Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции

Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции

СПОДЕЛИ

Вече писах, че на 20-ти март се очертава великолепно винено събитие. В деня на Winebox winebox portfolio tastingPortfolio Tasting 2014 организаторите са подготвили изключително атрактивни майсторски класове и лекции, които ще се водят от представители на Българска Винена Академия и от най-добрите ни сомелиери и от енолози и специалисти от нашите изби.


Тук ще откриете подробна информация за програмата за класовете и лекциите. Все още се затруднявам кой клас да си избера. На GREAT FRENCH WHITES воден от прекрасната Яна Петкова, ще има възможност да се опитат вина, до които много рядко имам възможност да се докосна.


Big, big reds, дегустацияОт друга страна BIG, BIG REDS също се очертава много интересна. Когато опитвам последователно няколко големи вина, направени в различни стилове и различни региони и сортове, започвам да оценявам и разбирам какво е искал да постигне производителят. Това е безценен опит, който не мога да постигна с хаотичното пиене на вино у дома. Има нещо мистично в изучаването на вината, което признавам, привлича ме неудържимо.


Или пък да се отдам на старата си любов Совиньон блан и да опитам совиньони от различни страни и стилове. Това винаги е интересно. А вие какво предпочитате?


Каквото и да избера, това ще бъде прекрасен ден. Знам го от сега.


Кога: 20 Март 2014, от 13:00 до 21:00 ч.


Къде: Radisson Blu Grand Hotel, София, пл. Народно Събрание N 4

Източник: Fresh Cuts of Life

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

ВИНАРИЯ 2018 с повече изложители и продукти, Zitara Sauvignon Blanc "Four Friends" 2014, 5 начина да подобрим вкуса на виното, Divino magazine - брой 5, В салона на виното за 15-и път, 7-те грешки, които любителите на виното правят най-често, Пино Гриджо - с много лица, Илиян Петракиев - Сомелиер на 2016 годината, Бяло вино и риба?, Брой 13 на DiVino Magazine е вече на пазара!, Как да съхраним своето вино?, Бутилиране на вино в домашни условия, Новият бр. 76 на сп. Меню е вече на пазара, Две винарски изби си поделиха голямата награда – Златен Трофей на Балканския международен винен конкурс 2015, DiVino Guide Българските вина 2016 е в помощ на всеки любител на виното, Новите вина на Вила Мелник за 2016, Речник на дегустационните термини, Blanc Cuvee на Вила Юстина със злато от Канада, Рекорд - по 8500 посетители дневно идват на мегафорума за агробизнес, вино и храни в Пловдив, Пътят към по-добро здраве – чаша червено вино, Червено Вино - общ преглед, Топ 10 дестинации за винен туризъм, Произходът има значение, БУРГАСКИ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО 2015 - Майсторски клас на тема "Совиньон блан", AplauZ Chardonnay 2013 - Villa Melnik, Операция на Европол срещу мрежа за фалшиви вина от Romanee-Conti, Вино и стил - еп.1, Bergule Chardonnay & Viognier 2013 Вила Мелник, Сомелиер на годината 2016 стана младият Илиян Петракиев, 5 магазинa за вино които ще ви изумят, Enigma Syrah 2014 - Malkata Zvezda, Със силно международно участие започна конкурсът за Винария 2014, Приключения по пътя на виното, Кърмит Линч, DiVino определи най-добрите вина за 2014, Августиада 2016 награди

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове