Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Вино и кафе на Андреа Бочели за първи път на „Вкусове от Италия 2018“

Вино и кафе на Андреа Бочели за първи път на „Вкусове от Италия 2018“

Вино и кафе на Андреа Бочели за първи път на „Вкусове от Италия 2018“ - winebg.info

Фамилията на известния италиански певец Андреа Бочели презентира на зоната „Вкусове от Италия“ за първи път вина и кафе. Марката на световноизвестния тенор, продал повече от 75 милиона плочи по света, е популярна, а нейните продукти могат да се видят в Пловдив. От 1831 година фамилия Бочели произвежда вина. На щандовете са представени изключителните колекции от просеко, бели и червени вина от Тоскана. Червените вина с марката Бочели имат аромат на бял пипер, лешници и бадеми. Просекото е с вкус на цветя и плодове, а белите с флорални аромати и с оттенък на злато. Фирмата е разработила и линия с газирани розета, като търси дистрибутори за страната.

Вино и кафе на Андреа Бочели за първи път на „Вкусове от Италия 2018“ - winebg.info

Зоната „Вкусове от Италия“ допълва атмосферата на Града на виното и „Фудтех“ в 11 палата на панаирния комплекс. Тази година в нея се представят продукти на 30 италиански компании. На щандовете на производителите от Апенините гостите могат да дегустират широка гама от салами, сирена, кашкавали, маслини, зехтин, вино, ликьори, кафе, шам фастък, пасти, консерви и други изкушения. Сред предпочитаните продукти от посетителите на изложението е сокът от био червени портокали, отглеждани в подножието на вулкана Етна. Те са препоръчвани от експертите като силен антиоксидант и мощен стимулатор на минерали и витамини, подходящ за сърдечно-съдови заболявания и физически натоварвания.

Сред изкушенията на „Вкусове от Италия“ е традиционната италианска поркета, приготвена по древна рецепта с букет от ароматни билки. Шеф-готвач от Апенините ще е демонстрира гурме специалитети и нови рецепти.
Зоната „Вкусове от Италия“ бе открито от италианския посланик Н.Пр. д-р Стефано Балди, почетния консул на Италия д-р Джузепе Де Франческо и ректора на Университета по хранителни технологии проф. дтн инж. Кольо Динков. Партньори на 14-то издание на „Вкусове от Италия“ са Университетът по хранителни технологии и Търговско-промишлената камара в Пловдив. То продължава до 25 февруари 2018 г. в 11-та палата на Международен панаир Пловдив.

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки

Тагове

Продукти Spirits Sanctus - Каберне Совиньон, Каберне Фран, Мерло, Сира,, Събират мостри на български ракии за престижен световен конкурс, Валядолид става световна столица на виното за 3 дни, Българин в Топ 20 на винарите в Калифорния, Градът на виното обединява агробизнеса и хранително-вкусовата индустрия, 37 отличени вина от България на Concours Mondial de Bruxelles, Pagane Rose Syrah 2014 - Villa Lyubimets, Опознайте необятния свят на виното с DIscover.VINO World 2017!, Tragata Rose Cabernet Sauvignon 2014 - Винарска изба Сопот, Винарски изби в България с възможност за дегустация, Катаржина пуска ново бяло вино - Соната от Шопен, RUSALIi новата серия вина на Rupel Winery, ЧЕТВЪРТИ БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА РАКИЯТА И СПИРТНИТЕ НАПИТКИ, Големите вина от пино ноар, La Bella 2015 - Rose Katarzyna Estate, Alexandra Estate, Технология за производство на бяло вино, Нова книга от издателство Гурме - Сладка теорема, Български вкусотии обраха наградите в конкурса „Изборът на потребителя“, Four Friends Rose - 2013, Как спретнали хитър номер на дегустатори на вино, Още за “FACES”- официалното вино на световното по футбол в Бразилия, Alexandra Estate - Merlot 2013, Франсис Форд Копола ни кани във винения парк, БУРГАСКИЯТ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО 2015 СТАРТИРА НА 30 ЮЛИ, Red Cuvee 2013 - Villa Yustina, Микро дегустация на мега Пиемонте, Угощението на Бабет и други анекдоти на съдбата от издателство Гурме, Aplauz - Каберне Совиньон Резерва 2012 Вила Mелник, 3 вина бяха отличени с престижния приз „Златен ритон“ в тазгодишния конкурс на „Винария“, Какво не знаем за червените вина, Винария 2016, Три аржентински вина от малбек, ФЕСТИВАЛ ВИНО И ХРАНА гр. Варна 2015, Видове винени сноби и как да се справяме с тях

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове