Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » “1000 км около София”

“1000 км около София”

Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив - winebg.info


Ето ни и нас. В София и на 1000 км около нея. Ще пътешестваме в света на виното заедно. Ще бъде вълнуващо, защото на 1000 км около София е вълнуващо. Разтворете пергела на картата, нещо и начертайте идеална окръжност. Къде сме? В Италия, в Австрия, Словения, Унгария, България, Румъния, Сърбия, Хърватска, Гърция, Турция, Македония!

Ще ви очакваме в новото ни място на улица “Ангел Кънчев “8, четвъртък от 19:00 в новия концептуален шoурум на Ибеко, за да ви разкажем за това вълнуващо пътешествие и за всичко, което сме решили да правим. Заедно! Защото само тогава нещата имат смисъл!


“1000 км около София” е съвместен проект на Янис Зоис и Галина Нифору, успешни по отделно всеки в своята сфера. Обединява ги идеята на Янис за създаване на бранда “1000 km around Sofia”, защото на 1000 км около София всички страни произвеждат чудесно вино, славят се с добрия си начин на живот и могат да предложат нови вина за българския пазар.

Повечето вина са награждавани с трофеи и медали от Балканския международен винен конкурс, но разбира се ще се представят и непознати вина от гореизброените страни.

Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив - winebg.info


“1000 км около София” не е просто вино в магазин; това е проект, който ще осигурява селекция и избор на вина, както за ХОРЕКА, така и за офиси и вино за вкъщи. На място могат да се опитват различни вина, а всяка седмица ще се представят тематично отделна страна, изба и регион. Ще се предлагат и изнесени презентации за фирми, ресторанти и винени любители, обучения и консултации. Могат да се поръчват и колекционни вина, които могат да бъдат доставени директно от избата – производител.

Домът на проекта се намира в София, на улица Ангел Кънчев 8, в новия концептуален шоурум на Ибеко, фирмата, която предлага всичко свързано с кафе, чай и вино.
Фирма Ибеко е официален вносител на системата за вино Le Verre de Vin на английската фирма Бермар, чрез която е възможно предлагането на вино на чаша за заведения и чрез която виното запазва всички свои качества след като е отворено за повече от 3 седмици.
С 50 000 инсталации в целия свят, системата предлага всяка година около 2 милиарда вино на чаша.

За повече информация:
Янис Зоис, mementoyz@gmail.com, phone: 0898 559 906
Галина Нифору, niforou@oinorama.com, phone: 0885 731 331


Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки

Тагове

Expressions Merlot & Syrah 2015 - Via Verde, Американска рок легенда – фен на българското вино, Chardonnay 2015 - Spiritus Sanctus, Търговци изкупиха всички бутилки от вината със „Златен ритон“, Розето и модата, DiVino Guide Българските вина 2016 е в помощ на всеки любител на виното, 1 милион евро за колекция редки вина, Топ 10 на най – скъпите вина в света, Августиада 2017, Виното като любовник, Les Nuits Blanches Gris 2015 - Katarzyna Estate, „Последният пир“ възпява вкуса на манията, Тера Тангра Органик 2013 / Terra Tangra Organic 2013, Футуристичен винен бутик, 55 са отличените български вина на DWWA 2016, Merlot 2014 - Gulbanis Wine, 3 причини да охладите червените вина през лятото и след това....., Винената бутилка, Седемте най-често допускани грешки при избора на вино, Съпътстващата програма - WINE FEST BURGAS 2015 изложбен център "Флора", ІІІ БУРГАСКИ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО, Four Friends Reserve Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc 2013, Продукти на Вила Мелник: „Villa Melnik”, USB Wine - изтеглете вино направо от лозята!, Сотерн – Меката на френските десертни вина, Кой ще спечели “ЗЛАТНАТА ИЗБА 2016" на exporter.bg, Вино - цени и рекорди, Съчетаването на вино и храна е сред акцентите на DiVino.Taste 2013, Дойде време за седмото издание на DiVino.Taste!, УСПЕХ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ВИНА НА ПРОВАЙН 2016 И ДОБРА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕТО ИМ В CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES, Бъчвата като мебел и аксесоар, Български совиньон блан, реколта 2012, Рекорд - по 8500 посетители дневно идват на мегафорума за агробизнес, вино и храни в Пловдив, 35 оригинални етикети за вино, Какви са ползите от пиенето на вино?

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове