Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Храна и Вино » WiFo – да поговорим за вино и храна

WiFo – да поговорим за вино и храна

СПОДЕЛИНа 12 април 2014 година (събота) от 11:00 часа в Софарма Бизнес Тауърс издателство „Гурме“ и РОЙ Комюникейшън ще са домакини на второто издание на форума „WiFo – да поговорим за вино и храна”. Идеята на организаторите е да развият вече създадената реална платформа за споделяне на общата страст на хората, чиито професии, занимания в свободното време, убеждения и социални действия са свързани с добрата храна и хубавото вино. WiFo (от wine и food) е мястото, където всички любители и професионалисти в кулинарната и вино културата ще намерят удоволствието от общуването с хора, споделящи едни и същи житейски ценности.

На второто издание на WiFo ще се говори за това как храната и виното, които консумираме, се отпечатват в нашето ДНК, как те са неизменни централни фигури в киното или пък те превръщат в кулинарен турист. Ще научите, че в България може да се прави страхотен шоколад и как готвенето от страст, споделена в блог, става професия. Очакват ви и още много други теми. През целия ден участниците в събитие ще могат не само да чуят лекторите, но и да разговарят с тях.

След успешното първо издание на WiFo, което се състоя в рамките на DiVino.Taste 2012, организаторите Гурме Пъблишинг и РОЙ Комюникейшън решиха да отговорят на желанието на гостите и да отделят събитието, за да не карат гостите да избират между лекторите и срещата с най-добрите български вина. Целта е WiFo да се превърне в неотменна част от живота на тази общност от хора, които не просто консумират, а знаят колко важни за доброто състояние на тялото и духа са храната и виното. Защото те са изключителна част от нашия живот, от икономиката на всяка държава, от традициите и културата на всеки народ.

WiFo иска да вдъхнови участниците да следват своята страст, свързана с виното и храната, чрез историите, които лекторите ще споделят в рамките на събитието и чрез контактите, които ще създадат сред.

Кой трябва да запази датата 12 април? Всеки, който обича виното и храната и иска да сподели страстта си с други хора като него. Със сигурност това ще бъде една от най-различните съботи, които някога сте преживявали.
Подробна информация за форума може да намерите на www.wifo.bg
Билетите ще са в продажба след 10 март на www.vintageclub.bg


Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Chardonnay barrigue Santa Maria 2013, СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ С ПОГЛЕД КЪМ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ВИНЕН ПАЗАР, Фестивал „Дефиле на младото вино” - предистория, Divino magazine - Брой 4, Ако сънуваш вино, Насладете се на живота с новата книга на Gourmet Publishing, Змийско вино спира косопада, вдига самолета, Ethno Chardonnay 2010, Най-добрият сомелиер на България за 2013 е Пламен Димитров, WINEPROFILE 2017 - Фестивал на Виното, Градът на виното обединява агробизнеса и хранително-вкусовата индустрия, Бордо на опашка за наши бъчви, Дефиле на младото вино 2014 - Програма и участници, Divino magazine - брой 6, DiVino.Taste 2015 - време е за нови срещи с българското вино, "Аромати от сърцето на дома" на Йоана, Започна събирането на мостри за „световното по вино“, Concours Mondial de Bruxelles, Pure Pink Rose 2016 - Domaine Boyar, Известни марки и бутикови изби идват на изложбата „Винария 2017“ в Пловдив, Отличниците на „Винария 2016“ представят България на световен конкурс, Как се съчетават постни ястия с червено вино?, За първи път на DiVino.Taste: вината на изложителите ще могат да се купуват, „Винени маршрути“ 2015 вече на пазара, Spancha Melnik 55 Rupel Winery 2016, В предаването "За виното и хората" на 02.06.2013, Тероар - еп.1, Как се дегустира пенливо вино? Няколко от най-добрите пенливи предложения на пазара, Откриват „Световното по вино“ – Concours Mondial de Bruxelles, във Валядолид, Пуснаха на пазара най-скъпата бутилка вино, Divino magazine - брой 1, Red Cuvee 2013 - Villa Yustina, Тероар - еп.3, Учител, режисьор и актьор ще говорят на WiFo за храна, вино и култура, Първи фестивал на вина от местни сортове в Казанлък, Виното като любовник

BGtop.net Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове