Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции

Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции

СПОДЕЛИ

Вече писах, че на 20-ти март се очертава великолепно винено събитие. В деня на Winebox winebox portfolio tastingPortfolio Tasting 2014 организаторите са подготвили изключително атрактивни майсторски класове и лекции, които ще се водят от представители на Българска Винена Академия и от най-добрите ни сомелиери и от енолози и специалисти от нашите изби.


Тук ще откриете подробна информация за програмата за класовете и лекциите. Все още се затруднявам кой клас да си избера. На GREAT FRENCH WHITES воден от прекрасната Яна Петкова, ще има възможност да се опитат вина, до които много рядко имам възможност да се докосна.


Big, big reds, дегустацияОт друга страна BIG, BIG REDS също се очертава много интересна. Когато опитвам последователно няколко големи вина, направени в различни стилове и различни региони и сортове, започвам да оценявам и разбирам какво е искал да постигне производителят. Това е безценен опит, който не мога да постигна с хаотичното пиене на вино у дома. Има нещо мистично в изучаването на вината, което признавам, привлича ме неудържимо.


Или пък да се отдам на старата си любов Совиньон блан и да опитам совиньони от различни страни и стилове. Това винаги е интересно. А вие какво предпочитате?


Каквото и да избера, това ще бъде прекрасен ден. Знам го от сега.


Кога: 20 Март 2014, от 13:00 до 21:00 ч.


Къде: Radisson Blu Grand Hotel, София, пл. Народно Събрание N 4

Източник: Fresh Cuts of Life

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Кога отлежалото вино е по-хубаво?, Международен панаир Пловдив ще е център на Световния винен конкурс, Защо точно шардоне?, Един следобед с Михаил Марковски и сомелиерите на България, Легендите за чукането с чаши, Седем български вина с медали от China Wine & Spirits Awards, Aplauz - Каберне Совиньон Резерва 2012 Villa Melnik, ПОТЕНЦИАЛЪТ НА БЪЛГАРСКИЯ ТУРИЗЪМ И ВИНОПРОИЗВОДСТВО Е ОГРОМЕН е мнението на чуждестранни и български дегустатори в Concours Mondial de Bruxelles 2016, Contour Pinot Noir 2011- Изба Карабунар, Седем български вина с медали от China Wine & Spirits Awards, СЕДМО ИЗДАНИЕ THE BALKANS INTERNATIONAL WINE COMPETITION & FESTIVAL (BIWC 2018), AplauZ Viognier Sur Lie 2015 - Villa Melnik, От шегата до фестивала - #ВарнаWINEkend 2017, Divino.Taste 2015 отива далеч отвъд винената тема, 6-ото издание на DiVino.Taste приключи, но приятните спомени остават задълго, Вино и стил - еп.7, Tragata 2013 - Cabernet Sauvignon - Sopot Winery, Villa Bassarea Chardonnay 2015, Цвета Тановска и Катя Йончева: "Тенденциите в българската винена индустрия са положителни", Фестивала на виното розе / Rose Wine Expo 2015 приключи, Какво не знаем за червените вина, Alexandra Estate - Merlot & Cabernet Sauvignon & Petit Verdot 2014, Four Friends Chardonnay 2013, Етикети за вино / Wine labels, Как да се избавим от излишните килограми, България със 7 медала от 17-ия Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles; близо 40 % от изпратените мостри са с награда, Discover.Vino представя вината на Южна Франция, Чаши за вино, Divino magazine - брой 3, Вино - цени и рекорди, България е на 7 място по брой спечелени медали на Concours Mondial de Bruxelles, САЛОН НА ВИНОТО 2017, "Платинум Брандс" стъпи на българския пазар с вина на 12 изби от цял свят, Спиро Стоянов - без всякакви компромиси, Костадинка Рахова-Димитрова стана Енолог на България за 2017

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове