Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » Конкурсът за наградата на сайта exporter.bg “Златната изба” на финалната права

Конкурсът за наградата на сайта exporter.bg “Златната изба” на финалната права

Конкурсът за наградата на сайта exporter.bg “Златната изба” на финалната права - winebg.info

Гласувай в exporter.bg за твоята любима българска и любима чуждестранна изба. Предложи твоята предпочитана марка българско вино.

На церемонията по връчването на наградата “Златната изба” ще бъдат поканени 100 от участвалите в гласуването по Интернет, определени със жребий. Жребий ще определи кои от тях ще спечелят специални награди.

Конкурсът за наградата на сайта exporter.bg “Златната изба” влезе на финалната права. Вече пети месец читателите на exporter.bg гласуват в платформата на сайта за любима българска и любима чуждестранна винарска изба. За втора поредна година те дават своя глас за предпочитана марка българско вино.

Очаровани сме от огромния брой почитатели на виното в България, гласували досега в сайта.

Те подкрепиха и продължават всеки ден със своите гласове да подкрепят нашата идея – за трети път да бъдат наградени най-добрите изби – български и чуждестранни, а за втори път да бъде коронована предпочитаната марка българско вино.

Както вече обявихме, за трети път в България, това ще стане с гласовете на читателите на exporter.bg. Вие, уважаеми читатели на сайта и ценители на хубавото вино, ще бъдете журито, което ще определи носителите на наградата “Златната изба” .

Тези изби са новото лице на българското вино. До тях са избите - модерното лице на Стария и Новия свят.

Специална апликационна форма ще Ви позволи да предложите Вашата любима марка българско вино.
Връчването на Голямата награда “Златната изба” ще се състои през декември на изискано винено парти в Народния театър „Иван Вазов“.

На церемонията ще бъдат поканени 100 от участвалите в гласуването по Интернет, определени със жребий. Очакват Ви специални награди - отбрани селекции вина, билети за постановки в Народния театър „Иван Вазов“ и уикенди за двама в бутиковия хотел 3 Mountains в Банско.

На тези, които още не са дали своя глас, искаме да кажем: Гласувайте в exporter.bg. за любима българска и любима чуждестанна изба. Посочете Вашата предпочитана марка българско вино. Имате на разположение няколко дни. Не пропускайте своя шанс да спечелите!
ВАЖНО: гласуването приключва на 12 декември в 24.00 часа!

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Cabernet Sauvignon 2003 - Rousse Winery, Базар на изкуствата "Изкуство, вино, любов и шоколад", Най-добрите дестинации за винен туризъм в света за 2014, Винарски изби се превръщат в туристически атракции, ПРОГРАМА НА 7-ИЯ МЕЖДУНАРОДЕН ЕНОЛОГИЧЕН СЕМИНАР ЕНОФОРУМ БЪЛГАРИЯ 2016, Казанлък - столица на виното „Розе", България не си пада особено по виното, показва изследване, Винарски изби в България с възможност за дегустация, Международни дегустации „Наградени вина и високоалкохолни напитки“ Винария 2015, Villa Bassarea Chardonnay 2015, Остават броени дни до откриването на Балкански фестивал на ракията в София, Празничното настроение идва с Craft Beer Taste!, 15 любопитни факта за виното, Божоле нуво - 2016, Брюксел, Хага и Рим дегустират българските вина с медали от „Световното по вино” 2016, Discover.Vino Южна Америка – 08 октомври 2015, Enigma Mavrud 2013 - Malkata Zvezda, Наградиха победителите от „Световното по вино“, Concours Mondial de Bruxelles, Лошата реколта вдига продажбите на бутилирано вино, Продадоха имението на Робин Уилямс за 18.1 млн. долара, Седемте най-често допускани грешки при избора на вино, С ГРАНДИОЗЕН УСПЕХ ПРИКЛЮЧИ 23-ОТО ИЗДАНИЕ НА CONCOURS MONDIAL В ПЛОВДИВ, Излезе брой 9 на DiVino Magazine!, Приключения по пътя на виното, Кърмит Линч, Майсторски клас с Алекс Гийсен, Giesen Wines, Christie's продава колекция от вина на Джоел Малин, К7 Каберне Совиньон 2013 - Балар / K7 Cabernet Sauvignon 2013 Balar, 7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем!, Продукти на "Домейн Менада" серия Дамена, Защо да изберем българското вино ?, 15 чуждестранни експерти в журито на "Винария 2015", Фестивала на виното розе / Rose Wine Expo 2015 приключи, Видеоурок: цветовете на виното, Катаржина Естейт и Вила Юстина са първите носители на наградата „Златната изба на България“ за 2015 г., София ще се превърне в Балканска столица на виното на 28-29 май 2016

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове