Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Видео Вино » Брой 15 на Divino Magazine е вече на пазара!

Брой 15 на Divino Magazine е вече на пазара!

СПОДЕЛИ

Преобладаващият цвят в новия брой на DiVino Magazine е розово. Не само, защото е лято и сега се търси най-много розе, а защото да се пие розе става все по-модерно. Голямата тема на брой 15 на Divino Magazine е Прованс, с цялото винено и кулинарно разнообразие на тази толкова романтична френска област. Представяме ви 22 провансалски розета, които може да намерите на българския пазар и които доказват защо да се пие „прованс” е шик! 


 Все по-добри стават и българските розета. Ако до преди няколко години те бяха с наситени цветове в малиново-ягодовата или вишнево-черешова гама, днес преобладават по-бледите гами, а вината стават все по-свежи и елегантни. На страниците на Divino Magazine ще намерите селекция от над 30 български розета, които внасят още по-лятно настроение през топлите месеци.В брой 15 ви срещаме и с най-популярния винен сорт – шардоне. Ще разберете на какво се дължи тази негова репутация и защо България не остава по-назад от тази световна тенденция. Предлагаме ви и дегустация на близо 30 от най-добрите български шардонета.От страниците на списанието ви каним на гости на една от сравнително новите, но вече утвърдили се с качествените си вина български изби – Шато Копса.Новият брой на Divino Magazine ви отвежда на пътешествие из едновременно близката географски, но непозната в много аспекти Турция. Мнозина биха наредили виното сред последните неща, с които свързваме югоизгочната ни съседка. Виното обаче за пореден път може да се окаже мост, който да ни свърже с нещо, колкото близко, толкова и непознато.В друг един слабо познат свят ни пренася срещата с Йордан Дъбов. Освен изключително увлекателен събеседник, той е и единственият у нас лицензиран кафе-инструктор и майстор бариста от Европейската асоциация за специално кафе, международен съдия и член на журито на най-престижния конкурс в света на кафето.Тези и много други интересни теми може да намерите в новия брой на Divino Magazine.Списанието търсете в следните обекти!

 


Източник: divino.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Вино и стил - еп.9, Да поговорим за вино и храна, Вино и красота на Августиада 2016, Грозде за вино или десертно грозде – каква е разликата?, Ранна мелнишка лоза, Виното помага и на бъбреците, С коктейл от ракия представят България като домакин на Concours Mondial de Bruxelles, Вино и стил - еп.2, ІІІ Бургаски фестивал на виното стартира на 28 юли, Анна Дундакова: Българското вино е част от националното богатство на страната, Дегустация на испански вина от по-слабо познати области, Как да съхраняваме виното, Винарска изба Four Friends, Как ние възприемаме виното?, „50 постни рецепти“ - новата книга на Gourmet Publishing, Направете си сангрия, България може да бъде известна не само с ракия и вино, Пет грешни мита за българското вино, Участници - Сомелиер на годината 2017, Шестия Балкански винен конкурс и фестивал 2017 стартира с много силна програма, Чушки със сирене - с какво вино да ги комбинираме?, DiVino.Taste 2016 поставя акцент върху регионалния характер на вината, Riverside - Mavrud & Cabernet Sauvignon 2013 - Manastira Winery, Излезе брой 10 на DiVino Magazine!, Шест Златни ритони на ВИНАРИЯ 2018, Expressions Merlot & Syrah 2015 - Via Verde, Christie's продава колекция от вина на Джоел Малин, Всичко, което трябва да знаете за розето, 7-те грешки, които любителите на виното правят най-често, ARTISTIQUE 2013 - Домейн Менада, Яна Петкова: Един живот не стига за хубавото вино, Как да разберем “Натуралните вина”, La Bella 2015 - Rose Katarzyna Estate, Най-добрите дестинации за винен туризъм в света за 2014, MH WINE SELECTION

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове