Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино » Продукти на Винарска изба "Ямантиев" - Серии

Продукти на Винарска изба "Ямантиев" - Серии

СПОДЕЛИ

Вината в Ивайлоград

Само ако имахме машина на времето,бихме успели да преценим има ли промяна във виното през хилядолетията. Според мен няма и това да е единственият продукт през цялата човешка история останал в древния си вид.
Виното пронизва като червена нишка човешката история, отразено в култове и религия. Уникално е знанието, че виното е вино и за древните племена в Тракия, елини, римляни и целият свят днес.Няма друга религия с толкова поклонници както виното.
Течността получена от смачканото и ферментирало грозде и под нозете на траките в каменните шарпани и в съдовете на винарската ни изба в Ивайловград е категорично една и съща.
Не е ли неповторимо съпреживяването на удоволствие и радост, опиянение и лековитост, сила и смелост-дарявани ни от виното!?
Дали то не е машината на времето?
Всеки човек докосващ чашата с божествената напитка става част от световната история и култура.
А ние Юлиян, Ивана и Елена Ямантиева се опитваме да Ви поднесем най-чистият и верен път в пътуването през хилядолетията.
С червените вина Мраморна земя, Вила Армира, Каменна езеро, Рози и Ямантиеви от Ивайловград, се надяваме да бъдем Вашият пътеводител в страната на виното.

Ямантиеви

Към винарска изба "Ямантиев"

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 60% [3 Гласували]
Много добър Много добър 20% [1 Гласувал]
Добър Добър 20% [1 Гласувал]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

За бъчвите и виното, България ще бъде домакин на Световния конгрес по лозарство и винарство, Музиката променя аромата и плътността на виното, 10 смешни наименования на марки вино, Ванилена сол - нов роман от издателство Гурме, Винобалканика 2015: резултатите, Вино и стил - еп.3, Cattleya Sauvignon Blanc & Chardonnay 2015 - Angelus Estate, Version - Plaisir Divin Cabernet Franc 2012 Винпром Асеновград, Колко и как да пием вино, Защо да изберем българското вино ?, Merul Rose 2015 - Rumelia Wine Cellar, Rose Anita 2016 - Rupel Winery, Aplauz - Мелник 55 Резерва 2011 Вила Мелник, Разрешено ли е виното по време на пости ?, САЛОН НА ВИНОТО 2017, Тера Тангра - Black Label, Rose - Cabernet Sauvignon 2015 - TOHUN Winery, Вино и стил - еп.5, Разрешено ли е виното по време на пости ?, С какво вино е подходящо да готвим, Видове винени сноби и как да се справяме с тях, VINOAR - Organic Aronia, Големите чаши предизвикват обемна измама и водят до напиване, Digi.Taste или къде се пресичат виното и виртуалната среда, Как да си гледате на… вино?, Alexandra Estate - Merlot 2013, Mundus Vini даде 14 медала на български вина на лятната дегустационна сесия, Odrysia Gris 2015 - Arcadia Vineyards, Австрия в бяло, Chardonnay 2015 - Spiritus Sanctus, 10x - Въпрос на нос, ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2015 ПРОГРАМА, 24 медала за българските вина на Mundus Vini 2013, Класирането на Фестивала на виното и културното наследство Августиада 2014

BGtop.net Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове