Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Вино и кафе на Андреа Бочели за първи път на „Вкусове от Италия 2018“

Вино и кафе на Андреа Бочели за първи път на „Вкусове от Италия 2018“

Вино и кафе на Андреа Бочели за първи път на „Вкусове от Италия 2018“ - winebg.info

Фамилията на известния италиански певец Андреа Бочели презентира на зоната „Вкусове от Италия“ за първи път вина и кафе. Марката на световноизвестния тенор, продал повече от 75 милиона плочи по света, е популярна, а нейните продукти могат да се видят в Пловдив. От 1831 година фамилия Бочели произвежда вина. На щандовете са представени изключителните колекции от просеко, бели и червени вина от Тоскана. Червените вина с марката Бочели имат аромат на бял пипер, лешници и бадеми. Просекото е с вкус на цветя и плодове, а белите с флорални аромати и с оттенък на злато. Фирмата е разработила и линия с газирани розета, като търси дистрибутори за страната.

Вино и кафе на Андреа Бочели за първи път на „Вкусове от Италия 2018“ - winebg.info

Зоната „Вкусове от Италия“ допълва атмосферата на Града на виното и „Фудтех“ в 11 палата на панаирния комплекс. Тази година в нея се представят продукти на 30 италиански компании. На щандовете на производителите от Апенините гостите могат да дегустират широка гама от салами, сирена, кашкавали, маслини, зехтин, вино, ликьори, кафе, шам фастък, пасти, консерви и други изкушения. Сред предпочитаните продукти от посетителите на изложението е сокът от био червени портокали, отглеждани в подножието на вулкана Етна. Те са препоръчвани от експертите като силен антиоксидант и мощен стимулатор на минерали и витамини, подходящ за сърдечно-съдови заболявания и физически натоварвания.

Сред изкушенията на „Вкусове от Италия“ е традиционната италианска поркета, приготвена по древна рецепта с букет от ароматни билки. Шеф-готвач от Апенините ще е демонстрира гурме специалитети и нови рецепти.
Зоната „Вкусове от Италия“ бе открито от италианския посланик Н.Пр. д-р Стефано Балди, почетния консул на Италия д-р Джузепе Де Франческо и ректора на Университета по хранителни технологии проф. дтн инж. Кольо Динков. Партньори на 14-то издание на „Вкусове от Италия“ са Университетът по хранителни технологии и Търговско-промишлената камара в Пловдив. То продължава до 25 февруари 2018 г. в 11-та палата на Международен панаир Пловдив.

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Няма оценки

Тагове

Alexandra Estate, Как виното научи Пирло на футбол, Melnik 55 - Libera Estate 2015, БЪЛГАРИЯ Е В ТОП 10 НА ВИНЕНИТЕ ДЕСТИНАЦИИ В СВЕТА, От вълшебно грозде до чудотворно вино, Винзавод Асеновград, Lenea Rose 2016 - Domain Marash, Tragata 2013 - Cabernet Sauvignon - Sopot Winery, Merul Selection Reserve 2010 - Rumelia, Riverside Chardonnay 2015 -Manastira Winery, Футуристичен винен бутик, „Анжелус Естейт“ (Angel’s estate) гони признание за перла на българското винарство, Най-нелепите въпроси за виното, Българската Санта Сара вече си има своя винарна, Вино и стил - еп.5, С ГРАНДИОЗЕН УСПЕХ ПРИКЛЮЧИ 23-ОТО ИЗДАНИЕ НА CONCOURS MONDIAL В ПЛОВДИВ, Виното като любовник, Шест български вина получиха „Златен ритон“ на ВИНАРИЯ 2017, 10x - Въпрос на нос, 100 милиона години храна - Вечеря посветена на една ценна книга, Фестивал „Дефиле на младото вино” - предистория, Вино и стил - еп.2, Зелено вино, Мебели от бъчви - креативни хрумвания !, Terra Tangra Winery, Колекционерите на вино се насочват към портото, Две винарски изби си поделиха голямата награда – Златен Трофей на Балканския международен винен конкурс 2015, Wine & Food Festival - Варна 22 - 24 април 2016, Компоненти на дегустацията II: Носът, Merlot & Syrah Резерва 2013 Four Friends, Вино и стил - еп.1, DiVino.Taste 2017 представя прочути винарски региони, В салона на виното за 15-и път, Готвим бъдещето с GastronomiX 2016 9-11 ноември, София, Интер Експо Център, СИХРЕ, ВИЖТЕ СПЕЧЕЛИЛИТЕ И НАГРАДЕНИ ВИНА ОТ КОНКУРСИТЕ НА WINE FEST BURGAS 2015

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове