Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив

Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив

Новите тенденции в света на храните и напитките показва Международен панаир Пловдив - winebg.info

Новите тенденции в очарователния свят на храните и напитките ще бъдат показани в Международен панаир Пловдив от 21 до 25 февруари 2018 г. Зелената линия все по-активно се налага от всички производители и търговци, работещи в областта на селското стопанство, хранителната и винената индустрия, за да се отговори на изискванията на потребителите за по-добро качество на живот. Тя ще бъде доминираща на предстоящото четвърто издание на мегафорума за агробизнес, вино, храни и хорека сактора. Той е единствен на Балканите и включва шест изложения.

Традиционно силна е Международната селскостопанска изложба „Агра“, известна като портал за иновации и фокус на деловите контакти в сектора. Тя отново ще предложи всичко, от което се нуждаят фермерите. Нови технологии за земеделие и животновъдство на открито и на закрито превръщат стопанствата в модерни фабрики за растения, животни и суровини.

Много голям е интересът към международните изложби „Фудтех“ - за хранителната индустрия, и „Винария“ - за лозарство и винарство. Компаниите, подали заявки за участие до момента, са с 22% повече в сравнение с януари миналата година. Този ръст се дължи както на увеличеното предлагане на оборудване за двата отрасъла, така и на уникалния Град на виното и деликатесите, разположен отново в палата 11.

Почитателите на изисканата кухня ще се насладят на голямо разнообразие от специалитети на българската гастрономия, екзотични чуждестранни деликатеси и гурме кулинария в експозициите на „Фудтех“. Изложителите – от реномирани производители и търговци до майстори занаятчии, ще демонстрират оригинални творения, отговарящи на високите очаквания на клиентите.

Същата линия се откроява и в изложбата „Винария“. Известни български и чуждестранни изби, нови винарни и изявени търговци ще предложат богата гама от вина и алкохолни напитки. Тенденцията е да се правят малки серии, съхраняващи типичните характеристики на различни сортове и райони.

Изложението „Вкусове от Италия“ отново ще даде възможност на ценителите да усетят чара на прочутата италианска традиция, представена от водещи производители и търговци на храни и вина. В предишното издание участваха над 30 фирми и всички отново ще бъдат в Международен панаир Пловдив. Предприемачите са доволни не само от представянето на техните продукти, но и от успешните бизнес контакти и сделки, заяви организаторът на изложбата Джузепе Аккардо.

Такава е оценката и на по-голямата част от досегашните участници в мегафорума за агробизнес, вино, храни и хорека сектора, затова предстоящото 4-о издание се очертава като по-голямо от предишните. То ще бъде разширено с изложението „Дибла – идеи и продукти за интериора“, което ще представи елегантни и функционални дизайнерски решения за различни видове обекти в палата 8. Новата инициатива обогатява Международната изложба „Хорека Пловдив“, презентираща оборудване за хотели, заведения и магазини.
Очаква се над 45 000 посетители от страната и чужбина да се включат в мащабното икономическо събитие в Международен панаир Пловдив.

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Santa Sara Bin 42 Rubin 2011 / Санта Сара Бин 42 Рубин 2011, Червено, бяло, розе, пенливо - кое вино е най-полезно, Spancha Sangiovese & Merlot & Cabernet Sauvignion 2016 - Rupel Winery, Уникална винарска изба, 6-ото издание на DiVino.Taste приключи, но приятните спомени остават задълго, ДИРЕКТОРЪТ НА CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES ТОМА КОСТЕНОБЪЛ ЩЕ ВРЪЧИ ЛИЧНО НАГРАДИТЕ НА 18 БЪЛГАРСКИ ВИНОПРОИЗВОДИТЕЛИ, България ще бъде домакин на Световния конгрес по лозарство и винарство, Готови ли сте за БАЛКАНСКА ВИНЕНА ФИЕСТА ?, Aplauz Syrah Reserve 2011 - Villa Melnik, Discover.Vino - Другата Европа, Брой 14 на Divino Magazine е вече на пазара!, WINE FEST BURGAS 2015 - Участници и билети, Оранжево вино - същност, производство и консумация, 7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем!, БАТА АГРО 2017 - Стара Загора, USB Wine - изтеглете вино направо от лозята!, “Yes Chef“ - „Една от великите кулинарни истории на нашето време.“, Рекорден брой български винарни в Белгия, Холандия и Люксембург, Вино, секс и още нещо ..., И замириса на..., Съпътстващата програма - WINE FEST BURGAS 2015 изложбен център "Флора", Divino magazine - брой 5, Viognier 2015 - Spiritus Sanctus, Виното - характеристика и особености, Digi.Taste или къде се пресичат виното и виртуалната среда, Международен панаир Пловдив ще е център на Световния винен конкурс, Как да убием 10 милиона болестотворни бактерии за половин час!, Ethno Chardonnay 2010, Cabernet Franc & Cebernet Sauvignon - Angel 2013 - Angelus Estate, Изповедта на Мишел Ролан, Един следобед с Михаил Марковски и сомелиерите на България, Големите вина от пино ноар, Лошата реколта вдига продажбите на бутилирано вино, Какво е тероар ?, Вила Юстина – отличие в бутилка

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове