Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Култура на виното » 10 причини да пием розе

10 причини да пием розе

СПОДЕЛИ1. Когато той си поръча месо, а вие риба. Розето е чудесна среща на тези два свята.

2. С лекия обяд с колежката, която е вечно на диета – салата, препечен филийка хляб (една, нали) и розе…и животът в офиса започва да изглежда доста по-поносим.

3. С яйчени ястия – яйцата и без това са трудни за съчетаване с вино, така че не му мислете много, това е най-добрия вариант.

4. Ако точно сега червеното вино ви се струва тежко.

5. В парка в топли слънчеви дни, когато ви е писнало от бира.

6. За да отпразнувате настъпването на лятото.

7. С шунка, студено пиле и въобще с повечето студени меса.

8. Когато Ви се иска да сложите ледчета във виното, за да вбесите винените сноби.

9. Когато решите, че е крайно време да отучите порасналата си дъщеря/син от кока-колата.

10. Разбира се на св. Валентин, както и на всеки друг розов повод.

И на накрая не, не забравяйте, че не Ви трябва никакъв повод да пиете розе…

Източник: Link

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [3 Гласували]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Винобалканика 2015: резултатите, Вино и стил - еп.3, Посетители на Августиада 2013 получиха награди, Tamianka - 2016 Rupel Winery, С вкус на Прованс, Рекордно слаба реколта очакват в Европа, Как се дегустира пенливо вино? Няколко от най-добрите пенливи предложения на пазара, Gulbanis Wine - Syrah 2011, Продукти на ЛВК "Винарска изба Брестовица" марки, Как да се справим с безсънието, ВИЖТЕ СПЕЧЕЛИЛИТЕ И НАГРАДЕНИ ВИНА ОТ КОНКУРСИТЕ НА WINE FEST BURGAS 2015, 24-членно жури ще оценява най-добрите вина на ВИНАРИЯ 2017, За пръв път от години има баланс между търсене и предлагане на вино, Традицията да се празнува новото БОЖОЛЕ стана на 63 години, Тероар - еп.4, DiVino.Taste 2016 предлага много повече от дегустация на най-добрите български вина, Радослав Радев, председател на НЛВК: Винопроизводители настояват за достъп до финансиране, Vestibule Wine Ambassador, Започна събирането на мостри за „световното по вино“, Concours Mondial de Bruxelles, Виното сваля килограми и освобождава от стреса, С какви храни и ястия да поднесем Совиньон блан, Любка и Никола Зикатанови за Вила Мелник, Колко добре действа на тялото ви греяното вино, Новите вина на Spiritus Sanctus за 2017, Кой ще спечели “ЗЛАТНАТА ИЗБА 2016" на exporter.bg, Как да съхраняваме виното, Фестивал вино и храна - Варна 2015 г., Рекорден брой изложители във ВИНАРИЯ 2015, VVV Карта на винените маршрути в Мелнишкия регион, Christie's продава колекция от вина на Джоел Малин, Debut Red 2014 - Via Verde, 10 смешни наименования на марки вино, С дъх на рубин под Трихълмието, Новият брой 19 на DiVino Magazine e посветен на винените конкурси, DiVino.Taste 2014 за четвърти път представи най-доброто от българското вино

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове