomotartzi - Cabernet Sauvignon & Syrah 2013 - Bononia Estate, Вила Юстина, 15 италиански вина с призове от „Винария 2015“, Градът на виното обединява агробизнеса и хранително-вкусовата индустрия, Rose 2015 - Spiritus Sanctus, Пазителят на вълшебните качества на бутилираното вино, 25 начина за повторно използване на старите бъчви, Издателство ГУРМЕ Ви кани на премиера на готварската книга „Така би сготвила баба ти“ на Петър Стоянович, УСПЕХ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ВИНА НА ПРОВАЙН 2016 И ДОБРА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕТО ИМ В CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES, 37 отличени вина от България на Concours Mondial de Bruxelles, Тера Тангра - Black Label, Брой 17 на Divino Magazine е вече на пазара!, Винобалканика 2014 събира вина от Черноморието и Балканите, СЕДМО ИЗДАНИЕ THE BALKANS INTERNATIONAL WINE COMPETITION & FESTIVAL (BIWC 2018), VINOAR - Organic Aronia, Divino magazine - брой 6, Enigma Experience 2010 - Malkata Zvezda, Вино, узряло с музика, и арт бутилки дебютират на „Винария 2018“, Стартира конкурсът за наградата на сайта exporter.bg “ЗЛАТНАТА ИЗБА”, Най-популярните цитати на известни личности за виното, Българските сортове и регионалният характер на вината по време на DiVino.Taste 2017, Какво да направим с неизпитото вино?, Шато Копса, Как да избираме вино по празниците, Стартира Международно винарско изложение „BLUE & WINE EXPO“ 2016, Пийте вино Вестерос, като любимите си герои от "Game Of Thrones", Анна Дундакова: Българското вино е част от националното богатство на страната, Zitara Mavrud 2015 - Four Friends, Spancha Sangiovese 2016 - Rupel Winery, Legio I Sauvignon Blanc 2015 - Svishtov Winery, Технология за производство на червено вино, Как чашата помага на виното, Над 4000 души посетиха третото издание на форума за българско вино DiVino.Taste!, Брюксел, Хага и Рим дегустират българските вина с медали от „Световното по вино” 2016

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове