Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Уникален софтуер, гарантиращ ръст на продажбите за първи път на ВИНАРИЯ 2018

Уникален софтуер, гарантиращ ръст на продажбите за първи път на ВИНАРИЯ 2018

Уникален софтуер, гарантиращ ръст на продажбите за първи на ВИНАРИЯ 2018 - winebg.info

Иновативен софтуер, който гарантира бърз ръст на продажби ще бъде представен за първи път на „Винария 2018“. Той е изключително подходящ за винопроизводители, които имат свои сайтове и желаят да привлекат повече клиенти.

Комуникационната услуга „безплатно обаждане“ (Free call) изглежда като зелена слушалка, позиционирана на интернет-страницата на винарска изба, от която всеки клиент от целия свят може да се обади безплатно и да се информира за предлаганите продукти и да заяви необходимите количества напитки. Модерната услуга е предпочитана от клиенти не само от Европа, но и от САЩ, Русия, Китай, Корея, където все повече се търсят български вина.

Уникален софтуер, гарантиращ ръст на продажбите за първи на ВИНАРИЯ 2018 - winebg.info

Над 27 000 компании в 60 държави света вече ползват услугата “безплатно обаждане”. Тя е придобила популярност в хотелиерския бранш. Ползва се изключително успешно от две години в Канада, САЩ, Русия, Канада, дори и в по-екзотични страни, като Коста Рика. В сектора регистрират ръст от 25 – 30 % на резервациите, малко след въвеждането й. Чрез услугата се осъществяват директни резервации, като сезонът става по-наситен и започва по-рано и завършва по-късно. Хотелиери от страната и чужбина я определят като „много ефективна и голямо улеснение за туристите“. У нас само за последната година повече от 300 хотели по Черноморието, планинските и ски курорти, както и дестинациите, свързани със СПА, уелнес и културния туризъм ползват новата платформа. Тя е предпочитана и от чуждестранните туристи, защото безплатно и директно резервират местата си по нашите курорти. Родните хотелиери споделят, че въвеждането на луксозната услуга им е довела повече клиенти, които се чувстват специални.

Уникален софтуер, гарантиращ ръст на продажбите за първи на ВИНАРИЯ 2018 - winebg.info

Модерният софтуерен продукт „безплатното обаждане“, ще бъде демонстриран за първи път в България на 26-то издание на изложбата „Винария“, която ще се проведе от 21 до 25 февруари 2018 г. в 11-та палата на Международен панаир Пловдив.

За повече информация:
Мария Метларова
телефон: 0878 572 811
www.freecallinc.com

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Вили Гълъбова - интервю за winebg.info, Китайски винен тигър, Видове винени сноби и как да се справяме с тях, Направете си сангрия, Discover.Vino Северна Италия, Колекционирането на вино като инвестиция, Продукти на Винарна "Малката звезда" серия: Енигма, Нова книга от издателство Гурме - “По следите на зехтина”, Дефиле на младото вино 2014 - Програма и участници, Бяло вино и риба?, Крилце или кълка ( L'aile ou la cuisse 1976 ), Излезе брой 11 на DiVino Magazine, Merlot - Rupel Winery 2015, Един следобед с Михаил Марковски и сомелиерите на България, Вино и стил - еп.8, Вила Юстина – отличие в бутилка, Spancha Sangiovese 2016 - Rupel Winery, 24 експоната са шампионите на „Агра“, Фудтех“ и „Винария“, Брюксел, Хага и Рим дегустират българските вина с медали от „Световното по вино” 2016, Готови ли сте за БАЛКАНСКА ВИНЕНА ФИЕСТА ?, За пръв път от години има баланс между търсене и предлагане на вино, Препоръки за здраве с грозде и вино, Discover.Vino - Другата Европа, Merul Selection Reserve 2010 - Rumelia, Tragata 2013 - Cabernet Sauvignon - Sopot Winery, Фурор на био продуктите на „Вкусове от Италия 2018“, Продукти на Винарна "Малката звезда" серия: Енигма, Продукти на Вила Мелник: „Aplauz”, Филип Харманджиев: биодинамичното земеделие е свобода и селянин, това звучи гордо!, Светът е по-вкусен с домашен хляб и хубаво вино, Виното - характеристика и особености, Продукти на ЛВК "Винарска изба Брестовица" марки, Пийте вино Вестерос, като любимите си герои от "Game Of Thrones", La Bella 2015 - Rose Katarzyna Estate, Поставки Вино - "Винарни" - VLASOS

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове