Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Храна и Вино » WiFo – да поговорим за вино и храна

WiFo – да поговорим за вино и храна

СПОДЕЛИНа 12 април 2014 година (събота) от 11:00 часа в Софарма Бизнес Тауърс издателство „Гурме“ и РОЙ Комюникейшън ще са домакини на второто издание на форума „WiFo – да поговорим за вино и храна”. Идеята на организаторите е да развият вече създадената реална платформа за споделяне на общата страст на хората, чиито професии, занимания в свободното време, убеждения и социални действия са свързани с добрата храна и хубавото вино. WiFo (от wine и food) е мястото, където всички любители и професионалисти в кулинарната и вино културата ще намерят удоволствието от общуването с хора, споделящи едни и същи житейски ценности.

На второто издание на WiFo ще се говори за това как храната и виното, които консумираме, се отпечатват в нашето ДНК, как те са неизменни централни фигури в киното или пък те превръщат в кулинарен турист. Ще научите, че в България може да се прави страхотен шоколад и как готвенето от страст, споделена в блог, става професия. Очакват ви и още много други теми. През целия ден участниците в събитие ще могат не само да чуят лекторите, но и да разговарят с тях.

След успешното първо издание на WiFo, което се състоя в рамките на DiVino.Taste 2012, организаторите Гурме Пъблишинг и РОЙ Комюникейшън решиха да отговорят на желанието на гостите и да отделят събитието, за да не карат гостите да избират между лекторите и срещата с най-добрите български вина. Целта е WiFo да се превърне в неотменна част от живота на тази общност от хора, които не просто консумират, а знаят колко важни за доброто състояние на тялото и духа са храната и виното. Защото те са изключителна част от нашия живот, от икономиката на всяка държава, от традициите и културата на всеки народ.

WiFo иска да вдъхнови участниците да следват своята страст, свързана с виното и храната, чрез историите, които лекторите ще споделят в рамките на събитието и чрез контактите, които ще създадат сред.

Кой трябва да запази датата 12 април? Всеки, който обича виното и храната и иска да сподели страстта си с други хора като него. Със сигурност това ще бъде една от най-различните съботи, които някога сте преживявали.
Подробна информация за форума може да намерите на www.wifo.bg
Билетите ще са в продажба след 10 март на www.vintageclub.bg


Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

AplauZ - Merlot & Syrah Reserve 2011 Villa Melnik, Местните български сортове трябва да бъдат презентирани по света е мнението на чуждестранни енолози на ВИНАРИЯ 2017, Discover.Vino представя вината на Южна Франция, Rose - Cabernet Sauvignon 2015 - TOHUN Winery, Pentagram Pinot Noir 2010 Черноморско Злато, Какво е съдържанието на виното?, За пръв път от години има баланс между търсене и предлагане на вино, Винен оптимизъм на Балканите, Най-добрите дестинации за винен туризъм в света за 2014, Дебютантите от „Винария 2017“ с престижни отличия и бутикови вина, Международни дегустации „Наградени вина и високоалкохолни напитки“ Винария 2015, DiVino.Taste 2016 показва, че виното е за всички !, Виното сваля килограми и освобождава от стреса, Villa Santa Maria, България може да бъде известна не само с ракия и вино, Бъчвата като мебел и аксесоар, Защо да изберем българското вино ?, Продукти на Винарна "Малката звезда" серия: MZ и Света гора, Експертите са типичен пример за винената мода., WiFo е първият форум за вино и храна, Заповядайте на ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2014, WINE FEST BURGAS 2015 - Участници и билети, Пловдив ще бъде домакин на 8 то издание на DWCC 2015 през октомври 2015!, Новата тенденция вина с нискоалкохолно съдържание, DiVino.Taste представя: какво ни очаква през новия европейски програмен период, „50 постни рецепти“ - новата книга на Gourmet Publishing, Bio Rose Bouquet & Mavrud 2015 - Edoardo Miroglio, Експертите са типичен пример за винената мода., Яна Петкова: Един живот не стига за хубавото вино, Десертни бели сортове, Стартира конкурсът за наградата на сайта exporter.bg “ЗЛАТНАТА ИЗБА”, Над 200 претенденти се борят за наградите на изложбата „Винария“, Bergule - Syrah & Viognier 2013 Вила Мелник, Угощението на Бабет и други анекдоти на съдбата от издателство Гурме, Вино според характера

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове