Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино » Продукти на Винарска изба "Ямантиев" - Серии

Продукти на Винарска изба "Ямантиев" - Серии

СПОДЕЛИ

Вината в Ивайлоград

Само ако имахме машина на времето,бихме успели да преценим има ли промяна във виното през хилядолетията. Според мен няма и това да е единственият продукт през цялата човешка история останал в древния си вид.
Виното пронизва като червена нишка човешката история, отразено в култове и религия. Уникално е знанието, че виното е вино и за древните племена в Тракия, елини, римляни и целият свят днес.Няма друга религия с толкова поклонници както виното.
Течността получена от смачканото и ферментирало грозде и под нозете на траките в каменните шарпани и в съдовете на винарската ни изба в Ивайловград е категорично една и съща.
Не е ли неповторимо съпреживяването на удоволствие и радост, опиянение и лековитост, сила и смелост-дарявани ни от виното!?
Дали то не е машината на времето?
Всеки човек докосващ чашата с божествената напитка става част от световната история и култура.
А ние Юлиян, Ивана и Елена Ямантиева се опитваме да Ви поднесем най-чистият и верен път в пътуването през хилядолетията.
С червените вина Мраморна земя, Вила Армира, Каменна езеро, Рози и Ямантиеви от Ивайловград, се надяваме да бъдем Вашият пътеводител в страната на виното.

Ямантиеви

Към винарска изба "Ямантиев"

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 60% [3 Гласували]
Много добър Много добър 20% [1 Гласувал]
Добър Добър 20% [1 Гласувал]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

България с най-високото отличие от световен конкурс за високоалкохолни напитки, Бутилките от вино в двора и градината, Syrah 2014 - Villa Bassarea, Колибри Розе 2012 - ВИ Манастира, USB Wine - изтеглете вино направо от лозята!, Riverside - Mavrud & Cabernet Sauvignon 2013 - Manastira Winery, Още едно вино създадено от музиканти, Джейми Гууд: “Тук сме, за да разкажем историята”, Виното и България, Държавите, които пият най-много вино и къде е България?, Поставки Вино - "Винарни" - VLASOS, Джулайфест 2017 в Бургас - представя български вина и интересни винени маршрути, WINE FEST BURGAS 2015 - Участници и билети, Бяло вино с месо? Естествено!, Арт салон Любов и вино 2016 от 28 януари, Кога отлежалото вино е по-хубаво?, Contour Pinot Noir 2011- Изба Карабунар, НОВА КАТЕГОРИЯ ЗА СТАРИ ВИНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES В ПЛОВДИВ, Aplauz - Мерло Резерва 2010 Вила Мелник, Връчването на Годишните награди „ЕНОЛОГ НА ГОДИНАТА НА БЪЛГАРИЯ“, Alexandra Estate, Три съвета за успешен винен тур!, Валядолид става световна столица на виното за 3 дни, Седемте най-често допускани грешки при избора на вино, Особености на консумацията на алкохол по света, Chardonnay barrigue Santa Maria 2013, Един следобед с Михаил Марковски и сомелиерите на България, Rose 2016 - Terra Tangra, Лятно предложение: две български вина от мискет!, Коя ще бъде напитката на 2017 година ?, Колко и как да пием вино, Приятели и посланици на българското виното в Лондон, Чуждестранни лектори за тайните на местните винени сортове на ВИНАРИЯ 2017, 5 години Балкански винен форум, Винени червени сортове

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове