Реклама

Йерархия на статиите

Статии » Вино Събития » 7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем!

7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем!

7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем! - winebg.info

Седмото издание на най-големия форум на българското вино DiVino.Taste вече е история! Производители от над 70 изби показаха близо 500 вина, а повече от 6 000 посетители дойдоха, за да се запознаят отблизо с хората, които създават модерното българско вино. Много производители представиха премиерно новите си вина по време на изложението.

2017 година донесе и неочаквани предизвикателства, но въпреки тях най-големият форум на българското вино се проведе за пети пореден път в Националния дворец на културата, макар и на нова сцена – зали 7 и 9. За радост на всички ни, приятните мигове на чаша вино ще останат задълго в спомените ни.

7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем! - winebg.info

Сега вече с гордост можем да кажем, че първите седем не ни липсват. Предизвикателство беше да създадем DiVino.Taste, но още по-голямо беше да го отгледаме и развием. Това нямаше как да стане и без постоянния възход на винопроизводството ни. За поредна година се убедихме, че заедно с разнообразието расте и качеството на съвременното българско вино! Увеличават се и хората, които не само обичат да пият вино, но и се интересуват какво вино пият и каква идея стои зад него.

Партньорите ни от Cult Gourmet Catering се постараха да осигурят най-добрите условия за изложители и посетители. По време на DiVino.Taste 2017 бяха измити над 60 хиляди чаши, а за охлаждането на вината беше използван близо 2 тона лед!

Вече са известни и датите за следващото издание на най-големия форум на българското вино. Осмото издание на DiVino.Taste ще се проведе от 16 до 18 ноември 2018 г.!

7-ото издание на DiVino.Taste приключи, вече имаме първите седем! - winebg.info

Оценки

Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте за да можете да давате оценки.

Отличен! Отличен! 100% [1 Гласувал]
Много добър Много добър 0% [Няма гласували]
Добър Добър 0% [Няма гласували]
Среден Среден 0% [Няма гласували]
Слаб Слаб 0% [Няма гласували]

Тагове

Защо французите получават рядко инфаркт?, Четвърти фестивал „Хляб и Вино“ в Парк-хотел „Стара Загора“, Кое вино подхожда най-много на зодията ви, RUSALIi новата серия вина на Rupel Winery, Подземна спираловидна домашна изба, 4 признака, че сме алергични към вино, Tendenz 2015 - Rupel Winery, Bergule - Syrah & Viognier 2013 Вила Мелник, Motif - Melnik 55 2014 - Via Verde, Винени червени сортове, Cabernet Franc 2013 - Gulbanis Wine, Шато Копса, ДЕФИЛЕ „ВИНО И ГУРМЕ“ 6 - 7 май 2017, Защо виното се съхранява в бъчви?, Защо французите получават рядко инфаркт?, Балканският международен винен конкурс и фестивал се превръща в мегафорум, Уникален софтуер, гарантиращ ръст на продажбите за първи път на ВИНАРИЯ 2018, Рекордно слаба реколта очакват в Европа, Syrah 2013 - Gulbanis Wine, БУРГАСКИЯТ ФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО 2015 СТАРТИРА НА 30 ЮЛИ, Кино и вино – Международен София филм фест 2015, Мегафорумът за агробизнес, вино и храни в Пловдив става по-мащабен, Още едно вино създадено от музиканти, Пуснаха на пазара най-скъпата бутилка вино, Брад Пит показа лозята си във Франция, Между по-кисело и по-сладичко вино, 40 кукери и гайдари ще разтресат Пловдив на Дионисиевото шествие за „Винария“, Агнешко: с розе или червено?, Вълшебното вино Малбек, Среща с Георги Николов Сомелиер номер 1 за 2015 г., Discover.Vino World представя: вината от Италия и Франция на българския пазар, Вино и стил - еп.1, Видове винени сноби и как да се справяме с тях, С какви храни и ястия да поднесем Розе, Червено, бяло, розе, пенливо - кое вино е най-полезно

BGtop.net БГ чарт BGtop100 BgTop100.net Линкове