Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » ВИП зона за ексклузивни вина за първи път на ВИНАРИЯ 2018

ВИП зона за ексклузивни вина за първи път на ВИНАРИЯ 2018

ВИП зона за ексклузивни вина за първи път на ВИНАРИЯ 2018 - winebg.info

ВИП зона за ексклузивни вина ще бъде представена за първи път на международната специализирана изложба „Винария 2018“. В нея ценителите на Дионисиевата напитка ще могат да дегустират както спечелилите „Златен ритон“ вина, така и висок клас напитки, които се произвеждат в лимитирани серии. Инициативата на Националната лозаро-винарска камара се провежда съвместно със Съюза на енолозите в България.

За втора поредна година на международната специализирана изложба „Винария“ ще бъде присъдено отличие за вино от местен сорт. „Шансът на България са местните сортове“, коментира председателят на Националната лозаро-винарска камара Радослав Радев. Той уточни, че това е инициатива, която трябва да продължи, за да се стимулират винопроизводителите, които работят с местни сортове и да се промотира българското вино по света. Според него призът „Препоръчано вино от местен сорт“ вече дава заявка за изграждането на добър имидж на родните вина, които по-лесно се налагат на нови чуждестранни пазари.

ВИП зона за ексклузивни вина за първи път на ВИНАРИЯ 2018 - winebg.info

„Хубавото е, че и тази година успяваме да съхраним уникалната атмосфера на Града на виното“, допълни Радослав Радев. За четвърта поредна година в 11-а палата на Международен панаир Пловдив над 50 винопроизводители от страната и чужбина ще представят най-добрите свои напитки от 21 до 25 февруари 2018 г. В 26-ото издание на международната специализирана изложба ще участват както нови изби, така и такива, които се завръщат в престижния форум. Според Радослав Радев Градът на виното е успешен формат, пресъздаващ атмосферата на Стария Пловдив, който е предпочитан със стила и уюта си от изложители и посетители. Атрактивната визия на „Винария“ хармонично се съчетава с международната изложба за храни и напитки „Фудтех“ и със зоната „Вкусове от Италия“, както и със съвременните технологии и оборудване за лозаро-винарския сектор, разположени в 10-а палата на панаирния комплекс.

ВИП зона за ексклузивни вина за първи път на ВИНАРИЯ 2018 - winebg.info

Радослав Радев прогнозира, че „Винария“ и тази година ще затвърди позицията си на най-успешния лозаро-винарски форум в България, който демонстрира не само родното винопроизводство, но и иновации в сектора. За четвърта поредна година Градът на виното, „Фудтех“ и „Вкусове от Италия“ са част от мега форума за агробизнес, храни, вино и туризъм, който е единствен на Балканите. Той включва и още три изложби „Агра“, „Апи България“, „Дибла - идеи и продукти за интериора“, които представят развитието на хранително-вкусовата индустрия и на хотелиерския и ресторантьорски бранш като цяло.

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

AplauZ - Merlot & Syrah Reserve 2011 Villa Melnik, Merlot & Syrah Резерва 2013 Four Friends, Kera Tamara Chardonnay 2013 Maryan Winery, Българските местни сортове, С коктейл от ракия представят България като домакин на Concours Mondial de Bruxelles, Divino magazine - Брой 4, Coravin- иновативна джаджа, Връчването на Годишните награди „ЕНОЛОГ НА ГОДИНАТА НА БЪЛГАРИЯ“, 4 Seasons Summer Gewurztraminer - 2015 Villa Yustina, Мебели от бъчви - креативни хрумвания !, Шестото издание на Балканския международен винен конкурс и фестивал BIWC 2017 - с кауза против рака на гърдата, По-малко от ден остава до началото на DiVino.Taste 2013, Винарска изба Марян, Тракия Cabernet Sauvignon Reserve 2012 Винарска изба "Манастира", Discover.Vino World представя: вината от Италия и Франция на българския пазар, Приключения по пътя на божолето, 13 енолози са номинирани в тазгодишния конкурс Енолог на годината, организиран от СЕБ, Как да убием 10 милиона болестотворни бактерии за половин час!, Riverside 2015 - Manastira Winery, Откриват „Световното по вино“ – Concours Mondial de Bruxelles, във Валядолид, Спиро Стоянов - без всякакви компромиси, Kera Tamara Chardonnay 2015 - Maryan Winery, Винени фестивали и изложения, USB Wine - изтеглете вино направо от лозята!, Merlot & Syrah Резерва 2013 Four Friends, Отново е време за празника DiVino.Taste !, Rose Wine Expo 2016 - истинските ценители на съвършенството, Оцетът на милиардера от Бенджамин Уолъс, ARTISTIQUE 2013 - Домейн Менада, Първи фестивал на вина от местни сортове в Казанлък, Класически картини пресъздадени с вино, Winebox Portfolio Tasting – майсторски класове и лекции, Предлагат на търг уникална колекция с вина на Domaine de la Romanee-Conti, Как да си гледате на… вино?, Футуристичен винен бутик

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове