Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Храна и Вино » WiFo – да поговорим за вино и храна

WiFo – да поговорим за вино и храна

СПОДЕЛИНа 12 април 2014 година (събота) от 11:00 часа в Софарма Бизнес Тауърс издателство „Гурме“ и РОЙ Комюникейшън ще са домакини на второто издание на форума „WiFo – да поговорим за вино и храна”. Идеята на организаторите е да развият вече създадената реална платформа за споделяне на общата страст на хората, чиито професии, занимания в свободното време, убеждения и социални действия са свързани с добрата храна и хубавото вино. WiFo (от wine и food) е мястото, където всички любители и професионалисти в кулинарната и вино културата ще намерят удоволствието от общуването с хора, споделящи едни и същи житейски ценности.

На второто издание на WiFo ще се говори за това как храната и виното, които консумираме, се отпечатват в нашето ДНК, как те са неизменни централни фигури в киното или пък те превръщат в кулинарен турист. Ще научите, че в България може да се прави страхотен шоколад и как готвенето от страст, споделена в блог, става професия. Очакват ви и още много други теми. През целия ден участниците в събитие ще могат не само да чуят лекторите, но и да разговарят с тях.

След успешното първо издание на WiFo, което се състоя в рамките на DiVino.Taste 2012, организаторите Гурме Пъблишинг и РОЙ Комюникейшън решиха да отговорят на желанието на гостите и да отделят събитието, за да не карат гостите да избират между лекторите и срещата с най-добрите български вина. Целта е WiFo да се превърне в неотменна част от живота на тази общност от хора, които не просто консумират, а знаят колко важни за доброто състояние на тялото и духа са храната и виното. Защото те са изключителна част от нашия живот, от икономиката на всяка държава, от традициите и културата на всеки народ.

WiFo иска да вдъхнови участниците да следват своята страст, свързана с виното и храната, чрез историите, които лекторите ще споделят в рамките на събитието и чрез контактите, които ще създадат сред.

Кой трябва да запази датата 12 април? Всеки, който обича виното и храната и иска да сподели страстта си с други хора като него. Със сигурност това ще бъде една от най-различните съботи, които някога сте преживявали.
Подробна информация за форума може да намерите на www.wifo.bg
Билетите ще са в продажба след 10 март на www.vintageclub.bg


Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Как да разчетеш етикета на шампанското, Стандартната бутилка за вино, От шегата до фестивала - #ВарнаWINEkend 2017, Гръцката изба Сигалас от остров Санторини грабна Гранд Трофея на петото юбилейно издание на Балканския международен винен конкурс ( BIWC ) 2016, Craft Beer Taste събира микропивовари и вносители на крафт бири!, Депардийо пиел по 14 бутилки вино на ден, Виното - характеристика и особености, Виното и България, Винени бели сортове, DiVino.Taste 2013 Програма, “Tирбушон” от бъдещето, Chardonnay Gorchivka 2013, Фестивал утвърждава Варна като гурме дестинация, Етикети за вино / Wine labels, Тракия Cabernet Sauvignon Reserve 2012 Винарска изба "Манастира", Ранна мелнишка лоза, Kera Tamara Sauvignon Blanc 2013 - Maryan Winery, Как да комбинираме вино и салата, Пловдив стана първия град с винен тур в България, Vinoar - Пийте за здраве !, Айсвайн или "Ледено вино", WINE FEST BURGAS 2015 - Участници и билети, Още за “FACES”- официалното вино на световното по футбол в Бразилия, Един следобед с Михаил Марковски и сомелиерите на България, „Последният пир“ възпява вкуса на манията, Кога отлежалото вино е по-хубаво?, Rose Angelica 2016 - Chateau Copsa, Мидалидаре Естейт, Разпознавате ли хубавото вино, Продукти на Винарна Свищов, Продукти на ЛВК "Винарска изба Брестовица" серии, Divino.Taste 2015 отива далеч отвъд винената тема, St-Rose La Grande Belezza 2016 - Alexandra Estate, Базар на изкуствата "Изкуство, вино, любов и шоколад", Български совиньон блан, реколта 2012

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове