Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Храна и Вино » Насладете се на живота с новата книга на Gourmet Publishing

Насладете се на живота с новата книга на Gourmet Publishing

СПОДЕЛИВ книгата 50 неустоими десерта ще намерите разнообразни рецепти, създадени през годините от шеф Ивелина Иванова. Те са разделени в четири части – сладкиши и торти, сладки и бонбони, кремове и сладолед, като специално внимание е отделено на така модерните в днешно време веган предложения. Книгата е най-новото заглавие от поредицата Как да сготвим на Gourmet Publishing.

Десертите са очакваният щастлив край на вкусната история, разказана от готвача, по време на обяда или вечерята, те дават вълнуващото усещане за празник и малцина са тези, които не се поддават на изкушението им.
Не случайно сладкарството е съвсем отделен жанр на кулинарното изкуство, със собствени правила, методи и цели. Усвояването му изисква толкова отдаване, колкото и всяка друга област на човешката наука и култура. А една добра книга с рецепти винаги може да е правилното начало в това сладко пътуване. Но в "50 неустоими десерта" освен рецепти ще намерите и много полезни съвети, които ще ви помогнат да зарадвате близките ви хора с вкусни и красиви сладкарски произведения.
50 неустоими десерта може да намерите в по-добрите книжарници и онлайн.

от Меню

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Как виното научи Пирло на футбол, Cor Caroli Rose 2015 Afuzov Winery, Енолог на годината е Тихомир Трифонов от Винарска изба Варна!, Бъчвата като мебел и аксесоар, Chardonnay 2015 - Spiritus Sanctus, Айсвайн или "Ледено вино", AplauZ - Rose 2013 Villa Melnik, Telish- Chalet Merlot 2007, Chardonnay Gorchivka 2013, Записването за участие в състезанието за титлата "Сомелиер на годината" приключи !, Акценти Винзавод Асеновград, Rose - Bratya Daskalovi 2015, Black Label Cabernet Sauvignon 2015 - Terra Tangra, Няколко интересни и неочаквано добри комбинации с червено вино, Основни правила за етикет и протокол на масата, 1 милион евро за колекция редки вина, Пино ноар и деликатеси, Как да разчетеш етикета на шампанското, Оранжево вино - същност, производство и консумация, Седем български вина с медали от China Wine & Spirits Awards, Pentagram Pinot Noir 2010 Черноморско Злато, Операция на Европол срещу мрежа за фалшиви вина от Romanee-Conti, Времената, в които България се гордееше със своето вино, За трети път „Августиада” в Стара Загора, На Трапезата на Wine & Food Society, ВИНАРИЯ 2018 с повече изложители и продукти, Компоненти на дегустацията II: Носът, Компоненти на дегустацията I: Окото, Магнум бутилка с образа на Хитлер бе продадена на търг за 1500 лири, Голямата пролетна дегустация - SPRING WINE TASTING, Мегафорумът за агробизнес, вино и храни в Пловдив става по-мащабен, Aplauz - Каберне Совиньон Резерва 2012 Villa Melnik, Merul Rose 2015 - Rumelia Wine Cellar, Младото вино отново на Дефиле в Пловдив, Как да се ориентираме на винения пазар

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове