Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Храна и Вино » WiFo – да поговорим за вино и храна

WiFo – да поговорим за вино и храна

СПОДЕЛИНа 12 април 2014 година (събота) от 11:00 часа в Софарма Бизнес Тауърс издателство „Гурме“ и РОЙ Комюникейшън ще са домакини на второто издание на форума „WiFo – да поговорим за вино и храна”. Идеята на организаторите е да развият вече създадената реална платформа за споделяне на общата страст на хората, чиито професии, занимания в свободното време, убеждения и социални действия са свързани с добрата храна и хубавото вино. WiFo (от wine и food) е мястото, където всички любители и професионалисти в кулинарната и вино културата ще намерят удоволствието от общуването с хора, споделящи едни и същи житейски ценности.

На второто издание на WiFo ще се говори за това как храната и виното, които консумираме, се отпечатват в нашето ДНК, как те са неизменни централни фигури в киното или пък те превръщат в кулинарен турист. Ще научите, че в България може да се прави страхотен шоколад и как готвенето от страст, споделена в блог, става професия. Очакват ви и още много други теми. През целия ден участниците в събитие ще могат не само да чуят лекторите, но и да разговарят с тях.

След успешното първо издание на WiFo, което се състоя в рамките на DiVino.Taste 2012, организаторите Гурме Пъблишинг и РОЙ Комюникейшън решиха да отговорят на желанието на гостите и да отделят събитието, за да не карат гостите да избират между лекторите и срещата с най-добрите български вина. Целта е WiFo да се превърне в неотменна част от живота на тази общност от хора, които не просто консумират, а знаят колко важни за доброто състояние на тялото и духа са храната и виното. Защото те са изключителна част от нашия живот, от икономиката на всяка държава, от традициите и културата на всеки народ.

WiFo иска да вдъхнови участниците да следват своята страст, свързана с виното и храната, чрез историите, които лекторите ще споделят в рамките на събитието и чрез контактите, които ще създадат сред.

Кой трябва да запази датата 12 април? Всеки, който обича виното и храната и иска да сподели страстта си с други хора като него. Със сигурност това ще бъде една от най-различните съботи, които някога сте преживявали.
Подробна информация за форума може да намерите на www.wifo.bg
Билетите ще са в продажба след 10 март на www.vintageclub.bg


Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Един следобед с Михаил Марковски и сомелиерите на България, Ванилена сол - нов роман от издателство Гурме, РЕКОРДЕН БРОЙ ПРОБИ ВИНА В 23-ГОДИШНАТА ИСТОРИЯ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES СЕ ПРЕДСТАВЯТ В ПЛОВДИВ, 50 повода да празнуваме българското вино, Villa Melnik - Family Tradition Cabernet & Merlot 2011, 10 смешни наименования на марки вино, GastronomiX 2016, Edoardo Miroglio Sant’ Ilia Pinot Noir 2008, БАТА АГРО - най-атрактивното събитие за агробизнес у нас, Арт салон Любов и вино 2016 от 28 януари, Розе за всеки джоб, Местните сортове – още един шанс за българските вина, Muscat Giallo 2013 - Spiritus Sanctus, Electo Selection Cabernet Sauvignon 2012 Вила Любимец, От вълшебно грозде до чудотворно вино, Енолог на годината 2015, България – „почетен гост“ на най-голямото винено изложение в Белгия, Холандия и Люксембург, Какво всъщност е "натурално вино"?, Ръст на изложители и държави на ВИНАРИЯ 2017, Топ 10 дестинации за винен туризъм, България ще избира своя Сомелиер на 2015 година, V БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ, A Good Year 2013 Cabernet Sauvignon & Merlot & Syrah & Mavrud - Medi Valley, Лятно предложение: две български розета от мавруд!, Ранна мелнишка лоза, Пазителят на вълшебните качества на бутилираното вино, IMAGE Reserva White 2015 - Villa Bassarea, Брой 8 на DiVino Magazine е вече тук !, Бакхус организира първия уличен гурме фестивал в България - “StrEAT Fest”, WIFO или за виното и храната с вдъхновение, Петият юбилеен Балкански винен конкурс и фестивал 2016 стартира с много силна програма, Александра Естейт Розе 2013 Мурведър и Гренаш, 10 интригуващи предания и легенди за виното, За първи път на DiVino.Taste: вината на изложителите ще могат да се купуват, Видове винени сноби и как да се справяме с тях

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове