Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Храна и Вино » “1000 км около София”

“1000 км около София”

Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив - winebg.info


Ето ни и нас. В София и на 1000 км около нея. Ще пътешестваме в света на виното заедно. Ще бъде вълнуващо, защото на 1000 км около София е вълнуващо. Разтворете пергела на картата, нещо и начертайте идеална окръжност. Къде сме? В Италия, в Австрия, Словения, Унгария, България, Румъния, Сърбия, Хърватска, Гърция, Турция, Македония!

Ще ви очакваме в новото ни място на улица “Ангел Кънчев “8, четвъртък от 19:00 в новия концептуален шoурум на Ибеко, за да ви разкажем за това вълнуващо пътешествие и за всичко, което сме решили да правим. Заедно! Защото само тогава нещата имат смисъл!


“1000 км около София” е съвместен проект на Янис Зоис и Галина Нифору, успешни по отделно всеки в своята сфера. Обединява ги идеята на Янис за създаване на бранда “1000 km around Sofia”, защото на 1000 км около София всички страни произвеждат чудесно вино, славят се с добрия си начин на живот и могат да предложат нови вина за българския пазар.

Повечето вина са награждавани с трофеи и медали от Балканския международен винен конкурс, но разбира се ще се представят и непознати вина от гореизброените страни.

Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив - winebg.info


“1000 км около София” не е просто вино в магазин; това е проект, който ще осигурява селекция и избор на вина, както за ХОРЕКА, така и за офиси и вино за вкъщи. На място могат да се опитват различни вина, а всяка седмица ще се представят тематично отделна страна, изба и регион. Ще се предлагат и изнесени презентации за фирми, ресторанти и винени любители, обучения и консултации. Могат да се поръчват и колекционни вина, които могат да бъдат доставени директно от избата – производител.

Домът на проекта се намира в София, на улица Ангел Кънчев 8, в новия концептуален шоурум на Ибеко, фирмата, която предлага всичко свързано с кафе, чай и вино.
Фирма Ибеко е официален вносител на системата за вино Le Verre de Vin на английската фирма Бермар, чрез която е възможно предлагането на вино на чаша за заведения и чрез която виното запазва всички свои качества след като е отворено за повече от 3 седмици.
С 50 000 инсталации в целия свят, системата предлага всяка година около 2 милиарда вино на чаша.

За повече информация:
Янис Зоис, mementoyz@gmail.com, phone: 0898 559 906
Галина Нифору, niforou@oinorama.com, phone: 0885 731 331


Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки

Тагове

Революционно: ще отваряме коркова тапа без тирбушон!, Rose - Cabernet Sauvignon 2015 - TOHUN Winery, Тероар - еп.5, Австрия в бяло, Кулинарни предизвикателства на фестивала „Вино и храна“, Orange wine 2015 - Villa Melnik, Rose 2016 - Terra Tangra, К7 Каберне Совиньон 2013 - Балар / K7 Cabernet Sauvignon 2013 Balar, Продукти на Вила Мелник: „Aplauz”, Над 360 проби вина, ракии, винено бренди и спиртни напитки се състезават за Златен ритон на ВИНАРИЯ 2017, Винени фестивали и изложения, Как чашата помага на виното, Розовите вина на България имат своето място и то се нарича Rose Wine Expo Kazanlak, Как да съчетаваме пица и вино, Cabernet Franc 2013 - Gulbanis Wine, Как да си гледате на… вино?, Отновo е време за DiVino.Taste!, Броени дни остават до откриването на IV Фестивал на виното Бургас, Odrysia Gris 2015 - Arcadia Vineyards, Започна обратното броене на българската винена класация DiVino Топ 50, DiVino.Taste 2016 поставя акцент върху регионалния характер на вината, Катаржина пуска ново бяло вино - Соната от Шопен, Какво е тероар ?, Domaine Bessa Valley с нова визуална идентичност, вдъхновена от Панагюрското съкровище, Рекорден брой изложители във ВИНАРИЯ 2015, Как да сервираме и консумираме бяло вино?, Rose 2013 - Dives Winery, Над 600 вина от 60 изби ще бъдат предствени по време на Балканския международен винен фестивал, Vestibule Wine Ambassador, Divino magazine - брой 5, 1 милион евро за колекция редки вина, Едно фино, моля!, Най-добрият сомелиер на България за 2013 е Пламен Димитров, Spancha Sangiovese & Merlot & Cabernet Sauvignion 2016 - Rupel Winery, Валядолид става световна столица на виното за 3 дни

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове