Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Уникален софтуер, гарантиращ ръст на продажбите за първи път на ВИНАРИЯ 2018

Уникален софтуер, гарантиращ ръст на продажбите за първи път на ВИНАРИЯ 2018

Уникален софтуер, гарантиращ ръст на продажбите за първи на ВИНАРИЯ 2018 - winebg.info

Иновативен софтуер, който гарантира бърз ръст на продажби ще бъде представен за първи път на „Винария 2018“. Той е изключително подходящ за винопроизводители, които имат свои сайтове и желаят да привлекат повече клиенти.

Комуникационната услуга „безплатно обаждане“ (Free call) изглежда като зелена слушалка, позиционирана на интернет-страницата на винарска изба, от която всеки клиент от целия свят може да се обади безплатно и да се информира за предлаганите продукти и да заяви необходимите количества напитки. Модерната услуга е предпочитана от клиенти не само от Европа, но и от САЩ, Русия, Китай, Корея, където все повече се търсят български вина.

Уникален софтуер, гарантиращ ръст на продажбите за първи на ВИНАРИЯ 2018 - winebg.info

Над 27 000 компании в 60 държави света вече ползват услугата “безплатно обаждане”. Тя е придобила популярност в хотелиерския бранш. Ползва се изключително успешно от две години в Канада, САЩ, Русия, Канада, дори и в по-екзотични страни, като Коста Рика. В сектора регистрират ръст от 25 – 30 % на резервациите, малко след въвеждането й. Чрез услугата се осъществяват директни резервации, като сезонът става по-наситен и започва по-рано и завършва по-късно. Хотелиери от страната и чужбина я определят като „много ефективна и голямо улеснение за туристите“. У нас само за последната година повече от 300 хотели по Черноморието, планинските и ски курорти, както и дестинациите, свързани със СПА, уелнес и културния туризъм ползват новата платформа. Тя е предпочитана и от чуждестранните туристи, защото безплатно и директно резервират местата си по нашите курорти. Родните хотелиери споделят, че въвеждането на луксозната услуга им е довела повече клиенти, които се чувстват специални.

Уникален софтуер, гарантиращ ръст на продажбите за първи на ВИНАРИЯ 2018 - winebg.info

Модерният софтуерен продукт „безплатното обаждане“, ще бъде демонстриран за първи път в България на 26-то издание на изложбата „Винария“, която ще се проведе от 21 до 25 февруари 2018 г. в 11-та палата на Международен панаир Пловдив.

За повече информация:
Мария Метларова
телефон: 0878 572 811
www.freecallinc.com

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

България със 7 медала от 17-ия Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles; близо 40 % от изпратените мостри са с награда, Merlot 2014 - Gulbanis Wine, Български тероари, Розе за всеки джоб, Вино и стил - еп.10, DiVino.Taste 2015 - време е за нови срещи с българското вино, Илиян Петракиев - Сомелиер на 2016 годината, Alexandra Estate Rose Mourvedre & Grenache 2015, WiFo – да поговорим за вино и храна, Riverside Мускат Отонел 2013 Винарска изба "Манастира", Правят град на виното, 5 основни етапа за начинаещи винолюбители ПРЕДИ дегустация, Фондю и вино, Участници - Сомелиер на годината 2017, Посетители на Августиада 2013 получиха награди, 10 яки вица за виното, с които винаги може да кажете НАЗДРАВЕ!, Виното вече има свой дом в Бургас, Мегафорумът за агробизнес, вино и храни в Пловдив става по-мащабен, Футуристичен винен бутик, Divino magazine - брой 5, WIFO или за виното и храната с вдъхновение, Белите блендове на България - игра на въображението, Aplauz - Каберне Совиньон Резерва 2012 Villa Melnik, Вино според характера, Виното намалява шансовете за забременяване, Трифон Зарезан – празник на лозята и виното, Angel's Estate Rose 2016, Как да си изберем Розе! Наръчник за стиловете розово вино., Mundus Vini даде 14 медала на български вина на лятната дегустационна сесия, AplauZ - Rose 2013 Villa Melnik, Варна е на второ място по консумация на вино след София, Чаши за вино, Над 300 марки качествени вина очакват посетителите на ІV Бургаски фестивал на виното, Тероар - еп.2, Как да убием 10 милиона болестотворни бактерии за половин час!

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове