Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Храна и Вино » Насладете се на живота с новата книга на Gourmet Publishing

Насладете се на живота с новата книга на Gourmet Publishing

СПОДЕЛИВ книгата 50 неустоими десерта ще намерите разнообразни рецепти, създадени през годините от шеф Ивелина Иванова. Те са разделени в четири части – сладкиши и торти, сладки и бонбони, кремове и сладолед, като специално внимание е отделено на така модерните в днешно време веган предложения. Книгата е най-новото заглавие от поредицата Как да сготвим на Gourmet Publishing.

Десертите са очакваният щастлив край на вкусната история, разказана от готвача, по време на обяда или вечерята, те дават вълнуващото усещане за празник и малцина са тези, които не се поддават на изкушението им.
Не случайно сладкарството е съвсем отделен жанр на кулинарното изкуство, със собствени правила, методи и цели. Усвояването му изисква толкова отдаване, колкото и всяка друга област на човешката наука и култура. А една добра книга с рецепти винаги може да е правилното начало в това сладко пътуване. Но в "50 неустоими десерта" освен рецепти ще намерите и много полезни съвети, които ще ви помогнат да зарадвате близките ви хора с вкусни и красиви сладкарски произведения.
50 неустоими десерта може да намерите в по-добрите книжарници и онлайн.

от Меню

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Divino magazine - брой 6, Aplauz - Мелник 55 Резерва 2011 Вила Мелник, Rubin 2013 - Santa Maria, България ще избира своя Сомелиер на 2015 година, Пластмасовите бутилки – предимства и недостатъци, Бакхус организира първия уличен гурме фестивал в България - “StrEAT Fest”, Vestibule Wine Ambassador, Ден на виното и любовта 14 февруари, Разберете как се лекува с вино! Всичко за енотерапията на едно място !, Кулинарно кино с гурме вечери, ВИЖТЕ СПЕЧЕЛИЛИТЕ И НАГРАДЕНИ ВИНА ОТ КОНКУРСИТЕ НА WINE FEST BURGAS 2015, Пловдив ще бъде домакин на 8 то издание на DWCC 2015 през октомври 2015!, Виното помага и на бъбреците, Енолог на годината е Стоян Стоянов, Карнобат, Вила Юстина – отличие в бутилка, Шест български вина получиха „Златен ритон“ на ВИНАРИЯ 2017, Произходът има значение, За пръв път в България бе представен Маутай, китайската национална напитка, ІІІ БУРГАСКИ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО, Вино за вегетарианци…Хмм!?, Мегафорумът за агробизнес, вино и храни в Пловдив става по-мащабен, Панорамни снимки на винарски изби от цял свят, Търсенето на свежи и плодови вина засяга пазара на бъчви, Как да сервираме и консумираме бяло вино?, Кино Гурме & Домейн Бойар предлагат неустоима комбинация от качествени филми и специално вино, Всички френски вина съдържат пестициди, Със силно международно участие започна конкурсът за Винария 2014, Заповядайте на ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2014, Ванилена сол - нов роман от издателство Гурме, Aureos merlot 2009 reserve Винарна Свищов, Дегустация на белгийски шоколад с български вина за първи път на ВИНАРИЯ 2017, Лятно предложение: две български вина от димят и тамянка, От вълшебно грозде до чудотворно вино, Фондю и вино, Виното и България

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове