Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Видео Вино » Излезе брой 11 на DiVino Magazine

Излезе брой 11 на DiVino Magazine

СПОДЕЛИ

Новият брой на DiVino Magazine представя актуалните вина от совиньон блан на българския пазар. По принцип вината от този сорт са най-свежите, звънтящи и сочни, които могат да ви попаднат, те са идеалните кавалери за салати, предястия и весели събеседници. Как се представя българската версия на совиньон блан, може да научите от брой 11 на DiVino Magazine.  


 От страниците на списанието ви отвеждаме на брега на Дунав, на гости в една от новите български изби - Шато Бургозоне. Въпреки че се появи преди само три години, тя бързо привлече интереса на много ценители с вкус към честно направените, свежи и плодови сортови вина. Пътешествията на DiVino Magazine продължават с една истински гореща дестинация – Испания. Това е страна, в която виното е навсякъде и винаги - в разговорите и мислите на хората, в чашите и в шегите им, в празниците, на обядите и вечерите им, вкъщи, навън, през всички сезони, от векове. Испанците в не по-малка степен от французите или италианците вярват, че храната и виното са неразделни. Ще се запознаете с отделните винени региони, ще се потопите в системата от наименования за произход. Все пак Испания води всички страни в света по площи с лозови насаждения! Предлагаме ви и дегустация на близо 60 испански вина, които може да намерите на българския пазар.Оставаме в Средиземноморието на тема пенливи вина от Италия. Въпреки че вината от Шампан са се превърнали в синоним на вино с мехурчета, истината е, че Италия произвежда повече различни видове пенливо вино от всяка друга страна в света. От страниците на брой 11 ще ви срещнем и с хората, които стоят зад едни от най-успешните ресторанти у нас в момента – Мезе и Таван.DiVino Magazine може да намерите в следните обектиИзточник: www.divino.bg

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Aplauz - Мелник 55 Резерва 2011 Вила Мелник, ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ИНТЕРЕС СТАРТИРА 23-ТО ИЗДАНИЕ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES В ПЛОВДИВ, Castellum - Cabernet Sauvignon 2013 - Carabunar Winery, Десертни червени сортове, България ще избира своя Сомелиер на 2015 година, Седемте най-често допускани грешки при избора на вино, Акценти Винзавод Асеновград, Бъчвата като мебел и аксесоар, Какво е съдържанието на виното?, Terra Tangra Cuvee 2006, Български совиньон блан, реколта 2012, Новото лице на испанското вино, Вино за вегетарианци…Хмм!?, Kera Tamara Chardonnay 2013 Maryan Winery, Slow Food гостува на DiVino.Taste, Merul Rose 2015 - Rumelia Wine Cellar, Тероар - еп.5, Вино и стил - еп.2, Арт салон Любов и вино 2016 от 28 януари, Odrysia Gris 2015 - Arcadia Vineyards, Седем български вина с медали от China Wine & Spirits Awards, Кои са лозаро-винарските райони в България?, За бъчвите и виното, La Bella 2015 - Rose Katarzyna Estate, Bergule Розе Мелник 55 - 2013 Villa Melnik, Предлагат на търг уникална колекция с вина на Domaine de la Romanee-Conti, 10 яки вица за виното, с които винаги може да кажете НАЗДРАВЕ!, Българската Санта Сара вече си има своя винарна, Хит в Дубай: Безалкохолно вино с 24-каратово злато, Вкусът на българското вино преди и сега – какво се промени?, Акценти Винзавод Асеновград, Големите чаши предизвикват обемна измама и водят до напиване, Посетители на Августиада 2013 получиха награди, Rigid Elm Rose 2015 - Nisovo, Бяло вино с месо? Естествено!

BGtop.net BulgarianTOP.com Sait1.com БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове